narkkaripellet

Kannabis-Lohja

Lohjalta Siperiaan menevään junaan ja oikeita ihmisiä tilalle.
Päänsä pehmentäneet kannabiksenkäyttäjät ovat suuri ongelma Lohjalla.
Hötöpäitä vilisee joka kulman takana.
Kinuvat rahaa uhkailemalla,jättävät velkansa maksamatta ja heillä on vielä pieniä lapsiakin,eikä sossutantat huomaa mitään.

15

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niijuttiinta..

      onko tätillä lääkkeet ottanutta tä? Mitä jos vain kiltisti panisit ne verkkahousut takai´sihi jalakahas ja painusihihihihihit takasihihihihi maallehehehehnm tä,tä...tä?

    • 08100 lohja

      Kannabiksen polttaminen täälläpäin on todella yleistä, riippumatta yhteiskuntaluokasta. Köyhät roikkuu kylillä hankkimassa sitä pajaria ja rikkaat nostavat tililtä vanhempien antamat rahat ja käyttävät samaan juttuun.

      Itse Lohjalla nuoruuteni viettäneenä voin kertoa että eivät kaikki samalle polulle jää. Jotkut toki siirtyvät kovempiin aineisiin, kuolevat tai joutuvat kiven sisälle. Itse vietin vauhdikasta (heh) nuoruutta hieman liian kauan.
      Onneksi kuitenkin jossain vaiheessa alkoi järki heräämään, kouluttauduin ja sain töitä. Toki makselin nuoruuden töppäilystä varsin pitkään. Nämä nuoret tuntevat olevansa leimautuneita ja juuri sinun kaltaisesi pinnalliset perkeleet pahentavat tilannetta.

      Minä menin pää pilvissä monet vuodet koska kukaan ei uskonut minuun. Työkkärin tantta naama vakavana sanoi kerta toisen jälkeen "ei sua ketään ota töihin" . Kunnes yksi henkilö tarjosi minulle töitä, josta sain lopullisen kipinän siihen että nyt on skarpattava. Näin pienestä se voi olla kiinni!

      Minulla oli rankka lapsuus (mikä ei ole selitys) jonka traumat valitettavasti purkautuivat huomionhakemiseen sekä päihteisiin. En voi muuttaa menneisyyttäni. Se mitä olin, on myös osa sitä mitä olen tänään. Tänään olen terveellinen, perheellinen ja veroja maksava mies. Tämän lisäksi olen sinut itseni kanssa ja osaan myös rentoutua enkä ole sinun kaltaisesi tiukkapipo!

    • Kännipellet

      Avaajalla faktat hukassa.

      En kannata kannabiksen käyttöä mutta jopa poliisit myöntävät että pössyttelijät ovat yleensä hyväntuulisia hihittelijöitä ja eivät väkivaltaisia toisin kuin esin kaljan/viinan kittaajat jotka ovat usein erittäin agressiivisia ja ympäristölleen vaarallisia.

      Olen tämän seikan itsekin useasti todennut ja se on faktaa.

      Nämä ketkä tuomitsevat kannabiksen käyttäjät kiskovat useimmiten kaksin käsin kaljaa ja viinaa ja selittävät tyyliin "kyllä kaljalla saa pään tarpeeksi sekaisin".

      Totta ja jopa enemmän sekaisin kuin kannabiksesta.

      • kasvattajialöytyy

        Missä päin lohjaa nämä nyt löydetyt kasvattajat ovat? Aika ison suuruisluokan pilviveikoista kysymys.Mitäs ne nahkaliivimiehet sanovat tälläisille varpaille astujille.


      • Lihkanaavi
        kasvattajialöytyy kirjoitti:

        Missä päin lohjaa nämä nyt löydetyt kasvattajat ovat? Aika ison suuruisluokan pilviveikoista kysymys.Mitäs ne nahkaliivimiehet sanovat tälläisille varpaille astujille.

        No jospa se olikin nahkisten mesta?


    • what?

      heh, ai ei huumeita myydä tässä maassa ilman nahkajengejä. hehhehehehhehe. Juu sovitaan niin :-)

      Kai sitä kukkaa pystyy kasvattamaan ilman liivejäkin? Vai onko liiveillä asiaan jokin suora yhteys/tarkoitus?

      Miten ne moottoripyörät muuten liittyy rikoksiin/ ainakaan huumeisiin?

      Tiesitkö, että isommat huumekauppiaat NIMENOMAAN kiertävän kaukaa liivijätkät A: heidän älykkyytensä ei riitä mihinkään kovin toimivaan rikolliseen toimintaan B: Kytät seuraa liivijengejä erityisesti, joten kukaan aivot omistava kovempi diileri ei heidän kanssaan mitään yhteistyötä sen kummemmin tee koska kiinnijäämis riski on liian suuri. ( Tämä ei koske näitä lohjalaisia yhden napin pyörittäjiä, vaan ihan oikeita huumeita laajalti myyviä kauppiaita, joita on harvassa tässä maassa)

    • abdullah

      Khattaillaan me somelit.
      Siitä tulle huva olo.
      Ja sosiaali maksaa

    • ihan liikkuu kuule..

      piriä, kokaa, happoo ja kaikkea muutakin siitä väliltä täysin muissa piireissä kun prätkähiirien keskuudessa, jos sitä epäilet niin et kyllä tiedä silloin huumeista mitään! Toki onhan niillä omat touhunsa varmaan mutta varmemmin saat kokaa jostain ihan muualta kun mistään prätkätallista, usko pois vain! Siellähän ne vain tuunailee niitä pyöriään suurinosa heistä ainakin, en tiedä onko itseasiassa mitään tekemistä huumeiden kanssa ainakaan sen kummemmin? Väkivalta puolen ne kyllä taitaa...

    • Ime huiluu

      Aloittajalle! Ala kasvattamaan kannabista siinä on jännää ja järkevää tekemistä. Lohjalla on laajat ja hyvät markkinat, 20-30 kpl nopeasti kasvavia lajikkeita tekee kuivaa satoa noin 700-900g eli rahallisesti 14000-18000€. Lähdet niillä rahoilla hakemaan ulkomaille jännää tai menet myymään persettäsi jos ei kannabis kiinnosta.

      • kainuun poika

        vedä homo överit


    • faktaa4

      varokaa niitä kannabispiikkejä!! ne on vaarallissi ja lojuvat poluilla, koirani oli kannabis psykoosissa vajaan viikon. se turmelee nuorisoa tuo kannabiksen piikitys ja rasta Alakulttuurit !

      • yhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy69

        Kannabis oli pahaa :(


    • Namnami

      Kannabis on vapottamalla hyvää. Voi sitä syödäkin mutta syömällä on pahaa, tai kysy jäniksiltä, peuroilta, etanoilta ja muilta mönkijöiltä jotka syövät joka kesä multa muutaman KANNABIS puskan, niiden mielestä varmaan on s......n hyvää.

    • narkkarit vaarallisi

      vanhemmat luulee et ompas meitin kersat suosittuja kun yökylässä ''15'' narkkaria ja autot jyllää yöstä aamuun kujilla Päihteet kaikki käytössä, lapsilla haloo!!!
      Ne ei vaan tajua et ylästeellakin jo liikkuu noita aineita saati sitten tuolla kioskien nurkila ja kylillä.Viime vappuna joku oli jossain *tilassa* ja huus nainen varmaankin yli tunnin'' haist ..vit..''ei kukaan ees apua soittanut,Ihanko jossain psykoosissa...
      Huumeet tekee tosi rohkeiksi penikat..kävelyä korkeela kaiteilla,,hei mä lennän tyyliin.Vanhemmat vaan et OHOO TUUS ALAS SIELTÄ..naureskelva silmät heijaava teini..sekopoltsi!! sama mitä tekee mitä sanoo eikä vanhempien hälärit soi??
      Olutta kaikkee kuluu, sen näkee teiden varsilta.Päivisin koti on jossain muus käytössä illan tullen siitä tulee narkkipesä.Uudellamaalla on paljon kaikkee liikenteessä ja lapset ja nuoret kukas muu se kokeileva ryhmä. Pitäskö huolestua enneko myöhäistä.Liikenteessä narkkari aih.vaaraa!joka paikassa !Kouluissakin liikkuu aineita, ratsatkaa ne usein!

    • Täällä mitään nistej

      ole, itse en lohjalta montaa narkkaria tiedä ja tunne AIKA paljon porukkaa. Provohan tämä ketju on mutta kerrotaan nyt vielä jollekin tietämättömille daijuille, että kannabista polttava nuori ei TODELLAKAAN olen narkomaani, piste. Tosin jos uskoo porttiteoriaan niin siitähän se on monella narkkarilla lähtenyt liikkeelle, siis pilven poltosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe