Lapset uskontojen uhreina

Pelastakaa lapset

Uskovaiset eivät salli lapsilleen lain edellyttämää uskonvapautta.

Kannatan uskonnoille ja kirkon jäsenyydelle 18v ikärajaa.

20

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lasten puolesta

      Oikein hyvä idea.

      Monesti uskontoa verrataan huumeisiin. Alkoholikin on kielletty alaikäisiltä, niin miksei sitten uskonto?

      Alaikärajan näkisin mielelläni lisättävän tähän kansalaisaloitteeseen, mutta tuskinpa sitä voivat jälkikäteen tehdä.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/707

    • yks. iskä

      18v ikäraja olisi ihan paikallaan.

    • Jarmo L

      Uskonnot saastuttaa aivotoiminnat ja siksi uskonnot eivät ole hyväksi kenellekään.

    • Hyvä idea :)

    • Lapsen oikeus ensin

      Samaa mieltä. Miksi liittää lapsi uskonnon jäseneksi ennen kuin hän itse pystyy ratkaisemaan asian? uskonnon pitää olla aina oma henkilökohtainen ratkaisu. Kirkon jäseneksi liittäminen merkitsee että lapsi joutuu maksamaan jäsenmaksua kirkolle heti eka palkastaan. Ilman että on itse asiaa voinut harkita.

      • huutis.

        Vähän sama tilanne olisi, jos muutaman kuukauden ikäinen vauva liitettäisiin vaikka Perussuomalaiseen puolueeseen, ja siitä saisi sitten erota vasta kun ikää on riittävästi. Oishan sekin järjetöntä, aivan yhtä järjetöntä kuin vauvan liittäminen uskonnolliseen yhteisöön.


      • jkjhkjh
        huutis. kirjoitti:

        Vähän sama tilanne olisi, jos muutaman kuukauden ikäinen vauva liitettäisiin vaikka Perussuomalaiseen puolueeseen, ja siitä saisi sitten erota vasta kun ikää on riittävästi. Oishan sekin järjetöntä, aivan yhtä järjetöntä kuin vauvan liittäminen uskonnolliseen yhteisöön.

        Mitenkä muiden puolueiden laita?


    • cherie3

      Jos emme olisi edes nimellisesti kristittyjä, niin tänne leviäisi islam ryminällä. Siedätkö meitä uskovia luterilaisia vai muslimeja mieluummin? Sharia laki ei olisi kovin miellyttävä.

      • ...

        Väärin. Eikä kannata valita pahaa(kristinusko) sen takia että pelkää toista pahaa(islam).


      • Kirkon erotus

        Ennen kuin pelkäämäsi islam ja sharia saavat vallan Suomessa, niin olisi hyvä erottaa uskonnot ja valtio toisistaan.

        Silloin valtio pysyy kansalaisten käsissä helpommin, vaikka joku uskonnollinen ryhmä vähän nostaisikin päätänsä.


      • ,mn,mn,m

        "Jos emme olisi edes nimellisesti kristittyjä, niin tänne leviäisi islam ryminällä. "

        Tarkistatko joka ilta ettei sänkysi alla ole muutama muslimi vaanimassa?


    • Ei ohjeita

      Vanhemmat kasvattavat lapsensa tavoille.
      Uskonto on yksi kasvatuksen mukanaan tuoma seikka. Joissakin perheissä se on tärkeällä sijalla, useimmissa ei, ateistien perheissä ei koskaan.
      Yleissivistykseen kuuluu kuitenkin tietää Aatami ja Eeva, Mooses ja Herides. vaikka ei itse uskonnosta puhuta mitään.
      Samoin on muissakin elämän ilmiöissä. Ekonomit opettavat lapsilleen rahan käytön ja arvon, sossun asiakkaat taas sen kuinka rahaa kerjätään. Joissakin perheissä korostetaan kielten opetusta, toisissa haukutaan ruotsista alkaen kaikki kielet.

      Aloittaja mukaan uskonnoile pitäisi olla 18 v. ikäraja. Eikö kaikelle muullekin? Esim. hmisestä voi tulla vasten tahtoaankin taitava rahankäyttäjä, vaikka haluaisi tuhlata joka penninsä turhuuteen. Kodin kasvatus voisi vain sen estää. Niin olisi verissä rahan kunnioitus.
      Suojelkaamme lapsia.

      • Lasten suojelua

        Niiin, ihan hyvää logiikkaa ja pohdintaa. Se ero tuossa kuitenkin on, että rahan käyttöä harvemmin verrataan huumeeksi, kuten uskontoa.

        Ja jos verrataan, niin nykymaailmassa rahankäyttö onkin rajoitetumpaa alaikäisillä. Saavatko pankkikorttia tai luottokorttia? Saavatko edes avattua itse tiliä pankkiin?

        Uskonnolla on tällä hetkellä juuri toisinpäin. Mitä pienempi, sen helpommin sinut otetaan huumeen piiriin. Eikö se pitäisi olla juuri toisinpäin?


      • Opettaja™

        Et tainnut tajuta että uskonnot saastuttaa lasten aivot.


      • Mieti 2 kertaa

        "Vanhemmat kasvattavat lapsensa tavoille.
        Uskonto on yksi kasvatuksen mukanaan tuoma seikka. Joissakin perheissä se on tärkeällä sijalla, useimmissa ei, ---
        Yleissivistykseen kuuluu kuitenkin tietää ---"

        Pari kysymystä: Estääkö se vanhempia opettamasta lapselle uskontoa, että hän ei kuulu kirkkoon? Et kai väitä, että kirkkoon kuulumattomuus estää ihmistä opiskelemasta uskonnoista? Jos kotona kasvatetaan uskontoon, niin totta kai lapsi sitten aikuisena valitsee liittyä, kun huomaa kuinka tärkeä asia se on hänen elämässään. Ja jos ei liitykään, niin eikö se vain tarkoita että näin tämä ihminen itse halusi? Eli jos hänet olisi liitetty lapsena, niin se olisi ollut PAKKOLIITTÄMINEN.

        "Aloittaja mukaan uskonnoile pitäisi olla 18 v. ikäraja. Eikö kaikelle muullekin? Esim. hmisestä voi tulla vasten tahtoaankin taitava rahankäyttäjä, vaikka haluaisi tuhlata joka penninsä turhuuteen."

        Kuten jo ylempänä mainittiin, tätä rahan kulutustakin valvotaan Suomessa. Lapsi ei voi omistaa luottokorttia, ei voi perustaa tiliä... hän elää sen rahan varassa, mitä vanhemmat antavat - eli joissain perheissä välttämättä ei elä ollenkaan kosketuksissa rahaan. Myös tuo rinnastus kirkko vs. kaikki muu antaa ymmärtää että pidät kirkkoa asiana joka liittyy kaikkeen ihmisen elämässä. Näin ei useilla pakkoliitetyillä jäsenillä ole.

        Perustelusi ovat ontuvia, epävalideja ja haisevat pahasti yhden turhimman laitoksen puolustelulta.


      • fgfdgf

        "Ekonomit opettavat lapsilleen rahan käytön "

        Jos sossun asiakkaalla ei ole rahaa, niin miten hän opettaa lapsilleen rahan käyttöä, jos sitä rahaa ei kertakaikkiaan ole?


      • gfgfdg
        Opettaja™ kirjoitti:

        Et tainnut tajuta että uskonnot saastuttaa lasten aivot.

        "Et tainnut tajuta että uskonnot saastuttaa lasten aivot. "

        Oletko sinä uskonnon opettaja?


    • Uskolla terveeksi

      Suomessa on viime aikoina lisääntynyt erään uskonlahkon toiminta.

      Lahko käyttää eri uskonnoista peräisin olevia "tieteellisiä" menetelmiä ja suggestiivisia keinoja jotta voidaan alistaa lahkon ulkopuoliset lahkon mielivallan alle.

      Lahkon käyttämiä "tieteellisiä" menetelmiä ovat mm.
      Tervehenkisyyslahkolainen Diagnostiikka (TD), Uskonhäiriöiden Luokittelu (UL), Standardoidut Uskontomittarit (SU) ja Saatanallinen Critiikki Ihmisen Depressiomiseen (SCID-II).

      Lahkolaisten mielestä kyse ei ole lahkosta eikä uskonnosta vaan yleisestä elämänlaatua parantavasta ateistisesta toiminnasta, jota levitetään paremman maailman luomisen periaatteella.

      Jos joku yrittää kumota jonkun lahkolaisen toiminnan tai lahkon käyttämän menetelmän, niin sitten koko lahko käy suurella joukolla sen onnettoman kimppuun, joka uskaltaa kyseenalaistaa lahkon edustajan toiminnan.

      Omien uskonkappaleidensa sekoittamaa lahkoa vastaan ei yhdellä ihmisellä tai isommallakaan joukolla ei ole juuri yhtään mitään mahdollisuuksia, vaikka olisi kyse isommastakin joukosta.

      Lahko käyttää itsestää termiä Mielen Terveyttäjät.

      Erään arvion mukaan lahkoja luokiteltaessa muun muassa Jehovan Todistajat on luokiteltu maltilliseksi ja oppiaan tuputtamattomaksi vapaa-ajattelijaryhmäksi Mielen terveyttäjät -lahkoon verrattuna.

      Lahkolaisten leimattua jonkun ihmisen lahkon oppien vastaiseksi niin siitä ei pääse millään irti elinaikanaan.

      Mielenterveyttäjä -lahko on pitänyt tarkasti huolta siitä, ettei heidän Pyhää Uskontoaan vastaan nousta tai muuten seuraa Suuren Mielenterveyttäjän rangaistus, kaikille niille jotka kyseenalaistavat suoraan tai vaikkapa välillisesti lahkon toimintaa.

      Mielen Terveyttäjä -lahko pitää kirjaa kaikista ihmisistä ja jos joku uskaltaa kyseenalaistaa jonkun Mielen Terveyttäjä -lahkolaisen mielipiteen, niin se kirjataan armotta Suureen Syntikirjaan, johon kirjataan kaikki syntymästä kuolemaan asti.

      Suuren Mielenterveyttäjän suuttuessa epäuskovainen suljetaan tarpeen vaatiessa Pyhään Parannustemppeliin, jossa Mielenterveyttäjä-lahkolaiset järjestävät hoitokokouksia ja muita rituaalisia menoja.

      Pyhissä Parannustemppeleissä käytetään epäuskon poistamiseen Pyhiä Kemikaaleja, joita epäuskovaisille tarjotaan joko vapaaehtoisesti tai muilla keinoin, mikäli epäusko luokitellaan suureksi.

      Pyhästä Parannustemppelistä epäuskovainen päästetään pois vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että allekirjoittaa todistuksen, jossa vakuuttaa uskovansa Suuren Mielenterveyttäjän oppeihin ja että häntä on kohdeltu Pyhäkössä asiallisesti, painostamatta ja kaikin puolin hyvin.

      Sen jälkeenkin Mielenterveyttäjä-lahko pitää epäuskovaista tiukassa kontrollissa, jotta tämä ei jälleen luisu pois Mielenterveytys-uskosta.

      Mielenterveyttäjä -lahko pitää koko ajan yllä valmiutta siirtää langennut uskovainen Pyhäkköön, jossa hänet "hoidetaan" terveeksi.

      Mielenterveyttäjä-lahkolaisuus on levinnyt viime vuosikymmeninä ympäri Suomea ja
      jäsenmäärä on kasvanut kymmeniin tuhansiin.

      Mielenterveyttäjä -lahkoon ovat alttiita liittymään sellaiset ihmispoloiset, joilla on pakonomainen tarve päästä määräilemään muita ihmisiä. Mielenterveyttäjä -lahko tarjoaa heille loistavat toimintaedellytykset, sillä lahkolla on hyvin paljon valtaa yhteiskunnan eri tahoilla.

      Mielenterveyttäjä -lahkon iskettyä silmänsä johonkin ihmiseen, on ihminen vailla toivoa, sillä Mielenterveyttäjä -lahkon Suuresta Syntikirjasta löytyy aina perustelut sille, että yksilöä voidaan potkia päähän ja häneen kohdistaa Parantavia Riittejä niin paljon kuin lahko katsoo tarpeelliseksi.

      Mielenterveyttäjä -lahkolaiset käyttävät vastustajiensa eliminoimiseen "Paranoidisuus"-leimaa ja "Salaliiton Näkijä"-leimaa, jolla vastustajat saadaan erittäin tehokkaasti nujerrettua.

      Tiedossa ei ole, että kuinka paljon suomalaisia on parhaillaan suljettuna Mieleneterveyttäjä -lahkon suljetuissa Pyhäköissä ja kuinka montaa valvotaan Mielenterveyttäjä -lahkolaisten aktiivisilla toimilla muutoin vuorokauden ympäri

      Erään huhun mukaan lahko pitäisi Suomessa tarkkaa kirjanpitoa jokaisen kansalaisen tekemisistä ja kirjanpitoon merkitään kaikki lahkon vastustajat "Paranoiduus" ja "Salaliitto"-leimalla, jotta kaikki lahkon jäsenet osaavat kertoa toislleen että kyseessä on epäuskovaisen.
      Siten kaikki lahkolaiset saavat osallistua Epäuskon Poistoprosessiin.

      Lahkolaisten Suuri Syntikirja löytyy kuulemma netistä hakusanoilla "Valtakunnallinen Arkisto"

      • Lasten pakkolääkintä

        Suomi on yksi harvoista maista joissa käytetään voimakkaita psyykelääkkeitä lastenkasvatuksessa, kun lapsi ei "osaa käyttäytyä" siten kuin aikuiset haluavat.

        "Risperidoni on voimakas antipsykoottinen lääke

        Risperidonia saatetaan käyttää lasten aggressiivisten, lääkkeettömälle hoidolle huonosti reagoivien käytöshäiriöiden hoitamiseen, "
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Risperidoni

        Nykyään häiriintynyt opettaja ei saa koulussa lyödä viivoittimella näpeille levottomia lapsia.

        Nykyään levottomat lapset hiljennetään pumppaamalla heidät täyteen vahvoja kemikaaleja...


    • gfhghg

      Jos uskonlahkon A työntää lapsensa taisteluhäkkiin ja ja uskonlahko B työntää lapsensa samaan häkkiin ja kummankin lahkon tavoitteena on osoittaa oma uskonsa ainoaksi oikeaksi taistelun lopputuloksen perusteella, niin miten molempien lasten vammautuessa vakavasti voidaan todeta että kumman uskonlahkon usko on Oikea Uskonto?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe