Olen aina ollut yksinäinen ja näin se on vaikuttanut

mietteitä...

Lapsesta asti olen ollut yksinäinen. Nykyään olen hieman yli 20vuotias nuori aikuinen. Hyviä puolia on se, että olen oppinut itsenäiseksi ja ei tuota ongelmia olla ja elää yksin.

Huonoja puolia on se että mulla on jonkinlainen sosiaalisten tilanteiden pelko. Muiden seurassa on mukavaa muutama tunti mutta sitten kaipaa jo taas sinne omaan yksinäisyyteen ja hiljaisuuteen.Nukun todella huonosti muiden seurassa, hyvät unet saan vain ja ainoastaan yksin.
En voisi kuvitellakaan että asuisin jonkun kanssa saman katon alla. Oli se sitten kämppis tai kumppani, niin ei tule mitään. Oma asunto on oltava. Tämä on hankala juttu seurustelukumppania etsiessä, sillä jotkut eivät voi millään ymmärtää tätä vaan olettaa että en ole kiinnostuntut hänestä ym. Tämä on ollut siis esteenä monen kumppaniehdokkaan kohdalla koska jotkut eivät vaan voi hyväksyä ajatusta sitä että asuttaisiin erillään enkä edes harkitse yhteenmuuttoa.

7

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mullaki on sosiaalisten tilanteiden pelko, tosin en ees osaa olla sosiaalinen, osaan vaan puhua mua kiinnostavista asioista, esim. tietokoneet ja leffat, ja voit arvata et ketään ei ole kiinnostunut näistä aiheista.

      En ole koskaan ollut sosiaalinen, ja mulle tulee sama tunne ihmisten lähellä, eteenkin jos on oikeen hirvee iso porukka, et haluun äkkiä pois hiljaisuuteen ja rauhallisuuteen. Yhden mukavan ihmisen kanssa voisin rupatella tunteja, siin ei oo ongelmaa. (En tunne sopivani porukkaan, tunnen itteni ulkopuoliseksi).

      Lapsesta asti minäkin oon ollu yksinäinen, en saa ystäviä millään, en ees kavereita, kun ketään ei välitä meikäläisestä.

      Ole onnellinen et oot edes saanu kumppaneita, ite en saa millään ketään naispuolista musta kiinnostumaan, ruma naama estää sen niin naiset on mulle sanonu kauniilla sanoilla kohteliaasti päin naamaa (tämä oli siis sarkasmia). Ite jakaisin mieluusti asuntoni naisen kanssa, mut se ei tuu oleen ikinä mahdollista.

      Toivottavasti nää mun jäljellä olevat vuodet menis nopsaan pois. Niitä kun on viel niin turkasen paljon jälellä...

    • Yksinäinen aina

      Olen läpi elämäni ollut yksinäinen, parempi yksin kuin huono seura.
      Aina sitä seuraa löytyy valikoivalle.

    • Jyri

      Mä oon ollut aina yksinäinen. Lähinnä ala-asteella oli kavereita, mutta muuttojen jälkeen nekin hävisivät. Yläasteesta en mitään muista, toisen asteen koulusta muistan muutaman hyvän, mutta niistäkin ei kukaan oikein halua olla elämässä kaveri (koulussa olivat kaikkien kavereita).

      Mitäs tässä, hulluksihan tämä tekee :D Yksinäisyys, masennus, sosiaalisten tilanteiden pelkoa, änkytystä, ahdistuneisuushäiriö ja pakko-oireinen häiriö niin onhan noita. Mä luulen että ainakin suurimman osan ajasta yksinäisyys mulle on tapa tehdä asioista joista tykkää. En juo tai tupakoi, enkä lähtisi mistään hinnasta baariin. Ainakin muutama kaveri pisti välit poikki siksi (siis ihan tyhmää)!

      Muutama Skype-kaveri löytyy, ne on jo kuin oikeita. Juteltu vuosia, voi oikeastaan kertoa mitä vain. Semmoinen ongelma mulla vielä että puhun itsekseni KAIKKIALLA. Ja ulkona on pakko joskus huutaa, koska en jaksa pidätellä aina ahdistuneisuuttani. Joku auto pysähtyy pyörätielle niin huudan sille kuskille et vittu parempaa paikkaa löytänyt? Ja sit huudan jotain fuck you tms. koko ajan :D

      Useimmiten kyllä koska semmosia tulee kuuntelemastani musiikista ja ihmiset luulee et huutaisin nille sen kirosanan... Mut mä en voi sille mitään et mun on pakko joskus huutaa jotain. Mulla ei oo ketään kuka kuuntelis niin huudan ihan tuntemattomille jotain paskaa. Tätä se vuosien yksinolo tekee... Maija Vilkkumaalla on hyvin synkkä kappale aiheesta "Ei saa surettaa".

      Käykääs kuuntelemassa!

    • Anonyymi

      Vittuun vaan kaikki ihmis paskat . Yksin paras = Problem Solved

    • Anonyymi

      Mainokset voi vetää perseeseen

    • Anonyymi

      Itsemurha on ratkaisu.

      • Anonyymi

        Ei muuten ole ratkaisu! Joudut kärsimään sitä vitutusta, mikä johti sinut itsemurhaan, keskytyksettä ja koko sen ajan, mikä oli päiviesi kestoksi suunniteltu. Sitäkö halusit?
        Tämä planeetta on Maailmankaikkeuden ainut Helvetti. Ja tänne kerran inkarnoiduttuasi et pois pääse. Synnyt tänne yhä uudelleen muistamatta. mikä meni pieleen edellisellä kerralla. Eli Helvetistä et pois pääse! Jeesus tosin ilmoitti, että hänelle on annettu kaikki valta Maan päällä ja taivaassa. Taivaasta en tiedä, mutta Maan päällä kaikki valta on Luciferilla, antoi sen sitten Jeesus tai ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe