Turhaa vouhotusta

gunimla

Ärsyttää kun päivä kaupalla hehkutetaan pronssia ja selännettä. Laji jota harrastetaan tosissaan viidessä maassa ja saavutat kolmannen sijan, ei paljon juhlimista. Suomalaiset on aivopesty että kyseessä on isokin laji. Taitaa olla pienin talvilaji.
Uppoaa agressiivisiin ja tyhmiin suomalaisiin, kun pelissä ei tarvitse älyä, ja vastustajan saa vaikka hakata verille, todellista urpojen urheilua.
Kiekko päätyyn tai maalille, täysillä perään, jos vastustaja kerkeää ensin, lyödään poikittainen maila naamaan. Vapaa-ajalla voi ottaa viinaa ja tuprutella tupakkaa, todellista huippu-urheilua.

5

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HOPEAA SAATIIN 2014

      JÄÄKIEKOSSA OLEMME HYVIÄ.HIENO KATSOA TODELLA TAITAVIEN PELAAJIEN MENOA.SELÄNNE ANSAITSEE TODELLA KAIKEN KUNNIAN PITKÄN URANSA HUIPPU PELAAJANA TEHNEENÄ. MEILLE KUULUISI VÄHINTÄÄN HOPEAMITALLIT RUOTSIN DOUPPAUKSEN TAKIA.

    • 14+13

      Esimerkiksi Jukka Keskisalo on sata kertaa kovempi urheilija kun selänne, suomessa ei vaan tajuta mikä taso missäkin lajissa on. Ei urheiluhullu kansa, vaan menestyshullu. Pärjätään jossain pilipali sarjoissa ja hullaannutaan jostain saappaanheiton maailmanmestaruudesta.

      • niin1

        Mitä vikaa saappaanheitossa on? Saapas saattaa lentää sinullakin 10 metriä, mutta luistimilla et pystyssä pysy saati sitten pääse vesiestettä yli. Jaksatko edes juosta sataa metriä? Ja taitaa tuo 10 metriäkin olla utopiaa.


    • haistakaavittu

      Ärsyttää kun ihmiskunta innostuu yhtään mistään. Maapallo on maailmankaikkeudessa yksi kärpäsen pieru, ei minkään veroinen. Käytännössä ei olemassa. Silti ihmiset kuvittelee että maapallon asioilla on maailman mittakaavassa jotain merkitystä. Ihan pelleilyä kaikki olympialaiset ja potkupallo-mm ja ihan kaikki mitä ihminen tekee.

      Joo eivittu kannata tehdä mitään eikä kannata elää kun kaikki on niin pientä. hakekaa apua

    • 15+19

      Ja minkään muun lajin huiput ei vedä viinaa?

      Mikä siinä nyt niin ärsyttää? Selänne on hieno urheilija ja lajinsa huippuja, mikä siinä nyt on niin väärin? Mun mielestä on hienoa, että suomalainen menestyy maailmalla ja häntä arvostetaan. Ja eiköhän jokainen menestystä haluava urheilija joudu tekemään kovaa työtä menestyksensä eteen.

      Ehkä jääkiekko on marginaalilaji verrattuna vaikka jalkapalloon tai lentikseen. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Suomen kokoisessa maassa 1) huippuja ei riitä joka lajiin 2) jääkiekko (talvilajit yleensäkin) näillä leveysasteilla on nyt sattumoisin vaan suositumpaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe