Onko Pomo piilossa käsikirjoitettu?

Samat tarinat

Miten niillä työntekijöillä on aina sairas lapsi, huumeriippuvainen veli tai ovat jotenkin pulassa elämänsä kanssa. Ja miten niille tulee aina mieleen avautua elämästään tuntemattomalle hepulle, kameroiden edessä?

28

963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gbv nhjml,ko

      Etkö ole seurannut mm. idolsia tms. niissäkin on aina nyyhkytarinoita, ja voit olla ihan varma, että kaikki tosi-tv-ohjelmat on enemmän tai vähemmän käsikirjoitettu.

    • vatipaat

      Niin monet amerikkalaiset "tosi tv" paskat on näyteltyjä ja etukäteen käsikirjoitetttu ja suunniteltu. Tuntuu että suomalaiset hyvin harvoin tajuaa sitä :D

      • ei tosia

        Sama pätee myös suomalaisiin tosi-tv-sarjoihin.


      • wedcfwwww
        ei tosia kirjoitti:

        Sama pätee myös suomalaisiin tosi-tv-sarjoihin.

        Läpipaistavimpia esimerkkeihin kuuluu varmaan suomen surkeimmat kuljettajat ohjelma. Ei niillä ajotaidoilla voi olla saanut ajokorttia, kun siis ohjelmassa on mukana niin nuoria kuljettajia että ajokortin saamisesta ei ole kovin kauaa aikaa.
        Se epävarmuus näkyisi autokoulun ajotunneilla.

        Tiedä sitten..

        Näin pitkänlinjan ammattikuskina tiedän kyllä toki mitä liikenteessä näkee päivittäin.


    • tale

      Onhan tämä nyt lehdissäkin kerrottu, että pomo piilossa on käsikirjoitettu.

    • herätkää paviaanit

      Suksihan sinäkin "salkkareiden tale" siitä nyt kuuseen. Ettekö te idiootit tajua, että tottakai se käsikirjoitus näyttelee siinä sikäli sijaa, että ohjelmakonsepti vaatii tietyt raamit. Selviytyjien käsikirjoittajat keksii ne tehtävät jne. Kyllä ne ihmiset kuitenkin aina puhuvat aina sitä mitä haluavat ja milloin haluavat. Se on eri asia toki mitä näytetään.

      No mitenkähän sitä pomo piilossa-sarjaakaan olisi edes toteutettu ilman käsikirjoitusideaa ja sen kirjoittamista tuotannolle? :)

    • olen robotti.....

      Fakta nyt vaan on se että kaikilla ihmisillä on joku ongelma, jopa perheessä. Sairauksia löytyy. Puussako te luulette ihmisten elävän.

      Teidän perheet ovat onnekkaita jos ei sairauksia löydy. Todennäköisesti mielenvikaisyuutta kylläkin löytyy.

    • surkeuden summa

      Kaikkea ei voi saada, ei edes kaikkia sairauksia. Vaikka elämä olisi kuinka sieltä suolenmutkasta, niin silti on vielä jotain p..kaa, mitä ei tulla sen kurjan ja arvottoman elämän varrella kohtaamaan.

    • hgbjnml,oköpä

      Totta kai elämässä on vaikeuksia, mutta tuntuu että mm. amerikassa ne vaikeudet on AINA potenssiin 10 verrattuna kaikkiin muihin......

    • ongella....

      Kuka Teistä uskaltaisi kertoa julkisesti että teidän perheessä on narkkari tai alkoholisti. Ei yksikään. Kyllä ne firmoissa tietää työntekijöidensä ongelmat ja ottavat juuri nämä kyseiseen ongelmaihmiset ohjelmaan.

      • 111111d3

        Uskaltaisin, mutta en kertoisi paitsi tietysti jos saisin rahallisen korvauksen. Helvettiäkö se muille kuuluu, että millaista porukkaa lähipiirissäni on?

        Ja olen kyllä itsekin miettinyt tämän ohjelman kohdalla, että miten siellä tuntuu jokaisella olevan kuolemanvakava sairaus, vammaiset lapset joiden hoitoihin menee kaikki rahat tai vastaavaa.
        En ole varma olenko kertaakaan nähnyt kyseisessä ohjelmassa ihmistä, jolla olisi elämä ns. kunnossa.

        Toki voi olla tuokin, että tarkoituksella seulottu ne työntekijät sen mukaan, kellä on paskin elämä.


      • seirita

        Mä kertoisin ja totta on ,mulla oli 3 juoppoa veljeä,yksi jo kuoli,2 on vielä maan päällä,sehän vain totuus.99%perheissä on joku piilojuttu,se on varmaa.


    • ameriikkapahamaa

      vanha ketju mutta kai voi jatkaa. jenkkilässä on pienet palkat, lyhyet lomat, olematon sosiaaliturva. enemmistö kamppailee päivittäisen toimeentulon kanssa. mikä tahansa epätavallinen elämäntilanne johtaa kurjuuteen ja katastrofiin. huomaatte varmaan että kanadalaisilla menee paljon paremmin. käsikirjoittamiseen en ota kantaa.

    • ahauni

      Vaikeata uskoa, että pomoilla on erittäin paljon ns. ilmaista omaa rahaa antaa noin vain pois melko tuntemattomille alaisilleen. Mutta kuka sitä tietää kuinka paljon rikkaampia oikeasti pomot ovat alunperin, koska aina mainitaan vain summat jotka he antavat pois. Taitaa kaikki pomot olla multimiljöönäärejä tai jotakin sellaista. Suomessa tämä ei ole mitenkään mahdollista sillä ketkään pomot eivät halua koskaan antaa alaisilleen ns. ilmaista rahaa, vaikka alaiset useimmat tekevät työnsä aina kiitettävästi. Eikä Suomessa kuin harvat kertovat pomoillensa perheensä sisäisistä henkilökohtaisista asioista liittyen perheenjäseniin omiin ja pomon omaan perheenjäseniin henkilökohtaisiin asioihin. Olisin itse pomo joka olisi oikeasti välittää alaisistaan, mutta tosi harmi etten ole. Jos olisin antaisin kaikille parempaa palkkaa jotka oikeasti sitä tarvitsevat , en pelkästään käyttäisi kaikkia rikkauksia itselleni ja perheelleni ja sukulaiset ja ystävät. Hyväntekeväisyyttä olisi hyvä harrastaa ja annankin vähistä rahoistani koko elämäni ajan oikeasti! eikä heikosti! Hyvin keksittyjä aikuisten satuja nuo Pomo piilossa sarjat.

    • ahauni2

      Annan oikeasti! vähistä rahoistani hyväntekeväisyyteen. Oikeasti! ei leikisti leikki rahoilla. Mutta jos nämä Pomo piilossa ovat totta eikä arvaukseni aikuisten satuja, niin hyvä juttu!, että sentään joissakin maissa on olemassa hyviä ja fiksuna ihmisiä alaisina! ja pomoina!

    • maksumiesss

      Anna rahaa mielummin naapurille jos tarvii kuin johonkin SPR loputtomaan kaivoon. Maksan mielummin kassajonossa olevan vanhuksen ostokset kuin laitan SPR työntekijöiden palkkoihin.

    • ytyleri

      Täytyy olla kyllä näiten suomalaistenkin tavan tampioita. Meikäläinen kyllä tajuaisi heti että tästä ohjelmasta on kyse. Aivan selvästi näkee että on peruukit päässä ja kuvaus ryhmä matkassa. Oikeesti ei helvetti jos nää tampiot ei muka mitään huomaa. Fuulaa koko paska.

    • peruukkia

      Suomen "homo piilossa" ohjelman mainoksissa joku kaveri kulkee peruukki päässä, kuten noissa ulkomaisissa ohjelmissa, ja kukaan ei muka tajua että kyseessä on huijjjjari.

      • MaskeerauksestaKiinni

        Kummelin ja Putouksen maskikin on parempi, paljon parempi kuin Pomo Piilossa Suomi-versiossa. 80-luvun tekoviikset naamaa ja elävä piisamipäähän, kumm kun maskeeraukseen ei enään muuta tarvita vaikka luulisi maskkien olevan kotimaisten elokuvien tasoa. Kasvattaisivat edes parran ja viikset itse.


      • tir55

        Mitään niin tyhmää maskeerausta en ole aikoihin nähnyt kun tässä ohjelmassa. Jos työntekijät ovat hyvin siististi ja asiallisesti pukeutuneita, niin ei kai pelleasuisilla ole mitään mahiksia edes työesittelyyn. Osataanhan meillä tosi hyvinkin maskit ja naamarit muunnella erinäköiseksi. On katsojien aliarvioimista työntää roskaa ruutuun !!


    • formaatti

      No totta helvetissä ohjelma on käsikirjoitettu. Nämä naurettavat peruukkipäätkö olisivat jotain "tuntemattomia" työntekijöille. Seuraavaksi ollaan "yllättyneitä palkinnoista", jne...aivan.

      Mainoksien perusteella suomalaista versiota en tule katsomaan. Miksi tuokin naaamiointi pitää olla niin ylitehtyä ja naurettavaa. Myös lapsellista. Johan tässä nyt alkaa jo valmiiksi naurattamaan lapsellisuus ja samalla ärsyttämään miten tyhmänä katsojia oikein pidetään.

      • aivankreisiä

        Selvääkin selvempää, että suomen ko ohjelma on niin läpinäkyvä jos syystä, että katsojat ovat nähneet usan alkuperäisen. Taatusti jokaikisellä työpaikalla tiedetään mistä on kyse, kun kuvausryhmä tulee jollain selityksellä ja muka uus työntekijä. Älytöntä apinoida sellasta formaattia, jonka idean kaikki tietävät ja tajuavat. En katso suomalaista versiota ja kovin montaa ulkomaistakaan viitsinyt nähä.


    • Semmostasettii

      Siitä en tiiä miten käsikirjotettu mut mun veli tähän sarjaan pääsi yhteen jaksoon ja ihan perushyvä elämä, ei sairauksia tai muita ihmejuttuja kellään..tekee työnsä kiitettävästi ja ammattitaidolla eikä tasan osannu aavistaa et pomo siellä piilossa! ✌🏻️

      • kässärillä

        Kun kameramies on paikalla ja nähnyt pari jaksoa rapakon takaa, niin pitäisi tajuta mistä on kyse.


    • Cann

      Ainakin Suomi-versiossa tilanteet selvästi lavastettuja sen verran tökeröjä.

    • Zigge55

      Suomi-tosi-TV on tähän saakka ollut kivasti aitoa kamaa. Tämä vaikuttaa kyllä medialukutaitoiselle aika selkeästi käsikirjoitetulta. ... sitäpaitsi arvioitavilla työntekijöillä on varmaan tosi vaikea arvata mistä on kyse, kun jenkkiversiota on tullut telkusta ties kuinka kauan.

      • gfdgdgf

        "sitäpaitsi arvioitavilla työntekijöillä on varmaan tosi vaikea arvata mistä on kyse, kun jenkkiversiota on tullut telkusta ties kuinka kauan."

        Eivät kaikki katso tv:stä kaikkia amerikkalaisia tosi-tv-sarjoja.


    • ElämässäVaikeeta

      Tosi piilossa. Ei varmaan kukaan niillä työpaikoilla oo koskaan mitään arvannut tai ihmetellyt, kun sinne yks tulee töihin ja kuvausporukkaa pyörii ympärillä. Ei siinä varmaan missään ohjelmassa mukana olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1625
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      100
      1193
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      995
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      871
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      784
    8. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      49
      772
    9. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe