NYT SAA RIITTÄÄ! -MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA

legion1

NYT SAA RIITTÄÄ! -MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA
Järjestämme Helsingissä mielenosoituksen perjantaina 25.4.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Tämä on avoin kutsu kaikille niille ihmisille, jotka kokevat, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio. On tullut aika kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoitus alkaa kello 17 Säätytalolta marssilla, josta jatkamme Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalon edustalle. Mukanamme kulkee soundi-auto. Junalla paikalle saapuvat tapaavat rautatieasemalla kello 16:15, josta matka jatkuu yhdessä Säätytalolle. Marssin jälkeen tapahtuvan mielenosoituksen suunniteltu kesto on noin kaksi tuntia.

Osallistujat voivat valmistaa itse banderolleja, kylttejä ja lakanoita. Pyrimme pitämään mielenosoituksen ilmapiiriltään yhtenäisenä, väkivallattomana ja jämäkkänä. Yhtenäisyyden pyrimme saavuttamaan pukeutumalla mustaan. Tarkoituksena on ilmoittaa iskulauseiden, musiikin ja hyvän yhteishengen avuin, ettei kaikkea tarvitse tai pidä hyväksyä. Toivomme sitä, ettei mielenosoitukseen osallistuta päihtyneenä. Mielenosoitus on myös poliittisesti sitoutumaton, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan.
Mielenosoitusta ei ole järjestämässä mikään yksittäinen aate tai ryhmittymä, vaan ihmiset ihmisille. Nyt on aika näyttää, että porukassa on voimaa, ja että isossa porukassa on enemmän voimaa!

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Silja Arhinmäki
045 8616 161
silja.arhinmä[email protected]

10

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinpä joo
    • Kas kas
      • 7654

        Vittu mitä idiootteja!. Kohta joku kakara itkee lehdessä että poliisi on paha, kun käytti pippurisumutetta, vaikka ite hakkas poliisia kepillä.


    • JOKUTYYPPI VAA
    • skeletori

      ois toisenlainen ehdotus.... jos pitäis pikku kokouksen ja miettis miten Suomi kunnioittaa veronmaksajiaan ja polkee heidän ihmisoikeuksiaan suojellen rikollisia hyväveli järjestelmän avulla hallitsevia opportunistisia fasisteja.
      järjestelmästä on poistettava mädät toisten kurjuudesta rikastuvat virkamiehet ja luotava uusi humanistinen järjestelmä jossa jokainen on ihminen valtion silmissä.

    • homopoliisi
    • Realisti vasuri

      NYT SAA RIITTAA!

      Vaadimme että näemme tämän otsikon kirjakaupoissa. vaadimme että Fingerpori sarjakuvasta painetaan Rivo Riitta erikoispainos. Vaaka on heilahtanut, sataseen meni kolmessa sekunnissa! Mukanamme kulkee Rumba-auto. Ambulanssilla paikalle saapuvat tuokoot omat hoitajat mukanansa. Osoitamme mieltä marssilla. Marssi alkaa vasemmalla jalalla ja etenee tasatahtia kohti vallanpitäjiä. Marssijärjestys on suljettu, tahti pidetään ja iskulauseet huudetaan tahdissa. Osallistujat voivat itse valmistaa lakanansa jos haluavat sellaisissa esiintyä. Kaikkea ei pidä hyväksyä paitsi kaikkien pitää meitin marssi hyväksyä kyllä. Porussa on voimaa, näytetään "se" kaikille.

    • Tunnistimpas..

      Ne ketkä ei omilla kasvoillaan osallistu näihin anarkistien kulkueisiin pitäis samantien kerätä pois kulkueesta ennekuin se edes alkaa. Nyt ollaan niin saatanan kovia kun on naamarit päässä ettei kukaan tunnista.

    • naama esiin pelkurit

      Laki muuten keiltää laillisissa mielenosoituksissa ja kulkueissa kulkemisen ja kaikki voidaan todellakin poimia pois jos poliisi toimisi vaikka Ranskan malliin.kaasua ja pamppua sekä vesitykkejä ja linnaa kaikille anarkisteille jotka kiinni saavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe