Farmi

hyviVShyöty

Sanon nyt suoraa oman mielipiteeni tästä sarjasta; hyvä sarja sinänsä että nykyajan ihmiset pääsevät tutustumaan entisajan elämään MUTTA jos nyt ajatellaan vähän toisella tavalla. Entisajalla eläimiä tarvittiin koska ruoasta todellakin oli pulaa ja niiden tappaminen oli siis ymmärrettävää ja luonnollista. Sarjassa eläimiä tapetaan periaatteessa HUVIN VUOKSI että sarjasta saadaan mahdollisimman todenmukainen. Ajatelkaa, meillä kaikilla on vain yksi elämä, sitten toisen elämä pistetään poikki toisen iloksi. SAIRASTA! olisi tuon sarjan nyt tehnyt ilman teurastamistakin.. ! :(

2

124

  Vastaukset

  • Vastaisi enemmän 1800-luvun touhua kun jokaiseen istutettaisiin jokin tauti ja muutama nivel ruhjottaisiin.

  • Aika pettymys tämä ohjelma. Loppukautta ei edes jaksanut katsoa, kun alkukauden editointi oli sekavaa, tehtävät ja farmilaisten elämän seuraaminen oli aika tylsää.

   Se kanssa otti päähän, mistä aloittaja puhui. Toki sen ymmärtää siinä mielessä, että tässä haettiin mahdollisimman realistista meininkiä, mutta kuitenkin. 1800-luvulla elettiin 24/7 vuosikymmenten ajan, tuo sarja kesti vain 50 päivää. Ja olihan noilla niitä vihanneksia ja muutakin ruokaa, niin olisi voitu jättää elukat teurastamatta, tai ainakin pitää se minimissä.

  SEISKA.FI

  • Apulanta perui kesän ensimmäisen keikkansa - Sipe Santapukki sairaalahoidossa: ”En tiedä, milloin pääsen pois!”
  • Pokerimiljonääri Jens Kyllösen ökyseurapiirihäät: Armanin rakas hehkui raskausonnea, Martina Aitolehti kamppaili kukkapuskasta ja ampiainen piinasi Cheekiä - kuvat Seiskassa!
  • Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2501