Miten näistä ajatuksista eroon?!

pehmomörkö

Minulle nousee välillä ihan typeristä asioista vinoutuneita ajatuksia erästä tapailemaani naista kohtaan. Jos ei vaikka hetkeen ole ottanut yhteyttä saatan alkaa kuvittelemaan hänen tapailevan jotain muuta. Ja mitä sitten vaikka tapailisikin? Ei me seurustella. Olen ehkä itse isommin jo ihastunut/rakastunut tähän naiseen kuin mitä hän minuun.

Tiedän että ajatukseni on typeriä ja niille ei ole sinänsä mitään perustetta edes. Nainen ei ole toistaiseksi ainakaan kertaakaan antanut syytä mihinkään epäilyihin.

Tai kerran kun juttelimme tapailun viemisestä seuraavalle tasolle hän sanoi ettei ehkä olisi siihen vielä valmis. Pitää minusta kovasti ja haluaa tosi paljon olla yhteydessä ja minun luona. Ja tosi tiiviisti me ollaankin kuitenkin.

Yritän jatkuvasti ajatella järkevästi ja että en voi enkä saa olla niin omistushaluinen ja etten saa antaa sen vaikuttaa meidän väleihin. Lisäksi yritän jatkuvasti järjellä ajatella, että ajatukseni (varsinkaan osa niistä) ei ole millään lailla järkeviä taikka perusteltuja. Silti aivan kuin aivoissa olisi joku oma kemiallinen reaktio menossa, jota en voi järjellä hallita. Ajatukset puskee esiin eri muodoissaan. Siis ajatukset siitä, että hän tapailee muita, harrastaa seksiä suurinpiirtein joka käänteessä suurin piirtein jokaisen miespuolisen kaverinsa kanssa jne. Nämä ajatukset saavat minut voimaan pahoin ja erityisesti siitä syystä, että tiedän niiden olevan ihan sairaita. Vihaan itseäni toisinaan nuiden ajatuksien takia. Lisäksi jatkuva kamppailu ajatusten kanssa saa minut voimaan fyysisesti pahoin. Maha menee sekaisin, päässä huimaa yms. Kerran jouduin perumaan tapaamisen naisen kanssa pelkästään sen takia, että maha oli tästä aivan sekaisin. Enkä tietenkään kehdannut kertoa oikeaa syytä. Vetosin työkiireisiin, joka myös osittain oli totta. Aika paljon hommia jää tekemättä ihan vain sen takia, etten koe olevani aina työkykyinen, kun tämä olo ottaa vallan.

Olen varannut pari aikaa ammattiauttajalle, mutta tuntuu sen olevan niin hidasta. Jonottamiseen menee muutama viikko ja senkin jälkeen tapaamisia on tipoittain. Tuntuu, että pitäisi päästä kertomaan asioista juuri silloin kun on se pahin olo päällä.

Olen yrittänyt itse etsiä syytä tälle. En ole omasta mielestäni muuten mikään sekopää vaan aika normaali työssäkäyvä ja urheileva mies ja lisäksi tuntemieni ihmisten mukaan hyvinkin sosiaalinen. Joitain vuosia sitten olin suhteessa, jossa oli pettämistä ja selkäni takana vehkeilyä ja olen miettinyt, että onko se voinut jättää näin syvät arvet. Olen luonteeltani omasta mielestä kuitenkin melko herkkä ja ehkä enempikin pehmotyyppiä, vaikka ulkoinen karski olemukseni ehkä sanoo toista.

Nyt ois hyvät neuvot tarpeeseen!

3

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onni681

      Luottamus on asia joka on suhteen perusta. Jos olet aiemmin saanut kolhuja tässä asiassa , se ehkä vaikuttaa sinulla tässä uudessa suhteessa. Pelkäät ehkä tässä käyvän samoin. Naisystäväsi on ehkä luottamuksesi arvoinen..eli yritä ajatella, että hän ansaitsee sen täysin 100%. Mikäli hänen käytöksensä tai toimintansa viittaa muuhun..voit sen jälkeen pohtia tilannetta uudestaan. onnea uuteen parisuhteeseen. :)

    • 3246

      Jos olet todella ihastunut niin ihan normaalia toi on, pieni omistavaisuus.
      Ja likkahan tosiaan voi touhuilla mitä vain, tai vaihtaa sut siitä turvalliselta varasijalta johonkin kiinnostavampaan jos ei ole kerta susta sillä laila kiinnostunut..
      Tietty sitten ehkä tunnet olevasi huono, nöyryytetty tai vaikka hyväksikäytetty.
      -> pelisäännöt selviksi.

      Vaikka et olisi ihastunut niin sama, jos asia kerran häiritsee.
      Jotkut likat on ihan jäätäviä säätäjiä.

    • pointteja

      Kannattaa sanoa naiselle, miten kiinnostunut olet. Turhaan roikotat itseäsi hänessä, jos tuo "en ole siihen vielä valmis.." onkin kiertoilmaisu sille, että haluaa tapailla muita ja pitää kyllä susta, mutta jotain jää puuttumaan tms.

      Sulla on oikeus saada tietää, tuntuuko naisesta, että teidän jutusta voisi tulla jotain. Kyllä sen vain tietää, että voiko. Että näkeekö mahdollisen yhteisen tulevaisuuden. Jos vastaus on, että "no kai mä tavallaan VOISIN kuvitella, mut en oikeen vielä tiedä", niin eikö se ole epäreilua sinua itseäsi kohtaan jos jatkat roikkumista tuossa suhteessa? Nainen antaa itsestään paljon vähemmän kuin sinä.

      Oletko koittanut ajatella, että tapailisit itsekin samaan aikaan muita naisia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe