arvato.finance

epäuskoinen

Mikä on tällainen laskuttaja. ARVATO FINANCE ?

26

4302

  Vastaukset

  • Se on Arvato finance

  • Se on uusi yhdistynyt firma. Ja nyt vanha Gothia ja uusi Arvanto lähettää tupla laskuja asiakkailleen.... Eli saa olla tosi tarkkana , KAKSI ELI FIRMAA; KAKSI ERI LASKUA; = on toinen turha.... JA VITUN kivaa kun on suoraveloitus tililtä vanhasta, GOTHIASTA ja maksat uudella nimellä uuden , niin odotat 2-3 kuukkautta palautusta tilillesi ja TOKI ILMAN KORKOA !!! Eli aika ovela jippo taas näiltä VIPPIVIRMOILTA .... ELI ASIAKAS MAKSAA AINA !!! MUTTA JOS PERINNÄSSÄ VIRHEITÄ ; NIIN EI KORKO HYVITYKSIÄ JA EIHÄN ASIAKKALAKAAN VOI OLLA NÄITÄ "tilinhoitomaksuja,laskutuspalkioita,palvelumaksuja.... ynnä muita joita nää perii... ELI KÖYHÄ MAKSAA !!!!.

  • Uusi parin vanhan vippifimman yhteen liitymä. Ja nyt siirtymäkaudella molemmat lähettää laskun samasta osamaksu erästä... ELI MAKSAT TAI MAKSAT RAASTUVAN KAUTTA ! Toki toinen turha maksu palautetaan sinulle 2-3 kuukauden kuluttua tilillesi ,JOS OLET HEILLE TILINUMEROSI LÄHETTÄNYT !!! Ps. ja kaikki tämä ilman korkoja ja kuluja.... Eli saat joskus takas maksamasi tuplamaksun mut , ET SENTIIKÄÄ OMALLE HUKATULLE AJALLA TAIKKA VAIVAN NÄÖLLE !!!

  • Joo mulle kans kaks eri laskua ??? Eri lähettäjä,eri tilinumero,eri viite... ja pari päivää väliä... Vain summa oli sama josta huomasin netti pankista erääntyvien sivulta.

   • Se on kai ihan laillista, että velkoja saa palkata itselleen useita perintätoimistoja, jotka voivat lähettää niin monta perintäkirjettä ja -laskua kuin parhaaksi näkevät. On velallisen vastuulla pitää kirjaa veloistaan ja maksa yksi velka vain yhteen kertaan.


  • Ei se ole velallisen vastuulla. Heidän toimintansa täyttää rikoksen merkit, he lähettelevät useita laskuja eri nimillä ja tilitiedoilla, eiköhän tuosta jonkunlaisen petos syytteen saa. Tehkää rikosilmoitus, kyseinen toiminta pitää välittömästi saada viranomaisten tietoon.

  • Minuakin yrittivät huijata väittämällä, että erä olisi jäänyt maksamatta. Kun asian tililtä tarkistin niin eipäs täsmännyt Arvaton sepustukset todellisuuden kanssa.
   Summa on lähtenyt tililtä 2 päivää ennen eräpäivää (saman pankin tili), summa oikein sekä viitenumerokin. Vaan Arvatonpa mielestä puuttuu liki 100eur maksusta. En taatusti maksa senttiäkään ylimääräistä, tämä on periaatekysymys.
   Seuraavasta huijauspostista otan kyllä yhteyden kuluttaja-asiamieheen sekä juristiin. Mikäli touhua ei saada kuriin tulen tasan tarkkaan tekemään rikosilmoituksen. Täyttää nimittäin petoksen tunnusmerkit. Arvaton edustaja voipi tarkistaa lakikirjasta mikäli terminologia ei ole tuttu.

   Täysi paskafirma, lukekaa ne laskut summat suurennuslasin kera. Tämä firma sekä rehellisyys eivät sovi samaan lauseeseen.
   En tasan tarkkaan tilaa mistään mitään mikäli ovat minkäänlaisessa asiakassuhteessa tuon sontaputiikin kanssa.

  • Minulta perivät liikaa korkoja, laskut maksettu ajoissa, mutta "järjestelmä" ei sitä tajua ajoissa. Muutenkin laskut täysin kryptisiä, mitään ei ole selitetty, rahaa vaan kiskotaan kaikilla keinoilla. Luulisi että kusetusyritykset ovat laittomia. Ei voi olla asiakkaan vastuulla seurata joka laskua erikseen, ellei firma ole täysi paska.

  • Minulla on korot ja laskut olleet oikein.

   • Maksoin kerran laskun Arvato Financen tilillle. Se koski ilmalämpöpumppua, joka on vuokramökillä Vihdissä.


  • Melkoisia purkauksia täällä. Itsellä ei ole ollut mitään ongelmia kyseisen puljun kanssa. Jos se lasku ei aukea, niin kyllä ne siellä asiakaspalvelussa kertovat, miten sitä tulee lukea. Sitten vaan laskimen kanssa ynnäämään, jos ei omasta mielestä saldot täsmää.

  • Minun pankki ei antanut maksaa Arvatolle 200€.
   Elikä huijausta.

   • Hä?


   • Oletko Arvatolla töissä.?😏


  • Minulla oli osamaksu sopimus qlion kanssa ja yhtä äkkiä tulewekin loppusumma arvatolta perinnästä. Myönsivät virheensä tosin vielä ei ole asiaa korjattu ;) kannattaa olla tarkkana.

   • Samaa täällä. Ihme saatanan amatöörejä koko "firma". Maksan erissä isompaa laskua. Ensimmäinen erä ajallaan meni kuten pitää. Toisen maksoin nyt heti kuukautta myöhempään mutta sain nyt päivää myöhemmin juuri perintävaroituksen missä minun pitää maksaa koko loppusumma ja myöhästymislasku. Muuten hyvä mutta enhän minä ole prkl edes myöhästynyt. Oikeesti miten tuollaiset amatöörit firmat voivat edes pyöriä. Noh yllätys että rikolliset porskuttaa mutta auta armias jos lainkuuliainen ei vaikka maksa 0,28e laskua tiptop ajallaan.

    t. arvato Finance huijaa


  • Kuuluu suureen juutalaispankkiirien omistamaan rahoituskonserniin. Jutkuhan vie toiselta vaikka silmän päästä. Joku roti pitäis saada kansainvälisten rahajuutalaisten toimintaan, kun se aatukaan ei saanut hoitaa hommaansa loppuun.

   • Samaa mieltä


  • Tuhkatkin sinulta pesästä ideologialla. Laskuttaja vaihtuu ja laskuja tulee päällekäin jolloin menee sekaisin, että mikä niistä pitää maksaa. Meillä oli pieni parinsadan tililuotto ihan vain hätätilanteen takia. Eriä maksettiin joka kk (20-35 euroa kerta) ja yhden päällekkäislaskutuksen vuoksi maksamatta jäi "jotain" ja koko luottotili sanottiin irti vaikka luottoa hoidettiin koko ajan. Sekavaa. No, ei siinä mitään - se kävi ihan hyvin, että luotto irtisanottiin, jos se oli noin pienestä heille kiinni, mutta lopputulos koko tuolle hommalle oli pöyristyttävä! Kaikki maksetut kuukaudet muuttuivat irtisanottaessa VAIN reiluksi 20 euroksi. Velkaa oli siis alunperin parisataa ja vajaan puolen vuoden lyhentelyn jälkeen loppulaskuksi tuli noin 180. Maksettujen erien määrästä näkee tyhmempikin, että asiakkaalla oli koko ajan kiinnostus hoitaa luottoa. Kaikkien lyhennysten jälkeen velkaa on siis oikeastaan saman verran kuin silloin, kun se otettiin. Olis kannattanut kilauttaa kaverille mielummin hätätilanteessa. En voi suositella.

   • Mitä muuta voi odottaa jos ottaa kulutusluoton törkeällä korolla ja lyhentää sitä ihan minimillä? Sehän on luotottajan kannalta rahakkain ratkaisu, tyhmä kuluttaja joka pyytää aina pienintä mahdollista kuukausierää itselleen, luullen säästävänsä.


  • sanoma media käyttää tätä ihan kusetus pulju laskuja tulee s posti ei niil toimi ja joutuu soittelee maksu numeroihi kannattaa olla kaukana tomoosista ongelmia riittää

   • Mulle tuli sanomamedian muistutuslasku arvatolta, alkuperäinen lasku ei ikinä saapunut sähköpostiin ja nyt joudun maksamaan muistutuskorkoineen laskun HETI. Eräpäivää eivät antaneet siirtää edes viikolla.


  • Miten te ootte niin köyhiä? Pitää pikavippejä ja lainata rahaa kaikenmaailman höpö höpö firmoista.

   Älkää juoko, älkää pelatko, älkää tupakoiko. Auto ja lemmikkieläimet on ihan turhia.

   Itse olen velaton ja nautin elämästä kuin muutkin viisaat.

   • Yleinen harhaluulo on, että kun ihminen lainaa pikkusumman, hän on todella köyhä ja varaton. Mutta esim. jos pankkitilillä on 499 990 euroa ja sinulle tulee yllättäen puolen millin lasku, sinun on otettava kiiruusti 10 euron suuruinen pikavippi, jotta pystyisit maksamaan laskusi. Vippaamisessa ei ole kyse siis köyhyydestä, vaan puskurivarojen riittämättömyydestä.


  • Itse maksoin kuukauden kuluttua Arvatoon autohuoltolaskun 1200e. Pyysin loppulaskun sähköpostiin, kun yrittivät vain puhelimessa antaa summan.
   Onneksi
   Nyt tuli 4kk jälkeen taas uusi lasku, 200e. Ei mitään infoa miksi, tytäryhtiö velottaa.
   Laitoin meilin vanhasta maksetusta laskusta Arvatoon ja ilmoitin että odotinkin huijausta ja otan yhteyttä poliisiin.
   En ikinä ota luottoa enkä lainaa, mutta autokorjaus oli maksettava.
   Jatkossa autoa ei sitten korjata jos ei käteinen riitä.

  • En vastaa, vaan otan kantaa. Meillä on itrisanottu eräs tilaus yli kuukausi sitten. eli oikhen virallisesti sähköpostin kautta. sähköpostisa on tallesa kyseinen asia. summa jota tämä ryskä virma yrittäää periä on 40. 07e. niin ko postiauto pölähti siutti niin johan rietas nakkas meilekki laskun....noh vaimo siitä soitha laskuttja rievulle, noh sieltä vsatasivat ettei heän konttorhi ole tullu kyseisen tavaran toimittajan vahavistusta tilahauksen perumisesta. eli nykyhä on kakki niin nopiaa meinaan tämä nethi maailama ettei net kerkiä sähköposteja lukhe ko net sivaltaa siutti. elikkä perkle tämä periä ei pääse nyt helpolla ko alheta töihin tämän asian suhte. ko meän talous ei niinkhä kaaju tähän mutta loven se rietyas teki ko lasku piti makasaa heti että rietas mene perinthä. noh nyt mie jään oikhe ootha miten käypi, mulla on aikaa istua tulilla ja miettiä seuraavaa siirtoa. mut noh kaikille jokka on tämän laskkutajan hamphaisa niin kuitenki oikehe hyvväää Joulun ootusta . ter. mie täältä jängältä

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5266
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   922
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   867