Venäjän pahin vihollinen on EU

takapakkia

Venäjän ei tarvitse Natoa pelätä. Sen sijaan EU demokraattisella esimerkillään on pahin vihollinen. Se jäytää Venäjän valtapiirissä olevien ihmisten ajatusmaailmaa. Sitten tapahtuu yllättäen jotain - kuten nyt, Ukraina irtosi Venäjän talutusnuorasta.

Venäjän valtapiiriin jäi vain Krimi.
Länsi voitti!

66

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EU ai ammu

      Venäläiset vain kiihdyttävät hyökkäysiään EU:ta vastaan. Kaikki palstat on täynnä EU:n haukkumista. Valitettavasti aiheita löytyy mutta pitäisi pitää tärkein mielessä: EU ei ole ampunut yhtään alamaista!

      • Koroljov

        "Venäläiset vain kiihdyttävät hyökkäysiään EU:ta vastaan."

        USA-NATO-EU:han tässä yrittää kiihdyttää hyökkäyksiään Venäjää vastaan, kun Krim ja Sevastopol, joiden joutuminen lännen saaliiksi olisi kruunannut Ukrainan anastamisen, pääsivätkin turvaan Kiovan juntan mielivallalta. Nyt Venäjällä on aikaa rauhassa odottaa, jahka länsimaiden kiukku laantuu ja tunteet jäähtyvät. EU-maiden talous on siinä tilassa, ettei niillä ole varaa joutua talous- ja kauppasotaan Venäjän kanssa. USA:n ajamat Venäjä-pakotteet ovat Euroopan kannalta mitä haitallisin ja typerin asia. On sääli, että EU, jopa Saksa, vaikuttaa tässä(kin) USA:n puudelilta eikä itsenäiseltä toimijalta.

        "Valitettavasti aiheita löytyy mutta pitäisi pitää tärkein mielessä: EU ei ole ampunut yhtään alamaista!"

        Toisin kuin EU-maiden tukema väkivaltainen vallankaappaus Kiovassa, ei Krimin eroaminen Ukrainasta vaatinut tippaakaan verta. Silti EU kieltäytyy kunnioittamasta Krimin asukkaiden tahtoa ja demokraattista päätöstä.


    • eipä tiedä.

      Suomalaiset lakimiehet: Venäjä-pakotteet EU:n ihmisoikeuksien ja Suomen perustuslain vastaisia


      Kaksi suomalaista lakimiestä tuomitsee julkilausumassaan EU:n toimeenpanemat Venäjän vastaiset pakotteet Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastaisina ja lisäksi he kertovat niiden olevan Suomen perustuslain vastaisia. Verkkomedia haastatteli lakioppineet ja esittelee julkaistun asiakirjan.

      Toimittaja: Janus Putkonen
      Haastattelussa: Jon Hellevig ja Peter Iiskola
      Liiteartikkeli: Julkilausuma
      22.3.2014, Verkkomedia.org

      näjä hyökkäsi Krimillä'' - Valhe ja propaganda Suomen valtamediassa vain pahenee - päivitetty!


      Haluatko tietää mitä Krimillä oikeasti tapahtui lauantaina? Suomen median Venäjä-vastainen propaganda saikin jo uudet mittasuhteet kun mm. YLE, Iltalehti, Hesari, MTV ja Verkkouutiset aloittivat levittämään ''uutista'', jonka mukaan Venäjän armeija olisi suorittanut hyökkäyksen Krimillä.

      Toimittaja: Janus Putkonen
      16.3.2014, Verkkomedia.org
      Päivitetty 16.3. klo 16:00 (päivitys artikkelin lopussa)

      Missä totuus luuraa?

      • pöllökö

        Aina kun Usa on mukana jossain sopassa, näitä satuja riittää. Pelkillä valheilla mentiin Irakiin, - miksi se malli olisi muuttunut koska edelleen sotateollisuudessa on niin monen jenkkiplösön rahoja sijoitettuna ja voittoa pitäisi tulla enemmän ja enemmän - vaikka sitten tappamalla - mutta kaukana omilta nurkilta.
        Irakiin, Japaniin, Vietnamiin, Libanoniin......

        Suomen media näyttää olevan "hallussa" - uutisoidaan mitä uutisoidaan, mutta ei välttämättä sitteksikään totta. Näkyy uppoavan moniin.


    • toivoa orjille

      Vaikka EU on kuinka huono niin silti se on demokratian jonkunlainen malli. Siksi se on Venäjän kannalta vaarallisin, orjuutetut alamaiset näkevät joka päivä oman korruption ja väkivallan. EU:ssa on sentään toivoa.

      • Koroljov

        "Vaikka EU on kuinka huono niin silti se on demokratian jonkunlainen malli."

        Miksi EU:lle ei sitten kelvannut Krimin kansanäänestyksen demokraattinen tulos, ja miksi EU:n mielestä oli oikeutettua kukistaa Ukrainan demokraattisilla vaaleilla valittu presidentti aseellisella kapinalla ja väkivaltaisella vallankumouksella?

        "Siksi se on Venäjän kannalta vaarallisin, orjuutetut alamaiset näkevät joka päivä oman korruption ja väkivallan."

        Venäjällä on tällä hetkellä sekä Putinin suosio että länsivastaisuus huipussaan. Niin läpinäkyvä oli Kiovan kaappaus, niin räikeä länsimaiden kaksoisstandardi, niin tekopyhä lännen reaktio Krimin eroon Ukrainasta (ottaen huomioon Kosovon taannoisen ennakkotapauksen). Eipä kyllä ukrainalaisistakaan kuin pieni osa toivo maansa liittyvän Euroopan unioniin. Jotain epämääräistä apua he lännen suunnasta kyllä kaipaavat, mutta joutuvat kohta puoliin pettymään toiveissaan. Toisin kuin Venäjälle, Ukraina ei ole USA-NATO-EU:lle ystävämaa vaan saalis, joka saatetaan velkaorjuuteen ja imetään tyhjiin. Aivan samalla kyynisen rosvon asenteella suhtautuvat uuteen valloitukseensa - omaan maahansa - myös Kiovan juntan oligarkit. Voi Ukraina-parkaa.

        "EU:ssa on sentään toivoa."

        Ukrainalaisetkin huomaavat pian, millaiseen ansaan ovat joutuneet ulkomaisen manipulaation ja oman maan länsimielisten quislingien takia. Silloin alkaa jälleen ruoho Venäjän puolella näyttää vihreämmältä, varsinkin kun Venäjän tuki saa Ukrainasta ajoissa erota ymmärtäneen Krimin kukoistamaan.


      • An-Nuska

        "Vaikka EU on kuinka huono niin silti se on demokratian jonkunlainen malli. Siksi se on Venäjän kannalta vaarallisin, orjuutetut alamaiset näkevät joka..."
        Näin on. EU:n "demokratia" haluaa lisätä
        ä itä-orjat; koska ne ovat valeat, kauniit, hyvät työntekevät ja halpa. Totta.


    • Koroljov

      "Venäjän ei tarvitse Natoa pelätä."

      Ei kai varsinkaan nyt kun Venäjä esti Sevastopolin tukikohtansa menettämisen ja Mustanmeren muuttamisen NATO:n sisäjärveksi.

      "Sen sijaan EU demokraattisella esimerkillään on pahin vihollinen."

      Väkivaltaisen vallankumouksen tukeminen vaaleilla valittua laillista presidenttiä vastaan ja halveksunta Krimin asukkaiden kansanäänestyksessä ilmaisemaa tahtoa kohtaan on ilmeisesti sitä EU:n "demokraattista esimerkkiä". Ei kiitos, sanovat ihmiset "Venäjän valtapiirissä" - joka toisaalta, toisin kuin USA:n imperialistinen hegemonia, ei ulotu Venäjän rajojen tuolle puolen.

      "Se jäytää Venäjän valtapiirissä olevien ihmisten ajatusmaailmaa."

      EU-maiden törkeä vallankumousvehkeily Ukrainassa ja EU:n reaktio venäläisen Krimin eroon Ukrainasta vei EU:lta lopunkin goodwillin venäläisten silmissä. No, Venäjä jättää liitoksistaan natisevan, kroonisesta kriisistä kärsivän EU:n omaan arvoonsa ja jatkaa kaikessa rauhassa Euraasian rakentamista yhteisymmärryksessä mahtavan kumppaninsa Kiinan kanssa.

      "Sitten tapahtuu yllättäen jotain - kuten nyt, Ukraina irtosi Venäjän talutusnuorasta."

      Ukrainan joutuminen USA-NATO-EU:n talutusnuoraan tietää kovien kärsimysten aikaa kaikille Ukrainan asukkaille, myös lopulta niillekin jotka olivat vallankaappaukseen johtaneessa liikehdinnässä kaikkein aktiivisimpia. Toisen maailmansodan aikaisen natsimiehityksen kaltaisista murhavuosista ei sentään ole kysymys, mutta lännen taloudelliseksi siirtomaaksi ja lännestä riippuvaisten oligarkkien rosvoamaksi Ukraina pakostakin joutuu aivan niin kuin Venäjä 1990-luvulla. Länsimaat sekä IMF:n kaltaiset ylikansalliset elimet ottavat Ukrainan talous- ja ulkopolitiikan johtoonsa ja Kiovan marionettihallitus noudattaa lännen käskyjä. Ellei Ukrainan uusi komento sitten kaadu omaan mahdottomuuteensa, mikä on sekin mahdollista jo melko läheisessäkin tulevaisuudessa.

      • Piiki3

        Aivan oikein EUN VALTA PELI


    • pienenpieni toivo

      Ukraina oli ja on tietysti edelleen pahempi rikollisvaltio kuin veli Venäjä. Mutta ehkä ukrainalaiset ajattelivat että on tätä venäläisten riistoa kestänyt jo niin kauan että vois olla hyvä kokeilla vaihteeksi demokratiaa, niin vaikeaa kuin se onkin.

    • diktatuuri parempi?

      Demokratian laajeneminen on kallista lystiä ja helvetin vaivalloista. Kaikki vastustavat.

    • Pelin politiikkaa

      Eikös se Ukrainan tilanne alkanut siitä kun väärennetyillä vaaleilla valitun presidentin piti erota ja karata Moskovaan turvaan. Eli kyseessä oli ukrainalaisten yritys parantaa demokratiaansa, saada aikaan parempi hallitus.
      Venäjä hätääntyi koska saman suuntaista tarvetta ja kehitystä on sielläkin, diktatuurin tilalle olisi toivottavaa saada kansalaisoikeuksia, lisää puolueita ja parempia vaaleja - vähemmän väärennöksiä.
      Venäjä hätääntyi, että jos demokratia kehitys onnistuu Ukrainassa, niin samansuuntaiset paineet kasvavat Venäjälläkin. Ja vallassa olevat rahoittajineen joutuisivat ihan oikeasti kansalkaiskritiikin kohteiksi.
      Krimin ns. vaalit olivat osa tuota hupailua. Olisi pitänyt järjestää koko Ukrainaa koskevat uudet vaalit ja kysyä ukrainalaisten mielipidettä asiasta.

    • näin on

      Näinhän asia on, hyvä analyysi. Kremlin kellokkaat vääntävät valhetta tuutin täydeltä

      • Bror-Erik

        Voi ristus mitä jeesustelua.Länsimainen käsitys on kieroutunut omassa
        erinomaisuudessaan ja kapea-alaisuudessaan.
        Kyllä sitä nyt ollaan niin globaalia,globaalia!


    • EU on itsensä pahin vihollinen,ja kaatuu omaan mahdottomuuteensa.Välimeren maat keplottelee itselleen tukia ja apupaketteja tyhmiltä rikkailta Euroopan mailta.
      Ei voi kestää loputtomiin.
      Oliivi öljyllä ja lampaillako esim.Kreikka maksaa takaisin velkansa?
      EU ei tarvitse vihollista sortuakseen.Lähtölaskenta on jo alkanut.

    • " EU demokraattisella esimerkillään"

      Millä demokraattisella esimerkillä päätökset tehdään kulissien/ suljettujen ovien takana. Ylin päätösvalta on virkamieskoneistolla komissaareilla yms. Ei niillä ketä kansa on äänestänyt parlamenttiin.

      Ei tosin Venäjälläkään ole toimiva demokratia mutta Eu jos arvostelee Venäjää demokratia vajeesta niin pata kattilaa soimaa.

    • Näillä mennään

      EU maista Saksa,Hollanti.Italia ja Suomi ovat täysin riippuvaisia Venäjältä ostettavasta energiasta.EU parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz jo sanoi vastustavansa pskotteita Venäjää vastaan.
      EU:n on vain tultava neuvottelu pöytään Venäjän kanssa.
      Liikaa hävittävää jos uhoaminen jatkuu ja pahenee.

    • mikeivät tule?

      Eikö juuri venäläisiä odoteta sinne neuvottelupöytään koko ajan?

    • Rahaa kyllä on

      On myyjän markkinat öljy ja kaasu busineksessa.Kunhan ostajat on tarpeeksi kusisessa raossa,voi myyntineuvottelut aloittaa.
      Ukrainan kaasun saanti loppuu joka tapauksessa.Ne ei löydä mistään 1,6 miljardia €uroa.
      Ei kai EU niitä maksa,vai onko varaa.
      Rahat menisi hyvään tarpeeseen Venäjälle.Eiköhän me ne makseta jossain vaiheessa.

    • Minnah5

      Tuntuu että Venäjällä nuo lait ja asetukset on tehty suojelemaan valtaapitäviä ja heidän omaisuuttaan kansalaisilta. Kun demokkraattisemmissa maissa asia taitaa ainakin osittain päinvastoin.

      Kyllä kuullosti uskomattomilta ja nuo Lavrovin lausunnot tänään. Saa miettimään että onkohan ihan kaiikki muumit laaksossa. "Kim jong lavrov". Miten voi joku aliarvioida kansalaistensa ajattelukykyä noin paljon.

      Järjettömän iso on ajattelu- ja toinimtatapojen ero tältä puolen aitaa katsottuna.. Näyttää siltä kuin vaikeasti narsistinnen ihminen yrittäisi kontrolloida ja käyttä valtaa työpaikalla tai kotona..Kontrolloitavana vaan on kokonainen kansa.
      Vahinko vain että se muuttaa ihmisten asenteita kaikkia venäläisiä kohtaan.

    • tervemenoa

      Hieno homma kun Puuttin kielsi alamaisiaan matkustamasta EU:n alueelle.
      Suomikin lähettää heidät tästä lähtien amerikkalaisten kidutusleireille.

    • oikein

      Puuttinin politrukit tietysti joutuvat sähkötuoliin!

    • Vaikeaselkoinen tila

      Lukekaapa näitä, molempien osapuolten näkökulmat:

      Hesarin ulkomaan toimituksen esimies Sami Sillonpään artikkelit.
      http://www.hs.fi/ulkomaat/aihe/samisillanpaa/

      Pillastuneen maailman toivo
      Paperilehti 26.3.2014 HSA22

      Pillastuneella maailmalla on toivoa
      Ulkomaat Julkaistu 26.3. 18:12 4
      http://www.hs.fi/ulkomaat/Pillastuneella maailmalla on toivoa/

    • sietää pelätä

      Demokratia ja eu ovat Venäjän pahimpia vihollisia

      • kysynvaan

        Ja mitenkähän eu ja demokratia mahtuvat samaan lauseeseen???


    • hyvä juttu

      Hyvä että venäjä ottaa Ukrainan itäosan hoitoonsa riistettäväksi.

    • houkuttelee

      Demokratia on kovin houkutteleva diktatuurin alla eläville köyhille.

      • Suomen leijona

        Ystävyysmaassahan asuu ystävyyskansa on vanha sanonta Suomessa, kannattaa huomioida , että Venäjän talous on yhtä suuri kuin Hollannin talous.
        Suomi on kuitenkin varsin pieni tekijä missään mittakaavassa, mutta yhdessä Skandinavia on taloudenkin voimatekijä.
        Pohjoismainen yhteistyö on meille järkevää ja Venäjänkin kanssa tulee pärjätä, hoitaen kauppasuhteita huolellisesti. Kauppaa tulee käydä hyvin laajalla rintamalla, on vaarallista nojata liiaksi yhteen suuntaan. Pieni Suomi on lähi vuosikymmeninä ollut kuitenkin omanlaisensa Suur valta, nyt vain sattuu pahaan rakoon hyvinvointivaltion pakollinen päivitys.
        Venäjä iltaa katsoessa kyllä hieman hirvitti, että Suomestakin löytyy tuollaisia tyyppejä tohtorin titteleillä varustettuna. Oli täysin laput silmillä ja tarkoitushakuisia kommentteja. Höpö höpö taiteilijoitakin näytti riittävän, niitähän sosialistit ovat aina hyysänneet.


    • On ry**ällä otsaa!

      Venäläiset pelkäävat EU:ta niin perusteellisesti, kas näin:

      "Silloin kun Krim on liitetty ukrainaan niin noista tukikohdista
      on sovittu,nytkö EU:lla ja USA:lla on oikeus ottaa nuo sovitut
      alueet itselleen."

      Naton vielä jotenkin ymmärtäisi mutta ett EU ilman yhtään pyssyä on ottamassa Krimiä itselleen!!

    • sairasta luuloa

      Ryssien mielestä eeuulaiset ovat jo venäjän rajalla hyökkäämässä!

    • hyvä eu

      Toi on tosi et ryssäläiset pelkää eeuuta enemmän kun natoa. Eeuuta vastaa heillä ei ole muuta ku propaganda.

    • Rauha maassa

      Jo 70 vuotta rauhaa Euroopassa. Melko hyvä saavutus.

    • rapa lentää

      Teekadun mutantit ovat taas raivoissaan EU:lle, Ureaosasto on täystyöllistetty pa*kan heittoon.

    • Aivan on

      Tämäkin vajaaälyisen avaus, palkatut eurotrollit sitä näkyvät nostelevan, palstaa yritetään aktiivisesti tyhmentää,

    • 1939

      Palkatut eurotrollit työskentelevät vain virka-aikana ja täysin eri areenoilla. Tämä palsta on Teekadun mutanttien ja muutaman harrastelijan taistelukenttä.

    • Missä EU:n sotilaat?

      Venäjän mutantit lietsovat kansalaisiinsa pelkoa että Suomi ja EU:kin ovat jo hyökkässä Venäjän kimppuun. Suomi vielä jotenkin pystyisi ampumaan mutta mistäs EU ottaa sotilaansa sotimiseen?

    • eu ei ammu

      Eikö se paljon mainostettu punaarmeija uskalla hyökätä vaikka ei ole vastusta?
      Vai pelottaako 100 natolaista Eestissä?

    • Nato ampuu

      Pelottaa se, lisää komppanioita on tulossa Baltiaan.

    • eu hyökkää

      Puolaan on tulossa monta sataa ramboa. Venäjä on piiritetty. Kohta eu hyökkää!

    • pelottaako?

      Venäläiset väittävät että ovat torjuneet eeuun hyökkäykset!
      Taitaa pelottaa!

    • Miksi haukutaan?

      Miksi venäläiset haukkuvat jatkuvasti eeuuta? Mitä pahaa se on tehnyt Putinille?

    • ymmärtäkää totuus

      Nyt oligarkit ostaa Saksalaisia luxustuotteita venäjällä eli Mersuja ja Bemareita sekä mm. saksalaisia viinejä.

      Merkel kiittää Usaa Ukrainan tilanteen hämmentämisestä ja talouspakotteista ja tukee Obaman pakotteitä tämän takia.

      Vastapainona Merkel on sopinut pitävänsä euron korkealla kurssilla suhteessa dollariin alistaen näin muut euromaat pankkiensa (deuche- ja bundesbank) alaisuuteen valtionvelkana. Valtiovelkaa ei lyhennetä jos vientiä ei ole ja korkea euro estää velkaisten valtioiden viennin. Saksa tekee lähes kaikki teollisuushyödykkeet sisämarkkinoille ja on vallannut Venäjän viennin muilta euromailta lähes kokonaan.

    • Ladalla ajellut

      Eikö se ole hyvä asia että venäläiset voivat nykyisin ostaa laatuautoja?
      Lada on hyvä ainakin Siperiassa.

    • rauhaa ja ystävyyttä

      On hyvä asia että joillain venäläisillä on varaa ostaa laatuautoja. Olisi vielä parempi että eivät lähtisi sotimaan naapurimaihin jotta sasivat vielä parempia.

    • sota kannattaa

      Sotimallahan sitä saa vielä parempia autoja?

    • Venäjä rikastuu

      Sotimalla Venäjä sai kymmeniä tuhansia asuntoja Karjalassa. Kyllä sota kannattaa - voittajalle!

      • Bror-Erik

        Kannattanee kaikkien vouhkaajien kuitenkin kuulla se karu totuus ettei Venäjää
        enää lyödä miltään laudalta suurvaltana.Kuka on se Nato joka uskaltaa...
        -Harashoo!


    • sdgdfhdfgjgdhk

      Kuka hölmö väittää EU:n olevan 'demokraattinen'? Se on virkamiesdiktatuuri, palkattujen rikkaitten byrokraattien salaseura, jonka tavoite on tehdä kaikki kansalaiset lypsylehmiksi suuryrittäjille tietyssä maassa. Äänestäkää kaikki demokratiaa ja itsenäisyyttä haluavat IPU:a sunnuntain EU-vaaleissa.

      • Piiki3

        Aivan oikein EU ei ole demokraattinen


    • vapaus, veljeys...

      Vain EU:n jäsenenä Suomi voi sanoa olevansa itsenäinen. Ilman sitä olisimme pian Venäjän "demokraattisia" orjia. Parempi byrokraattien salaseurassa kuin oligarkkien diktatuurissa.

      • dgfgjhgjkfgk

        Helppoja sloganeita, joita meihin os istutettu. Maailman tilanne on niin vakava ja moninainen, että sen edes pintaa raapaiseva tajuaminen vaatii paljon keskittymistä. Minua auttoi seuraavien kuunteleminen (U-tubessa on paljon heidän puheitaan): Noam Chomsky, Howard Zinn, John Perkins, Chris Hedges. Jopa David Icke on mainio ajatusmaailman avartaja, vaikkei ymmärtäisi hänen kaikkia teorioitaan.

        Jos sinä eläisit demokraattisessa valtiossa, voisit helposti vaikuttaa esimerkiksi seuraaviin asioihin: ilmoittaa, että et halua maasi kuuluvan liittovaltioksi pyrkivään ryhmittymään eikä sotilasliittoon, haluat oman rahayksikön takaisin, et halua kauppasopimusta, joka veisi maaltasi oikeuden vaatia globaaliyhtiöiltä maasi ympäristön suojelemista ja työehtosopimusten noudattamista, haluat jakaa maasi kansalaisten rikkautta tasaisemmin kaikkien (suomalaisten) hyväksi. Tai että haluat juuri päinvastaista. Sinulla olisi suora kanava sinne, missä kansan edustajat tekevät päätöksiä. Demokratiassa kansan edustajat todella edustaisivat kansaa eivätkä olisi kansan 'edustajia' vain nimeltään. Demokratiassa media olisi vapaata - ei vapaata vain toteuttamaan suuryritysomistajiensa tahdon, vaan kunkin toimittajan näkemyksen totuudesta. Demokratiassa hallituksen tekemän rikoksen paljastaja ei joutuisi itse vankilaan (Suomi olisi lähettänyt Snowdenin USA:aan, jos hän olisi erehtynyt saapumaan tänne turvapaikan toivossa). Sveitsi kuulostaa jonkinasteiselta demokratialta. Etelä-Amerikka on muotoutumassa demokraattiseksi, ravistettuaan harteiltaan vuosikymmenten ikeen imperialistin riiston uhrina. Suomiko demokratia? Salli minun nauraa. Tai oikeastaan itkeä. Ja toivoa parempaa huomista.


    • Ei orjuutta!

      Eihän tämä maa ole hääppönen demokratia. Mutta silti minulla on suorat kanavat (meppiin, kansanedustajaan ja kaupungin valtuutettuun) ilmoittaa vapaasti mielipiteeni kaikille tasoille. Olenkin ilmoittanut että EU on hyvä asia, meidän pitää pyrkiä liittovaltioksi sekä Natoon. Olen erittäin tyytyväinen euroon.

      Meidän huonon demokratian vaihtoehto on ero näistä ja antautuminen Venäjän orjuuteen. Kyseleppä eestiläisiltä heidän kokemuksiaan, varmaa U-tubestakin löytyy.

      On eri asia jos haluamme todella parantaa elämää maassamme. On jotenkin siedettävämpää elää Erkon alaisuudessa kuin Putinin orjuudessa.

    • IlkkaX

      Parempi orjan elämää on kuolo hirsipuussa.

    • IlkkaXX

      Sanoi Jaakko Ilkka aikoinaan

    • pahin uhka

      Lavrovkin kävi sanomassa että EU on pahin uhka Venäjälle.

    • hyvä vitsi

      Paras vitsi tänä aamuna!
      Kiitos

    • totta 1

      Eikö Venäjän pahin vihollinen ole valtaapitävät ihmiset Venäjällä joilla on kyltymätön jano vallasta muita valtioita kohtaan. Venäjä ei kunnioita muiden valtioiden itsemääräämisoikeuksia. Suuremmat valtiot yleensä eivät kunnioita pienempiä valtioita kun valta sokaisee luulemaan että jollakin verukkeella heillä olisi jokin oikeus valtaan yli rajojen. Tämä vallankäyttö johtaa aina huonoon lopputulokseen oman valtion sisäisiin suhteisiin puhumattakaan ulkoisia suhteita. Kaikki suhteet kärsii ympäristövaltioihin sillä pakolla ei saa mitään pysyvää sillä menettää vain viimeisetkin todelliset ystävät sillä luottamukselliset vain ovat kaiken hyvän rakennusaine.
      Olisiko peiliin katsomisen paikka.

    • eu-virus tarttuu

      Venäjän asukkaille tietysti oma diktaattori oligarkkeineen on vihollinen. Mutta Venäjän valtio-nimiselle organisaatiolle EU on pahin uhka.

      • totta 1

        eu-virus tarttuu
        EU on venäjälle merkittävä mahdollisuus esim. taloudellisesti että turvallisuus kysymyksissä puhumattakaan muista suhteista. Venäjällä on kummallinen tapa kytkeä ristiriidat taloudellisuuteen kuten kaasuun ja muihin tuotteisiin joita venäjän ulkopuolelta venäjälle toimitetaan. Hyvään ystävä suhteisiin ei kuulu kiristys millään pitäisi oppia tulemaan toimeen kaikkien kansojen kanssa riippumatta siitä kuka pitää mistäkin tai pidetäänkö meistä. Oma toiminta on aina se syy joka antaa syyn boikotteihin tai muihin toimenpiteisiin.
        Valitettavasti nyt jo on Venäjän kansalle maksanut aikapaljon seikkailu politiikka.
        Pitäisikö miettiä ensin mitä omat ratkaisut maksavat kansalaisille ennen kuin tekee tyhmiä ratkaisuja joista on vain huonoja ratkaisuja ulospääsyyn kunnialla menettämättä kasvojaan. Eikö nykyisetkin tapahtumat johda väistämättä vuosikymmeneksi kielteisiin seurauksiin omassa valtiossa että ulkosuhteisiin monella alalla. Oman kansan hyvinvointia tulisi jokaisen kansan johtajan vaalia ensisijassa ja valta pyrkimykset voisi jättää huomioon ottamatta kun niistä ei yleensä ole mitään huomiot. Avustajat kannattaisi valita ehkä vain poliittisin tai taloudellisin perustein niin olisiko politiikka sitten paremmin unnistunutta eikä koskaan muita valtioita vastaan. Onnea yrityksiin kansaivälisillä foorumeilla kaikille toimitsijoille kakkien parhaaksi erityisesti kansalaisten.


    • pelottaako

      Eeuu kokonaisuutena on Venäjän pahin uhka, siksi he vihaavat sitä. Kaikki voimat on käynnistetty sen mollaamiseen.

    • uewr6+423576

      Ei diktaattoreilla järki ohjaa toimintaa vaan valta ja toisten alistaminen. Ven'äjllähän olisi edelleen kakki mahdollisuudet nousta Japanin ja Kiinan malliin maailman johtvaksi teollisuusmaaksi. Mutta pyssyä vaan pitää tehdä jotta valta säilyy.

    • Piiki3

      EU harrastaa kiihotus toiminta eräissä maissa on se jo nähty

    • Ruki

      Toivottavasti EU harrastaa edes jossain valheiden paljastamista.
      Varsinainen kiihotus ja vihan lietsonta tulee Venäjältä, kuten tälläkin palstalla on nähty!

      • Bror-Erik

        Tälläkin palstalla on tosiaan nähty kiihoittunutta vihan lietsontaa.Ja kuten jokainen lukutaitoinen kansalainen huomaa se viha tulee ihan muualta kuin Venäjältä.
        Se näkyy sylkeytyvän poikkeuksetta ulos alemman sosiaaliluokan vähänkoulutetusta,
        suomalaisesta karvaturvasta joka tuottaa kyllä ääntä,vaan ei asiaa.
        Venäjällä tuskin ilmenee samaa Suomi-tuskaa kansalaisten parissa meitä kohtaan,
        he kun ovat iloisen rakastettavia ihmisiä suurpiirteisyydessään :)
        Love, not hate Russia


    • Pyssytön vihollinen

      Hyvä Bror, taidat erehtyä, ne vihan kylväjät eivät ole suomalaisia. En voi kuvitella että Suomessa olisi niin hullua ihmistä että esim. palautuspalstalla haukkuisi evakoita ja karjalaisia ja kaikkia suomalaisia niin sairaalla tavalla. Samoin ne kaikki alapään jutut, ei voi olla hullukaan suomalainen.
      Vittu-Saatana ilmaisut riittävät suomalaiselle.

      EU on Venäjän kannalta vaarallisin vihollinen. EU-bakteeri leviää kaikista aitojen raoista Venäjlle. Sitä pitää horjuttaa kaikin tavoin.

    • rauha vaikeaa

      EU on parasta maailmassa jossa on muitakin Venäjän kaltaisia diktatuureja. Rauhan rakentaminen on hyvin hyvin vaikeaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3407
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1860
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      92
      1355
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      956
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe