Henkisellä tasolla seurataan nyt Ukraina-Venäjää

´´´´sotiminen loppuu

Katsotaan nyt että minkälainen seurausten ketjureaktio on tulossa. Jokatapauksessa syy-seurausketju on mielenkiintoinen ja voimme oppia siitä.

Tämä liittynee operaatioon "sotien lopettaminen". Nykymaailmassa on hankalaa sotia joutumatta eristetyksi. Pressat ei tiedä henkilökohtaisella tasolla, että suurvalta-asemaa ei saa enää sotilaallisesti, vaan sillä tavalla sadaan suurvallan heikennystä aikaan.

Kun tämä todetaan näin, kukaan ei jaksa enää suurentaa suurvaltaa sotimalla.
Sotiminen kuuluu vanhaan energiaan ja käytösmalliin.

Pressat ei tiedä, että henkiset tahot ei enää tue minkäänlaista sotimista.

14

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syy&seuraus!

      Vaikka maailman talous rahoineen on kilpailun ja eriarvoisuuden ehto, niin nyt Venäjän johtajan Putinin(joka lienee ryöstänyt kansan kassasta rahaa siinä määrin että on yksi maailman rikkaimmista ukoista) on otettava talous-realiteetit myös huomioon, eli raha voi pelastaa rauhan.
      Venäjän luonnosta ja kansan työstä rikastuneet oligargit eivät harkinneet ehkä tarkoin tilannetta joka syntyi hyökkäyksestä, mutta Ukrainan läpi virtaavan kaasun merkityksen lännelle he laskivat niin, ettei länsi voi tuomita ja sulkea Venäjää ikään kuin pois euroopan taloudesta?

      Yleensä(kuten meillä) johtajiksi pyrkii runkut, mutta vuosikymmenten länsimainen asenneilmasto Venäjän kansaa kohtaan ja toisaalta erillainen Usan kansaa kohtaan ovat voineet saada Venäjän kansan asenteiltaan jo sellaiseksi etteivät he enää kansana kestä sitä aliarvotusta ja erillaisia pelisääntöjä mm. Usan hyökkäysten ja ryöstäpolitiikan ja heidän samanlaisen suhteen, että he eivät välitä vaikka Venäjä aloittaisi euroopassa sodan?

    • E. Rommel.

      Ukrainassa on jokatapauksessa täysin laiton nykyjohto, jonka länsimaat 'jostan kumman syystä' ovat varauksettomasti hyväksyneet.
      Eli jotain sellaista on ollut tekeillä, mitä mediassa ei ole kerrottu.....tiedämmehän että sellaista tapahtuu jatkuvasti?

      En usko, että Putin muutoin ja kevein perustein olisi lähtenyt edes rajattuun operatioon.
      Nyt esim. USA.n johto on raivoissaan, kuin 'kiljuva jalopeura'...'miksiköhän'?
      Mitä heillä on menetettävänä alueella, vai uskooko joku näitten välittävän oikeasti esim. demokratiasta ja sen kehittymisestä Ukrainassa?

      Ei ole montaakan vuotta, kun tämä 'vapaustaistelija' pommitti Irakin kivikauteen ja todella heppoisin perustein....eikä ole jälkiään korjaillut?

      Että tällaista karmaa on heillä, mutta eivät ole oppineet seurauksista ja sekaantuvat hyvin 'härskisti' jatkuvasti muitten asioihin.(salakuuntelu-vakoilu)

      Tämä nyt ei ollut varsinaista jumaluusasiaa, mutta viesti on 'syy ja siihen puuttuminen....puuttumisen seuraus?'

      • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

        "En usko, että Putin muutoin ja kevein perustein olisi lähtenyt edes rajattuun operatioon."

        Putin maksaa hinnan. Sodan hyväksyjät maksavat myös hinnan. karmaa tulossa.


    • ´´´´´´´´´´
    • E. R.

      Tosiasiassa yksi kaikkein vaarallisinta peliä, on ohjusten tuominen yhä lähemmäs Venäjän rajaa.
      Että pitää ottaa huomioon syy, miksi toinen osapuoli reagoi. Minä en näe Venäjää edelleenkään uhkana....pitää tunnistaa mm. Ukrainassa tapahtunut laiton vallansiirto.

      Elikä karmaa kertyy....henkisellä tasoilla tiedetään paremmin kunkin osapuolien vaikuttimet, siinä hyvä puoli asioista.

    • ´´´´´´´

      Kyseisen taustalla on ihmiskunnan yleinen väkivaltaisuus, mikä johtuu siitä, että tahdotaan rajoja, laatikkoja ja olla joku ja jotakin.

      Jos väittää olevansa henkisen tien kulkija mutta sanoo olevansa suomalainen, on edelleen väkivallan kannattaja. Rajaton, jolla ei ole erityistä valtiota, on henkisen tien kulkija.

      Henkisen tien kulkija ei myöskään ole joku tai jotakin. Väkivaltaisuus johtuu erillisyyden halusta, pelosta ja tämä johtaa tarpeeseen olla jotakin ja joku.

      Pureudutaan ytimeen saakka. Kyse ei ole pohjimmaltaan Venäjän tai lännen luulotellusta uhkasta, vaan ihmiskunnan väkivaltaisuudesta. Syy-seurausketjun tarkoitus on opettaa, että tarve olla joku jolla on valtio, tiukat rajat ja tarve olla laatikossa, on väistymässä.
      Niinkauan kuin ollaan laatikossa ja ollaan joku, on väkivaltaa.

      Tämä ei johda juurettomuuteen, sillä juuremme on olemisessa, joka on yleismaailmallista. Oleminen on vahvaa juurellisuutta, mitä muodolliset laatikot kuten persoona ei voi himmentää. Kun tajuamme, ettemme ole persoona, alamme upota olemiseen ja ulos laatikoista, jotka tekevät väkivallan ja erillisyyden.

      Keskitymme äärettömään, joka on kaikkialla kaiken aikaa kaikkien kanssa.

    • E. R.

      Keskiverto ihminen ei pysty tiedostamaan henkisyyttä ja silloin on melko toivotonta odottaa muuta käyttäytymistä, kuin egoon perustuvaa.
      Siinähän elämisen tarkoitus lienee, että opitaan kokemuksista ego ja todellinen itse.

      • ´´´´´´

        "Siinähän elämisen tarkoitus lienee, että opitaan kokemuksista ego ja todellinen itse."

        Tämä olennaista oppia erottamaan tämä Itsen ja egon ero, että tietää "missä mennään ja kuka minä olen".

        Kuka minä olen? - onkin olennainen kysymys. Tähän vastattava sanattomasti, kaikki sanalliset ja käsitteelliset vastaukset vääriä.


    • Uusi arkkitehtuuri

      Lainaus YLE:n Krim-uutisista : "Nyt rakennetaan jotain uutta maailmanpoliittista arkkitehtuuria, josta kukaan ei tiedä."

    • Pandora Witch Doctor
    • Suurvaltojen aika

      Henkisesti katsoen liittyy siihen kehityssuuntaukseen, missä synnytetään super-suurvaltoja. Näitä tulevat olemaan mm. Venäjä (mm. Suomi liittyy siihen aikanaan) ja Etelä-Amerikan suurvalta. Pohjois-Amerikan suurvalta ja kuoleva Kiinan kulttuuri, jonne synnytetään aivan uusi suurvalta.

      Suurvallat voivat syntyä joko rauhanomaisesti (suositus) tai väkivalloin (ei suotavaa). Syntyvät jokatapauksessa, ja Suomen kohtalona on liittyminen aikanaan Venäjään. Siihen saattaa mennä kyllä tuhatkin vuotta vielä.

      Suomessa ei enää sodita.

      Näin näen tällä hetkellä, tilannehan muuttuu koko ajan. Suuret linjat pysyvät pisimpään. Tulevaisuus on kyllä ruusuinen, sillä valtioiden vähetessä suursodatkin vähenee. Hyvin yksinkertainen logiikka tällä strategialla.

    • vuosi 2014

      Ketrjureaktio vyöryy eteenpäin tasaisella tahdilla, loppumatta vielä tässä vaiheessa.
      Sillä on muutosten aika.

      http://yle.fi/uutiset/turtsynov_venaja_yrittaa_syosta_ukrainan_johdon_vallasta/7177911

      Ukrainasta rakennellaan ns. kuhinapesää, missä itä ja länsi saavat kohdata ja tehdä diplomatiaa.

      Nyt on kohtaamisten aikakausi. Kansakunnat, kulttuurit, uskonnot, ihonvärit ja vähemmistöt kohtaavat enemmistöt ja toisensa.

      Mitä kohtaamisten kautta koetetaan synnyttää? Rauhallisempi maailma, kun on pakko tehdä diplomatiaa. Tämä on etukäteen järjestelty juttu korkeammilta tasoilta käsin.

    • Missä perussyy, että on jatkuvia sotia väkivaltaa ja kärsimuystä

      Tässä asiassa meidän on katsottava vuorovaikutuksen peiliin, mistä näemme mitä me todellisuudessa olemme

      Ihmisen ego sielu on osa meidän perimäämmme, ja sille periaatteelle
      perustuu koko yhteiskunta.
      Syyn ja seurauksen tuloksena,on tästä syntynyt tämä riistoyhteiskunta,
      Mitä me olemme yksilöinä sitä on koko yhteiskunta, joten muutos voi tapahtua vain jos me yksilöinä ymmärrämme, miten ja miksi
      psykologinen perimämme, eli perisynti on syntynyt ja miksi se seuraa meitä perimänä elämästä toiseen.

      Kun ymmärrämme ja oivallamme sen tuo perimä hajoaa ja lakka vaikuttamasta, ja sen seurauksena, tuo kaikkien vaikeuksiemme aiheuttaja ja syy päättyy ja me vapaudumme sen orjuudesta.

      Kun tarpeekkisi palljon on näitä vapautuneita yksilöitä niin se muuttaa koko maailman ja kaikki sodat ja kärsimykset päättyvät

      Uskonnot ja aatteet jotka tällä hetkellä hallitsevat maailmaa, ovat vain tämän tilanteen ikuistamiseksi toimivia, sillä ne haluavat hallita ikuisesti ihmismieltä
      Jos elämme noiden hyvän aatteiden jotka eivät ole todellisuutta, tuemme kaaosmaista yhteiskuntaa.

      Niin kauan kun meillä on rauhanaate, niin olemme edelleen väkivaltaisia, mutta josme elämässämme on rauha itsemme ja toisten kanssa , vaikutamme olemassaolollamme siten että tuo rauhantahto leviää ja väkivalta sodat päättyvät vähitellen, kun sen lietsojat, eivät saa kannatusta kansan keskuudessa.

      Ukrainan tilanne on pitkäaikaisen syyn ja seurauksen tulosta, ja on kärjistynyt ulkovaltojen puuttumisen takia

      Natokin sanoo että se on puolustusjärjestö mutta koko ajan se EU ta hyväksi käyttäen pyrkii laajentumaan, ja se saa sodan vaaran ukrainaan
      Ukrainan olisi ratkaistava tämä tilanne sisäisillä neuvotteluilla rauhanomaisesti.

      • sotien dynamiikkaa

        On pureuduttu näissä krishnamurtilaissa puheenvuoroissa jo tovin aikaa suoraan ytimeen. Syyt ovat syntyneiden persoonien psykologisessa rakenteessa, ja seuraukset nähdään ulkomaailmassa.

        http://yle.fi/uutiset/hbl_putinin_lahettilas_varoittaa_suomea_natosta/7285447

        Venäläisiä alettu näkemään sillä tavalla, niinkuin juutalaisia nähtiin ennen. Osasyy voi olla venäläisissä, mutta russofoobisuus, juutalaisfoobisuus, amerikkafoobisuus, eurooppafoobisuus, kiinalaisfoobisuusja muslimifoobisuus ovat tulevien mahdollisten konfliktien taustalla.

        Nämä fobiat kumpuavat persoonan tietämättömyydestä. Foobisuuden ideana on yleistää joku "haitallinen" ominaisuus koskemaan poikkeuksetta koko kansaa ja populaatiota.

        Mekanismi menee niin, että persoona projisoi omia ominaisuuksiaan noihin kansallisuuksiin. Seurauksena persoonan kehittelemä draama, jota persoona itse tietämättään ylläpitää. Koska draamallisuus on persoonan elinehto, se elää draaman tunteesta.

        Kun mitätöimme erillisen persoonan draamallisuuden ja erillisyyden halun, koemme että fobiat haihtuvat. Tulee mielenrauha.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe