Äärioikeisto ja ääri-islam Bilderberg-Yle:n lempilapset

PersuKokislam/Yle

Olemme niin väsyneitä siihen äärioikeistomainontaan, jota Yle päivästä toiseen suoltaa.

Joo, kaikki tiedämme, että PersuKokoomus ja ääri-islam ovat parhaita kavereita ja tarvitsevat toisiaan, että Suomen kansa saadaan syrjäytettyä ja valta veroparatiiseissa jatkuu.

86

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SoiniKatainenSipilä

      PetosjytkyKokoomusKepuKrd:n äärioikeistolainen Teekutsuliike Boikotissa.

    • islam tuhoaa vain os
      • terveisinyksvaan

        Odotahan kun Iranin poijjat saavat ydinaseensa valmiiksi ja lähtevät likaisine matkasalkkuydinpommeineen viemään rauhan uskontoaan länsimaihin. No toisaalta länsimaathan saavat sitä mitä ovat jo vuosikymmeniä tilanneet. Tämähän on vaan sitä mitä sairaat länsimaiset psykopaatti pankkiirieliitti haluaa saadakseen uuden maailmanjärjestyksen. Putin ei ole sen kummempi, samanlainen tiettyjen piirien sätkynukke kuin Obamakin, sanoi verkkomedian Janus Putkonen mitä tahansa. Paska porukkaa kaikki maailmanjohjat, minä se vain yritän maksaa laskuni, vuokrani ja ostaa ruokaa ja vaatteita itselleni.


    • kuka sinun

      mielestäsi tätä rahan valtaa on sitten kaatamassa? Ei ainakaan yksikään eduskunnan nukkepuolueista.

      • Vasemmiston Nousu

        Suomen Vasemmistoliitto vaatii veroparatiisien sulkemista, veropakolaiseliitin verotukseen ja yhteiskuntavastuuseen laittamista.

        http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3214830/luokkaretki-kaupungin-aarimmaiseen-ytimeen

        Kyllä jokainen ihan tavallinen ihminen tietää, että mitä enemmän Suomen Vasemmisto saa päättää asioista, sitä paremmin tavallinen kansa voi. Tätä ajattelua on käytettävä ja äänioikeuttaan, kun seuraavat eduskuntavaalit kohta ovat edessä.


    • EI Natolle VAS

      Oikeutta ei saada, se otetaan. Ihan jokaisen pitää nyt äänestää, tulevissa eduskuntavaaleissa. Äänestämättä jättäminen on ääni äärioikeistopuolueilla ja suoraa hyvinvoinnin tuhoamista tavallisilta ihmisiltä.

      http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/lukijoilta/3215258/elavana-elakkeelle-tyota-tyottomille

      Sen verran pitää välittää itsestä ja toisista ihmisistä, ettei anna porvareitten päättää kaikesta. Oikeudenmukaisuutta saadaan vain Vasemmistoa äänestämällä.

    • RauhaEinatolleVas

      Vieraille valloille Suomen ilmatilan antaminen, on vakava rikos Suomen perustuslain mukaan. Äärioikeistolaiset veropakolaiseliitin asebisneksien perään kuolaajat, syyllistyvät tällä hetkellä maassamme, isoihin rikoksiin kansaamme ja maamme lakeja vastaan.

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2015/suomen-todellinen-kestavyysvaje-on-hyvinvointivelka/

      Ne tuhannet miljardit eurot vuosittain, jotka valuvat veroparatiiseihin mm. asebisneksinä, tarvitaan jokaisen suomalaisen aitoihin työpaikkoihin, toimeentuloon, perusturvaan ja hyvinvointivaltion uudelleenrakentamiseen.

    • VeroparatiisitKiinniVas

      Tiedotusvälineitten virkaa hoitavat tahot, unohtavat kertoa meille, että elvyttäminen toisi aitoja työpaikkoja ja auttaisi maata nousemaan lamasta.

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2015/onko-meilla-varaa-olla-elvyttamatta/

      Enää ei kannata jahkailla, voivotella ja lähteä äärioikeistomedian tunnemössö-keskusteluihin mukaan, vaan ääntä Vasemmalle. Sinne vaaliuurnille voi kerran neljässä vuodessa mennä, että voi sitten vaatiakin jotain, eikä vain jatkaa tunteessa vellomista.

      Minä äänestin jo Vasemmistoa, nyt on sinun vuorosi. Tee se, ettei tarvitse katua.

    • RauhaEinatolleVas

      Tänään on Bilderberg-Yle:ssä, äärioikeiston mainospäivä oikein todenteolla, on PersutIslamKokoomuksen pilapiirtäjiä ja Viron pääministeri - molemmille oikein omat ohjelmat ja suorat lähetykset. Näin meitä vedätetään, törkeästi verovaroilla.

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2015/hyvinvointivaltion-tuho/

      Näistä vakavista asioista, Yle ei uutisoi, eikä tee ohjelmia, kuin sosiaalipornona ja porvareitten kustannuslaskelmina.

      Me olemme kaikki ihmisiä, ihmiset äänestävät, koska ihmiset tarvitsevat aitoja työpaikkoja, kunnollista toimeentuloa, perusturvaa, edullisempia vuokra-asuntoja, vahvempia hyvinvointipalveluja.

      Minä välitän vähän muistakin, kuin itsestäni ja ahtaasta lähipiiristäni. Kävin jo äänestämässä Suomen Vasemmistoa hallitukseen. Nyt pyydän sinua tekemään samoin. Ainut keino, estää veropakolaiseliitin äärioikeiston sotilasliitto ja muu kova taloudellinen, henkinen ja fyysinen väkivalta, on ÄÄNESTÄÄ VASEMMISTOA. Tee se nyt, on mahdollisuus häätää äärioikeistosairaus pois Suomesta.

      • terveisiyksvaan

        Höpö höpö, sinä et vasemmistolaissuudessasi ymmärrä yhtään mitään. Sairas pankkiirieliitti uusine maailmanjärjestyksineen on loppupeleissä kommareita jotka haluavat halveksivansa rahvaan talutusnuoraansa nälkäpalkalla. Ei ole kommunismi toiminut koskaan ja missään pysyvästi. Ihmisten luomat utopiat eivät toimi oli niiden nimi kommunismi tai riistokapitalismi, molemmissa toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset. Ainoa ratkaisu on jumalallinen puuttuminen asioihin ja kirjoitusten mukaan se tulee tapahtumaan mutta sinullehan se ateistina on hölynpölyä.


      • Perskele
        terveisiyksvaan kirjoitti:

        Höpö höpö, sinä et vasemmistolaissuudessasi ymmärrä yhtään mitään. Sairas pankkiirieliitti uusine maailmanjärjestyksineen on loppupeleissä kommareita jotka haluavat halveksivansa rahvaan talutusnuoraansa nälkäpalkalla. Ei ole kommunismi toiminut koskaan ja missään pysyvästi. Ihmisten luomat utopiat eivät toimi oli niiden nimi kommunismi tai riistokapitalismi, molemmissa toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset. Ainoa ratkaisu on jumalallinen puuttuminen asioihin ja kirjoitusten mukaan se tulee tapahtumaan mutta sinullehan se ateistina on hölynpölyä.

        Kommarit jakavat omastaan, kapitalistit ei!
        Sairas pankkiirieliitti uusine maailmanjärjestyksineen on loppupeleissä kapitalisteja.


    • RauhaEinatolleVas

      Teekutsuliike on nyt kieli keskellä suuta hallitusneuvotteluissa, ne tietävät, että elleivät veroparatiisihanat mene kiinni ja kansalaisten toimeentuloa / perusturvaa laiteta kuntoon, on uudet vaalit ovella pian.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3376419/muistutus-hallitukselle-leikkaukset-eivat-saa-rikkoa-ihmisoikeussopimuksia

      Suomen työväestö, tavallinen kansa, järjestäytyy nyt voimakkaasti kansanliikkeiden taakse ja Vasemmiston riveihin. Vastarinta on alkanut ja se tulee olemaan ennennäkemättömän vahvaa.

    • RauhaEinatolleVas

      Taitaa tulla ennenaikaiset vaalit. Suomenkin kansa on nyt järjestäytymässä, kovaan vastarintaan, äärioikeistolaista hallitusta vastaan.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3378998/tutkija-radikaalin-vasemmiston-nakoalat-hyvat-pitemmalla-aikavalilla

      Sipilän hallitus kaatuu alta aikayksikön, elleivät veroparatiisivuodot mene kiinni ja kansalaisille ala löytyä aitoja työpaikkoja, kunnollista toimeentuloa ja perusturvaa, sekä vahvoja julkisia palvelua, kuten aidossa demokratiassa ja sivistysvaltiossa.

    • BilderbergYleRikos

      Bilderberg-Yle:n Marie Le Pen, eduskunnan "cornerissaan" , on aivan hurmostilassa, kun sai kokonaiset kolme Kokoomusta, markkinoitua hallitukseen ja vieläpä taloudellisella väkivallalla rahoitettavin pakkomaksuin.

    • PETOSJYTKYKOKOOMUS
    • PersutIslamKokKepu

      Kohta julkistetaan, kun PersutIslamKokoomusKeput ovat MONINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa, halpatyövoiman tuonnin ja ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

      http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/nakokulma/3379294/palkat-alas-moraali-ylos

      PersutIslamKokKeput ovat rakennuttamassa massiivista moskeijaa Helsinkiin, Suomen kansan rahoilla, jotka kierrätetään veroparatiisien kautta, että näyttäisi "ulkomaiselta rahoitukselta".

      Rasismikortilla vedätettyjä käy sääliksi. Sitä saa mitä tilaa, vai saako ?

    • BilderbergYleRikos

      Bilderberg-Yle:n kok-toimittajat, saivat pitää mahtipalkkansa ja Yle-veron koskemattomina, kun sopivat äärioikeistopoliitikkojen kanssa, etteivät kansan lukuisista vaatimuksista ja pyynnöistä huolimatta, esitä "häiritseviä" kysymyksiä veroparatiisivuodoista ja yrityksien yhteiskuntavastuusta.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3379648/finnwatch-hallitusohjelmassa-ei-yritysvastuuta

      Yle-vero on Suomen perustuslain vastainen, eli laiton. Se on taloudellista väkivaltaa, kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, puolustuskyvyttömiä pieni- ja keskituloisia kansalaisia kohtaan.

      Nykyinen Bilderberg-Yle, ei siis hoida sille kuuluvia tehtäviä. Se on puolueellinen, asiaton ja epä-älyllinen, äärioikeistopropagandaa suoltava yritys, ilman yhteiskuntavastuuta. Se mainosti PersutIslamKokoomusKeput hallitukseen, dissaamalla Vasemmistoa, pitämällä uutispimentoa ja nyt sitten pakenee SoiniKataisen kanssa EU:iin populismiverhon taakse.

      Toivottavasti joku virallinen, tiedonvälityksen tilaa Suomessa valvova taho, lukee tämän kirjoituksen, johon varmasti enemmistö suomalaisista voi yhtyä ja alkaa vaatimaan Yle-veron poistamista. Se, että eduskunta on laittoman pakkomaksun, kerran hyväksynyt ja antanut verovaroista valtavat tulojensiirrot äärioikeisto-Yle:lle, ei tee taloudellisesta väkivallasta laillista.

    • RauhaEinatolleVas
    • Valtakunnanoikeus
    • VASEMMISTONNOUSU

      Raakaa taloudellista, henkistä ja fyysistä väkivaltaa, kaikkia pieni- ja keskituloisia kansalaisia kohtaan luvassa, kun päästitte äärioikeistorikolliset valtaan:

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3380239/tulot-tarkistetaan-joka-viides-vuosi-hallitusohjelma-pakottaa-vuokralaiset-muuttokaruselliin

      SSS-veroparatiisihallituksen toimintametodit, eivät kestä Suomen perustuslain edessä päivääkään. Veropakolaiseliitin etujenajajat ovat isoja talousrikollisia, eivät kansanedustajia. Kuka oli niin hullu, että äänesti talousrikolliset valtaan, ajamaan veropakolaiseliitin etuja, kansaamme vastaan ?

    • VeroparatiisitKiinniVas
    • BryssäÄärioikealla

      Ruotsi tulee kiitämään valovuosien päähän Suomesta, siitä tulee Pohjoismainen mahtivaltio, Suomen surkastuessa kehitysmaaksi, banaanivaltioksi, Kongoksi ja omaa kansaansa kiduttavaksi mitättömyydeksi:

      http://www.vasemmisto.fi/tiedotteet/tiedotteet-2015/kylmaa-kyytia-kaikista-koyhimmille/

      Ruotsissa on jokaisella kansalaisella, korkea elintaso, mikä takaa työrauhan valtion muiden tärkeitten asioitten ajamiseen. Ruotsissa porvaritkin ihmettelevät, tätä kansaa, joka äänestää omia kurjistajiaan hallitukseen ja kohdistaa raakaa väkivaltaa, kaikkein heikoimmassa asemassa oleviin, puolustuskyvyttömiin ihmisiin.

    • PERSUTISLAMKOKKEPU
    • PERSISLAMKOKKEPU
    • RauhaEinatolleVas

      On se vaan kummallista, että Suomessa on varaa, tuhansien miljardien veroparatiisivuotoihin, äärioikeistohallituksen toimesta, muttei oman kansamme pieni- ja keskituloisten ihmisten perusturvaan.

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2015/eurojarjestelma-helteessa/

      Saa nähdä onko PetosjytkyKokoomuksen äänestäjäraukoilla, enää yhtään oljenkortta, jolla puolustella veroparatiiseista kehitetyn kansanpetospuolueen tottelemista.

    • Suomen_Äärioikeisto

      > Äänestämättä jättäminen on ääni äärioikeistopuolueilla ja suoraa hyvinvoinnin
      > tuhoamista tavallisilta ihmisiltä.

      Hei, teillä on aivan väärä käsitys siitä mitä äärioikeistolla tarkoitetaan. Tämä ei sinänsä ole mikään suuri ihme, koska tavalliset ihmiset saavat pääosan tiedoistaan joukkotiedotusvälineistä.

      Äärioikeisto tarkoittaa yksinkertaisesti yksilön vapauksien ja vastuiden maksimointia. Äärivasemmisto puolestaan tarkoittaa yksilön vapauksien ja vastuiden karsimista yhteisölle, jota kuitenkin johtaa pieni ja poikkeuksetta vihamielinen eliitti.

      Toivottavasti tämä selventää asiaa.

      Terv.: Suomen Äärioikeisto (rekisteröimätön kansanpuolue)

      • VEROPARATIISITKIINNIVAS

        Köyhyyteen pakottamisessa, suurtyöttömyydessä ja syrjäyttämisessä, ei ole mitään "vapautta". Veroparatiisihallituksen "vapaus" koskee vain veropakolaiseliitin suursijoittaja-pörssikeinottelijoita.

        http://www.adressit.com/joukkovoima_hallituspolitiikkaa_vastaan

        Käykää kaikki allekirjoittamassa adressi, veroparatiisihallituksen leikkauksien perumiseksi ja kaatamiseksi.


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      PetosjytkyKokoomus ei takaa Kreikan lainoja, eihän ?

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2015/kreikka-kolmosta-pukkaa/

      SUURMIELENOSOITUS 22.8 HELSINGISSÄ. Kaikki pieni- ja keskituloiset kansalaiset ja vastuulliset hyvätuloiset, sinne !

      Nyt kaadetaan veroparatiisihallitus, että rytisee. Isojen talous- ja ympäristörikollisten paikka, ei ole hallituksessa, vaan Valtakunnanoikeudessa syytettyinä kansan- ja maanpetturuudesta.

    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • PETOSJYTKYKOKOOMUS

      PetosjytkyKokoomuksen kansanmurhaajaporvarit, eivät ansaitse yhtään otsikkoa tekemisistään, mutta media Suomessa, ei uskalla kyseenalaista äärioikeiston mielivaltaa, koska pomot asustelevat veroparatiiseissa.

    • PERSISLAMKOKKEPU

      Näin se vaan tämäkin ketju, tulee aina vain ajankohtaisemmaksi. Bilderberg-Yle teki varsinaisen rimanalituksen A-studiossa, palkitsemalla "suomensisu" natsirikollisjärjestöön kuuluvan, äärivastajihadisti-kansanedustajan, antamalla kokonaisen A-studion mainosaikaa ! Ei yhtään vihakirjoitusten asiantuntijaa, tai vastaväittelijää häiritsemässä. Tämä oli rimanalitus, jopa Yle:ltä.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3406673/anna-kontulalle-ei-tuomitseminen-riita-miksi-kansa-valitsee-terrorismilla-flirttailevia-henkiloita

      Onko Bilderberg-Yle itsetuhoinen, vai miksi se haluaa vetää terrorismin kanssa pelehtiviä henkilöitä, joiden ei edes Suomen lakien mukaan, kuuluisi olla eduskunnassa, puoleensa ja vaarantaa samalla koko kansan ?

    • EROAKIVINEN

      Lepopäivän ratoksi Bilderberg-Yle, päättikin aloittaa jokasyksyisen köyhien syyllistämiskampanjan, jossa köyhyyteen pakotetut pieni- ja keskituloiset ihmiset, leimataan psyykeongelmaisiksi. Bilderberg-Yle:lle köyhyysongelma on psyykeongelma, että monikansalliset lääkemonopolit saavat ilmaiset mainoksensa ja lisää valtaa yhteiskunnassa - mikä tietää lisää köyhyyttä ja kurjuutta.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3411885/juha-sipilan-radikaali-keskusta

      SSS-veroparatiisihallituksen virallinen mainoskanava, on Kivisen Bilderberg-Yle:ssä. Halveksivaa suhtautumista ihmisten hätään ja syyllistämistä. Kotimaisten köyhyyteen pakotettujen ihmisten halveksimista.

    • 2000KansaneläkeVas

      Bilderberg-Yle mainosti veroparatiisihallituksen valtaan. Kiittämättömälle äärioikeistosairaudelle, ei mikään koskaan riitä. Leikkaukset pieni- ja keskituloisilta kansalaisilta, ovat perustuslain vastaisia. Hallitus on laiton, siksi se kaadetaan.

      http://www.adressit.com/joukkovoima_hallituspolitiikkaa_vastaan

      PetosjytkyKokoomusKepujen veroparatiisihallitusta vastustava adressi, vaatii köyhiltä leikkauksien välitöntä perumista ja hallituksen vaihtoa.

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Bilderberg-Yle on nyt estämässä ja rajoittamassa kansalaisten sananvapautta - mikä on iso rikos, kaikkien lakien, varsinkin Suomen perustuslain mukaan:

      http://www.journalistiliitto.fi/pelisaannot/sananvapaus/

      Jääskeläinen, Kivinen ja mitä muita äärioikeistohemmoja siellä johdossa onkaan, ovat yhdessä PersKokoomuksen kanssa, laittaneet häiriköitä radion lähetysikkunaan, että voivat sitten sillä perusteella, vaatia sananvapauden rajoittamista.

      Tällä halutaan estää tavallisten pieni- ja keskituloisten, varsinkin Vasemmistolaisten, vapaa mielipiteenilmaisu, vakavista yht.kunnallisista ongelmista ja esim. veroparatiisivuodoista, joista Yle ei uutisoi koskaan.

      • grgrgreeeer

        Mitäs vasemmisto on mieltä näistä maahanpyrkivistä rauhanuskonnon edustajista? Päästetäänkö kaikki halukkaat maahan?


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Rasismikortilla otettiin köyhiltä suomalaisilta, äänet halpatyövoiman ja porvareitten vaaliäänten tuontiin.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3423661/talouskurista-paatettava-demokraattisesti

      PersutIslamKokoomusKeput ovat hallituksessa, koska laittomilla pakkomaksuilla, eli taloudellisella väkivallalla rahoitettava Yle, mainostamalla mainosti ne sinne.

      Mikäli kaikki köyhyyten pakotetut suomalaiset, äänestäisivät Vasemmistoa, olisi omalla kansalla aitoja työpaikkoja, kunnollista toimeentuloa ja perusturvaa. Kannattaisi miettiä siellä äänestäessä, ettei keille kannattaa oma ääni antaa.

    • Nsssswe
      • KotimaaniSuomi

        Kiitos ei, en lue amerikkalaisia roskalehtiä.


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Joukkovoimaa Suurmielenosoitus 9.9 Säätytalolla Helsingissä, Kaikki sinne !

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3426802/budjettiriihi-siirrettiin-viime-tipassa-hallitus-valttelee-kansalaisia

      Suomen perustuslakia ja kansaa vastaan rikkova, veropakolaiseliitin etuja ajava SSS-äärioikeistohallitus on laiton. Sen kuuluisi saada syytteet, kansan- ja maanpetoksista. Veropakolaiseliitin suursijoittaja-pörssikeinottelijoiden, pankkien ja muiden rikkaitten veropakolaiseliitin etuja, oman kansamme kustannuksella ajava äärioikeistolainen porvarihallitus, on laiton.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS

      Yle sensuroi ihmisten kommentteja, jos niissä sanotaan näin:

      "Ovatko toimittajat tietoisia, että halpatyövoimaa tuodaan korvaamaan oma kansa, joka ei alistu äärioikeistosairauden edessä ja ihmiskilviksi, veropakolaiseliitin ja Suomen kansan väliin".

      Yle:n toimittajien mielestä, noin ei saa sanoa. Sensuuri esti ihmisoikeuteni, eli sananvapauteni käytön. Yleisradio jonka pitäisi edistää ja mahdollistaa sananvapautta, onkin nykyisin se taho, joka sensuroi ja estää ihmisiltä, heidän perustuslailliset oikeutensa. Suomi on totalitarismi.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS

      Yle:n kuva maahanmuuton, eli halpatyövoiman tuonnin ja ihmiskilpien värväämisen veropakolaiseliitin ja oman kansamme väliin, on kovin mustavalkoinen - eikä uutisointikaan tahdo onnistua, kun "ensimmäinen marssi" Veroparatiisihallitusta vastaan, olikin Citymarketin, eikä se 10 000:n suomalaisen Suurmielenosoitus 22.8 Helsingissä. Miksi Yle saa jakaa väärää informaatiota uutisina ?

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/satojatuhansia-tienaavia-olisi-pitanyt-rokottaa-enemman/5305552

      Veroparatiisivuodoista se vaikenee tyystin. Isoja talousrikollisia suojellaan ja studioon pääsee aina, jos on äärioikeistoporvari PetosjytkyKokoomusKepulainen, tai maahanmuuttaja.

      Rasismikortilla saa ILMAISTA SUOMALAISTA ORJATYÖVOIMAA.

    • Yle-veroLaiton

      Yle todellakin vähättelee, Suomen mittakaavassa erittäin suurta mielenosoitusta, edelleen, vaikka varmasti on saanut kansalta palautetta, uutispimennon ylläpidosta. Teki sitten saman vielä uudelleen ja vielä härskimmin, eli väitti, ettei koko mielenosoitusta olisi ollutkaan - mennään jo aika syvällä tiedonvälityksen pohjamudissa Yle:n suhteen.

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Bilderberg-Yle:n äärioikeistolainen propagandakoneisto, koettaa vähätellä Suurmielenosoitusta "terapiatapahtumana", mitä se ei ole, vaan erittäin vakava, iso ja arvokas Suomen työväestön, tavallisen kansan vaatimus, EK-SSS-Veroparatiisihallituksen kaatamiseksi.

      http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/tyomarkkinakeskustelun-homehtuneet-sanat/

      Rasismikortilla tuodaan nyt halpatyövoimaa ja ihmiskilpiä veropakolaiseliitin ja kansan väliin, syrjäyttämään oma kansa. Pörssieliitin pakolais- ja sotabisnekset, joutuu maksamaan kansa, ellemme kaada laitonta hallitusta.

    • SUURLAKKOTULEE
    • ÄÄNESTINJOVAS
    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Medioitten Suomessa, kuuluisi tuomita jyrkästi ja ehdottomasti, veropakolaiseliitin presidentin Turkin vierailu, joka on häikäilemätöntä bisneksienhoitoa, Turkin kansan ihmisoikeuksien ja henkien kustannuksella. Erdogan on diktaattori ja mielivaltias, joka murhauttaa omaa kansaansa.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3445183/tyottomia-kurittamalla-ei-tule-uusia-tyopaikkoja

      Mitä tekevät Bilderberg-Yle tai muut mediat: vaikenevat tyystin, Niinistön Turkin vierailun tarkoitusperästä ja sisällöstä, sekä etenkin siitä epäeettisyydestä ja rikollisuuden kanssa vehkeilemisestä, mitä se tarkoittaa.

    • KämpinTerroristit

      Missä on tämän kansan luonne, jos pienen prosentin suurituloisia verojenkiertäjiä, annetaan pompottaa kokonaista kansaa, miten haluavat, valetyöllistämisen nimissä ?

      http://www.hs.fi/talous/a1444882370097

      Miksi isoja talousrikollisia armahdetaan, vaikka niiden kiinniottamisesta, Suomi hyötyisi miljardeja välittömästi ?

    • 2000KansaneläkeVas

      Vaaliraharikokset eivät suinkaan ole eilistä, kuten äärioikeistohallitus ja mediat sulassa sovussa, koettavat väittää. Ne on tutkittava, viimeistä piirtoa myöten ja selvitettävä siten, että rikolliset laitetaan vastuuseen.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3449171/ei-laskelmia-seurauksista-oppositio-joutuu-tekemaan-hallituksen-tyot

      Bilderberg-Yle vaikenee isoista talousrikoksista ja toteaa vain leikkauksia, puuttumatta lainkaan niiden perustuslain vastaisuuteen ym isoihin talousrikoksiin, joita EK-sss-Veroparatiisihallitus tehtailee.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Yle:n uutisointi on pelkkää äärioikeistomainontaa ja isojen talousrikollisten myötäkarvaan silittämistä. Porvarimediat tekevät natolobbarista ja vaalirahavalehtelijoista sankareita, isoista talousrikollisista puhutaan "työnantajina", vaikka ne ovat pelkkiä sosiaalipummeja, käsi ojossa kansan kukkarolla, kinuamassa yritystukia valetyöllistämiseen, vaikka todellisuudessa nekin rahat, menevät Cayman saarten ruhtinaitten luksuselämiin veroparatiiseissa.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3453361/harmaa-talous-syo-jo-viisi-miljardia-mutta-veronkiertajille-raataloidaan-lisaa-apuvalineita

      Täytyy ihmetellä, että mistä maksetaan poliisin talousrikosyksikölle ja verohallinnon johdolle, kun verojenkiertäjät, isot talousrikolliset palkitaan verojenpalautuksilla !

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Tämä kuva kertoo osuvasti sen, minkä arvoisena SoiniTrumpKatainen, pitää Suomen työttömiä, syrjäytettyjä, silpputyöläisiä, sairas- ja kansaneläkeläisiä, kaikkia pieni- ja keskituloisia kansalaisia, joita halveksimalla, veroparatiisiporvarit pääsivät valtaan. Valehtelemalla.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3475443-takin-reunat-vain-liehottivat-kun-ministeri-soini-poistui-salista

      Äärioikeistosairauden häätäminen pois Suomesta, tulee olemaan ennenaikaisten vaalien pääteema.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Äärioikeiston populistiporvareita pelkäävä ja veropakolaiseliittiä ihaileva Bilderberg-Yle, vaikenee kotimaisesta köyhyydestä, joka on seurausta äärioikeiston EK-sss-Veroparatiisihallituksen laittomista leikkauksista, kansalaisten perusturvaa kohtaan.

      http://demokraatti.fi/suomessa-700-000-koyhyysrajan-alla/

      Jokainen PetosjytkyKokoomusKepuja äänestänyt, äänesti KANSANMURHAA Suomessa. Sotaveteraanien jälkeläiset pakotetaan kerjäämään leipäjonoissa. Sellaista on äärioikeiston "isänmaallisuus", suoraan veroparatiiseista.

    • SANANVAPAUTTAVAS

      Ei kannata ihmetellä, miksi JSN:lle, eli Julkisen sanan neuvostolle, tehdyt valitukset päätyvät roskakoriin:

      http://www.jsn.fi/

      Bilderberg-Yle:n äärioikeistolaisen politiikan toimituksen toimittaja Auvinen, paistattelee siellä täydessä jääviydessään, päättämässä mm. siitä, että Suomen kansalaisilta, on viety sanan- ja mielipiteenilmaisunvapaus, verovaroin ylläpidettävässä, ns. virallisessa tiedotusvälineessä.

      Erittäin härskiä toimintaa PersKokKepuilta jälleen.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Bilderberg-Yle:n äärioikeistotoimittajat, kehuskeleva "Auervaarattomuudellaan" ja köyhän kansan kustannuksella tehdyillä laskuvarjohypyillään, taivastelevat "ihmiskohtaloita", mutta eivät uutisoi tavallisia kansalaisia koskevista, erittäin vakavista yht.kunnallisista ongelmista, kuten poliisin äärioikeistolaistumisesta, eli perustuslain vastaisista rikoksista, kansalaisten tasavertaisuutta vastaan:

      http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/suomen-suurin-sisainen-turvallisuusuhka-on-poliisi/

      Äärioikeistosairaus tarkoittaa äärioikeistodiktatuurin ujuttamista Suomeen - jokainen rasismikorttia totellut PetosjytkyKokKepujen äänestäjä, on syyllinen kansan kahtiajakoon ja väkivaltaisuuden lisääntymiseen Suomessa.

      Poliisin talousrikosyksikkö on ostettu hiljaiseksi - veroparatiisivuodot jatkavat vuotamistaan, mutta tavallista kansaa pahoinpidellään.

    • Mitawit_jakoon
    • KansanmurhaSuomessa

      Asiaohjelmia, tai uutisia taloudellisen väkivallan seurauksista kansan keskuudessa, ei Bilderberg-yle uutisoi. Se mainostaa a-ohjelmia, mutta ei tee sellaisia.

      http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2016/laakekorvausten-leikkaus-on-kohtuuton/

      Väkivalta tulee äärioikealta, EK-sss-Veroparatiisihallituksesta, PetosjytkyKokoomusKepujen rasismikorttia totelleilta. Typerykset äänestivät omia murhaajiaan.

    • ÄärioikeistopoliisiPois

      Raiskauksia ja väkivaltaa estetään tehokkaasti, kunnollisella toimeentulolla ja perusturvalla, jokaiselle suomalaiselle.

      http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/suomen-suurin-sisainen-turvallisuusuhka-on-poliisi/

      PetosjytkyKokoomusKepulaiset veropakolaiseliitin etujenajaja-porvarit, toimivat juuri päinvastoin. Ne ovat uhraamassa köyhät naiset, tuomalla 300 ns. turvapaikanhakijaa esim. Tampereelle, missä on muutenkin jo levotonta. Täysin tarkoituksenhakuista toimintaa ja väkivaltaa heikossa asemassa olevia, suomalaisia naisia kohtaan.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS

      Murresanat ovat Bilderberg-Yle:n ja äärioikeiston EK-sss-Veroparatiisihallituksen yhteinen ihastuksenaihe tänään medioissa - eikö tosiaan olisi tärkeämpää uutisoitavaa, kuten suurtyöttömyys, leipäjonot, melkein toista miljoonaa suomalaista, täysin köyhyysrajan alapuolella ym ?

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3496977-vasemmistoliitto-puuttui-carunan-poskettomiin-hinnankorotuksiin

      Onneksi Suomen Vasemmistoliitto, hoitaa Suomen työväestön, tavallisen kansan asioita, sillä aikaa kun äärioikeistoporvarit venkoilevat jonninjoutavia.

    • VerotulojaTarjolla

      EK-sss-Veroparatiisihallitus, on suurin este potilaitten oikeuksien toteutumiselle ja matkailijoitten saamiselle Suomeen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis

      Alko-keskeinen Yle, elää 1980-luvun juppimaailmassa, jossa verojenkierto ja ahneus ovat ihailtavia "arvoja".

      Ennenaikaiset eduskuntavaalit olisivat erinomainen asia.

    • ÄÄNESTÄNJOVAS
    • KansaJoVasemmalla
    • ÄÄNESTÄNJOVAS
    • 2000KansaneläkeVas

      Bilderberg-Yle suoltaa veropakolaisporukan hovielämää, bilettämistä ja pintakuohuja, mutta kotimaan köyhien asemasta, suurtyöttömyydestä, leipäjonoista, hoitamattomista sairauksista, kansalaisten aitojen työpaikkojen, kunnollisen toimeentulon, perusturvan, terveydenhoidon ja sos.turvan puuttumisesta, Bilderberg-Yle ei uutisoi.

    • AitoSananvapausVas

      Kansan Uutiset hoitaa nykyisin tiedonvälitystä Suomessa, huomattavasti puolueettomammin ja luotettavammin, kuin äärioikeistoporvareitten Yle.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3604728-elakelaiset-haluavat-arvostusta-ja-vaikutusvaltaa-asioihinsa

      Näistä asioista ei nykyinen, Bilderberg-äärioikeistovetoinen Yle, ei todellakaan uutisoi ja kehtaa vielä estää köyhien ihmisten mielipiteenilmaisun. "Osallistu" - keskusteluissa sensuroidaan Vasemmistoa, samoin rekisteröitymis-kuka-kukin-on-leikeillä, joilla varmistavat, että lähetysikkunassa ei kansalaisten ääni kuulu.

    • RAUHAEINATOLLEVAS1

      Bilderberg-Yle:n käsitys sanan- ja mielipiteenvapaudesta, on rekisteröitymispakko, twitter, facebook ja kuka-kukin-on -leikki. Niin ja sitten sinetiksi kakun päälle, äärioikeistopoliisin lärvi uutisten etusivulla, kertomassa meille, ettei saa sanoa mitä ajattelee, eikä kirjoittaa. Kuinka alas ns. tiedonvälityksen, jota rahoitetaan laittomilla pakkomaksuilla, pitää mennä, ennen kuin tässä maassa sivistyneet ihmiset puuttuvat, Yle:n äärioikeistopropagandaan ja veroparatiisivuodoista vaikenemiseen ?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12181827/bilderberg-ylen-aarioikeisto-propaganda-haisee-pahalle#comment-86546026

      SANANVAPAUS ON IHMISOIKEUS. SANANVAPAUS kuuluu jakamattomana ja ehdottomana, ihan jokaiselle suomalaiselle. Muistakaa tämä, kun teidän sanomisianne kyseenalaistetaan, että määrittelijät ovat väärässä ja rikollisia.

      Äärioikeistopoliisi on vihoviimeinen taho, määrittelemään sen, mitä kukakin voi sanoa tässä maassa. Nettipoliisien urkinta on verrattavissa Gestapoon, Stasiin tms törkeää virka-asemien väärinkäyttöä, täysin siihen sopimattomilta, ammattitaidottomilta tahoilta.

      Kansaa halveksitaan nyt oikein kunnolla - median ja poliisin meno, on kuin suoraan Turkista - täyttä fasismia ja ennenkaikkea, täysin perustuslain vastaista.

    • RAUHAEINATOLLEVAS1
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3938305-indeksijaadytykset-leikanneet-tyottomyysturvaa-pysyvasti-aktiivimalli-kiihdyttaa-leikkausta

      Suomen valtion on PERUTTAVA HÄVITTÄJÄKAUPAT Jenkkien hyökkäysliiton yllytyksestä ja kanssa VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

      Kyse on selkeistä kansan- ja maanpetoksista, kun maassamme on laiton hallitus, jota kukaan ei ole koskaan, edes äänestänyt ja joka tekee velkaa valtion nimissä, Floridan isojen talousrikollisten, joita sijoittajiksi kutsutaan, ahneuden takia.

      IHMISET ÄLKÄÄ TEHKÖ VELKAA LAPSILLENNE JA NUORISOLLE - He eivät pysty koskaan, niitä velkoja maksamaan.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • UUDETYRITTÄJÄTVASL
    • MAANPETOSNATOTTAJAT
    • IHMISETENSINVASL
    • Kivittäjät

      Rasmuslaiset ovat pahimpia rasisteja ja suvaitsematonta sakkia.
      Natseja ja fasisteja.
      Kansan kiihottajia ja väkivaltaisia anargisteja.

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      PetosPersuKepuKokoomussinLiikenyt = EK:n laiton äärioikeistohallitus, on syyllistynyt RIKOKSIIN IHMISYYTTÄ VASTAAN SUOMESSA.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4005669-oikeistolaiselle-isanmaa-on-pyha-vasemmistolaiselle-ihmisarvo

      Köyhyyteen pahoinpidellyt ja pakotetut kansalaiset, vanhukset, lapset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, työttömät, syrjäytetyt - on palautettava, aidon perusturvan tasolle, pois köyhyydestä, vaatii Vasemmisto.

      Leikkaukset köyhyyseläkkeistä peruttava - indeksijäädytykset poistettava.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • VAPAAINTERNETVASL

      Yle:ssä, kuten muissakin ns. valtamedioissa Suomessa, on jo käynnissä, kova äärioikeiston veroparatiisirikollisten, porvarifasistien suoramainonta.

      Internetiä veroparatiisirikolliset valvovat ja estävät sen vapaan käytön, kuten Unkarissa, Turkissa ja Puolassa.

      Pitäisi olla jo, aidosti puolueettomia VAALITARKKAILIJOITA Suomessa.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027091-sote-jarjestot-sosiaaliturvan-uudistus-aloitettava-etuuksien-korotuksilla-ja-yhtenaistamalla-paivarahat

      Muistakaa keskittyä Vasemmiston äänestämiseen eduskuntavaaleissa - siten ja vain siten, voitte puolustaa itseänne, lapsianne, saada leipää / ruokaa ja julkistakaan terveyden- ja hammashoitoa ym välttämätöntä perusturvaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe