Kuvaan sitä, millaista jälleensyntymien muistaminen on

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Tämä ei kaipaa vastauksia, pelkkä info. Visuaalinen rautalankamallin tyylinen kuvaus, miten voi muistaa yhdestä persoonasta käsin muutkin persoonat.

Nykyinen persoona ei muistakaan jälleensyntymiä ollessaan normitajunnassa. Tulee olla reippaasti meditatiivinen voidakseen muistaa, en tarkoita kuitenkaan supistunutta tietoisuuden tilaa transsia.

Vertauskuvallista tekstiä:
Kausaalikehon muisti on kuin jättimäinen valkoinen eteerinen sali, missä on eri huoneita, täysin stabiili ja avaruudellisen tyyni. Suuresti laajentunut tietoisuus. (karkea vertaus). Huoneet edustavat eri persoonia ja niiden kokemuksia. Kausaalikeho on siis oikeasti multipersoona. Eri huoneiden välillä on ovia, jotka ovat auki tai kiinni. Kun ovi on auki toiseen huoneeseen, voit muistaa jonkun edellisen persoonasi kokemuksia, elämyksiä, jopa kokonaisen elämän yksityiskohdittain.

Kun persoona muistaa, se eläytyy tuohon johonkin toiseen huoneeseen tuossa jättimäisessa olennossa tai salissa. "menee ovesta toiseen huoneeseen". Kahdessa tai useammassa huoneessa voidaan olla yhtä aikaa häiriintymättä, koska osataan erottaa, mikä muisto tulee mistäkin huoneesta (persoonasta). Tämä olento on ns. kuolematon sielumme.

Yleensä muistamme vain pääpiirteittäin yleisiä suuntaviivoja, missä olemme onnistuneet ja mitä tuostakin tapahtumasta on seurannut. Näemme tapahtumien merkityksiä. Kausaalikeho ei muista suruja, se näkee kaiken toteavassa optimisessa valossa. Se toteaa, että on kehitystä pitkällä ajanjaksolla. Se näkee, että elämä elämältä on menty eteenpäin, joskus ei juuri ollenkaan, joskus suurin harppauksin. Täällä on ns. hiljainen tieto, sanaton. Kausaalissakin tajutaan jossain määrin aikaa, hyvin etäisesti tosin.

Sanojen liittäminen kausaalimuistiin on mahdollista, mutta se edellyttää sanavaraston käyttöä.

Kausaalityyppi on positiivari. Se ei ole minäinen sillä tavalla kuin te ajattelette, vaan minäinen transsendenttisesti ajatellen. Tuo "minä" ei ole kenestäkään täysin erossa. Tuo minä on täysin sama kuin maaelämässä tavallisesti, mutta suunnattomasti laajentunut, kirkastunut ja selkeämpi. Se on kykenemätön tunteiluun.

Kun tietoisuus palaa takaisin supistettuun persoonaan, sen muisti katoaa hetkeksi (kun se palaa omaan huoneeseensa). Kausaalitasolla voidaan toimia kaikissa huoneissa, koska se on metakognitiivinen tila, niin stabiili ettei minkään persoonan mikään eletty kokemus voi sitä häiritä.

4

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heh,,sori ;)

      Et kaipaa kommentia, mutta m i n ä-pä haluan.
      Se tulee tässä.
      Mielikuvituksellinen kuvauksesi on kuin kuvausta unistani.
      Tuttu mesta siis ja siksi lisään tuohon mielen luomaan kuvajaiseen yhden asian(voitko allekirjoittaa?) joka olen havainnut "siellä", niillä " ovilla" (eri maailmoihin) on myös "portsareita" vahtimassa niihin sisäänpääsyä.
      Mystisemmin ilmaistuna "ne" ovat kai ns. "portivartioita" jotka estävät(esimerkiksi itseäni) menemästä sisään joihinkin "huoneista".

      Ilman minkäänlaista tunnetta puolesta tai vastaan kommentoin kokemuksestani jotta kuten unissani niin kuvauksessasi täydellinen vapaus (olla mikä vain ja liikkua missä vain) edelleen puuttuu.
      Tuolla "kausaalisuuden kehdossa"(myös unessani)olen huomioinut sellaista että motiivit estää pääsy sisään eräisiin "huoneista" voivat olla jopa positiiviset? Eräänkin kerran ajattelin mennä "kadulta" yhteen "huoneista"(maailmoista), mutta kyseisen "oven edessä seisoikin" egptiläisen Horus jumalan näköinen "portinvartija" joka esti sisään pääsyni.
      No se "ovi" oli hieman kuin mainosmaisesti raollaan, ja näin vilaukselta Horusmaisen hahmon taakse "huoneen" maailmaan noin vain päällisinpuolin ja siellä näytti olevan kova meininki päällänsä.
      En päässyt sisään, ja jälkikäteen (herättyäni)tajusin ettei se maailma olisi ollutkaan paikkani.
      Voi olla että kyseinen "portivartija" näki etten kuulu (enää, tai vielä sinne) sinne?

      No eräässä unessa pääsin sisään, kun näin yhdessä huoneessa kuin jumalattaren, oudon harmaan ja ilkeästi hymyilevän demoninaisen joka lespoili kahden orjattarensa kanssa sellaisessa kuningatar tai hallitsijattaren tuolissaan.
      Kun heräsin niin selasin wikiä jossa oli kyseisestä jumalattaresta kuva ja tarinaa, tunnistin "hänet" nimeltään Lilithksi http://fi.wikipedia.org/wiki/Lilith (jäännää on että toisen tyttäreni nimi on Lilli)hän oli se sama ilkeä uneni demoninainen.
      No viriilinä miehenä minun jopa aluksi teki mieli painaa (sitäkin) naikkosta, mutta koska oli käärmeiden tai joidenkin liaanien peitossa, vai oliko rastamaiset hiukset, en muista, no kuitenkin ilkeän oloinen,,annoin heidän olla.

      Kaikki on ilmeisesti mielemme kuvitusta(joku ottaa sen valmiina ja liian tosissaan) jonka aivomme rakentavat,,sillä todellisesti "kausaalikehollisen alku ja loppu" ei tarvitse ulkopuolista mielikuvitus-toimintaa sinänsä vaikka se elättää sellaista(mm. maailmankaikkeus) itsessään?
      Jos tuo meta-tietoisuus on niin tarvitseeko sellainen välttämättä minkäänlaista ulkopuolista "toimijaa" kuten vaikkapa ihmis-aivoja? Miksi tarvitsisi sillä aivan kaikki palautuu nimenomaan siihen itseensä ja lähtee sieltä?
      Kokemuksellisuus "siinä" voidaan siis hoitaa kuin matrixmaisesti.
      Vai hei onko tämä kaikki hoaxia?

      Kokemukset ovat olleet yleensä mielenkiintoisia(unessa), siis olekselle ja kuljeskella siellä ja nähdä erillaisia vastaa vaeltajia(luultavasti minuja itseäni) jne., mutta Itse en jaksaisi sitä ikuisesti.
      Olenkin päättänyt anihiloitua tyhjyyteen, kokonaan pois erillisyyden leikeistä jos se Itsestäni on kiinni.
      Ollanyt kuin 'under the domessa' ilman mahdollisuutta olla ulkopuolella,,hirvittääkö?

      • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

        Kertomasi vaikuttaa heijastumalta alemmalle astraalitasolle. Seksuaalisuuteen viittaavat asiat puuttuvat kausaalitasolta. Tila on huikaisevan kirkkauden täyttämä, juhlallinen ja pyhä.
        Sellainen tietoisuus ei myöskään kysy "hirvittääkö" (ilmaisee alempaa tunnetta). Kausaalitasohan on jo se annihiloituminen, kun astraalitasolta annihiloidutaan/liudennutaan omaksi itseksi.

        Tasot ovat juoksevaa fluidumia eri oktaaveissa, kuin meri eri kerroksissaan. Kausaalissa tuo meri on kuin terästä, yhtä stabiili. Ei huoju, eikä lainehdi. "Kirkas, kylmä valkoinen valo".

        Alemmas materialisoituessaan nuo huoneet näyttäytyvät ihan konkreettisina rakennelmina ja edustavat tunnemaailmasta käsin nähtyjä mielikuvia.

        Näyttäis siltä, että vain tältä fyysiseltä tasolta puuttuu täysin tuollainen menneisyyteen/tulevaisuuteen katsominen. Aika on jäätynyt ja jähmettynyt materiaksi, mikä ei juuri liiku.


      • heh,,sori ;)
        ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ kirjoitti:

        Kertomasi vaikuttaa heijastumalta alemmalle astraalitasolle. Seksuaalisuuteen viittaavat asiat puuttuvat kausaalitasolta. Tila on huikaisevan kirkkauden täyttämä, juhlallinen ja pyhä.
        Sellainen tietoisuus ei myöskään kysy "hirvittääkö" (ilmaisee alempaa tunnetta). Kausaalitasohan on jo se annihiloituminen, kun astraalitasolta annihiloidutaan/liudennutaan omaksi itseksi.

        Tasot ovat juoksevaa fluidumia eri oktaaveissa, kuin meri eri kerroksissaan. Kausaalissa tuo meri on kuin terästä, yhtä stabiili. Ei huoju, eikä lainehdi. "Kirkas, kylmä valkoinen valo".

        Alemmas materialisoituessaan nuo huoneet näyttäytyvät ihan konkreettisina rakennelmina ja edustavat tunnemaailmasta käsin nähtyjä mielikuvia.

        Näyttäis siltä, että vain tältä fyysiseltä tasolta puuttuu täysin tuollainen menneisyyteen/tulevaisuuteen katsominen. Aika on jäätynyt ja jähmettynyt materiaksi, mikä ei juuri liiku.

        Okei, kiitos selvennyksestä.
        Olen(kerron vielä nyt kun tässä puhetta asiasta kerran on) kokenut tilanteen josta muisto(vain) on valtaisa ilo, rakkaus ja kaikkitietävyys(aivan kuin muistaisin miten yksinkertainen aito totuus kaikesta on), siinä oli tunne liitämisestä kaiken sisällä, tai keskellä kaiken tajuten.
        No oli miten oli, niin vaikea näin nöyränä ja aitona ihmisenä väittää että olisi jotain perustavaalaatuista mystico conectionia kokenut, mutta mistä tässä ja näistä enää tietää varmasti ,elämä kun on mysteerio ja siksi vielä jääkin.


    • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

      Muistin tila on samalla puhtaasti tätä, olemisen riemua. Kun olet, tunnet ehdottomasti syvää riemua olemisesta. Tästä olemisen riemusta ilman syytä tunnistaa oikean tilan, kun olet.

      Bliss = olemisen riemu vapaasti suomentaen.

      Chopra näyttää olevan tekstistä päätellen:

      Bliss

      The last and the most important—is bliss. Bliss should not be confused with happiness. Happiness is always for a reason. You are happy when someone pays you a compliment, or when you get a great job, or when you make a lot of money, or when you have a satisfying relationship. But when you are happy for no reason whatsoever, in the mere fact of existence, you are in a state of bliss. This bliss is where we come from; it is the nature of existence itself. It is inherent in the field; it is more primordial than our body, nearer to us than our mind. And it follows us wherever we go. In this state of pure bliss is the expression of pure love. When love is pure you become the embodiment of love. This love is offered to none, denied to none. It just radiates from you, like light from a bonfire or dreams from a dreamer. It kindles the spark of love wherever it falls.
      “Creating Affluence” by Deepak Chopra

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe