PPO lumosta Elisa Viihdepaketti

entinen PPOlainen

PPO:n Lumo tv, joka on todella kätevä tapaus ollut, muuttuu Elisakaupan takia Elisa viihdepaketiksi. Onko kellään nykyisiä kokemuksia tästä? Kaikki keskustelupalstat googlettamalla olivat muutaman vuoden takaisia? Onko palvelu siitä kehittynyt? Saako sen jaetuksi kahteen tai useampaan telkkariin? Onko ADSL boxista mahdollista jakaa langattomasti nettia useampaan koneeseen?
Miten toimii tallennus?

12

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elisa valtaa alaa?

      http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa/ct-p/Elisa Elisa Palstan lueskelu avartaa maailmaa;)

      http://asiakastuki.elisa.fi/ on aikataulu, jolla siirtymä tapahtuu. On mielenkiintoista se, että Elisa on kiinnostunut ostamaan maakunnan pieniä firmoja ja tavallaan pakottaa asiakkaat siirtymään käyttämään palvelujaan. Pääkaupunkiseudulla on tullut tappioita Soneralle laajakaistapalvelujen suhteen, joten kiusa se on pienikin kiusa.

      http://asiakastuki.elisa.fi/aihe/viihde/ löydät ehkä parhaiten itse kaipaamasi tiedot. Sieltä löytyy mustaa ja valkoista digiboksia, sekalaisia modeemeja, jne. Onko sinulla tiedossa laitemallit, joita sinulle tarjotaan. Digiboksihan on laite, josta kuva ja ääni viedään TV:lle joko scartilla tai mieluummin HDMI:llä=> laite on periaatteessa vain yhtä tv:tä varten.

      Jos ADSL-modeemissa on kapasiteettia, niin tietenkin sen voi jakaa eri laitteille. Jos ADSL-linja on tukkoista, niin tv:n katselu ja läppärin käyttö samaan aikaan saattavat tökkiä. Tallennus joko verkkoon "pilvipalveluun" tai eri hintaan ostettavan tallentavan digiboksin kovalevylle. Huomaathan, että kaikkia kanavia ei voi tallentaa "pilveen".

      http://keskustelu.suomi24.fi/debate/4373
      Varaudu henkisesti odotettavissa oleviin ongelmiin, sillä ADSL:n rajallinen kapasiteetti ei tarjoa kovin herkullista palvelutasoa. Ilmeisesti sinulle kaupataan kahden vuoden sopimusta, jota ei voi purkaa kesken kauden?

    • joku233

      Älä ota Elisa Viihdettä, paremmin toimii jos hommaat vaikka tallentavan HD-digiboksin, Elisa viihde boksi jää jumiin, lämpenee kovasti ja siinä saa HD-laadun, jonka saa Antennillakin ilmaiseksi jos vaan kantaa.

      DNA-viihde on halvempi ja varmaan parempi ja sen digiboksi jää itselle ja sillä voi katsoa ilman sopimustakin HD-kanavia antenniverkonkautta ja tallentaa niitä kiintolevylle. DNA-n viihde vaikuttaa myös toimivan tietokoneilla ja tableteilla ja sen saa myös sillai että ottaa Saunalahelta edullisen tuplalaajakaistan ja siihen päälle se DNA viihteen maksu niin jää halvemmaksi ku elisa viihde.

      Anviaa voit myös harkita, jossain luki että se muistuttaa Lumo tv:tä.

    • JääKylmä

      Kyllä PPo:n Lumo oli paljon parempi kuin tämä pakolla vaihdettu Elisa viihde. Minä en voi hyväksyä, että pakolla vaihdetaan huonompaan. S a a t a n a n pörssiyhtiöt.

      • jou3

        Heh juu Elisa viihde aivan naurettava palvelu verrattuna Lumo tv:n ei hyvä


      • Näin se on
        jou3 kirjoitti:

        Heh juu Elisa viihde aivan naurettava palvelu verrattuna Lumo tv:n ei hyvä

        Tampereen puhelin vaihtoi tosi hyvin toimineen Lumo tv:n Watsoniin.
        Ehdin reilun puoli vuotta katsomaan Lumoa, eikä koskaan ollut mitään sanomista.
        Toista se on tää Watson, en ole surkeampaa vielä koskaan nähnyt.


      • Viihdettä riittää
        Näin se on kirjoitti:

        Tampereen puhelin vaihtoi tosi hyvin toimineen Lumo tv:n Watsoniin.
        Ehdin reilun puoli vuotta katsomaan Lumoa, eikä koskaan ollut mitään sanomista.
        Toista se on tää Watson, en ole surkeampaa vielä koskaan nähnyt.

        Juu, eilenkin oli varmaan puolitoista tuntia jumissa. Siinä ei mitkään töpselin irroittamiset auttanut. Paska, mikä paska.


      • Kaapataan vaan..

        Nyt Anvia käy omaa puolustustaisteluaan Elisaa vastaan. Kun Anvian suurin osakas Ilkka-yhtymä myi osakkeensa Elisalle, niin sen omistus nousi päälle 9 % osakekannasta. Nyt on Elisalla tarjous Anvian osakkeista 8.10.2014 saakka ja kun osakkeita on tarpeeksi haalittu Elisalle, niin saattaa Elisan Viihde korvata Anvian vastaavan palvelun. Nyt on helppo poimia pikkurahalla ja välillä isommallakin rahalla pieniä operaattoreita ja laajentaa siten valtakunnallista reviiriä. Jos oikein hyvin (tai huonosti) käy, niin Watson siirtyy Elisan palveluihin?


    • härdelli

      Osaako kukaan kertoa, että onko tosi että Elisa Viihde palvelu ei tallenna automaattisesti kaikkia ohjelmia jotka voi sitten jälkeenpäin valita vain aakkos järjestyksessä kuten LumoTV:ssä?? Olenko oikeassa että nykyään kun Elisa Viihde korvasi LumoTV-palvelun, niin täytyy itse tallentaa jokainen ohjelma manuaalisesti?

      • tallennussäännöt.

        Itelläni ei ole Elisa Viihdettä mutta olen ymmärtänyt asian niin että kyllä niillä on tallennussääntöjä eli kaikkea ei tarvitse manuaalisesti tallentaa.
        Ja sellainen seikka tiedoksi että maksukanavia ja maksuttomia lisäkanavia Eurosportia lukuunottamatta EI VOI tallentaa! Seikka jonka Elisan ja Enian myyjät jättää mieluusti kertomatta koska se voisi vaikuttaa ostopäätökseen. Ja vaikuttaakin!


    • Hei härdelli,

      oikeassa olet. Elisa Viihteeseen voit laittaa tallennussäännöt, jolloin kaikki halutut ohjelmat tallennetaan. Palvelu ei siis tallenna automaattisesti kaikkia ohjelmia.

      Maksukanavia ei voi tallentaa meidän palvelimelle lain takia. Ilmaisista maksukanavista pystyy tallentamaan sellaiset, jotka eivät ole salauksen takana. Esimerkkinä maikkarin HD-kanava. Jarkko / Elisan Palstatiimi
      http://palsta.elisa.fi

    • Punkkine

      Voi perhanan Elisa minkä teki! *tuttaa käyttää tätä kivikautista "viihde"palvelua lumotv:n jälkeen ja katsella elisan logoa vielä kaupan päälle. Joutuu kyllä irtisanomaan tämän huvin ja lopettamaan tv:n katselun.

      Katsotaan uudestaan 10v päästä jos olisi palvelut fiksumpia!

    • Tyysön

      Ei toimi! Ei kande ottaa. Itsellä on juuri se ja se ei vain toimi. HD-kanavia ei näy, kutonen häipyi. Venytin loppuun asti Lumo tv:tä kun kuulin ongelmista. Tarttee ottaa takaisin harava käyttöön vaikka on valokuitukaapeli käytössä. Varsin merkillistä kun netistä voi ladata HD-laatuista kuvaa mutta Elisan- purkki ei kykene siihen vaan tallennuksetkin ovat eneintään jotain VHS-laatua 80 luvulta, äänet tulee saavista jne

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe