huutokauppakeisari

tyhghghghghg

miksi hyvä ohjelma pilataan jollakin eteläänvetelä citi lesolla naisella..joku tyrkky hakeutunut itse ohjelmaan,siin huomaa kuinka hesalainen feikki akka ja ohjelman vaimo eroaa toisistaan..vaimo on aito herttainen kun taas se pyryharakka kauheine huulinensa hyi

58

1098

Vastaukset

 • Samaa mieltä. Etovia tyrkkyjä jokaikinen tommonen. Pitikin mokoman tyrkyttää ittensä pilaamaan hyvien tyyppien hommat, hyi helevata : (

 • Varmaan puolenkymmentä pötkyä mennyt huulipunaa lärviin sillä. Täysin turha hahmo , Markku olisi riittänyt pariskunnan lisäksi. Painus vaikka hevon kuuseen koko eukko.

 • Kaitpa siinä kalastellaan lisää katsojiksi 'eteelän veteliä', mikä kyllä sinänsä ihme, jos tähänkin asti on Hesasta Rovaniemelle asti tullut soittoja tavaroiden perään. Eikös se tarkoita juuri sitä, että ihmiset joita asia kiinnostaa, katsojaa ohjelmaa jo joka tapauksessa??? Vai haluaako Jimi vielä lisää katsojia ja mainoseuroja? Tässä on kyllä vaarana se, että entiset katsojat kaikkoavat pikku hiljaa...

 • Jos joku pitäisi siitä ohjelmasta heittää pihalle niin se juntti itse.

  • eilen taas oksennus pääsi kun näki sen hesalaisen ohjelmassa,onko sillä tarkoitus hätistää katsojat pois..ohjelman nähtyään kys nainen varmaan käyttää hillitympää huulipunaa jättsuuhunsa ja kasvattaa pitemmän otsatukan karmee


  • mnvnvnnvnv kirjoitti:

   eilen taas oksennus pääsi kun näki sen hesalaisen ohjelmassa,onko sillä tarkoitus hätistää katsojat pois..ohjelman nähtyään kys nainen varmaan käyttää hillitympää huulipunaa jättsuuhunsa ja kasvattaa pitemmän otsatukan karmee

   hyvä vastakohta ohjelman muille aidoille ja luonnollisille henkilöille. Tuo sopivasti twistiä hommaan. Kirsi tirppi sopii oikein hyvin ohjelmaan.


 • Eilinen vakuutti minut siitä että se akka pitäisi heittää hevon kuuseen sieltä. Ei yhtään mitään tuo se lisää ohjelmaan.

  • Olen pikkasen samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Kun tämä keisari voitti erään pystin, homma meni pilalle. Ohjelma pyörii jo monella kanavalla, uusintaa uusinnan perään ja huippu on että alettiin vetämään julkkuja mukaan. Janne Kataja koilottaa nykyään ihan liikaa, milloin pyörii lattialla milloin taas huutaa jotain älytöntä.
   Ja oliko tämä tyrkkypari, keisari ja hänen nöyrä palvelijansa jossain Hauskat videot jutussakin? Miksi? Olin puhelimessa, mutta siinä nämä typerät möllöttivät. Ovat ottanee hommiinsa jotain pusi pusia, kohta varmaan vehtaavat siinä huutokaupan lomassa.


  • pilallemeni kirjoitti:

   Olen pikkasen samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Kun tämä keisari voitti erään pystin, homma meni pilalle. Ohjelma pyörii jo monella kanavalla, uusintaa uusinnan perään ja huippu on että alettiin vetämään julkkuja mukaan. Janne Kataja koilottaa nykyään ihan liikaa, milloin pyörii lattialla milloin taas huutaa jotain älytöntä.
   Ja oliko tämä tyrkkypari, keisari ja hänen nöyrä palvelijansa jossain Hauskat videot jutussakin? Miksi? Olin puhelimessa, mutta siinä nämä typerät möllöttivät. Ovat ottanee hommiinsa jotain pusi pusia, kohta varmaan vehtaavat siinä huutokaupan lomassa.

   Nää julkuthan tuli sen "etelän tirpin" tilalle. Vertaillaan sitten myöhemmin kumpi oli parempi vaihtoehto.


 • Kaikki ruoka -ja sisustusohjelmat kuvataan Helsingissä, niin pitääkö tähänkin listätä joku hesan muija säätämään. Ihan hyvin pärjätään tavallisilla ihmisillä keski-suomesta. Tuo Kirsin tyylikin on ihan eri maailmasta, ihme aurinkolaseja ja huulipunia, ei yhtään sovi ohjelman tyyliin. Ja mikä hän olikaan ammatiltaan? Ainakaan nuo hänen ensimmäiset kaupat eivät vakuuttaneet, puolalaista posliinia..
  No ehkä hän ajan myötä muuttuu vielä.

  No ehkä tuotanto ajatteli, että parempi lisätä hesalainen, ettei mene liian junttimaiseksi, kun ei korot kipitä ja meikit loista naamalla :D

 • Harmitti tosi paljon, kun sen punahuulen robotin näin. Ja kun ohjelmat on nauhoitettu jo aikaisemmin, niin on ihan sama, mitä me katsojat toivomme. Mimmi koikkelehtii mukana joka kerta.
  Taitaa tuotantoyhtiö olla niin Helsinki-keskeinen, ettei voi kuvitella toista ohjelmakautta ilman helsinkiläisväriä. Kiveen löivät kirveensä. Onneksi pääosa ohjelmasta pyörii edelleen Akin, Helin ja Markun varassa. He ovat niin ihanan luontevia ja lämpimiä ihmisiä, että tulee aina hyvä mieli, kun katsoo ohjelmaa.
  Ykkösellähän alkoi myös huutokauppaohjelma, mutta ei vedä vertoja Huutokauppakeisarille. On liian helsinkiläinen ja "kultivoitunut", vaikka se mies yrittää aina vitsejäkin vääntää.

 • ensin ajattelin ett se akka lisää ohjelman huumoria ulkonäöllä ,mut nyt kelaan sen kohdat pois etten näe painajaisia

 • Ei se uusi muija kyllä kaupankäynnistä mitään ymmärtänyt. Tuollaisia pieniä rojuja oli ostelemassa, eikä niistäkään osannut päättää yhtään mitään ennenkuin soitti Akille.
  Mitä järkeä on ylipäätään lähettää muutama esine Helsingistä tuonne huutokauppaan? Johan ne postimaksut tekevät enemmän. Akikin laski, että sitten lopulta tuli tämän punahuulen ostoista voittoa. Eipä tainnut paljoa tulla, kun nuo postimaksut vähennetään. Tai jollainhan ne paketit piti kuljettaa perille.
  Luulin, että idea olisi se, että joku hesalainen pyörisi pakettiauton tai konttiauton kanssa hakemassa kunnon satseja ja ajaisi ne sitten tuonne huutokauppaan. Paskan marjat, tuollainen akan ruikku käy kauppakassinsa kanssa bussikyydillä ostamassa puolalaiset kahvikupit ja rikkinäisen lampun.

 • ärsyttää kun siellä huutokaupassa istuu lapsia ja tuulipuku vanhoja eukkoja,joilla ei ole tarkoitustakaan panna latin latia likoon,tullaan vaan ilmaseks tyrkylle telkkuun..panisivat vaanhuutaja sisälle istuun ja muut tyrkyt ulos stalkkaan oven raosta.tulis mielenkiintoisempia huutoja..näkee selvästi siin sellasia kiukkusia eukkoja--mie en ainaakkaan huuda! ja käet on puskass..ja mitä ne lapset siel istuu?

  • Mistäkö tiedät ettei se tuulipukumummo ole huutanut mitään? Tyhjä pöytä ja hyllyt oli viime jakson jälkeen ja tv.katsojille näytetään vain ripaus huudoista. Lähinnä niistä tavaroista joita on ensin näytetty, mistä hankittu ja mitä maksettu. Sit lopussa summataan mitä jäi käteen.


  • ei näytetä kaikkee kirjoitti:

   Mistäkö tiedät ettei se tuulipukumummo ole huutanut mitään? Tyhjä pöytä ja hyllyt oli viime jakson jälkeen ja tv.katsojille näytetään vain ripaus huudoista. Lähinnä niistä tavaroista joita on ensin näytetty, mistä hankittu ja mitä maksettu. Sit lopussa summataan mitä jäi käteen.

   kyllä siel kukuili sellasii mummeleita ja lapsii jotka ei olleet ees tilanteesta kartalla pälyilivät vaan kameroita


  • bnnvnvnvn kirjoitti:

   kyllä siel kukuili sellasii mummeleita ja lapsii jotka ei olleet ees tilanteesta kartalla pälyilivät vaan kameroita

   Mikä vittu Se vihreepaitanen harvahammas siellä luulee olevansa..joku jobbari.


  • rönperiiistä kirjoitti:

   Mikä vittu Se vihreepaitanen harvahammas siellä luulee olevansa..joku jobbari.

   jep. näin on, että joku on... lue nää kaikki keskustelut nii selviää.


  • Älähän ny mollaa, lapsillehan rähmäpullaa ja pillimehua, kyllä ne vessaa vetää sen edestä ,jotta ei plussaa jää.


 • ajattelin kans, että helsingistä saattaa löytyä vaikka mitä erikoista, mitä keski-suomesta ei löydy. mutta samoja kippoja kuppeja, joita saa lähempääkin. ostais nyt kunnolla vanhaa tavaraa, antiikkia ja muuta hienoa, pakettiauto täyteen ja sit vasta huutokauppaan.

 • Taas pettymys! Se hesalainen pimu ei tunnu tietävän astioista juuri mitään. Ei tuntenut ison posliinikulhon koristelijaakaan, siis ei ainakaan maininnut Ester Tomulan nimeä. Puhui vain jostain paistokasarista, jollaista ei näkynyt mailla halmeilla. Eikö mimmi tiedä, että paistokasari on yksinkertaisesti korkealaitainen paistinpannu. Nyt kuitenkin oli kyseessä kulho tai vuoka, miten vain. Ei myöskään tunnu käsittävän, että antiikkiliikkeiden hinnat ovat jotain ihan muuta kuin maalaishuutokaupan sisäänostohinnat. Ihan liikaa maksoi kulhosta ja vaasista, ehkä muumeistakin. Ei osaa tinkiä, vaan on selvästi myyjän vietävissä. Ja huumoria ei ole ollenkaan.

  • ja lampun kuuppa oli rikki....


 • kyll on totta, tommonen suunvääntäjä Hesasta!!!

 • kuka niistä muumeista oikein maksoi 400€? Varmaan joku japanilainen, joka luuli saavansa jotain erikoistavaraa.. Kappalehinta oli 70€ vai mitä se muikki kehui?

 • Tälle tuotantokaudelle on näköjään pitänyt keksiä jotain uutta... no lisättiin tuo överi naishahmo, joka on selvästikin ihan keksitty yliampuvaa vaatetusta ja olemustaan myöten. Varmaan jokin tavis harrastajanäyttelijä tai vastaava. Ei vaikuta olevan meikäläistä kummemmin perillä antiikkitavaroista kuin niiden arvostakaan tai mitä niistä kannattaa maksaa. Minäkään en juuri tunne antiikkia , tykkään arabian maitokannuista ja riihimäen lasimaljakoista ja kulahtaneista peltikipoista. :D
  Viime jaksossa nähdyn kuppikauppiaan myymälä vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Ohjelmassahan on aina vähän piilomainontaakin. Nyt näytettiin siis tuota kuppikauppaa ja toinen oli se iso kirppis jonka nimikylttiä näytettiin ihan erikseen jonkin aikaa.
  Muutoin ohjelma on mielestäni ihan viihdyttävä ja kotikutoisuudessaan omanlaisensa verrattuna ulkomaisiin huutokauppa ohjelmiin ja varastojen metsästäjiin.

  • "Muutoin ohjelma on mielestäni ihan viihdyttävä ja kotikutoisuudessaan omanlaisensa verrattuna ulkomaisiin huutokauppa ohjelmiin ja varastojen metsästäjiin."

   Kyl toi ohjelma on todella hyvä. Hyvät tyypit saatu valittua ja sopivan maalaismainen tunnelma. Puuttuu sellainen teennäisyys mitä liian monissa ohjelmissa on mukana.

   Eikä pidä unohtaa Markkua... Aivan suveneeri esiintyjä. Lähes Kimi Räikkösen veroinen!


 • Hyvä idea tää "etelän tirppi" oli ohjelmaan.

  Jotakin uutta pitää keksiä eri kausille ja eiköhän idea lähtenyt tuotantotiimistä. Löytyi sitten sopiva sukulainen, joka jonkin verran harrastaa/opiskelee alaa, joka uskalsi lähteä ohjelmaan mukaan.

  Huutokauppakeisari osallistujat tienaavat eniten rahaa nykyisin ohjelmasta kuin huutokaupallaan.

  • Käsittääkseni itse ohjelmasta ei pariskunta juurikaan saa massia , mutta kun suksee on kova ja keisaria revitään joka kylätalolle meklariksi, saa meklauskeikalle sanoa hinnan. Ja taatusti on Palsanmäen huutokaupassa tavaravirrat lisääntyneet ja heräteostajia saatu paikalle. Aki kertoi jo ennen kuin sarja alkoi, että itse ohjelmalla ei ole niin väliä, vaan tarkoitus on saada piristystä yrityksen liikevaihtoon.


 • Hyvä että siinä ohjelmassa on tuo hesalainen seksikäs nainen.
  Todellinen seksikone, umpiseksikäs nainen nääs.

 • Huono että siinä ohjelmassa on tuo hesalainen EI LAINKAAN SEKSIKÄS nainen. Todellinen pyykkikone, umpihesalainen tirppi NYYH!! OHJELMAN ÄRSYTTÄVIN JA TURHIN HENKILÖ!!

  • Kirsi Nisosella on takuulla Suomen seksikkäin suuvärkki ja hänen ääni on uskomattoman eroottinen, puhumattakaan hinkeistä.


  • No julkisuutta haki. Ei päässyt BB niin pitä änkäe sinne minne pääsi. sitä kiinnosta pätkääkään huutokauppa ala , kuhan vaan pääsi tosi tv julkuksi. • eka jaksoa katoin jonkun matkaa mut se silmille hyppäävä kokonaisvaltainen junttius ja hillbilliys ohjelmassa alko jo tuntuu siltä et oma älykkyys ja aivoslut katoaa ni en ole enää katsonu :D

 • Kirsi on Akin serkku.

 • Kirsi on kyllä hyvännäköinen nainen, tosi persoonallinen.

 • Kyllä mä pikkukänässä tirppikirsiä säätelisin, jos se ois sen aikaa hiljaa.

 • markulta ei mene sormi suuhun mikähän on ammatiltaan. tuonlaisille miehille on aina töitä.

  • En tiedä pitääkö paikkansa, mutta kuulin että haudankaivaja olisi?!?!


  • Vaikka kun Äänekoskella ja Markun nimellä googlettaa, niin löytyy nuohoojaa ja autoromuttamoa... Vaikea siis sanoa.


 • Minä veikkaan eläkemiestä , ehkä kuntoutunut vaivastaan jonkun verran

 • Tälle kaudelle väkisin sarjaan ympätty julkkisvieras-osuus on totaalisen turha. Heillä ei ole ollut myytävänä mitään järkevää, esine, pari, jonninjoutavaa rojua. Ehkä pohjanoteeraus se Leikolan paskana oleva kitara.....hohhoijaa......

 • Mitähän sitten ensi kaudelle on laitettu ns. lisukkeeksi ?

  Huvitti sinänsä esim. eilinen uusintajakso, jossa Markku lähti mopolla koeajolle ja sitten loppui bensa.....ja piti mukamas lähteä jalan lähimmälle bensa-asemalle....

  Ei sitten varmaan kuvausautolla olisi voinut sitä polttoainetta hakea....ei......mutta tekemällä tehtyjähän nämä kaikki on.

  • Aivan!
   Vielä helpompaa olisi ollut kääntää bensahana "varatankki" asentoon ja ajella mopolla bensiiniasemalle.


 • Höpöhöpö! Kirsihän on ihan paras! Harmi kun ei ole näkynyt aikoihin. UITssä nauroin niin ettei meinannut loppua tulla. IHANA KIRSI

 • Ei oo Kirsi kaunis muttei Helikään. Siinä on kyllä kanssa yks helvetin ruma läskiperse! Ja muutenkin yks maailman turhimmista ohjelmista IKINÄ! Suomen huutokauppagaysari!

  • Olet erehtynyt ohjelmasta..Tää ei ole Miss Suomi-kisa.


 • kyllä ne palsanmäet on aika juntteja, epäkohteliaita ja ahneita sekä huonoa asiakaspalvelua. itkevät aina kun eivät ymmärrä miten huutokaupassa hinnat muodostuu. kalleimmat myrkylliset kuparipannut maailmassa. kierrätyksestä ja kirpputoreilta myrkkykuparipannuja saa muutamalla eurolla. kusetusta ja tyhmiä maalaisjuntti asiakkaita käy siellä kun bingo on tauolla. akin supliikki on aika alkeellista oikeisiin huuto meklareihin verrattuna.

 • markku on oma numeronsa kanssa. hänen jäljiltään myydään muka (feikkiä) karrelle poltettuja huonekaluja, pilalle huollettuja kelloja, kaveri ei tiedä monestakaan asiasta mitään ja se myös kuuluu arvelevasta puhetyylistä, jos sitten poltetaan kyllä sen joku maalaisjuntti ostaa. julkkisvieraat haluaa vaan oman tv palkkionsa, mitään lisäarvoa ei heidän rojuillaan ole, mutta tyhmät ostaa jos jonkun julkun hikinen käsi on jotain rojuesinettä hipaissut. suomessa on näitä julkku tyrkkyjä joiden ura on hiipunu osaamattomuuteen sitten vaan telkkariin jos jonkun euron sais esim kuustonen tervo leppilampi jne

 • No meneehän tuo ohjelma kun ei viitsi koko ajan mainoksiakaan katsella, Markku se vasta puuseppä, tuoreesta haapapuusta taikoo kukkapurkkijunan, kuinkahan mahtaa käydä kun puu alkaa kuivumaan, puukiekoista tehdyt pyörät halkeaa jne.

 • Paras oli se kun nämä juntit heinähatut kävivät Helsingissä ja nähdessään raitiovaunun, tokaisu oli että "täällähän junatkin kulkee keskellä tietä. Niidenhän pitäisi kulkea metsässä." Älykkyys huipussaan. Markun viritelmät kestävät tasan viikon, sitten ne hajoaa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3550