Miten kilpailutetaan vakuutusyhtiöitä?

MJK..

Minulle soitti Lähitapiolan edustaja ja esitti vakuutusyhtiön vaihtoa ja yhtiöiden kilpailutusta.
Menin ensimmäisenä Lähitapiolaan ja siellä laskettiin tarjous jokaiseen vakuutukseeni ja näytettiin myös paperilla, mutta sitä tarjouspaperia en saanut mukaan. Olisivat kylläkin mielellään halunneet nähdä nämä kilpailijoiden tarjoukset ja nykyisen yhtiön hinnat.
Ei tullut kauppoja

16

2103

  Vastaukset

  • Koska silloin se tarjous olisi ollut sitova.
   Jos olisit tehnyt kaupat, hinnat eivät olisi olleet tarjouksen mukaiset.
   Vakuutusyhtiöt ovat kaikkein suurimpia talousrikollisia.

  • Eivät missään nimessä halua antaa yksityiskohtaisia tietoja sinulle mukaan. Koska silloin voisit olla niin "härski", että vertaisit eri yhtiöiden vakuutusten ehtoja toisiinsa. Huomaisit myös, että "kotivakuutuksia" on hyvin erilaisia, samoin "kaskoja", jne. Nuo halvalla hinnalla tarjoavat haluavat sinun nimesi heti paperiin. Eivät halua, että vertaan, ajattelet ja teet laskelmia.

   Muuan aktiivinen myyntihenkilö teki minulle kilpailevan tarjouksen vakuutuksistani. Halusi ehdottomasti päätöksen heti. En suostunut. Kun selasin netistä vakuutusehtoja, huomasin, että olisin saanut nykyistä halvemmalla vakuutukset, jotka olisivat olleet ehdoiltaan huomattavasti nykyisiä vakuutuksiani heikommat. Olisin hävinnyt siinä kaupassa - ja pahasti.

   Mutta monille ihmisille riittä, että on "kotivakuutus". Ja että halvalla saa. Sitten vahingon tullen tullaan tälle palstalle riehumaan, miten vakuutusyhtiö on täysi p-ska, kun ei korvaa, jne, jne, jne.

  • Itse olen AINA saanut tarjouksen mukaani yhtiöstä riippumatta. Ifistä lähettävät jopa postissa.

  • maailma muuttuu pitää olla ytimessä noin vuoden välein

  • Miten saisin Ifiltä autovakuutuksen,se olisi halvempi.Joutuisin maksamaan koko vuoden kerralla koska luottotietoni eivät ole kunnossa,johtuen tyttäreni tekemistä veloista eikä minulla ole vara maksaa sitä kerralla.

   • Vakuutukset kilpailutettu ja Lähitapiola valikoitui ehdoiltaan ja hinnoiltaan paremmaksi kuin vanha yhtiömme Op.

    Homma ei kumminkaan mennyt ihan kirjojen mukaan, OPlta alkoivat hankalaksi eivätkä meinanneet katkaista vakuutuksiamme vaikka olimme antaneet lähitapiolalle toimeksiannon katkaista vanhat ja avata uudet. Siitä johtuen hetken aikaa päällekkäiset vakuutukset ja maksut. Nyt kun kumminkin vakuutus on katkaistu niin eivät meinaa palauttaa jo maksettuja vaan palauttivat bonuksiin. Aika rotta firma, toistaiseksi tilit ja lainat sielä mutta taitaa nekin mennä kilpailuun tämän seurauksena. Onko muilla vastaavia kokemuksia?


  • Ifillä ei ole palvelukonttoreita Pääkaupunkiseudulla. Kaikki on muka netisssä. Miten neuvottelet?
   Puhelimeen vastaa "ropotti": asiantuntijat varattuja: vastaamme pian, vastaamme 2tunnin kuluessa, vuorokauden kuluessa. Ei tule mitään.
   - puhelimessa soi musa tai mainoksia luetaan. Puhelut ovat maksullisia, rahastustako?
   - netissä on ropotti "Emma", se ei osaa vastata mihinkään. Ohjaa vain puh.palveluun, siiihen samaan.
   - Olen lähettänyt postissa kirjeen. Epäilen että menee liukkaasti roskiin.
   - pitäisi saada ilmoitettua, että olen luopunut autostani. Rekisterikeskuksesta sen saa näpäytyksellä. Ilmoitetaanko se vak yhtiölle omistajan vaihdon yheydessä? Toivotonta on.

  • Lähettämällä sähköpostin kautta pyynnön saada nähdä ko vakuutusyhtiön vakuutusehdot. Samalla kerro harkitsevasi vakuutusten keskittämistä heidän yhtiöön. Kerro vielä mitkä vakuutukset kiinnostavat. Älä kuitenkaan lupaa mitään. Samoin on turha tunteilla nykymaailman markkinointikeinoista. Maailma menee menojaan. Yritä vain pysyä tahdissa mukana.

  • Saimme Fenniasta hyvät vakuutustarjoukset, jotka ovat edullisemmat kuin OP vakuutus Oy:n tarjoamat vakuutukset ja ehdotkin ovat joiltain kohdin paremmat.

  • Hei,

   jos haluatte kilpailuttaa vakuutusyhtiötä tai päivittää ajantasalle vakuutuksia, olkaa minuun yhteydessä.
   Minun kautta onnistuu yhtiön kilpailutus ja vertaaminen helposti ja sujuvasti.
   Voin luvata, että yhteydenotto on hyödyllinen!

   Olkaa yhteydessä minuun, niin katsotaan kuntoon nämä, alla sähköpostiosoitteeni.
   niko.lappalainen@op.fi / 

   Terveisin,

   Niko Lappalainen

  • Olemme tuoneet markkinoille ensimmäisenä Vakuuttava.fi palvelun, jonka avulla kilpailutat kaikki kahdeksan (8) Suomessa toimivaa vakuutusyhtiötä samalla kertaa. Järjestelmää on kehitetty kaksi vuotta, mutta nyt 2018 olemme päässeet kunnolla vauhtiin.

   Meidän nettisivujen kautta pystyt rakentamaan oman vakuutusratkaisusi tai pikakilpailutuksella kilpailutamme vakuutuksesi nykyisellä vakuutusturvalla.

   Aloitan kertomalla kaksi uskomusta, jotka nousevat edelleen usein esille vakuutusten kilpailuttamisen yhteydessä.

   ”Auton liikennevakuutuksen hinta on täysin sama vakuutusyhtiöstä riippumatta” ja ”En voi kilpailuttaa vakuutuksia, koska olen maksanut jo tämän vakuutuskauden maksut alkuvuodesta” – Nämä olettamukset eivät pidä paikkaansa.

   Auton liikennevakuutuksen hinta ei ole vakio vaan vaihtelee yhtiöittäin, riippuen mm. vakuutettavan auton merkistä, asuinalueesta ja kuljettajan iästä. Pelkästään auton kilpailuttaminen voi tuoda huomattavat säästöt vakuutusmaksuihin.

   Vakuutusten kilpailuttamisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Jos saat kilpailuttamisella säästöä ja vakuutusyhtiö ei vaihdu, niin hintaetu huomioidaan hyvityksenä suoraan asiakkaan tilille tai seuraavassa laskussa. Jos vakuutusyhtiö vaihtuu niin asiakas saa kaikki etukäteen maksetut vakuutusmaksut takaisin palautuksena.

   Paljon kuulee monenlaista, mutta nämä viimeisimpänä. Vakuutukset ja niiden monimutkaisuus, korvausmenettelyt ja monet muut asiat herättävät paljon kysymyksiä ihmisissä eikä se väärin ole. Eri vakuutusyhtiöiden tuotteita on vaikea jopa ammattilaisen verrata, minkä takia ei ole ihme, että kilpailuttaminen koetaan hankalaksi.

   Voit kysyä lisää vakuuttamisesta ja kilpailuttamisesta asiakaspalvelu@vakuuttava.fi. Jos emme tiedä vastausta, selvitämme sen puolestasi!

   Palveluumme ei sisälly muita kuluja kuin pelkästään 50% palkkio ensimmäisen vuoden säästöstä, jonka saamme aikaan meklarikilpailutuksella.

   Mukavaa kesää ja aina kannattaa kilpailuttaa! #Vakuuttava.fi

   HOX! Kampanjakoodilla VAKUUTTAVA18 saa -5% alennuksen meklaripalkkiosta.

   https://www.vakuuttava.fi/yksityisasiakas/
   https://www.vakuuttava.fi/yksityisasiakas/pika

  • Kylläpä kannattikin vakuutusyhtiön "kilpailutus" ja vaihto. OP:stä tarjottiin vakuutuksia useita satoja euroja halvemmalla kuin aiemmin käyttämästäni If:istä, joten menin lankaan ja vaihdoin. Nyt vuoden kuluttua nostivat hintaa parisataa euroa, jolloin ollaankin taas aika samoissa kuin entinen yhtiö. Oli kuulemma kyseessä joku vuoden mittainen alennuskampanja, mikä ei kyllä tarjotessa mielestäni tullut mitenkään ilmi, vaikka kyllähän niissä laskelmissa on listattuna myös "kampanja-alennus" jos osaa katsoa. Ja voivathan ne seuraavalle kaudelle joka tapauksessa nostaa hintaa, oli kampanja tai ei. Taktiikkana on siis houkutella asiakkaita halvoilla hinnoilla ja nostaa sitten reilusti heti seuraavalle kaudelle.

  • Joo toi vakuuttava.fi on täyttä sontaa.....huijareita....kannattaa vain itse kilpailuttaa eikä maksaa huijareille...

  • Pettymyksiä on myös täällä. Tein muka hyvät kaupat OP vakuutuksiin ja luotin saamaani turvaan. Toisin kävi. Kun valtio ja kunnat säästää teiden kunnossa ja mutkassa ajoin tien laitaa, vastaan tulevan auton vuoksi, en voinut ajaa keskellä tietä. Enpä nähnyt mutkan takaa tiellä ojankaivussa jäänyttä kivimöykkyä, joka lohkaisi puskurimaskista palan.
   Olin kuvitellut, että koska tämä oli ennaltaarvaamaton , jota en voinut välttää, ei hurjastelun tai huolimattomuuden syytä, minullle kyllä korvattiin tuo reili tonni remontista, mutta samalla meni 80% bonukset 50%:iin. Eli petokseksi luen täsykaskon Pohjolassa .

   Lisäksi kotonani vieraili voroja jotka ryöväsi kesällä useamman tonnin edestä tavaraa ulkovarastosta, ihan pihasta. Eipä tullut korvauksia, vaikka on kaikki mahdolliset vakuutukset ja kallis kotivakuutus. Kaikki vielä Pohjolassa, mutta kilpailutan kaikki kun ehdin taas paperitöihin.

   Olisikin hyvä minimoida kaikki vakuutukset, koska ne ovat pelkkää rahastusta.

   • Olisi kannattanut hakea korvausta tienpitäjältä, olisi säilynyt bonukset.


   • Pohjantähdessä on tähtikuljettajataso, jossa ensimmäinen vahinko ei vielä tiputa bonuksia vaan vasta toinen.


  SEISKA.FI

  • Teuvo Hakkaraisen Stephanie-rakas puuttui miehen juomiseen: ”Nyt on korkki kiinni!”
  • Huh, julkkujen ostokset lapsilleen: ”vauvalle asunto, oma saari, 70 000 euron timantti-Barbie ja 160 000 euron poni…” Kuka osti ja mitä? Katso!
  • Prinsessa Beatrice ja Edo-rakas autoilevat vaatimattomasti häämatkallaan – tiesitkö miksi?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   203
   3657