Oppivatkohan suomalaiset päättäjät ja poliitikot mitään Ukrainan

takuuvarmasti!

tapahtumista?

Ukraina haluaa itse päättää omista asioistaan oman maansa kamaralla niin Venäjän pieni "voimamies" pullistelee heti lihaksiaan ja uhkaa Venäjän puuttumisella Ukrainan sisäisiin asioihin ellei Ukraina toimi kuten Putin haluaa.

Kaikki sai alkunsa siitä kun ukrainalaiset erottivat Venäjänmielisen presidenttinsä, presidentin kieltäydyttyä allekirjoittamasta EU:n kanssa jo valmiiksi neuvoteltua sopimusta.

Eli Ukraina haluaa itse määrätä suunnan mihin suuntaan haluaa samaistua joka on Putinin mielestä Venäjän vastaisuutta.

Suomessa venäläisten lisääntyvät maakaupat onkin vakava muistutus suomalaisille poliitikoille mitä voi tapahtua jos tulee kitkaa venäläisten ja suomalaisten kesken maakauppojen tiimoilta.

Putin on luvannut puolustaa venäläisten etuja vaikka missä päin maailmaa siis mahdollisesti myöskin Suomen kamaralla.

Niin kauan kun maakaupat eivät noudata vastavuoroisuusperiaatetta ei kauppoja pidä hyväksyä!

1

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koroljov

      "Ukraina haluaa itse päättää omista asioistaan oman maansa kamaralla niin Venäjän pieni "voimamies" pullistelee heti lihaksiaan ja uhkaa Venäjän puuttumisella Ukrainan sisäisiin asioihin ellei Ukraina toimi kuten Putin haluaa."

      Jos tilannetta tosiasiallisesti tarkastellaan, niin länsihän tässä alun perin puuttui Ukrainan sisäisiin asioihin tukemalla massiivisesti väkivaltaista vallankaappausta, ja kukisti maan demokraattisesti valitun presidentin. Janukovitš oli eri vaihtoja punnittuaan tullut hallituksensa kanssa siihen tulokseen, että sopimus Venäjän kanssa olisi Ukrainan kanssa edullisempi kuin EU:n kanssa tehty sopimus, joka olisi mahdollisesti vienyt Ukrainan perikatoon ehtojensa takia. Joten USA-NATO-EU hankkiutui Janukovitšista eroon ukrainalaisten kätyreidensä väkivallan avulla. Senkin Putin olisi vielä ollut valmis sietämään, mutta ei sitä, että Kiovan vallankaappausjuntta alkoi aloittaa Krimillä venäläisvastaiset sortotoimet ja riistää Venäjältä Sevastopolin laivastotukikohdan.

      "Kaikki sai alkunsa siitä kun ukrainalaiset erottivat Venäjänmielisen presidenttinsä, presidentin kieltäydyttyä allekirjoittamasta EU:n kanssa jo valmiiksi neuvoteltua sopimusta."

      Normaalisti, demokraattisissa ja laillisissa oloissa, presidentti eroaa kärsittyään vaalitappion, eikä aseellisen kapinan takia. USA-NATO-EU on toiminut tässä kuin Leninin bolševikit tukiessaan Suomen punaisia v. 1918. Euroskeptinen brittipoliitikko, UKIP:n johtaja Nigel Farage on oikeassa: EU:lla on "verta käsissään" Ukrainan vallankaappauksen takia.

      "Eli Ukraina haluaa itse määrätä suunnan mihin suuntaan haluaa samaistua joka on Putinin mielestä Venäjän vastaisuutta."

      Ukrainan uuden suunnan ovat määränneet USA-NATO-EU ja sen ukrainalaiset marionetit, jotka eivät missään tapauksessa nauti ukrainalaisten enemmistön luottamusta. Arvelen lännen tukemien vallankaappaajien odottavan vaaleja kauhunsekaisin tuntein. Itä- ja Etelä-Ukraina tahtoisivat irtautua Krimin tavoin Ukrainan konkurssipesästä ja liittyä Venäjään, jonka yhteydessä noilla alueilla olisi jotain toivoa. Ukrainassa, jonka talouspolitiikasta päättää USA-NATO-EU ja IMF, niillä ei ole tulevaisuutta.

      "Putin on luvannut puolustaa venäläisten etuja vaikka missä päin maailmaa siis mahdollisesti myöskin Suomen kamaralla."

      Eikö USA sitten muka puolusta amerikkalaisten etuja kaikkialla maailmassa, vieläpä erityisen aggressivisesti? Niin suurvallat toimivat. Venäjän tapauksessa kysymys on sen välittömistä lähialueista, Venäjän naapurimaista joissa asuu huomattavia venäläisvähemmistöjä (jotka sekä Baltiassa että nyt vallankaappauksen myötä myös Ukrainassa ovat toisen luokan kansalaisten asemassa). Miten USA suhtautuisi amerikkalaisten ja amerikkalaisten intressien vahingoittamiseen vaikkapa Kanadassa tai Meksikossa? Miten USA reagoisi, jos esim. Venäjä nostaisi aseellisen kumouksen kautta USA:n naapurivaltioissa valtaan amerikkalaisvastaiset hallitukset, jotka sitten pyytäisivät massiivista taloudellista ja sotilaallista apua Venäjältä? Lännessä kieltäydytään kokonaan ymmärtämästä tätä näkökulmaa asiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe