Kommunismi toimii täydellisesti Paradoksi

Analyysi

Kommunismi on täydellinen järjestelmä.

Kommunisti taas on ihminen, jonka mahdollisuudet saada järjestelmä nimeltä kommunismi toimimaan, ovat olemattomat. Kommunisti on rakenteeltaan dogmaattinen kuten kaikki uskovaiset. Tämä aihettaa ongelman, joka sitten automaattisesti tuhoaa järjestelmän nimeltä kommunismi.

Teorian puhtauden vaalijat vahtivat kansaa ja toisiaan. Kiistellään pilkun paikasta. Sitten aletaan likvidoimaan toisiaan.(toki ensin on jo tapettu kaikki väärinajattelijat). Tappaminen ja valvonta, pelko ovat jatkuvasti mielessä. Järjestelmä on tässä vaiheessajo täydellisesti jähmettynyt ja on taantunut vainoharhaiseen pelon tilaan.

Tämä vaihe kestää sitten jonkin aikaa tapauskohtaisesti ja sitten se romahtaa.

Eli kommunistit eivät mitenkään ole ominaisuuksistaan johtuen kykeneviä muodostamaan kommunistista valtiota. Ei vaikka kuinka osataan maxilaiset talousteoriat ja kapitalismin kritisointi ulkoa. Rakenne ei vain kestä itse kommunisteja.

5

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaus asiaan

      Ainakin voidaan todeta, että marxilaisista teorioista syntyneet tai innoituksensa saaneet yhteiskuntakokeilut ovat oleet ihmiskunnan historian menstyksekäimpiä ihmisteurastamoja.

      Lenin, Stalin, Hitler, Pol Pot, MaoTsetung, Idi Amin jne jne. Kommunismi/Sosialismi.

      Ainakin ihmisveri kuohuu vuolaina koskina pitkin maan pintaa.

      Anteeksi kommunistit, jos tämä tuntuu ikävältä, mutta tämä on ollut ainakin tähän asti kommunistien toiminnan kantavin voima. Olisiko kuitenkin jotenkin mahdollista hieman miettiä, olisiko teoriassa tai kuten aloituksessa todetaan kommunisteissa itsessään hieman pientä säädettävää?

      Tietenkin voidaan myös lähteä siitä, että tämä nykymalli on juuri sellainen mistä kommunistit itse pitävät eniten. Siis nautitaan eniten keskitysleirimäisestä kurista ja järjestyksestä. Lisäksi nautitaan rangaistusten jakamisesta niille, jotka ovat erimieltä.

      Sekin on mahdollista ja siinä tapauksessahan nykymallinen kommunistivaltio edustaa kehityksen huippua. Paratiisin leiman se saa jos myös teurastettavat iloitsevat teuraana olemisestaan ja iloiten laulavat kommunismia ylistäviä lauluja teloitusrivistössä tovereiltaan luoteja odotellessaan.

    • klpo

      Mitä on täydellisyys?
      Raamatussa on kuvattu kommunismi:
      "Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa(materialismia!" Matteuksen Evankeliumi
      "Päämies, joka valhetta rakastaa, sen kaikki palveliat ovat jumalattomia!" Sananlaskut
      "Tyhmän sydän on vasemmalla puolen, eikä hän tunnusta Jumalaa olevankaan!" Sananlaskut
      Viimeisellä tuomiolla sijoittivat vuohet vasemmalle puolen! Matteuksen Evankeliumissa kuvattu.
      "Jumala muuttaa vihollisensa punaisiksi!" Raamattu
      Jumala on johdattanut värivalinnoissa!
      "Päämies, joka köyhää kansaa hallitsee on ahne karhu ja kiljuva jalopeura!" Sananlaskut
      Tuo on aivan Ilmestyskirjan 17. luvun pedon näköinen! Pedolla seitsemän leijonapäätä KeskiEuroopassa oleva vasallivaltuot. Itse peto noista seitsemästä, eli Itä Saksan alueelta oli Neuvostoliitto. Jalat Intia ja taka Intia . Sri Lanka pedon etujajan kynnet. Eli ovat aivan Raamatun kuvaaman näköisiä!!!
      Marx'in ennustus ei toteutunut, eli Marx ei ole oikea profeetta, sillä ennustus:Espania on seuraava kommunistivaltio Neuvostoliiton jälkeen ei toteutunut! Toisaalta sosiaalidemokraattien filosofi Bernstein julisti Marx'in talousopit vääriksi!
      Jumal Aton, egyptiläinen jumala, josta voi johtaa laatusanan jumalaton

      Munkki fioronelaisen kolmas valtakunta eli Pyhän Hengen valtakunta on eri asia. Tuo on osaksi väärä tulkintakin, sillä Pyhän Hengen aikakausi alkoi jo v. 33 Ensimmäisenä Helluntaina, kun Pyhä henki laskeutui apostolien päälle ja alkoivat saarnata Evankeliumia! Raamatussa ei ole tuollaista jakoa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen valtakuntiin, vaan ainoataan Jumalan Valtakunta! Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Johanneksen kirjeen mukaan yhtäpitäväiset! Löytyy Vanhasta Kirkkoraamatusta v. 1776.
      Muhamettilaiset eksyivät Evankeliumista omille teilleen 600 luvulla. Muhamettilaiset olivat noita areolaisia, jotka olivat Saksassa 400 luvulla, ja jotka siirtyivät Espanian kautta Pohjois Afrikkaan ja sieltä Palestiinaan ja Arabian niemimnaalle 600-luvun alkuun mennessä. Tuolta se sai sitten tuo muhamettilaisuus alkunsa samalla teologisella opilla kuin areolaisuus.
      Marx oli saddukealainen. Saddukealiset eivät tunnusta jumalaakaan, vaan kiinnostuksen kohde on mammona. Tuo aate on hindulaisuutta. 1800 luvun lopulla oireilivat Pyhän Hnegen aikakuden olevan läsnä. Mutta kommunismi ei edusta Pyhää Hnekeä sillä saddukelaisuutta eli ei ole Pyhä Henki, sillä Pyhä Henki julistaa Evankeliumia!
      Jumala toivoo heidänkin pelastuvan ja alkavan uskomaan JEESUKSEEN!
      "Jumala oli Jeesuksessa Kristuksessa ja sovitti maailman kaikki synnit ja on sovintosaarnan säätänyt ja käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesusen nimessä synnit anteeksi! Ja on tuon vahvistanut herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista!" Uuden Testamentin mukaan.
      Ilmestyskirjan peto näyttää taas esiintyvän.

      • Anonyymi

        Miksikä tota sekasotkua kutsutaan?


    • klpo

      Autuutta eivät kuitenkaan saavuta vaikka kuinka yrittäisivät. Eräs kannattaja kertoi olevansa kuoltuaan vain kuin märkä rukkkanen haudassa .Mutta eivät he yritäkkään. Atlantislaista perua tuo. ' Yksi kaikkien ouolesta ja kaikki yhden puolesta.' Atlantis llienee ollut työkuulttuuri, jossa ruokapankki oli kylän keskellä ja kaikki edistivät sen ylläpidotoa. 'Mutta viimeisinä aikoina Jumala lähetti ainoan Poikansa, ettei ykksikään , joka häneen uskoo hukkusi vaan saisia iankaikkisen elämän!' 1. Pietarin kirjeen ja Johanneksen Evankeliumin 3.luvun mukaan.

      • Anonyymi

        "viimeisinä aikoina"

        Mikä on viimeinen aika? Kalojen aika vai seuraava?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7681
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4576
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3231
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1488
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe