Christian olikin juntti

selvästi hyvä päivä

Ei jösses millaista känniörvellystä tältä mieheltä.Aiemmin kun pidin Cristiania selvästi ikäistään aikuismaisena, mutta tämän illan jakson vileet kyllä muuttivat mielikuvaa aika paljon. Raakaa viinaa viina reippaasti, ohjelmanumerona amispopitusta auton kaiuttumista ja känniörvellystä auton potkimisen ja vaahtosammuttimen tyhjentämisen muodossa. Itse juhlin vastaavanlaisesti 17-kesäisenä.

Mistä ne suomenruotsalaiset meille junteille suomalaisile oikein kettuilevat? Eivät taidakaan olla niin fiiniä kuin väittävät.

61

9395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäkäjäkä

      No ihan normi meininkiähän tommonen on! Ihmiset pitää vaan erillätavalla hauskaa :) Hänki kuitenki on tosi nuori niin mahtavaa että osaa irrotella, hauskaa näytti olevan.

      • Katastrofiin loppui

        Törkeintä oli kohtelu kahdelle muulle tytölle . Hekin olivat vieraita ja isännän on pidettävä huoli kaikista vieraistaan . Näytös oli surkeaa katseltavaa ja onpa paha mieli noiden toisten tyttöjen puolesta . Ehkä olisi syytä ollakin hyvä mieli , paljosta ehkä pelastuivat nyt tulevaisuutta ajatellen..


    • tuuba3

      Vain isännällä itsellään näytti olevan hauskaa. Muut tunsivat myötähäpeää tai muuten vain olonsa epämukaviksi. Nuorihan hän on, mutta olisi nyt käyttäytynyt viimeisenä iltana kunnolla.

      • liisaa

        eihän hän ole mikään isäntä,eikä edes maajussi, vaan työmies tuolla tilalla.


    • Juntti-Einari

      Ihan kakaraltahan tuo vaikuttaa

    • Harmillista

      Ja tupakoi...hö.

    • qweqwef

      Eipä tiedä millainen on kännissä? Tuo ilta antoi jo esikuvaa. Ja ottaako kuinka usein alkoa?

      Ei kovin aikuismaista ja fiksua käytöstä. Voi olla yksi syy siihen, miksi on sinkku.

      Kakara mikä kakara...

    • Kakkoseeeen..

      Hanssoni veti huolella luodun fiksun miehen imagon loppumetreillä wc pytystä alas!
      Ei sitten jaksanut näytellä loppuun asti..
      Ehdoton kauden 2014 maajussi-idiots kisan voittaja!!

    • ansku1

      Juu nyt meni maku koko miehestä! :(

    • Maku meni

      Aika noloa käytöstä tosiaan, ei mitään tolkkua. Teinimeininkiä! Mitä mahtaa ajatella tilanomistaja renkinsä käytöksestä... Julkinen munaus Christianilta :(

      • Voi voi

        Oli tosiaan aika mautonta käytöstä siellä paljussa, saati sitten siellä pihalla vaahtosammuttimen kanssa pelleily, auton potkiminen ja basson pamputus. Ajattelin kuitenkin, että saahan omalla maatilalla rankan 24/7 työn ohessa vähän päästelläkin höyryjä.

        Kunnes muistinkin tänään, että eihän tila ole edes pojan oma, vaan että hän asuu siinä pienessä asunnossaan kyläkaupan yläkerrassa!!!

        Uskomattoman typerää käytöstä! Miksi hän edes on kyseisessä ohjelmassa?

        Tietävätköhän tytöt, etteivät he suinkaan pääse maatilan emännäksi, vaan kyläkaupan yläkertaan hoitamaan liskoa kun Christian työskentelee tilalla aamusta iltaan. Ja miksi tytöt eivät majoitua siellä Christianin "keskusta-asunnossa"?

        Kyllä on Christian antanut täysin väärän kuvan itsestään.


      • akka 30vee
        Voi voi kirjoitti:

        Oli tosiaan aika mautonta käytöstä siellä paljussa, saati sitten siellä pihalla vaahtosammuttimen kanssa pelleily, auton potkiminen ja basson pamputus. Ajattelin kuitenkin, että saahan omalla maatilalla rankan 24/7 työn ohessa vähän päästelläkin höyryjä.

        Kunnes muistinkin tänään, että eihän tila ole edes pojan oma, vaan että hän asuu siinä pienessä asunnossaan kyläkaupan yläkerrassa!!!

        Uskomattoman typerää käytöstä! Miksi hän edes on kyseisessä ohjelmassa?

        Tietävätköhän tytöt, etteivät he suinkaan pääse maatilan emännäksi, vaan kyläkaupan yläkertaan hoitamaan liskoa kun Christian työskentelee tilalla aamusta iltaan. Ja miksi tytöt eivät majoitua siellä Christianin "keskusta-asunnossa"?

        Kyllä on Christian antanut täysin väärän kuvan itsestään.

        Eiköhän se juhliminen kuulu vielä parikymppisten elämään, sellasesta nyt on turha niuhottaa! Missä kohtaa siellä muka oli niin törkeää käytöstä!? Noin ne nuoret juhlii, kavereita, alkoholia, yhdessäoloa ym. Ihan fiksu ja järkevänoloinen ikäisekseen, järkevät mielipiteet. Moni tuntemani samanikäinen nuori on puheiltaan ja käytökseltään paljon lapsellisempia.


    • hmmmm

      Eipä taida poitsu olla enää joka äidin unelmavävy.......eihän meille varmaan kaikkea örvellystä näytetty.Tytsy on just saman oloinen.......

      • hepo1

        niinpä ! mihin katosi se fiksuin aikuinen sieltä?


    • huihai6

      Ja mitähän ne takana puhu siellä paljussa eipä näytetty. Jotenkin tuli mieleen että muista kilpailijoista sipisivät ja naureskelivat. On toi kyllä aika törkeetä ylipäätään olla kolmen kanssa jos yhestä vaan kiinnostunut.

    • 11+11

      Joo ja me katsojathan ei koskaan örvelletty ikinä missään :D

      Nuorilla miehillä homma aina karkaa käsistä.
      Ja se poikaystävä...hmmm...komea oli.

      Morsmaikku on topakka ja varmasti mustis.

    • luopi

      En osaa muuta , mutta näin vanhempana ilmisenä se viina kait pitiki kuulua tuohon iltaan, kun toisillakin näytti olevan Ja kaikista paras morsian ehdokas, ovat vähän saman näköisiäkin, kun olen kuullut et sellaisten liitto kestää. tiedä sitten :D

    • eiks niiin

      no kännissä kaikki on erilaisia kuin selvinpäin.

      • hämmästytti

        Mua on ihmetyttänyt koko ajan miksi otti Jonnan mukaan. Kuitenkin koko ajan puhuu pahaa Jonnasta selän takana. Jonna on nuori ja tulenpalavasti ihastunut,ja varmasti poika tietää sen. Miks pitää nolata toinen täydellisesti kun itse ei kuitenkaan kiinnostunut. Ja sit toi pussailu nokan edessä,kuin märkä pyyhe Jonnan naamalle. Mä oisin Jonnana lähtenyt samana iltana kotiin, antasin piupaut noin itsekkäälle äijälle.


    • Jag heter Hansson

      Olen suorastaan ihastellen katsonut Christianin esiintymistä. Hän on täydellinen mainosmies suomenruotsalaisille. Hän osoittaa todeksi kaiken sen millaisina tuota vähemmistöryhmää pidämmekin. Homahtava, itsestään liikoja luuleva, ylimielinen, huonosti käyttäytyvä, humaltuneena täysi sika, oikeasti pelkkää B-ryhmää.
      Kiitos Christian, nyt ymmärrämme jälleen hitusen paremmin vähemmistöryhmääsi.

    • hahhahhah

      Muös edellinen jakso muutti käsitystäni, vaikka saahan sitä juhlia, pitää hauskaa ja juoda.
      Mutta todellakin olen pettynyt Christianiin, käytös oli todella lapsellista, ja epäoikeudenmukaista muita tyttöjä kohtaan, eo tosiaan pysynyt hällä ja Millalla kontrolli, eli sivumennen sanoen petyin siihen likkaankin.

      Alussa pidinkin Jonnaa lapsellisena ja ärsyttävänä minäminäminä ihmisenä, mutta hän se järkevin on ja Veronica toki myös.
      Mutta jätkällä on ollut valinta alusta alkaen täysin selvä ja ohjelman idean takia otti pakosta muut mimmit "tilalleen" vaikka ne eivät häntä kiinnosta, näin ajattelen ja uskon sen olevan niin, ja se on todella surullista, kun ei muilla naisilla ole mitään jakoo ollut missään vaiheessa ja Jonnakin varmasti kuvcitellut vaikka mitä ja kaikki ollut ilmeisen turhaa.

      Ja mitä siihen suomenruotsalaisuuteen tulee niin ihan samaa sakkia suomalaisten kanssa ov at, ja pahempia vielä, olen siis samaa mieltä, lähes pääsääntöisesti edellisen komentoijan kanssa.

    • Charmi kateissa

      Hollywood-meininki vaihtui nopeasti suomalaiskansalliseen paljuörvellykseen? :D Elämä on. Joo, kummallisesti annettu ymmärtää, että Christian omistaisi jonku valtavan tilan. Kunnes yhdessä jaksossa puhuttiin tilan emännästä tms. Poika on siis yrittäjänä jossakin tilalla.

    • Wannabe jussi

      Eikä edes yrittäjänä, vaan pelkkänä renkinä. Asuu vuokralla jonkun kaupan yläkerran komerossa, ja on olevinaan NIIN maajussia että!
      Miksi tällaisi wannabe-jusseja valittiin mukaan?? Tarjolla olis ollut oikeitakin maajusseja..ja vielä käytöstavat osaavina..

    • jyky

      .juu pelkkä tilanhoitaja,joka asuu vuokralla liskon kanssa,,;D

    • Nolo tyyppi

      Tuskin on ihan hetero jäppinen.

    • Metsään menossa

      Niin ikävä kyllä tätäkin formaattia ollaan viemässä kovaa vauhtia BB:n suuntaan.
      Siksi mukaan valitaan tollasia Christianin tyyppisiä aivottomia sikaörveltäjiä, joilla ei ole edes väliä onko maajussi vai ei.
      Ensi kaudelle mukaan valitaan varmaan jo joku homotransu joka on kerran muistaakseen kuullut sanan maatalous.. Se riittää, nyt olet maajussi, tervetuloa vaan mukaan örveltämään..!

      • uudet tuulet

        Siellähän ne jo "Farmilla" treenaa ensi kautta varten.


    • Ollu jo

      Transu maajussi oli telkkarissa jo monta vuotta sitten.
      Ohjelma oli nimeltä Paskaa ja parfyymiä (muistaakseni) ja jostain Kiteen suunnalta...

    • Jokaisella lipsahtaa

      Noh...Antaa nuorten juhlia, ei sitä sitten kiikkustuolissa enää voi eikä jaksa. Kaipa se poika kuitenkin arkena aika kovaa työtä tekee.

    • Mikä miehiään

      Joo ja kyllähän ne ohjelman tekijät päättää, että minkälaista materiaalia ohjelmaan leikataan mukaan. Se känniörvellyspätkä herättää juuri tällaista keskustelua mitä täällä. Christian on kyllä ihan sarmantti nuori mies, tai sitten on vaan nätti naama ja hyvä näyttelijä.

    • Näkyy tutkassa..

      Kyllä Christian komia jantteri on! Siinä on Jartsojen pikkurillit pystyssä kun Chrisu tyhjentää paineella vaahtosammuttimen..

      • inhokki lellipentu

        no, pääassia ettei se Cristian valinnut sitä taukkia ämmää joka kantali sitä buudeli-koiraansa ja hoki kuinka hyvin hän sopisi tänne, eli tartteeks maajussi enää laiskempaa eukkoa, ??? No, EI !!!


    • Sweedu.

      Eihän Christian mikään maajussi ole, pelkkä työllistetty renki.

      • ------------

        maajussi = MAATALOSTA ELANTONSA SAAVA


      • -----------
        ------------ kirjoitti:

        maajussi = MAATALOSTA ELANTONSA SAAVA

        korjaus: maataloudesta


      • +++++++++++++

    • Hallokdkenk

      Joo, olisi nyt vienyt kaikki likat edes kohteliaisuussyistä samanarvoisille treffeille... Yhden vie yksiöönsä leipiä tekemään, toisen lentämään... Onpa tosiaan tasa-arvoista kohtelua. Huh huh.. Olis pitäny ohj tekijän jo puuttua tollaseen.. Tsemppiä nenästävedetyille tytöille!!

    • Bonde söker fru

      Niinhän se tuotantoyhtiö on puuttunutkin, ja itseasiassa määrääkin treffien muodon täysin.
      Katsokaapa ruotsin vastaavaa ohjelmaa, tai englannin. Sieltä ne löytyy aivan samat lentämiset ja paloautot yms.
      Eli formaatin sääntöjen mukaan mennään.

    • loinen

      Se oli hintti eikä mikään juntti

      • mikä puristaa?

        Hintti ei naisia pussaile eikä suutele. Mistä sun kenkä puristaa?


    • yksinkö ihan

      kaupan yläkerrassa asuu, mutta oliko hänellä lemmikkejä siellä,koiraa tai muuta?

    • yksinkö ihan

      sitä minä ihmettelin ja en uskonut silmiäni, epäilin jo mitä näin, kiva kun kerroit et se oli ihan oikeesti leguaani :)

    • Pohdintaa pohdintaa

      Mietin vain, että ottaako christian kaikki naiset tasaisesti huomioon? Itse en ole muistanut katsoa kun alun ja viimekertaisen jakson. Ei näyttänyt kyllä pitävän huolta siitä, että kukaan ei tunne oloaan ulkopuoliseksi. Traktorilla ajostakin mainitsia jotain tyyliin että on plussaa kun itse kysäisee saako traktorilla ajaa. Opettiko hän missään vaiheessa tyttöjä muuten ajamaan traktorilla? Itse olisin kysynyt haluaako muutkin kokeilla.

      jaksossa oli hieman outoa katsoa sitä kylpyhommaa kun Christian pussaili Millankanssa eivätkä noteeranneet muita yhtään vaikka kovasti sanoi ottavansa kaverinsakanssa tilanteen haltuun jos siltä näyttää... Ei tietenkään kaikkia näytetty, mutta noh... Toisaalta ymmärrän hyvin miksi Christianin kanssa muut tytöt eivät kylpyyn lähteneet sen känni pelleilyn jälkeen.

    • http://lifeofpipa90.

      http://lifeofpipa90.blogspot.fi/

    • jussit

      Tää vaalea nainen, Hanna oliko nimi...Aikamoinen paskanpuhuja selän takana, haukkua toista lehmäksi eikä ollut edes syytä, lisäilee vähän omiaan ja saa näköjään muutkin käännytettyä. Tuomashan oli sanonut että ne muut olivat menneet huoneeseen ovet kiinni ja olleet siellä kun muut oli olkkarissa, (IS:n sivuilla) sitten ihmetellään kun "meitä ei otettu huomioon"...
      Naantalissa tämä sama neitonen ensimmäisenä jostain toisesta ehdokkaasta juorusi, kuinkas muuten ku selän takana, ja sai itsensä keploteltua jatkoon, vaikka valinta tietenkin on jussilla/jussittarella....

      • ihme tyyppi

        Ooot väärässä ketjussa. tiedätköhän ees koko jusseista mitään??


      • paikka oikea
        ihme tyyppi kirjoitti:

        Ooot väärässä ketjussa. tiedätköhän ees koko jusseista mitään??

        Tiedätkö sinä?? Et siis ole katsonut itse koko sarjaa jos et tiedä sieltä edellisessä viestissä mainittuja henkilöitä! Viesti on kyllä ihan oikeassa paikassa kun keskustellaan maajusseista, mutta noista henkilöistä keskustellaan eri ketjussa.
        Tuomaksen ehdokkaista yksi oli juuri tollanen kun tuossa mainitaan mutta tässä käyty keskustelu ei liity häneen.


    • Ursula -75

      Eiks humalassa nyt yleensä pidetä hauskaa. Mitä ihmeen tiukkapipoja täällä oikein on?? Pitäiskö kilistellä viinilaseja ja näyttää jotain mitä ei ole -rehtiä meininkiä oli -sitä on aina kiva katsoa :)

    • pampula2

      Christian todella lapsellinen; korvantaukset ei ole vielä kuivuneet. Olisi kauhistus tuollainen vävy; ylimielinen ja leuhka.

      • hepo1

        muut.kun valittu olisivatkin olleet liian aikuisia


    • nainenerilainen1

      Christian ja Tuomas olivat molemmat juntteja eikä mitään käytöstapoja. Ja Tuomas vielä puhumaton mörökölli, hyi olkoon ikinä en tuommoista huonokäytöksistä jurottajaa ottaisi. Onneksi ei tarvitsekaan.

      • maalaismaisemaa

        Nämä nuoret miehet näyttivät sivistymättömyytensä.
        Tuotannolla tulisi olla tiukka,selkeä linjaus että vasta kun lopullinen valinta on tehty saa tunteet täysin näyttää.Olisi tasa-arvoista
        Alku aikoina olivatkin pidättyväisempiä,liekö sääntöjä muutettu?Nyt näimme mikä sotku tuli kun viimeistä iltaa mennään kapakkaan viettämään.Viimeinen vuorokausi ehdokkaat erilleen Maajussista/jussittaresta.Sitten kutsutaan paikalle kun valinta julkistetaan.Touhu mennyt alaspäin kun lehmänhäntä!


    • hohhoi*

      Isäntä vie toisen morsianehdokkaan lentokoneajelulle ja toisen kanssa tekee makkaravoileipiä televisiota katsellen. Laadukasta. Ja entäs Tuomas. Urpo mikä urpo.

    • Kerrohan.

      Millaisia treffejä sinä olet järjestänyt?

    • SonninMullikka 1

      Uskon,että tila siirtyy tämän nuoren miehen omistukseen.
      Lisko kotieläimenä ei ainakaan minua haittaisi,itseasiassa helpompi hoitaa kun koira. Palokuntaharrastus on myös varsin kunnioitettava juttu, ei kaikkien tarvitse olla ammattipalomiehiä,vapaapalokunnassa toimii myös "remonttireiska" J.P.

      • Älyvapaa VPK

        Hyvä kirjoitus.

        Vapaapalokunta on harrastuksena hyvä ja siinä on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan.


    • pandelaukkuja

      Olisi Cristian voinut käyttäytyä fiksusti loppuun asti eli ottaa kaikki vieraansa huomioon. Veronica oli sievä ja fiksu. Itse en nähnyt Millaa kauniina mitenkään, mutta sehän on makuasia josta ei voi kiistellä. Vilja hoiti hienosti ohjelmassa osuutensa ja jännitys säilyi loppuun asti. Paulan valinta ei toisaalta yllätys- muut miehet eivät olisi suostuneet lapaseksi ja tohveliksi. Tuomas oli ihme yrmyilijä joka ei edes silmiin uskalla katsoa. Arvostella voi- koska itsehän menivät ohjelmaan.

      • hoss1

        ja veronica oikeasti fiksu ja itsellä jotain eläimiä.


    • Kesäheinä

      Heippa tietääö kukaan mikä paikka se oli johon tytöt majoitti,onko ihan vuokrattavissa

    • Katsoja 13

      Älkäähän nyt. Siinä käytöksessä oli tekemisen meininki.
      Sammutin pölisi ja auton pellit kolisi. Aitaakin varmaan kaatui, ja nainen.
      Tulosta syntyi, kun alkuvoima päästettiin irti.
      Rumaahan se oli sivullisen katsella, mutta soidinmenot onkin tarkoitettu vain yhdelle kohdehenkilölle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe