Ei hyvä missään

506 i

Ei täälläkään toistpuolen mekong jokkee oli niin helppoa,helvetinmoinen kuumuus vaivaa,Moni varmaan miettii miksei mene uimaan mekongiin.Siihen on monta vastausta,ensinnäkin virtaus on niin kovaa ettei pysty uimaan siellä,ja vesi niin paskasta ettei oikeen pysty ja ei se viilentäis yhtään kun vesi on yhtä kuuma kun ilmakin.Mutta on täällä hyviäkin puolia,Kävin tänään torilla uuden morsiammeni kanssa,ja ostettiin kaikenlaisia herkkuja.Frteerattuja heinäsirkkoja koppakuoriaisia,monenlaisia toukkia ja käärmeenmunia ynnä muuta hyvää,Huomenna on kuulemma juhlat ja koko morsiammen suku tulee nauttimaan antimista.Täkäläisen tavan mukaan kaikki istuu lattialla jalat ristissä syömäpuikot kädessäja nautiskelee yhden toukan kerrallaan,toukka vaan puikkoihin ja kastetaan niin väkevään liemeen että kylmäkalleltakin varmaan tulis hiki pintaan ja sitten suuhun. http://aijaa.com/IVz6eY Jos joku ihmettelee mitä ne mustat pilkut kananraatojen päällä on niin ne ei ole mausteita kun lentelevät ympäriinsä.

13

544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laihian lumilakeus:)

      "Morsiameni"

      Muista ostaa poikaystävällesi kaikki herkut. Hän pitää sinua hyvänä seuraavallakin kerralla eikä tyrkkää sua Meekokki jokeen.

      • To Peecca

        Jos sinulla on ongelmia seksuaalisuutesi kanssa,neuoisin kääntymään johonkin seksuaalisesti poikkeavien palstallen,niitä varmaan löytyy netistä.Tämä palsta ei tieetääkseni ole sellainen.


    • Hyvääkin löytyy
    • melekosta mennoo

      Ladyboy nimeltään kylmäkalle tuli suuhun?

    • Helvattu

      Sentään jouduin lähtemään etelää kohti,900 km idän pikajunalla kun nuo halvatun moskiitot alkoi syömään miestä.Eipä siinä mittään mutta matka kesti 16 h.onneksi sain oman hytin vuoteilla ja tarjoilu hyttiin.Aamulla hyttitarjoilija tuli kysymään mitä vieras haluaa aamiaiseksi,ottaako vieras teetä vai whiskyä.
      http://aijaa.com/U0DLtv

    • Ei täälläkään hyvä

      Muuten ilmasto on ihan siedettävä,joskus lämpötila voi laskea alle 30c,ja majassani on tuuletus erinomainen kun seinät puuttuu melkein kokonaan,mutta kun aamuyöstä heräsin ,majaani oli tulossa joku pitkä luiro.Onneksi yksi pieni rotta juoksi sen nenän edestä,jonka se nielaisi kokonaisena.sen jälkeen se luikerteli tyytyväisenä muille maille.En voinut nukkua sen jälkeen ,niin ajattelin mennä rannalle aamu uinnille,mutta kun tulin rantaan oli oli mötkäleet valloittaneet koko rannan että jätin uimiset sillä kertaa
      http://aijaa.com/wSMiW9

      • Sadekausi

      • Voihan

        Perkules.Lähdin aamuvarhaisella pilkille Inarinjärvelle.Mutta kun tulin perille huomasin että koko Inarinjärvi oli muuttunut kukkamereksi,ja jäästä ei ollu tietoakaan.Paikallinen aslakki yritti selittää huonolla suomen murteheella,että olin mokomas tullut väärälle järvelle.Muttei minua niin vaan naruteta.Olisko se ilmatilan lämpiäminen edennyt jo näin pitkälle pohjois suomessa.
        https://www.youtube.com/watch?v=RtVxQI87gLw&feature=youtu.be&html5=1


      • Grillattavaa

      • Voihan
        Voihan kirjoitti:

        Perkules.Lähdin aamuvarhaisella pilkille Inarinjärvelle.Mutta kun tulin perille huomasin että koko Inarinjärvi oli muuttunut kukkamereksi,ja jäästä ei ollu tietoakaan.Paikallinen aslakki yritti selittää huonolla suomen murteheella,että olin mokomas tullut väärälle järvelle.Muttei minua niin vaan naruteta.Olisko se ilmatilan lämpiäminen edennyt jo näin pitkälle pohjois suomessa.
        https://www.youtube.com/watch?v=RtVxQI87gLw&feature=youtu.be&html5=1

        Unohdin kirjoittaa että kun se aslakki alkoi joikhaamaan, minun oli pakko heittää se mereen sen verran otti ohimoon.


    • Helvata

      Nyt on muoilman kirjat sekaisin.Rankan uudenvuoden juhlinnan jälkeen tiesin nukkuneeni pitkään.Mutta kun heräsin olin lentää perseelleni, kun katoin kalenteria joka oli tullut kun vielä nukuin.Uuden kalenterin mukaan nyt on vuosi 2558.Viimeeks kun katsoin kalenteria oli vuosi 2014 olen siis nukkunut 543 vuotta omien laskelmien mukaan.Olenko nukkunut näin pitkään vai onko aikasyöppö vienyt kaikki nämä vuodet.
      http://aijaa.com/wxVb39

    • Aikasyöppö

      Mitävarten vuodet täällä menee niin nopeasti.Täällä vietetään uuttavuotta nimittäin kolme kertaa vuodessa.Ensin on länsimainen uusivuosi tammikuun ensimmäinen päivä,sen jälkeen vietetään kiinalaista uuttavuotta joka on huomenna.Sitten vietetään vielä perinteistä aasialaista uuttavuotta nimeltään sonkran kahden kuukauden päästä,ettei ole mikään ihme että täällä eletään jo vuotta 2558.
      http://aijaa.com/lEBKZz

    • AasianMatcaaja

      Lol, kerrankin viihdyttävää sisältöä :P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe