Suunsoitto alkaa hiipua

Hitleriksi itseään luuleva Putler (entinen Putin) ja hänen rikkat liikekumppaninsa naureskelivat alkuunsa Amerikan ja EU:n liian keveille ja tehottomille pakotteille, mutta nyt Venäjän oligarkkien hymy on alkanut hyytyä. Kyllähän väkinäistä suunsoittoa voi jatkossakin ilmetä, mutta jos Venäjän valtiolta varastetut miljardit alkavat tileiltä häipyä, niin huumorintajukin alkaa vähetä. Äärinationalistisen Putlerin (entinen Putin) ystävyys ei ehkä tunnukaan oligarkeista niin mukavalta, koska Putlerin törttöilyn vuoksi omaisuus alkaa haihtua taivahan tuuliin.

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194886767326/artikkeli/hymy hyytymassa eliitin kasvoilta venaja arvostelee eu n asettamia pakotteita.html

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2014/03/22/venajan-oligarkit-tuntevat-talouspakotteet-nahoissaan/20144112/12

66

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naurajasi.

      No onpas yllättävää että läntiset lehdet niin väittävät, se on ihan yhtä todenperäistä ja uskottavaa kuin sinun Karjalan palauttelusi eli pyöreä nolla. :)))

    • Jenkitkin soittavat suuta?

      Jotkut yhdysvaltalaispoliitikot kertoivat olevansa ylpeitä Venäjän pakotelistalle joutumisesta, jos se on seuraus Ukrainan kansan ja demokratian puolustamisesta.
      Republikaanien entinen presidenttiehdokas John McCain suhtautui tilanteeseen huumorilla.

      – Nähtävästi Gazpromin osakkeeni on menetetty ja salainen tilini Moskovassa jäädytetty.


      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288667920700.html

    • Venäjän luottoluokitus laskee??

      Ukrainan ja Krimin valloitusretki poikii Venäjälle ikäviäkin asioita. Valtion rahat varastaneet oligarkit eivät varmasti tykkää siitä, että Hitleriä ihailevan Putlerin sotaretki Krimille ja Ukrainaan poikii Venäjälle luottoluokituksen laskun.

      Joku oligarkki voi vielä hermostua ja alkaa ehkä uhkaillakin Putleria (entinen Putin) tämän Ukraina-törttöilyn vuoksi. Venäjällä bisneksen sotkevista miehistä päästään yleensä nopeasti eroon, joten enpä haluaisi olla nyt Putlerin housuissa.

      http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014032918166973_uk.shtml

    • Evakolla onnea

      Tällainen vanha evakko koki kerrankin aitoa vahingoniloa kun Putin menetti yhtäkkiä Euroopan toiseksi suurimman maan Ukrainan ihan noin vain muutaman hassun italialaisen fascistin mellakoidessa, laukaustakaan ampumatta. Missä on mahtava voittamaton Puna-armeija? Missä on ohjukset ja atomipommit? Onko johtajana mies vai homo?

    • Hinta nousee edelleen

      Krimin valloituksen hinta nousee edelleen, eikä loppua ole näkyvissä. Hitleriä ihailevan Putlerin olisi kannattanut kysyä neuvoa ensin pankkiireilta ennen kuin hän marssitti sotajoukkonsa valloittamaan Krimin niemimaan. Nyt se on jo housussa, joten Putlerin täytyy vain kestää tilanne, vaikka ruplan arvo haihtuisi olemattomiin.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/danske venaja taantuu, kun paaomat pakenevat/201404672683

    • Voi harmi

      Ukraina tuhoaa itse itsensä.Putin seuraa Moskovasta,kun svobodan juntta tekee itsensä naurun alaiseksi,ja menettää alueen toisensa jälkeen .
      Ja armeijalle käy samoin luovuttavat kalustonkin Venäjä mielisille.
      Ei tule NATO apuun,EU voi antaa rahaa,muttei se enää auta,nekin rahat joutuu tilittämään Putinille veloistaan.

      Lännen miehet koki taas karvaan tappion,Ei onnistunut kaasun ja öljyn ryöstöretki tällä kertaa.

      • Se Avarakatseinen

        Vaikuttaa tämä kriisi ja Putlerin touhuilu myös Suomen oloihin!

        .... ja sanoisinpa että TERVEHDYTTÄVÄSTI:

        http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/porssin-nousuputki-vaarassa---venaja-yhtiot-halventuneet-rajusti/3175050
        "
        Siinäpähän oppivat osa suomalaisista "talousviisaista", että venäläismafiaa johtavien R Y S S I E N kanssa ei pidä heittäytyä kumppanuuteen.

        Suomesta on viety tavaraa halvalla ja ilmaiseksi ynnä rahaa niin paljon Venäjänmaalle, että vuosikymmenen kiintiö on nyt täysi ja hölmöjen riskinottamisien sijaan ryhdyttävä kehittelemään länsikauppaa.


    • Saako ruzzi-Putler porttikiellon?

      USA suunnittelee antavansa ruzzi-Putlerille porttikiellon Yhdysvaltoihin Ukrainan epäselvän tilanteen vuoksi. Jo on aikoihin eletty?

      http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_saattaa_harkita_putinin_lisaamista_pakotelistalle/7199676

    • Venäjä ennustettua syvempään taantumaan

      Danske Bank kirjoittaa Venäjän nykyisestä taloudellisesta tilanteesta seuraavaan malliin:

      " S&P antaa Venäjälle negatiiviset luokitusnäkymät, joten roskalainaluokitus häämöttää lähikuukausina. Pääoman pako Venäjältä saattaa kiihtyä, jos geopoliittinen tilanne entisestään kiristyy. "

      Hitleriä ihailevan ruzzi-Putlerin sotaretki Ukrainaan taitaa siis tulla hyvinkin kalliiksi.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/danske venaja ennustettua syvempaan taantumaan/201404676984

    • Pakotelista alkaa tehota

      Venäjän ulkoministeriön kovasanaisesta tiedotteesta voi päätellä, että USA:n ja EU:n uusin pakotelista alkaa tehota. Ilmeisesti mustalle listalle joutui niin monta ruzzi-Putlerin lähipiiriin kuuluvaa henkilöä, että Putlerilta paloi jo pinna. Kun vielä lisätään löylyä, niin Ukrainan levottomuudet siirtyvät Moskovaan, ja se on sitten ruzzi-Putlerin menoa.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/venajan ulkoministerio julkaisi rajun vastauksen/201404677902

      • Se Avarakatseinen

        Tänne kirjoittaa joku sonta nimimerkilläni, kuin olisi karjalainen, mutta sen täytyy olla mutanttiryssä Tehtaankadulta. Vain minä olen Se Avarakatseinen se oikea. Vain minulla on mitätön palli ja sontainen pää. Voin ottaa EvakkoPojalta kusta ja pallia suuhuni vaikka koko päivän, jos se vain antaa!


    • Oligarkkien ilmeet vakavoituvat?

      Oligarkkien ilmeet alkavat vakavoitua Venäjällä, joten Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putlerkin saa katsella entistä tarkemmin ympärilleen, jos hän aikoo säilyttää pitkään henkensä. Ukrainassa törttöillyt Putler on aiheuttanut oligarkeille niin suuret tappiot, että he haluavat jo päästä ruzzi-Putlerista eroon. Karjala saadaan siis pian takaisin, joten täytyy ottaa ihan ryyppy asian kunniaksi.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/bloomberg venajan bisneseliitti on kauhuissaan/201407690908?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_content=Versio1&utm_campaign=Boksi3

    • Putler alkaa miettiä

      Nazi-Hitleriksi tseään luuleva ruzzi-Putler alkaa kohta miettiä Ukrainaan tehdyn valloitussodan hintaa, sillä EU-maat määräävät maanantaina Venjälle lisää pakotteita. Kauanko Venäjän rikkaat oligarkit antavat ruzzi-Putlerin törttöillä ja tuhota heidän omaisuuttaan? Taitaa Putler kohta tarvita tehostettua suojelua.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201409050225254_ul.shtml

      • Näytettiin niille

        Nyt onkin oikea hetki iskeä. Lähetetäänkin sputlerille koko tämän Karjalan palautus keskustelun sisältö sähköpostilla. Varmasti hämmennyksissään palauttaa sen ja Petsikonkin vielä kaupan päälle. Ruotsille kenties vahingossa, mutta kuitenkin.


    • ensin omasuu,omasuu

      Kieli keskelle.Put.rakentaa lomaparatiisi itselleen Espanjaan.Eikö riitä Italia tai .....Karkkuun ku hänt alkka palaa.

    • Se Avarakatseinen 2

      Se Avarakatseinen
      24.7.2014 16:04
      0
      Kas vain! EmakkoPoika on saanut tyypillisen karjalaisten itsekehukohtauksen, jossa valtavasti valetta, paatosta ja typerää sontaa!

    • Oligarkit tarttuivat asiaan?

      Venäjän rikkaat oligarkit taisivat tarttua jo ruzzi-Putlerin solmioon ja vaatimalla vaativat Putleria lopettamaan pelleilyn. Putlerin törttöily on tullut oligarkeille jo niin kalliiksi, että Putlerilla saattaa olla menossa viimeiset hetket elävien kirjoissa. Pienemmistäkin törttöilyistä Venäjällä on ihmisiä ammuttu.

      http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014091818674197_uk.shtml

    • Öljyntuotanto vaikeuksissa Venäjällä

      Venäjän talous ukhaa luhistua, sillä talouspakotteet ovat ajaneet Venäjän öljyntuottajat ahdinkoon, josta voidaan selvitä vain tuhlaamalla venäläisten eläkerahat. Kun USA vielä laskee öljyn hintaa liuskekaasuspekulaation avulla, niin eipä Venäjällä ole juuri mahdollisuutta estää lopullista romahdusta. Karjala on siis kohta meidän.

      http://www.hs.fi/ulkomaat/Lukoil Pakotteista vakavaa haittaa Venäjän öljyntuotannolle/a1411404343226

    • Toivotonta velttoilua

      " Minä olen Se Avaraka 23.9.2014 13:17 " , " EvakkoPoika 23.9.2014 13:01 "

      Kylläpä Tehtaankadulla ollaan päivisin hitaita, koska vastausaika oli peräti 16 minuuttia. Karjalan palauttamisen vastustus on nyt niin tehotonta, että Karjala on kohta meidän. Täytyy taas ottaa ryyppy asian kunniaksi.

    • Vieritysviesti vaihtui taas

      Tehtaankatu vieritti nyt asiallisia kirjoituksia alemmaksi suhteellisen siistillä viestillä, jossa ei enää viitattu ureahommiin. Vastausaika oli kuitenkin kelvotonta tasoa, joten Karjala saadaan pian takaisin. Pitääkin ottaa taas uudet ryypyt asian kunniaksi.

      **********

      Rakkaus ja Ihmissuht 24.9.2014 12:59

      Rakkaus ja Ihmissuhteet
      Parisuhdeasiat Kumppani

    • Putler vaikeuksissa

      Nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler alkaa olla vaikeuksissa, kun hänen oligarkkituttavansa ovat joutuneet nesteeseen länsimaiden talouspakotteiden vuoksi. Putler tietysti yrittää pelastaa oligarkit "lainaamalla" rahaa Venäjän valtion eläkekassasta, mutta hyväksyvätko tavalliset venäläiset eläkerahojensa siirtämisen oligarkkien taskuihin?

      Jos eivät hyväksy, niin mellakat alkavat Moskovassa, ja silloin Putlerin valta on mennyttä. Meille evakoile tämä visio on kaikkein rakkain, sillä silloinhan tie on auki Karjalan palauttamiselle. Täytyykin varmuuden vuoksi ottaa heti ryypyt asian kunniaksi, jotta en vain myöhästy palautusjuhlien aloituksesta.

      http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014092518695848_uk.shtml

    • Hesari kertoi taas totuuden

      Hesarin päkirjoituksessa valaistiin taas Venäjän katastrofaalista tilannetta seuraavasti:

      " Ko­va­kor­vai­suut­ta mu­reh­ti Ve­do­mos­ti-leh­teen kir­joit­ta­mas­saan ko­lum­nis­sa Mos­ko­van ta­lous­tie­teel­li­sen kor­kea­kou­lun pro­fes­so­ri Kons­tan­tin So­nin.

      Hä­nen mu­kaan­sa ta­lou­den tun­ti­jat kyl­lä nä­ke­vät Ve­nä­jän suun­taa­van koh­ti ta­lou­del­lis­ta ka­tast­ro­fia, mut­ta tä­tä vies­tiä ei saa me­ne­mään pe­ril­le sen kum­mem­min kan­sal­le kuin päät­tä­jil­le­kään, joi­ta kiin­nos­taa vain geo­po­li­tiik­ka.

      Ko­ti­mai­nen leh­dis­tö ker­too ta­pah­tu­mis­ta Pu­ti­nin toi­vei­den mu­kai­ses­ti: leh­dis­tö luo Uk­rai­nan ja län­nen te­ke­mi­sis­tä tä­hän to­tuu­teen so­pi­via skan­daa­le­ja ja ker­too uk­rai­na­lais­ten hir­mu­töis­tä.

      So­nin ky­syy, pi­täi­si­kö ta­lous­tut­ki­joi­den yrit­tää sa­maa ja tar­jo­ta to­tuut­ta skan­daa­li­pa­ke­tis­sa: "Ve­nä­jäs­tä tu­lee Poh­jois-Ko­rean kal­tai­nen – koh­ta syöm­me ruo­hoa."


      http://www.hs.fi/paivanlehti/28092014/paakirjoitukset/Pakotteet kyllä purevat Venäjällä/a1411786838309

    • Putler lapioi rahaa!

      Venäjä alkaa olla ahdingossa Hitleriksi itseään luulevan Putlerin törttöilyjen vuoksi. Putler joutuu nyt hiki hatussa lapioimaan dollareita markkinoille tukeakseen sukeltavaa ruplaa. Tällä menolla Venäjän rahat ovat lopussa ensi kesänä, ja silloin se hymy viimeistään hyytyy. Kun öljyn hinta vielä romahtaa lisää, niin Venäjä on mennyttä, ja silloin saamme Karjalankin takaisin.

      http://www.hs.fi/talous/a1413424070289

    • Vodka hallitsee Venäjällä?

      Venäjää hallitaan edelleenkin vodkalla. Kansalaisten liiallisen vodkanjuonnin vuoksi Putlerin ilme alkaa käydä jo entistäkin vakavammaksi. Karjala saadaan siis pian takaisin.

      http://www.hs.fi/ulkomaat/a1413857850316

    • Kassa hupenee vauhdilla

      Venäjän valtion kassa hupenee vauhdilla, kun oligarkkien omistamat velkaiset yhtiöt eivät saa länsimaista rahoitusta. Samaan aikaan syöksyvän ruplan tuemiseen pitää myöskin käyttää miljardeja dollareita viikossa, joten Putlerin vararahasto on kohta lopussa. Krimin jälleenrakennusta Venäjä ei tässä taloudellisessa tilanteessa pysty maksamaan, joten uuden vallankumouksen ainekset Krimillä on jo kasassa.

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2014/10/27/ruplan-kurssi-putoaa-kuin-kivi/201414924/170?n=1

    • Kalliit asuntolainat?

      Tavallisilla venäläisillä alkaa kohta olla kalliit asuntolainat, kun Venäjän keskuspankki nosti ohjauskoron 9,5 %:iin. Taitaa siinä Krimin ryöstön aiheuttama euforia kohta haihtua, koska korot ovat nyt noin korkealla. Venäjän lopullinen romahdus ei ole enää kaukana, joten Karjala saadaan pian takaisin. Pitääpä ottaa ryypyt asian kunniaksi.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/venajan keskuspankki nosti rajusti ohjauskorkoa/201410706045

    • Pankkiirit kultavarantojen kimpussa?

      Koska Venäjän suuret valuuttavarannot on kohta syöty, niin rikkaat juutalaispankkiirit käyvät seuraavaksi Venäjän massiivisten kultavarantojen kimppuun. Kohta Venäjällä ei ole rahaa eikä kultaakaan, joten Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler pystyi toimillaan palauttamaan maahan Neuvostoliiton olosuhteet.

      http://www.iltalehti.fi/talous/2014121718935169_ta.shtml

    • Venäläisillä pallo hukassa

      Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin toimet Ukrainassa ovat saaneet Venäjän rahamarkkinat sekasortoiseen tilaan, jonka vuoksi kansalaiset eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä. Ihmiset uskovat vielä Putlerin vakuutukseen, että kaikki lopulta selviää, vaikka kohti Venäjän lopullista romahdusta ollaan menossa. Karjala saadaan siis pian takaisin. Minulla on jo konjakkilasi kädessäni.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014121818940742_ul.shtml

    • df sdfg sdfg sdfgs d

      http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=63223:krooninen-ryssaeviha-akateemisen-karjala-seuran-polttoaineena&catid=5:tiede&Itemid=7

      Urho Kekkonen kuului aikoinaan AKS:aan.
      1920-luvun alussa perustettu AKS kävi avointa sotaa nuorta Neuvostoliittoa ja omaa parlamentarismiamme vastaan.

      ProKarelia = fasismin jätökset, sanoo Leo M. Nieminen
      http://www.youtube.com/watch?v=xKuOtua5dW4

      Akateeminen Karjala-Seura (AKS) oli vuosina 1922-1944 toiminut ylioppilaiden ja akateemisen karjalaisen eliitin muodostama kansallismielinen järjestö, joka olemassaolonsa aikana hallitsi suvereenisti akateemista maailmaa ja ylioppilaskuntaa.
      Lisäksi AKS:llä oli paljon vaikutusvaltaa Suomen sisäpolitiikassa jo pelkästään siksi, että sen jäsenkuntaan kuului monia merkittäviä politiikan toimijoita.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Aunuksen_retkikunta

      Aunuksen retki oli suomalaisten vapaaehtoisten yritys valloittaa ja liittää Suomeen osia Itä-Karjalasta vuonna 1919, Venäjän sisällissodan aikana. Retki oli yksi heimosodista.

      Helmikuussa 1918 Mannerheim piti kuuluisan Miekkavalapuheensa, jossa hän sanoi, ettei pane miekkaansa tuppeen, ennen kuin Viena ja Aunus on vapautettu Leninin sotilaista.

      Suomen sisällissodan jälkeen käytiin paljon julkista keskustelua Itä-Karjalan liittämisestä Suomeen.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Suomi

      Suur-Suomi-aate oli heimoaatteeseen perustunut itämerensuomalaisen kansojen yhteenkuuluvuutta korostanut aate, johon usein sisältyi halu tai tavoite liittää Suomen valtioon itämerensuomalaisen väestön asuttamia muiden valtioiden alueita.

      Suur-Suomi-aatetta edustaneista järjestöistä Akateeminen Karjala-Seura puhui Suur-Suomesta sekä tavoitellun suursuomalaisen valtion että suomalais-karjalaisen ei-valtiollisen kieli- ja kulttuuriyhteisön merkityksessä.

      1920-luvulla suur-Suomea rakennettiin heimosodissa ja haluttiin yhdistää kaikki itämerensuomalaiset kansat yhdeksi valtioksi.

      Tällaista halua oli myös läntisessä Itä-Karjalassa, joista Repolan ja Porajärven kunnat liittyivät Suomeen, tosin vasta tiukkojen ehtojen myötä, mutta jäivät Tarton rauhassa rajojen ulkopuolelle.

      • Evakkojätökset RAUS

        Eniten suur-Suomen projekti elähdytti Akateemisen Karjala-Seuran ja Lapuan liikkeen ja sen parlamentaarisen seuraajan IKL:n politiikkaa.

        Myös kokoomuksessa ja Maalaisliitossa oli Suomen suurentamisen kannattajia.

        Mannerheimin Miekkavala 1918 ja Miekantuppipäiväkäsky 1941 lisäsivät Suur-Suomi-innostusta. Vasemmistopoliitikoista suursuomalaista harrastusta oli aikoinaan Oskari Tokoilla ja Väinö Voionmaalla, joka julkaisi 1918 kirjan "Suur-Suomen luonnolliset rajat".

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Akateeminen_Karjala-Seura

        AKS keskittyi aluksi Itä-Karjalan pakolaisten hyväksi tehtävään työhön ja levitti ajatusta Karjalan heimon yhdistämisestä. Propagandan levittämiseen se sai valtion ja Itä-Karjalan avustamiskeskuksen taloudellista tukea.

        Kansallisten rajojen tavoitteleminen nähtiin tärkeäksi. Tähän liittyi kaikkien itämerensuomalaisten heimojen yhdistäminen Suomen lipun alle.

        Ensimmäisenä askeleena oli Itä-Karjalan liittäminen Suomeen. Uralin suomalaisheimoille vaadittiin itsenäisyyttä.

        AKS:n kanssa toimi limittäin Vihan Veljet -niminen venäläisvastainen salaseura.

        Alussa AKS:n mottona oli Työväestö on voitettava isänmaalle!, koska luokkataistelun katsottiin häiritsevän Suur-Suomen luomisen tavoitetta.

        Lotinapellon liitto oli erityisesti AKS:n piirissä vaikuttanut epävirallinen sotaisa Suur-Suomi-ryhmittymä. Urho Kekkonen, Martti Haavio ja eräät muut AKS:n nuoret jäsenet olivat aikoinaan solmineet "Lotinapellon liiton", johon sisältyi lupaus hyökätä Syvärin yli Lotinanpeltoon vaikka kaatuen "ryssän konekiväärituleen".

        Nimi liittoumalle otettiin venäjänkarjalalaisesta Lotinapellon kaupungista, joka sijaitsee Syvärin toisella puolen. Tarinan mukaan lotinapellonliittolaiset olisivat ensimmäisinä kaatuneet kuularuiskun tulitukseen Syvärin ylityksen jälkeen.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Elmo_Kaila

        Elmo Edvard Kaila (6. helmikuuta 1888 Jokioinen - 16. toukokuuta 1935 Helsinki) tunnetaan Akateemisen Karjala-Seuran ensimmäisenä puheenjohtajana ja myös salaseura Vihan veljien johtajana. Hänellä oli tärkeä osa Suomen itsenäisyyden alkuvuosien politiikassa vaikka hän ei ollutkaan näkyvästi esillä julkisuudessa.


    • Venäjän taru on lopussa?

      Mikäli Saudi-Arabia haluaa, niin se voi pitää öljyn hintana vaikka 20 $/tynnyri monen vuoden ajan, mutta Venäjän rahkeet eivät tähän riitä. Saudi-Arabia pystyy siis ihan yksinkin luhistamaan Venäjän, eikä Hitleriksi itseään luulevalla ruzzi-Putlerilla ole mitään mahdollisuutta puolustautua. Putler on ajettu nyt nurkkaan häpeämään, ja siellä hän pysyy siihen asti, kunnes hän saa lopulta kenkää (oligarkit tekevät sen).

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1419333511511.html

    • Kohta palautellaan

      Blaa blaa blaa.....jaada jaada jaada....Venäjän taru jatkuu tuhansia vuosia evakkopojan tarun jälkeen.....karjalaisretkun ininöillä ole MITÄÄN vaikutusta mihinkään.

      Venäjä on valkoisen miehen viimeinen linnake, siellä ei evakkojätökset, sombut, juutiloiset ja muut vastaavat geegerit juhli.

      Ota evakköjätös vaan esinahatonta rectumiis :D

      • ashke natsi

        Nazipoika evakkopoika


      • palautetaan heti

        Kohta palautellaan Minkälainen jätös täällä kirjoittelee EvakkoPoika Puhuu asiaa

        toisin kuin sinä. JOS SE RYSSÄ ON NIIN IHANA MIKSI ET PAKKAILE JO TAVAROITAS JA LÄHDE SINNE PUTININ IHANAAN VALTAKUNTAA.

        Tuollaista ei täällä kukaan kaipaa!!!!!!!!!!!!!!!


    • have fun

      Voitkoo poistaa terrorismi ja nato politikka!! Koska siellä kiroilaan!!!!!!!!!

    • Taas lisää hintaa?

      Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin Ukrainaretkelle tuli taas lisää hintaa, josta oligarkit eivät Putlerin päätä silitä. Monesta aseesta on jo varmistin poistettu, joten Putlerin on viisasta istua matalana panssaroidussa Mersussaan, kun hän liikuskelee rahansa menettäneiden oligarkki-ystäviensä lähistöllä. Näin se maailma muuttuu.

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/venajan-luottoluokitus-putosi/279Y9s2M

    • Hymy hyytyy tehokkaasti?

      Tämäkin uutinen hyydyttää nazi-Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin hymyä ihan tyydyttävästi. Taitaa sotahullulla Putlerilla olla kohta suu viivana ja muutenkin tiukka ilme. Karjalan palautuminen on vain hetken asia enää.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012419077912_ul.shtml

      • Se Avarakatseinen

    • Kohta venäläiset ovat nälässä?

      Stalin aikoinaan tappoi miljoonia ihmisiä nälkään epäonnistuneilla kokeiluillaan, ja nyt Staputler yrittää taas johdattaa liiat venäläiset nälkäkuolemaan. Mikäli Ukrainan selkkaus jatkuu samanlaisena, ja länsimaiden talouspakotteet edelleen kiristyvät, niin saattaa Staputlerkin onnistua näännyttämään nälkään miljoonia venäläisiä.

      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2015/03/03/venalaisen-ruokalasku-rajahti-ruokaan-jo-puolet-menoista/20152744/12

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      232
      2046
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1787
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1095
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe