Farmi

hyviVShyöty

Sanon nyt suoraa oman mielipiteeni tästä sarjasta; hyvä sarja sinänsä että nykyajan ihmiset pääsevät tutustumaan entisajan elämään MUTTA jos nyt ajatellaan vähän toisella tavalla. Entisajalla eläimiä tarvittiin koska ruoasta todellakin oli pulaa ja niiden tappaminen oli siis ymmärrettävää ja luonnollista. Sarjassa eläimiä tapetaan periaatteessa HUVIN VUOKSI että sarjasta saadaan mahdollisimman todenmukainen. Ajatelkaa, meillä kaikilla on vain yksi elämä, sitten toisen elämä pistetään poikki toisen iloksi. SAIRASTA! olisi tuon sarjan nyt tehnyt ilman teurastamistakin.. ! :(

2

118

Vastaukset

  • Vastaisi enemmän 1800-luvun touhua kun jokaiseen istutettaisiin jokin tauti ja muutama nivel ruhjottaisiin.

  • Aika pettymys tämä ohjelma. Loppukautta ei edes jaksanut katsoa, kun alkukauden editointi oli sekavaa, tehtävät ja farmilaisten elämän seuraaminen oli aika tylsää.

    Se kanssa otti päähän, mistä aloittaja puhui. Toki sen ymmärtää siinä mielessä, että tässä haettiin mahdollisimman realistista meininkiä, mutta kuitenkin. 1800-luvulla elettiin 24/7 vuosikymmenten ajan, tuo sarja kesti vain 50 päivää. Ja olihan noilla niitä vihanneksia ja muutakin ruokaa, niin olisi voitu jättää elukat teurastamatta, tai ainakin pitää se minimissä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.