arvato.finance

epäuskoinen

Mikä on tällainen laskuttaja. ARVATO FINANCE ?

40

17553

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvaton pojjaat

      Se on Arvato finance

    • pikkuvippi

      Se on uusi yhdistynyt firma. Ja nyt vanha Gothia ja uusi Arvanto lähettää tupla laskuja asiakkailleen.... Eli saa olla tosi tarkkana , KAKSI ELI FIRMAA; KAKSI ERI LASKUA; = on toinen turha.... JA VITUN kivaa kun on suoraveloitus tililtä vanhasta, GOTHIASTA ja maksat uudella nimellä uuden , niin odotat 2-3 kuukkautta palautusta tilillesi ja TOKI ILMAN KORKOA !!! Eli aika ovela jippo taas näiltä VIPPIVIRMOILTA .... ELI ASIAKAS MAKSAA AINA !!! MUTTA JOS PERINNÄSSÄ VIRHEITÄ ; NIIN EI KORKO HYVITYKSIÄ JA EIHÄN ASIAKKALAKAAN VOI OLLA NÄITÄ "tilinhoitomaksuja,laskutuspalkioita,palvelumaksuja.... ynnä muita joita nää perii... ELI KÖYHÄ MAKSAA !!!!.

    • VIKAVIPPI

      Uusi parin vanhan vippifimman yhteen liitymä. Ja nyt siirtymäkaudella molemmat lähettää laskun samasta osamaksu erästä... ELI MAKSAT TAI MAKSAT RAASTUVAN KAUTTA ! Toki toinen turha maksu palautetaan sinulle 2-3 kuukauden kuluttua tilillesi ,JOS OLET HEILLE TILINUMEROSI LÄHETTÄNYT !!! Ps. ja kaikki tämä ilman korkoja ja kuluja.... Eli saat joskus takas maksamasi tuplamaksun mut , ET SENTIIKÄÄ OMALLE HUKATULLE AJALLA TAIKKA VAIVAN NÄÖLLE !!!

    • kotiMIMMU

      Joo mulle kans kaks eri laskua ??? Eri lähettäjä,eri tilinumero,eri viite... ja pari päivää väliä... Vain summa oli sama josta huomasin netti pankista erääntyvien sivulta.

      • 1+19

        Se on kai ihan laillista, että velkoja saa palkata itselleen useita perintätoimistoja, jotka voivat lähettää niin monta perintäkirjettä ja -laskua kuin parhaaksi näkevät. On velallisen vastuulla pitää kirjaa veloistaan ja maksa yksi velka vain yhteen kertaan.


      • Anonyymi
        1+19 kirjoitti:

        Se on kai ihan laillista, että velkoja saa palkata itselleen useita perintätoimistoja, jotka voivat lähettää niin monta perintäkirjettä ja -laskua kuin parhaaksi näkevät. On velallisen vastuulla pitää kirjaa veloistaan ja maksa yksi velka vain yhteen kertaan.

        Höpö höpö! Oletko Arvaton trolli ?


    • 14+19

      Ei se ole velallisen vastuulla. Heidän toimintansa täyttää rikoksen merkit, he lähettelevät useita laskuja eri nimillä ja tilitiedoilla, eiköhän tuosta jonkunlaisen petos syytteen saa. Tehkää rikosilmoitus, kyseinen toiminta pitää välittömästi saada viranomaisten tietoon.

    • erittäin vihainen

      Minuakin yrittivät huijata väittämällä, että erä olisi jäänyt maksamatta. Kun asian tililtä tarkistin niin eipäs täsmännyt Arvaton sepustukset todellisuuden kanssa.
      Summa on lähtenyt tililtä 2 päivää ennen eräpäivää (saman pankin tili), summa oikein sekä viitenumerokin. Vaan Arvatonpa mielestä puuttuu liki 100eur maksusta. En taatusti maksa senttiäkään ylimääräistä, tämä on periaatekysymys.
      Seuraavasta huijauspostista otan kyllä yhteyden kuluttaja-asiamieheen sekä juristiin. Mikäli touhua ei saada kuriin tulen tasan tarkkaan tekemään rikosilmoituksen. Täyttää nimittäin petoksen tunnusmerkit. Arvaton edustaja voipi tarkistaa lakikirjasta mikäli terminologia ei ole tuttu.

      Täysi paskafirma, lukekaa ne laskut summat suurennuslasin kera. Tämä firma sekä rehellisyys eivät sovi samaan lauseeseen.
      En tasan tarkkaan tilaa mistään mitään mikäli ovat minkäänlaisessa asiakassuhteessa tuon sontaputiikin kanssa.

    • koronkiskurit

      Minulta perivät liikaa korkoja, laskut maksettu ajoissa, mutta "järjestelmä" ei sitä tajua ajoissa. Muutenkin laskut täysin kryptisiä, mitään ei ole selitetty, rahaa vaan kiskotaan kaikilla keinoilla. Luulisi että kusetusyritykset ovat laittomia. Ei voi olla asiakkaan vastuulla seurata joka laskua erikseen, ellei firma ole täysi paska.

    • Gretel

      Minulla on korot ja laskut olleet oikein.

      • AN791

        Maksoin kerran laskun Arvato Financen tilillle. Se koski ilmalämpöpumppua, joka on vuokramökillä Vihdissä.


    • fefefe

      Melkoisia purkauksia täällä. Itsellä ei ole ollut mitään ongelmia kyseisen puljun kanssa. Jos se lasku ei aukea, niin kyllä ne siellä asiakaspalvelussa kertovat, miten sitä tulee lukea. Sitten vaan laskimen kanssa ynnäämään, jos ei omasta mielestä saldot täsmää.

      • Anonyymi

        Ihan kusetusta arvato ja gothia samaa puljua josta molemmista tulee samasta tuotteesta laskut gothia hävisi mulle oikeustaistelun ja vetivät kanteensa pois käräjäoikeudesta olkaa tarkkoja


    • sepeli300

      Minun pankki ei antanut maksaa Arvatolle 200€.
      Elikä huijausta.

      • Jjkkvhu

        Hä?


      • Anonyymi

        Oletko Arvatolla töissä.?😏


      • Anonyymi

        Arvaton takana on melkein 200 v vanha suuryritys, ei ole huijausta.


    • Summasummarun

      Minulla oli osamaksu sopimus qlion kanssa ja yhtä äkkiä tulewekin loppusumma arvatolta perinnästä. Myönsivät virheensä tosin vielä ei ole asiaa korjattu ;) kannattaa olla tarkkana.

      • HohhoijaaAmatöörit

        Samaa täällä. Ihme saatanan amatöörejä koko "firma". Maksan erissä isompaa laskua. Ensimmäinen erä ajallaan meni kuten pitää. Toisen maksoin nyt heti kuukautta myöhempään mutta sain nyt päivää myöhemmin juuri perintävaroituksen missä minun pitää maksaa koko loppusumma ja myöhästymislasku. Muuten hyvä mutta enhän minä ole prkl edes myöhästynyt. Oikeesti miten tuollaiset amatöörit firmat voivat edes pyöriä. Noh yllätys että rikolliset porskuttaa mutta auta armias jos lainkuuliainen ei vaikka maksa 0,28e laskua tiptop ajallaan.

        t. arvato Finance huijaa


    • Arvatoriistää

      Tuhkatkin sinulta pesästä ideologialla. Laskuttaja vaihtuu ja laskuja tulee päällekäin jolloin menee sekaisin, että mikä niistä pitää maksaa. Meillä oli pieni parinsadan tililuotto ihan vain hätätilanteen takia. Eriä maksettiin joka kk (20-35 euroa kerta) ja yhden päällekkäislaskutuksen vuoksi maksamatta jäi "jotain" ja koko luottotili sanottiin irti vaikka luottoa hoidettiin koko ajan. Sekavaa. No, ei siinä mitään - se kävi ihan hyvin, että luotto irtisanottiin, jos se oli noin pienestä heille kiinni, mutta lopputulos koko tuolle hommalle oli pöyristyttävä! Kaikki maksetut kuukaudet muuttuivat irtisanottaessa VAIN reiluksi 20 euroksi. Velkaa oli siis alunperin parisataa ja vajaan puolen vuoden lyhentelyn jälkeen loppulaskuksi tuli noin 180. Maksettujen erien määrästä näkee tyhmempikin, että asiakkaalla oli koko ajan kiinnostus hoitaa luottoa. Kaikkien lyhennysten jälkeen velkaa on siis oikeastaan saman verran kuin silloin, kun se otettiin. Olis kannattanut kilauttaa kaverille mielummin hätätilanteessa. En voi suositella.

      • perusmatematiikkaa

        Mitä muuta voi odottaa jos ottaa kulutusluoton törkeällä korolla ja lyhentää sitä ihan minimillä? Sehän on luotottajan kannalta rahakkain ratkaisu, tyhmä kuluttaja joka pyytää aina pienintä mahdollista kuukausierää itselleen, luullen säästävänsä.


    • vajakkiensanoma

      sanoma media käyttää tätä ihan kusetus pulju laskuja tulee s posti ei niil toimi ja joutuu soittelee maksu numeroihi kannattaa olla kaukana tomoosista ongelmia riittää

      • Bsb

        Mulle tuli sanomamedian muistutuslasku arvatolta, alkuperäinen lasku ei ikinä saapunut sähköpostiin ja nyt joudun maksamaan muistutuskorkoineen laskun HETI. Eräpäivää eivät antaneet siirtää edes viikolla.


      • Anonyymi
        Bsb kirjoitti:

        Mulle tuli sanomamedian muistutuslasku arvatolta, alkuperäinen lasku ei ikinä saapunut sähköpostiin ja nyt joudun maksamaan muistutuskorkoineen laskun HETI. Eräpäivää eivät antaneet siirtää edes viikolla.

        Jos lasku menee roskapostiin niin se ei ole laskuttajan vika. Niillä näkyy ihan selvästi, mihin sähköpostiosoitteeseen lasku on lähtenyt, ja millä kellonlyömällä. Jos tuo lasku koski jotain suoratoistoa tms, niin palvelu menee kiinni jos laskua ei makseta ajallaan. Siksi eivät voineet antaa maksuaikaa. Tämä koskee oikeastaan kaikkia suoratoistoja yms palveluita, joitten laskutus toimii automaattisesti ja laskun pitää olla maksettuna tiettyyn päivään mennessä jotta uusi kausi alkaa.


    • JuutalaisiaIhannoiva

      Miten te ootte niin köyhiä? Pitää pikavippejä ja lainata rahaa kaikenmaailman höpö höpö firmoista.

      Älkää juoko, älkää pelatko, älkää tupakoiko. Auto ja lemmikkieläimet on ihan turhia.

      Itse olen velaton ja nautin elämästä kuin muutkin viisaat.

      • pgpktrjhtrk

        Yleinen harhaluulo on, että kun ihminen lainaa pikkusumman, hän on todella köyhä ja varaton. Mutta esim. jos pankkitilillä on 499 990 euroa ja sinulle tulee yllättäen puolen millin lasku, sinun on otettava kiiruusti 10 euron suuruinen pikavippi, jotta pystyisit maksamaan laskusi. Vippaamisessa ei ole kyse siis köyhyydestä, vaan puskurivarojen riittämättömyydestä.


    • Reptcaptcha

      Itse maksoin kuukauden kuluttua Arvatoon autohuoltolaskun 1200e. Pyysin loppulaskun sähköpostiin, kun yrittivät vain puhelimessa antaa summan.
      Onneksi
      Nyt tuli 4kk jälkeen taas uusi lasku, 200e. Ei mitään infoa miksi, tytäryhtiö velottaa.
      Laitoin meilin vanhasta maksetusta laskusta Arvatoon ja ilmoitin että odotinkin huijausta ja otan yhteyttä poliisiin.
      En ikinä ota luottoa enkä lainaa, mutta autokorjaus oli maksettava.
      Jatkossa autoa ei sitten korjata jos ei käteinen riitä.

    • finasse

      En vastaa, vaan otan kantaa. Meillä on itrisanottu eräs tilaus yli kuukausi sitten. eli oikhen virallisesti sähköpostin kautta. sähköpostisa on tallesa kyseinen asia. summa jota tämä ryskä virma yrittäää periä on 40. 07e. niin ko postiauto pölähti siutti niin johan rietas nakkas meilekki laskun....noh vaimo siitä soitha laskuttja rievulle, noh sieltä vsatasivat ettei heän konttorhi ole tullu kyseisen tavaran toimittajan vahavistusta tilahauksen perumisesta. eli nykyhä on kakki niin nopiaa meinaan tämä nethi maailama ettei net kerkiä sähköposteja lukhe ko net sivaltaa siutti. elikkä perkle tämä periä ei pääse nyt helpolla ko alheta töihin tämän asian suhte. ko meän talous ei niinkhä kaaju tähän mutta loven se rietyas teki ko lasku piti makasaa heti että rietas mene perinthä. noh nyt mie jään oikhe ootha miten käypi, mulla on aikaa istua tulilla ja miettiä seuraavaa siirtoa. mut noh kaikille jokka on tämän laskkutajan hamphaisa niin kuitenki oikehe hyvväää Joulun ootusta . ter. mie täältä jängältä

    • Anonyymi

      Huijausfirma

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu / Marko | 17:18:57
      Arvato Finance hoitaa laskutusta, Gothia puolestaan perintää.
      Sinä | 17:23:07
      miksi Arvato Finance kusutaan huijjaus firmaksi
      Asiakaspalvelu / Marko | 17:23:27
      Voinko vielä muutoin auttaa sinua tähän perintäasiaan liittyen?
      Sinä | 17:24:08
      miksi Arvato Finance kusutaan huijjaus firmaksi
      Asiakaspalvelu / Marko | 17:24:38
      Toivotan sinulle oikein hyvää illan jatkoa ja suosittelen selvittämään perintäasian Gothian kanssa.
      Sinä | 17:24:53
      kusetat siis minua
      miksi et voi vastata kysymykseeni?
      Asiakaspalvelu / Marko | 17:26:18
      Koska keskustelu ei nyt valitettavasti etene hyvään suuntaan. Ohjeistan sinua olemaan yhteydessä Gothiaan. He hoitavat perintää, ei Arvato Finance.
      Sinä | 17:27:00
      tuo on tieto mikä on hyvä tietää jos ette halua olla ongelmissa.
      Asiakaspalvelu / Marko | 17:27:42
      Laskuttaja ei huolehdi perinnästä, vaan perintäyritys, joka tässä tapauksessa on Gothia Oy.
      Sinä | 17:28:25
      miksi laskuttajasta puhutaan kaikkilla että se on huijjaus firma eli myös minua on kusettu vai?
      Asiakaspalvelu / Marko | 17:29:01
      Suljen nyt tämän keskustelun, hyvää illan jatkoa sinulle.
      .....................................................................................................
      ........................................................................................
      kusetetaanko mua nyt?

      • Anonyymi

        Ei uskoisi aikuisen ihmisen kirjoittamaksi. Ehkä on parempi vaan sinunkin pysyä erossa joustoluotoista, osamaksuista ja laskulla maksamisesta.


      • Anonyymi

        Mitä vittua nyt? 😂😂 En mäkään mene Nokia Renkaitten chattiin parkumaan, että mun Michelinit on ihan paskat, onko Michelin huijjaus firma?! Kertoo kyllä kaiken näistä palstalla parkujista, kun ei ymmärretä mitä toinen selkosuomella sanoo.


    • Anonyymi

      Näyttää hoitavan toisen huijarin aiheetonta perintää tämä Arvato Finance/Gothia. Healt Group Finland myy ja pakkotoimittaa Sonic sähköhammasharjoja. Sen lisäharja toimitukset (2 kpl vaihtopäitä) maksavat enemmän kuin itse sähköhammasharja. Vaikka on kirjallisesti irtisanottu 14 päivän sisällä kaikki toimitukset, ei vaan mene toimitukset poikki, eikä harjaa ja lisäpäitä voinut palauttaakaan. Ei yhteystietoja, palautusosoitetta tai sähköpostiosoitetta, ja toiminta tietysti Tallinnasta käsin!
      Älkää ostako tuota Sonicia. Hintaa tulee yhteensä yli 160 euroa, vaikka tarjous oli sähköhammasharja 20 euroa!

    • Anonyymi

      Taktiikka tällä Health Group Finlandilla on Sonic Procare sähköhammasharjojen myynnissä sellainen, että lasku päivätään yli kaksiviikkoa ennen tuotteen toimitusta. Maksuaikaa on ruhtinaalliset 30 päivää, mutta koska tuote tulee vasta yli 2 viikkoa myöhemmin postiluukusta, aikaa maksaa jää reilusti alle 2 viikkoa. Ja se lasku on sen tuotepaketin sisällä.
      Jos maksat, olet tehnyt jatkosopimuksen, jota ei voi enää purkaa.
      Jos et maksa, tuo Arvato Finance/Gothe alkaa periä muistutusmaksua 5e. Ja se laskutus siirtyi tuolta Sonic Procarelta jo alunpitäen Arvatolle, mitään huomautusta laskusta tai muusta ei Sonic Procarelta tule.

      Mutta se törkein: 14 vuorokauden lakisääteinen palautusoikeus meni jo ennen kuin se tuote ehti tulla sinun postiluukusta!

      Tosin et olisi sitä tuotteen palautusosoitetta muutoinkaan mistään saanut. Ja olisit varmaan joutunut maksamaan postituksen. Lisäksi palautus olisi varmaan hylätty: hygienia syistä pakkausta ei saa avata. Mutta joudut sen tuotepakkauksen avaamaan, koska se lasku on siellä (ja ne ainoat puutteelliset osoitetiedot tuohon firmaan on siinä laskussa; netistä ei löydy mitään).
      Tosin ei tuohon puhelinpalveluunkaan pääse. Ja ei sieltä soiteta takaisin, vaikka luvataan.

    • Anonyymi

      Mulle tuli Vitaliv As;n perintävaroitus .... Pakkaus tuli sen jälkeen kun palautuspäivä oli jo mennyt. Palautin vitaliv kapselit se hyväksyttiin mutta varoitettiin että lasku on maksettava! (sopimus). Milloinkahan tästä pakko ostoista pääsee LOPULLISESTI IRTI?

    • Anonyymi

      Joopa joo .Kyseiselle puljulle voi myydä laskut.Mutta ongelma tuulee heti kun
      alkaa selvittää asiaa niin ei sieltä saa mitään apua lyövät melkein luurin korville.
      Tapaus koskee asiaa missä ostettu tuote ei tullu ja myyjä liike ilmoitti ettää peruu
      laskun.Tuli perintä lasku.Soitin myyjä liikkeele asia hoidettu ei kun tuli uusi perintä
      lasku uhattuna ulosotolla. Kannattaa todella varoa tätä.

    • Anonyymi

      1000

    • Anonyymi

      huijari firma kaksoislaskutus on niillä tapa ei poikkeus 9,99 lasku =200egee VTTU

      • Anonyymi

        Jos sä jätät maksamatta ensin laskun, sitten huomautuksen, ja sitten perinnän maksuvaatimukset niin asia viedään käräjäoikeuteen. Sieltä veloittavat huomautus- ja perintäkulujen päälle toistasataa euroa, joka tilitetään heille eikä perintäfirma sitä rahaa pidä.

        Eli maksa ne laskus niin et joudu oikeuteen vastaamaan asioista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      252
      2374
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1794
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1505
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1493
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      907
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      712
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      710
    Aihe