Uusia uhreja, kuolleita

Se Avarakatseinen

Kommunismin uhrit ovat saaneet muistomerkkejä, Prahassa on ”otettu kantaa” asiaan ja yksi osa muistomerkistä on pimeyden voimien toimesta räjäytetty.

Viron Pärnussa, Siperiaan kadonneiden muistomerkki räjähti tuhannen p... jne. kommunismin kannattajien toimesta. Pärnun kaupunkilaiset keräsivät sirpaleet talteen ja muistomerkki rakennettiin uudelleen.
Lahdessa muistomerkki on nimetty ”Punavankien muistomerkki”, mutta se voisi olla nimetty: ”Kommunismiin höyrähtäneiden yksinkertaisten suomalaisten muistomerkki”; samanlaista ideaa ja taiteellinen vaikutelma kuin Prahassa.


Kommunismin uhrien muistomerkkit:

http://karhunkadunkafka.blogspot.fi/2011/11/pomnik-obetem-komunismu-kommunismin.html

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Punavankimuistomerkki_Kannosto_1.jpg


Suomessa on kai ollut jotain tekeillä, vai onko taas oltu rähmällään?
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9986084

Ukrainassa on syntymässä lisää uhreja, jotka voidaan kai laskea edelleen KOMMUNISMIN piikkiin? Ottavatko kannattajat nämä listoilleen?

Valta on makeata?

3

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koroljov

      "Viron Pärnussa, Siperiaan kadonneiden muistomerkki räjähti tuhannen p... jne. kommunismin kannattajien toimesta."

      Tuollaiset tuhotyöt voi nähdä vastareaktiona sille, että Venäjän naapurimaissa on kiihkokansallisen ja venäläisvastaisen hengen nimissä hävitetty muistomerkkejä, jotka on pystytetty Itä-Euroopan natsimiehityksestä vv. 1943-1945 vapauttaneille sotilaille. Ilman neuvostoarmeijan antamia miljoonia uhreja ei Saksan ja Venäjän välisiä maita ja kansoja - kuten virolaisia - olisi nykypäivänä todennäköisesti enää olemassa. Sitä radikaalit nationalistit kuitenkin kieltäytyvät ajattelemasta.

      "Ukrainassa on syntymässä lisää uhreja, jotka voidaan kai laskea edelleen KOMMUNISMIN piikkiin?"

      Kun eri länsimaiden tukemat oligarkit, jotka mielivät kaikki päästä taistelemaan vallasta keskenään väistyvän oligarkin eli Janukovitšin poistuttua näyttämöltä, ovat käyttäneet banderalaisia uusfasisteja ja muita länsiukrainalaisia kiihkonationalisteja vaaleilla valitun hallituksen vastaisina aseistettuina iskujoukkoina ja terrorivoimana, mitä tahoa väkivallasta pitäisi eniten syyttää? Länttä vai lännen hyödyllisiä idiootteja?

      "Ottavatko kannattajat nämä listoilleen?"

      Ottaako USA-NATO-EU mitään vastuuta siitä, että se on ollut mukana syöksemässä Ukrainaa uuteen kaaokseen, joka mahdollisesti johtaa maan hajoamiseen, balkanisaatioon, Jugoslavian ja Serbian kohtaloon?

      • ketkuilemalla rötös

        Ilman punasuodattimia voidaan nähdä myös pyrkimystä paaluttaa uudelleen vanhan Neukkulan alueita. Irtautuneet eivät siihen sirkukseen enää halua, mutta uutta kepulointia entisen perään niin voihan olla, että väsyvät ja tuupertuvat ja tulevat vanhan tutun hirviön syliin.


      • Okkupatsiooni!

        "Tuollaiset tuhotyöt voi nähdä vastareaktiona sille, että Venäjän naapurimaissa on kiihkokansallisen ja venäläisvastaisen hengen nimissä hävitetty muistomerkkejä, jotka on pystytetty Itä-Euroopan natsimiehityksestä vv. 1943-1945 vapauttaneille sotilaille"

        Neuvostosotilaat paransivat kupan tuomalla keuhkosyövän tilalle! Naapurimaat halusivat olla itsenäisiä, mutta nämä "vapauttajat" sen heiltä kielsivät. Nyt ihmetellään sitä, ettei missään Itä-Euroopassa "vapauttajien" patsaita kaivata? Kukapa orjuuttajaa kaipaisi?

        "Ilman neuvostoarmeijan antamia miljoonia uhreja ei Saksan ja Venäjän välisiä maita ja kansoja - kuten virolaisia - olisi nykypäivänä todennäköisesti enää olemassa. Sitä radikaalit nationalistit kuitenkin kieltäytyvät ajattelemasta."

        Ja hyvä yritys oli MYÖS neuvostovirenomaisilla siihen, ettei esim. Baltian kansoja enää olisi! Maihin kuskattiin surutta venäläisiä siirtolaisia, joille annettiin parhaat asunnot ja työpaikat. Paikallista kieltä sorrettiin ja venäjän kieli nostettiin etusijalle! Virossa esim. Tallinnassa ei kaupan myyjältä edellytetty viron kielen osaamista! Katsottiin, että pelkkä venäjä riitti!

        On vaikeata kuvitella, että saksalaiset olisivat pystyneet vielä pahempaan! Venäläisten miehittäjien on aivan turha odottaa kiitollisuutta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe