Lohjan kaupungin vuokra-asunnot

ihmisarvo-asuminen

Oletteko vuokranneet Lohjan kaupungilta asunnon? Asuntojen vuokrauksessa on tullut nyt ilmi outo kyykytys lapsiperheitä kohtaa. Vuokrasopimus tehdään ensin 1-3 kk . jonka jälkeen luvataan vuokrasopimusta jatkaa. Mutta todellisuus on muuta. Vuokrasopimusta jatketaan vain 1 kk kerrallaan. Jolloin perhe on kuin "löysässä hirressä " koko ajan. Lasten hoitopaikkojen ja koulujen sijainnin vuoksi ei vois etsiä koko-ajan uutta asuntoa. Jos olet joutunut tälläisen kohtelun kohteeksi. Kerro tilanteesi . Ja onko kaupunki pyytänyt sinulta uudelleen vuokravakuutta , vaikka olet todistettavasti vuokravakuuden hoitanut silloin ensimmäisen vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Kiitos !

9

3522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iso piimä

      Tuota noin, etkö osaa tulkita vuokralaisen oikeuksia vai missä mättää?

    • hahahhahahahha

      Nämä sosiaalilapsiperheet just on etusijalla joka asiassa! Lapsia pitää tehdä tusina ja ei ole rahaa huolehtia niistä, sossu maksaan. Summa pitäisi olla kaikille sama! Yksineläjälle ja näille sosiaalitapauksille jotka tekee tusinan lapsia! Kenenkään ei ole pakko tehdä lapsia, mutta sille ei voi mitään jos ei ole töitä!

    • ihmisarvo..

      Tämä kuukausi kerrallaan systeemi on käytössä kaikilla joilla ei ole luottotiedot kunnossa. Mikäli maksaa sovittuna aikana tarpeeksi kauan voi saada pidemmän sopimuksen. Kaupunki otti tämän käytännön koska jos silloin asukas ei maksa vuokria tai muuten käyttäytyy häiritsevästi hänet saadaan häädettyä heti mutta mikäli asukkaalla on "jatkuva" sopimus häätö saattaa kestää jopa puolesta vuodesta vuoteen joka taas tarkoittaa ettei kaupunki saa rahaa ja joku muu joutuu odottamaan kauemmin asuntoa.

    • Lovaan kyllästynyt

      Ja Lohjanvuokra-asunnoilla on sellainen käytäntö et vuokratakuu käytetään pois muuttaessa asunnon uudelleen remontointiin, jos olet muutaman vuoden niissä asunut ja muutat pois ompahan kämppä miten siistissä kunnossa tahansa ei vaikutusta ihan natsimeininkiä koko lovalla ja sit muualta päin kaupungista esim.Routiolta tarjotaan törkeessä kunnossa olevaa kämppää kannattaa kysellä asuntoa muualta kun lovalta ja sit he lähettelee jälkeenpäin jotain ihme tasasumma laskuja jostain siivouskuluista vaikka on lattiat imuroitu ja pyyhitty niin kun kuuluukin sit kun sinne soittaa laskusta et täähän on ihan perätön niin he kehottaa unohtamaan sen laskun ihme touhua et näin Virkkalassa.Enkä ole ainut.

    • 6 kk vuokralla riitt

      Ei kai kukaan hae kaupungilta vuokra-asuntoa, jos ei ole ihan pakko. Ne talothan on ihan kauheita.

      Mieluummin asunto vapailta markkinoilta, tietysti, niin saa asua paremassa talossa eikä tarvitse kuunnella illalla kun poliisit hakee rapusta häiriköitä. Lapsetkin pääsee nukkumaan ajoissa.

    • vuokraaja olin

      Olen vuokrannut asuntoja Lohjalla ja se on varmaa, että siistiä asukasta ei löydy. Asiaan ei vaikuta yhteiskunnallinen asema, oli kyseessä akateeminen tai duunari niin sama on menoi.
      Jossain muualla asunon vuokraus voi kannattaa, mutta ei Lohjalla, vuokratulot menevät remontteihin ja siivoukseen ja vielä on niitäkin, jotka eivät maksa vuokraansa. Lyhyt sopimus on toisaalta suoja maksuhäiriköiden varalta, mutta nopea vuokralaisen vaihtuminen aiheuttaa jatkuvaa korjautarvetta.

      • Riippuu varmaan ...

        Sulla on ollut huono tsägä, tai sitten asuntosi ovat kalliita, niin ettei n.s. hyvien vuokralaisten tarvitse ottaa niitä. Vai kaupungin asuntojako vuokrasit?

        Itse ollaan asuttu yksityiseltä vuokratussa asunnossa eikä olla mitän koskaan rikottu tai sotkettu ja aina ollaan maksettu vuokrat ajallaan.


      • syviski
        Riippuu varmaan ... kirjoitti:

        Sulla on ollut huono tsägä, tai sitten asuntosi ovat kalliita, niin ettei n.s. hyvien vuokralaisten tarvitse ottaa niitä. Vai kaupungin asuntojako vuokrasit?

        Itse ollaan asuttu yksityiseltä vuokratussa asunnossa eikä olla mitän koskaan rikottu tai sotkettu ja aina ollaan maksettu vuokrat ajallaan.

        Juuri noin. Ihmettelen miksi kaupungin tulisi edes omistaa asuntoja. Kommunismin aikaa valtio omisti kaiken. Lohjan kaupungin vuokra-asunnot ovat iso riski ja taakka veronmaksajille. Eihän tuollaisille elementtikolhooseille oltu suunniteltukaan kuin 30 vuoden elinkaarta ja sitten räjäyttämällä läjään, puskutraktoreilla maantäytteeksi.


    • Ekonomi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3497
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      249
      1951
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      89
      1273
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe