Rauno on symppis!

Rauno olet hyvä!

jotenkin, kätevä käsistään, tietää paljon asioita. Hänelle sopii se pikku maha, tekee kuin nallenpojaksi. Rauno olisi sopiva Paulalle!

28

2707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rauno rules

      Olet aivan oikeassa! Aluksi minusta tuntui, et ei ainakaan häntä kannattais valita, mut eilen tulin toisiin aatoksiin!

      • orirtu

        Raunolle annettiin paras sänky nukuttavaksi ja oma huone, rauha....talon emäntä aamulla herättelemässä....peittoa nostelemaan....jokos olet saanut vaatetta päällesi...vai onko täällä paljasta (peiton alla)...huomasitteko...hehheh


      • Paula fiksun näköine
        orirtu kirjoitti:

        Raunolle annettiin paras sänky nukuttavaksi ja oma huone, rauha....talon emäntä aamulla herättelemässä....peittoa nostelemaan....jokos olet saanut vaatetta päällesi...vai onko täällä paljasta (peiton alla)...huomasitteko...hehheh

        No jopas on kummaa? Tosiasiassa on monia syitä, miksi ehkä heikkokuntoisin mies saa oman huoneen ja erilaisen sängyn. Onko selkäkipuja, eturauhasongelmia jne. Mutta mielestäni mikään vihjailemanne syy ei ole pätevä. Onhan Paula fiksun näköinen nainen ja tuskin hänen laatuvaatimuksensa toteutuvat noin pulleamahaisen miehen kohdalla, on siis jo hänen itsensäkin takia parempi, ettei hän näyttäydy missään ilman vaatteita tai liian vähissä vaatteissa. Raunohan ei ole varsinaisesti mikään adonis, joten hän saa pitää pitkähihaisen kauluspaidan yllään myös heinäpellolla.


    • rane is best

      insinööri kaveri,osaa kokata...muut taitaa olla juppeja..

      • millanen oma koti?

        Ei se koulutus ja ammatti tee ihmisestä parempaa. Kokemuksella sanon.
        Voi olla korkeasti koulutettu ja silti oma taloudenhoito rempallaan. Kuten joku sanokin niin haluisin nähä miesten omat huushollit, missä kunnossa miten hoidettu jne.. keittiö, wc eteinen kertoo eniten isännästään kuin emännästään, sanottiin ennen vanhaan.
        Ja sekin että oppiiko vanha enää uusia temppuja jos ei ole kyennyt pitämään huolta vaatteistaan , asunnostaan jne. jos ne on rempallaan.


    • kuulostellen

      Mut ei siitä Raunon puheesta meinaa kylllä saada mitään selvää. Tosi epäselvä ulosanti. Olisivat saaneet laittaa tekstityksen suomeksi myös meille kuuleville!

      • Muminamiehet

        Siis onko se Rauno OIKEASTI jokin insinööri? Ajattelin että on jokin aikamiespoika reppana jonka vanha äiti on pukannut hakemaan naista itselleen:)
        Tuo puhe on tosiaan epäselvää. Onko saanut joskus jonkin halvauksen? Ei suuta aukaise juurikaan eikä huulet liiku kun puhuu.
        Vaikka eipä sen Tuomaksenkaan muminasta mitään selvää tahdo saada. Samanlaista jupinaa molemmilla.


    • tähtiainesta

      Ranella on karismaa!

    • Mikä "pikku maha"?

      Miten kenellekään sopii sellainen irtonainen ja laajentunut kaimaanin maha? Pitäähän ihmisen huolehtia terveydestään ja kunnostaan. Liian iso maha johtuu ruoan ahmimisesta, mutta eihän kenenkään maha ole mikään jätepussi, jonne läjiteään ihan mitä vain jäteruokaa.

      Pienemmillä ruoka-annoksilla elävän maha pienenee ja ottaa vähitellen oikean luonnollisen kokonsa. Sillä tavalla ihminen on luotu elämään.

    • !+!!!!

      Taitaa olla mukavakin ja osaa tehdä tilan töitä... Taitaisi Rauno olla sopivin Paulalle!

    • raneonkingi

      Ei todellakaan. Paula osaa pitää huolta itsestään ja ulkonäöstäänkin, mutta Rauno... Hänen olemisensa sarjassa tuo siihen huumoria, että kaikenlaisia yrittäjiä sitä onkin. Viestiketjun "symppis" kuvaa häntä hyvin.

    • tyttö vm64

      Rauno on ihana!

      • loikkuri

        Raunoa Paulan sormet syyhyää muokkaamaan ,toivottavasti onnistuu.


      • Valitettavasti nämä
        loikkuri kirjoitti:

        Raunoa Paulan sormet syyhyää muokkaamaan ,toivottavasti onnistuu.

        Saattoivat Paulan sormet syyhytäkin, mutta toivottavasti hän on jo ymmärtänyt, ettei ketään voi enää tuossa iässä valistaa paremmille elämäntavoille.

        Tällaisella pyöreä- ja irtomahaisella miehellä on alunperin huonot elämäntavat ehkä jo valistuksen puutteesta johtue. Hän syö paljon ja nopeasti kuten armeijassa on opetettu. Ainakin kahdella aterialla menee viisi suurta perunaa ja pihvit siinä sivussa, vaikka omilla varastorasvoillaankin jo voisi tulla viikkoja toimeen. Näin suuri- ja väljämahainen on alituisessa näläntunteessa ja hän syö aina kattilan tyhjäksi, olipa mitä hyvänsä tarjolla. Jos vielä tarjotaan jotain lisää, niin kaikki menee mukisematta alas.

        Yleensä ylensyönnistä on jo seurauksena verenpainetauti ja siihen on saatu lääkitys, todennäköisesti on myös diabetes ja siihen oma lääkityksensä, mutta terveys voisi palautua jos paino saataisiin alenemaan. Siihen ei ole kuitenkaan mitään valmiuksia.

        Valitettavasti nämä miehet hellivät mieluummin suurta mahaansa kuin rakkaintaan.


    • testoman.

      Ranella korkeat testotasotkin? Päättelen, kun luonnonkiharat hiukset vähän ohentunu päälaelta. Ne kaks muuta tuuheatukkaisia.

    • Raunosta isäntä

      Kyllä ne Raunon vatsalylleröt siitä lähtee hyvinkin pian pienenemään, kun Paula pistää miehen oikein kunnolla talon hommiin. Ahkera ja aikaansaavakin tuo Rauno tuntuu muutoinkin olevan. Kovasti touhuaa, kun käsky käy ja ilman käskyäkin. On siinä vähän toisillekin kuin piällysmiehenä.

    • oma itsensä

      Oli taas NIIN ihana! :)

      • jäin ihmettelemään

        Vähän jäi ihmetyttämään tuo Paulan ja Raunon sormuskauppa kohtaus? Mitä liikkui Raunon päässä kun hänet vietiin "sormus ostoksille" ? ja Paula höpötti jotakin naapureiden kiusaamisesta.

        Mielestäni tuo oli tarpeetonta Raunon kiusaamista ja nolaamista, vaan tuollaisia tunteilla leikkijöitä nuo Paulan tapaiset "mustat ruusut" ovat olleet iät ja ajat.


      • ei tosikko
        jäin ihmettelemään kirjoitti:

        Vähän jäi ihmetyttämään tuo Paulan ja Raunon sormuskauppa kohtaus? Mitä liikkui Raunon päässä kun hänet vietiin "sormus ostoksille" ? ja Paula höpötti jotakin naapureiden kiusaamisesta.

        Mielestäni tuo oli tarpeetonta Raunon kiusaamista ja nolaamista, vaan tuollaisia tunteilla leikkijöitä nuo Paulan tapaiset "mustat ruusut" ovat olleet iät ja ajat.

        Hyvänen aika! Sehän oli mukavaa "leikkimielellä" tehtyä "ohjelmaa ja Rauno näytti hyväksyvän. Mitä me ulkopuoliset ollaan arvostelemaan? Mukava lisä se oli ja hyvä kuka oli sen keksinytkin.


    • nolotti

      Lähinnä aiheutti minussa myötähäpeää se sormuskohtaus... Ihmeellistä tunteilla leikkimistä ja Raunolle uskottelua että Paula olisi tosissaan hänen kanssaan. Ja tosiaan, Raunon puheesta ei kyllä selvää saa. Mutta toisaalta, jos viihtyvät toistensa seurassa niin mikä minä olen sitä estämään.

      • henkseli

        Vähän olisi naiset voineet auttaa Raunoa vaatekaupassa niiden kieruun menneiden henkseleiden kanssa...


      • Totanoin..

        Ei kukaan oo sattunut tulleen ajatelleeksi, että nämä "reality" ohjelmatkin käsikirjoitetaan, eli ohjelmassa on hyvin vähän oikeita "yllätyksiä" kellekään.. ootte te ihmeen sinisilmäisiä ;)


    • BigBoss

      Rane on Päällikkö!

    • Joe Esposito

      Rane o säkylän Elvis!

    • Jeess!!!!

      Rane rock!

      • JUUULIATUULIA

        Rane on ihana :) PARAS :) Toivottavasti ihan oikeastikkin tykkää morsmaikustansa JA MYÖS SAA Sen !!!! Kylhä tuolle maatilan morsiammelle paras vaihtoehto on Rane :) Nyt vain kysymys kuuluukin että onkohan Ranen ihan viisasta jäädä "pirttihirmun" koulutettavax... Ja koko elämähän siel ois edessä em. "pirttihimun" kanssa.. Miettis ny Rane itekkii tarkkaan... :):)


    • Ei tossun alle

      Miehenä lähtisin hippulat vinkuen Paulan farmilta justiinamaista komentoa karkuun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe