Liian iso kai ?.

jööti ukkeli mulla

Haluaisin ottaa koko kalun suuhuni ukoltani mutta koko on esteenä. Sillä kalun mitat on täydessä seisokissa pituus 18,5cm ympärysmitta 14,7cm eli halkaisija noin 4,5cm. Tiedän kyllä että se on mahdotonta koon takia tyydyn siis puoleen mittaan ja jatkossakin imuttamaan nuppia sekä nuolemaan vartta. Ukko on sanonut että hälle riittää hyvin sekin.

6

541

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meidän muija oppi

      Otat koko mitalta mulkun kurkkuusi, sinne kyllä mahtuu pasumpikin penis. Opettele hengittämään nenäkautta ja vastustamaan oksennusreaktiota, niin sinusta tulee oikea syväkurkku. Jos alkuun miehesi mulukku on liian iso, niin opettele pienemmillä kyyyrrviillä.

    • valkosuklaacookie

      mikäs tässä nyt oli pointtina? jos miehelle kelpaa että otat suihin vain osittain, niin eipä siihen sitten tarvitse kommentoida..
      en ymmärrä miksi suihinottaminen pitäisi olla sellaista että nainen tukehtuu kaluun, tai että on pakko pidätellä oksennusta kun pitää muka ottaa kalu suuhun kitarisoihin saakka, miksi? onko miehestä seksikästä, että nainen kakoo ja vedet valuu silmistä? kaikkein vähiten ymmärrän joidenkin tyyliä/halua, että mies pitää väkisin naisen päästä ja survoo kalua suuhun kuin viimeistä päivää, niin että naisella alkaa jo pakokauhu iskeä päälle. Ei ihme, että kaikki naiset eivät tykkää suihinotosta...
      vaikka omalla miehelläni on ihan normikokoinen kalu, niin otan silti suihin aina kädellä avittaen; sormet kalun ympärillä suun jatkeena, liikutan niitä edestakaisin, hitaammin ja nopeammin, välillä hellemmin välillä tiukemmin, välillä pyörittävllä liikkeellä ja liikutan suuta samalla edestakaisin samaan tahtiin, välillä nuolen vartta, välillä kutittelen terskaa kielenkärjellä, samalla kun kalu on syvemmällä suussa, välillä imutan kovempaa, parastahan on kun tuntee kumppaninsa niin hyvin, että tietää koska hidastaa ja sitten taas kiihdyttää tahtia.
      määrään siis itse kuinka syvälle kalun otan suuhuni, eikä tarvitse koskaan kakoa. mies kyllä tykkää erittäin paljon minun tyylistäni, harvase päivä pyytämässä, joten tuskin ihan huonoakaan on :)

    • nuppiukki?

      Aika erikoista, että miehellä on ukko jonka nuppia hän imuttaa.

    • Artistialalla

      60egee velotan suihin otosta. Viimeks lensi vedet silmistä.

    • Suonikas-kalu-m54v

      Minulla on melko tarkalleen samat mitat eli pituus18,5cm ympmitta 14,7cm, lisäksi terskan juuresta ympmitta 15,5cm, Vaimoni sanoo että tykkää kovasti että ukko antaa hänen tehdä niinkuin hän haluaa. Kyllä ukko nauttii siitä todella paljon kun vaimo hieroo terskaa hellästi käsin , lopuksi kun näkee että ukko alkaa olla valmis niin ottaa terskan kokonaan suuhun ja puristaa huulet terskan juureen tiukasti, niin huh huh silloin spermat irtoo just tuntuu että taju lähtee. Terskan juuri on todella herkkä paikka siitä terskan alapuolelta missä on sellainen pieni jänne. Ei muutakuin kokeilee uskompa että miehet tykkää terskan hieronnasta suihinoton yhteydessä, voi tietysti vaimo/tyttöystävä myös kokeilla sen hieromista huulilla ja kielellä. Vaimoni osaa kielellä/huulilla terskan hieromisen tosi hyvin.

    • sopivamela

      On sulla aika pieni suu. Mun kulli on 20cm pitkä ja halkaisija yli 6 cm, kyllä se on monen naisen ja miehenkin suuhun mahtunut!!???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe