Sandy on ollut huono isä!

sandy huono isä

Niinhän Ashley sanoi, Sandy oli huono isä ja vaati liian paljon lapsilta. Ymmärrän Ashleytä tässä asiassa. Sandy on rähjäinen vanha juoppo joka kohteli ashleytä huonosti lapsena.

Mutta ihmettelen että miten mies voi löydä noin kuin ashley? litsarilla poskelle, ehkä tämä viittaa siihen että sandy löi ashleytä lapsena noin ja nyt ashley antaa takaisin? l

tuo lyönti litsarilla oli kyllä huvittava ja jakso päättyi osaltani nauruun. ja sitten iso mies vielä kaatui tuon litsarin voimasta, heh heh... olkoot kuinka vanhus mutta ei tuollaisesta kaaduta joten erittäin huonosti näytelty ja ohjattu.

olisi mielenkiintoista nähdä että miten ashley tappelee kunnon miehen kanssa. löykö samanlailla kuin sandya...

10

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häpeä, Ashley!

      Ei kai Sandy vielä nuorena ollut rähjäinen vanha juoppo. Paljon on pitänyt meidän monien antaa anteeksi isillemme. Niin minunkin.
      Oman isänikin poislähdön nopeutti, kun kaatui omia aikojaan, ensin piti amputoida toinen jalka, toista ei enää tarvinnut.

    • ei uskontoa.

      Ashley on uskovainen ,eli ei täysin tässä oikeassa maailmassa.
      Myös julmuus tulee hyvin esiin.
      Tyypillinen uskovainen,itsessään ei koskaan mitään syytä.

    • UUUUUBER

      Uskovaiset voittaa aina

    • mikset jatkanu tohon
      • painu .. sanonko?

        Mikä fitun palstapoliisi sinä luulet olevasi? painu hemmettiin!!! jokainen saa tehdä niin monta aloitusta kuin haluaa. Ei tarvitse sinun lupaasi PÖSILÖ!!!!


    • hölmöys ärsyttää

      Olen täysin tympääntynyt tähän tapetti perheeseen ,koko perheen sekoiluun,Laureliin ja Sandyyn. Sandy on suojakilpi hömppä Laurelille ettei tarvitse käsitellä ongelmiaan Asleyn kanssa. Sandy on häiriötekijä. Useat hahmot,pikkuroolit ja niiden asiat ovat niin katsojaa turhauttavia typeryksiä kuten Marlon.

      • kimalainen.

        Jollain lailla aina enemmän vaikuttaa, että kaksi entistä hermostuneempaa ihmistä meni avioon, vaikkeivät todella sovi toisilleen, ei ulkoisesti, eikä sisäisesti.


    • Emmestiina

      Sandy on kamala. Ashleyhän vastusti isänsä muuttoa heille, kun arvasi etukäteen, että häneltä menee hermot ennen pitkää.
      Sandy on itsekäs ja pahansuopa, ja on ilmeisesti nyt dementoitunut, koska ei ole jälkeäkään siitä röyhkeydestä, millä hän esim. Laurelia mollasi Marlonin aikoihin.
      Eikä siitä nyt kauan ole!

      Laurel on kiltti papinrouva, joka uskoo kaiken mitä pappismies sanoo. Hän yrittää, ja yritys on palkittu, niin että on oppinut pitämään Sandysta ihan aidosti.

      Kylässä tuntuu vain kaikkien järki kulkevan klimpeissä, kun kukaan ei tule ajatelleeksi, että Sandylle pitäisi saada omat oltavat. Kyllähän kaikki hänet tuntevat ja tietävät, kuinka ärsyttävä hän voi olla.
      Miksi Sandylle ei hommattu heti alkuun omaa asuntoa? Olihan tilanne kyllä aluksi aikamoinen, kun Laurelin isäkin loisi pienessä pappilassa. Ihmekös tuo, että Ashleyn pinna palaa. Mutta tapansa mukaan hän ei luota vaimoonsa, vaan sinnittelee ja valehtelee jatkuvasti.

    • Jahas, vai niin

      Se, että Ashley käyttää avokämmentä osoittaa ainakin harkintaa taholtaan. Hän voisi lyödä vanhaa ja avutonta miestä nyrkilläkin, jos tahtoisi.

      Lyöminen ei tietenkään koskaan ole sallitua, mutta jos se on välttämätöntä niin luulisi avokämmenen olevan parempi vaihtoehto kuin nyrkin puhuminen. Eikö?

    • asley kärsii eniten

      Katsojana olen täysin ärsyyntynyt Sandyn häiriökäytökseen. Liian kauan jauhettu tästä perheestä ja Laurel näyttelijänä epäkiinnostavan huono.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe