Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

farmi ja nykynuoret

sanni voittoon

joo eipä sillon 1800 luvulla noin epäkunnioittavasti nuoret kohdellut vanhempia!!joo se jenni on kokoajan Tuulikin kimpussa,todella epäkunnioittava ja toi on jo kiusaamista ja vahempaa henkilöä kohtaan,tosi lapsellista ja huonoa käyttäytymistä!toivottavasti jenni ei voita!ei ansaitse sitä todellakaan!

13

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jenni voittoon

      ^ Tuliko bannia vauvan AV:lta? Muah. Täällä sulla ei taida olla yleisöä..

    • Ei kehtaa ees katsoa

      Farmia, kun Jenni valittaa koko ajan, ihme uikuttaja. Itse tiputti Sinin, et pääsee jatkoon. Melko raukkamainen teko. Tokkohan miettii nyt yhtää mitä vaikuttaa, kun näkee mikä kitisiä on. Saattaa olla kauaskantoisia vaikutuksia, kun itsestään moisen kuvan antaa. Tuulikki on huippu tyyppi, mut Sanni voittoon.

      • Jyväjemmari

        Lyylikki on kertakaikkiaan omahyväinen paskiainen, mutta pitänee aina muistaa hänen ikänsä ja ylipainonsa. Toki ikä-ihmisellä on elämänkokemusta ja helmaan karttunutta tietoakin, mutta on todella ärsyttävää katsottavaa esimerkiksi silloin kun kauralyhteitä tekivät. Pehtoori koetti neuvoa emäntää niiden oikeaoppisessa tekemisessä, mutta Lyyli ei edes kuunnellut, vaan antoi päinvastoin neuvojoja pehtoorille. Sitten kun pehtoor tuli tarkistamaan työn tulosta kertoi Lyylikki ettei nuoret osaa eikä kuuntele ohjeita, joita emäntä ei edes kyennyt antamaan.

        Jenni on todellakin ärsyttävin persoona Suvin jälkeen koko ohjelmassa. Kuinka kohta kolmekymppinen akka voi olla noin katkera ja ilkeä vanhalle rouvalle. Tietenkin tuotannolla on iso osuus kuinka Jennin toimintaa on leikattu meille näytettäväksi, muutta itse en tulisi Jennin kanssa puoltatuntia toimeen samassa huoneessa. ÄRSYTTÄVÄ pimu.

        Joni on leppoisa lapin poika, mtta ei saa arvostustani perässähiihtäjänä. Nyt on toki ottanut miehen otteet työnteossa ja hoitaa hommat jotenkin laiskasti. Kaverista ei oiken saa otetta.

        Sanni on kaikein paras ja ainoa oikea farmin voittaja. Osaa kaikki hommat ja oppii kaiken nopeasti. Ei valita turhasta ja tarttuu toimeen oma-alotteisesti. Ei kiukuttele eikä hauku kanssakilpailijoita. Joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta harvoin Sanni lähtee muiden mukaan, kun he ryhtyvät poissaolevaa mollaamaan. HYVÄ SANNI!


    • huokaus

      Tuo nuoren naisen käytös on KIUSAAMISTA oli kohteena nuori tai vanha!!! Mutta niinhän se on, raukkamaista kiusata pienempää ja heikompaa, sitä se on vanhemmankin ihmisen kohdalla!! Myötähäpeä on megalomaaninen!!

      • seepra

        Tainnut tuo kyseinen naikkonen hoksata itsekkin miten huonosti käyttäytyi farmilla.

        http://www.nelonen.fi/ohjelmat/farmi/1565273-farmi-jenni-en-tiennyt-etta-olen-niin-kauhea


      • seepra kirjoitti:

        Tainnut tuo kyseinen naikkonen hoksata itsekkin miten huonosti käyttäytyi farmilla.

        http://www.nelonen.fi/ohjelmat/farmi/1565273-farmi-jenni-en-tiennyt-etta-olen-niin-kauhea

        enpä usko, että Jenni on ihan aidosti älynnyt, miten tyhmä on, koska selittää käytöstään vaan nälän ja väsymyksen tunteilla..on todella totta sanonta: jos pikkulusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia, mistähän tuommonenkin yksinkertaisuus on löytnyt ja niiiiiiiin omahyväinen ja rumakäytöksinen, vaikka turhaahan me täällä hänenstä puhumme, ei hän lue näitä ja vaikka lukisikin, ei ikinään uskoisi:) on varmastikin narsistien narsisti...oikein perikuva moiselle..hyi..luulisi turkulaisten todellakin ajattelevan, ettei tämä kamaluus edusta Turkua...huh


    • Hyhyhyhy!!

      On niiiin ärsyttävä kana, kuin vaan olla voi! Huono käytöksinen ja itseään täynnä, takanapäin toisia panetteleva, väkäleuka kalkkuna!
      Toivottavasti saa vanhetessaan samaa kohtelua, kuin antaa Tuulikille!! Miten joku voi seurustella tollasen pomottajan ja itseään täynnä olevan heitukan kanssa?

      • 007

        Kyllä tuollainenkin naikkonen ukon saa, jos ei muuten, niin punkan kautta. Moni mies kestää huonoakin ja hattumaista käyttäytymista jos saa piparia. Ja jos ukolla tahdo aina vehkeet pelata, haukkuu Jenni sellaisen pystyyn. On se kyllä sellainen pahanilmanlintu, ettei kamalampaa petolintua luonnosta löydy. Ei se Tuullikkikaan mukava ole, mutta ärsyttävä vanhahaahka se kyllä on.


    • Farmi-fani

      Mua on kans ärsyttäny toi Jennin jatkuva a loputon natkuttaminen, kuinka Tuulikki sitä ja tätä ja kälätikäläti. Muut yrittää puhua muusta ja Jenni vaan jatkaa nillitystä. Ite tykkään eniten Sannin mutkattomasta olemuksesta. Hieno nainen kerrassaan. Ei itke ja vänise, vaan tarttuu toimeen ja tarvittaessa antaa miehillekin vastusta. Ei ole kuitenkaan mikään korstoke, vaan söpönen ku mikä. Jennistä kehittyy todennäköisesti Turun pahin kerrostalokyttääjä, joka vahtii rappukäytävää, naapureita, hiekkalaatikkoa, pyykkitupaa, saunaa ja tuuletusparvekkeita. Jokainen pienikin oma aloitekyky ja poikkeama käydään kitisemässä yhtiökokouksessa... Joni on taas velmu miekkonen, jolla on kietro huumori kohdillaan. Tuulikki taas kova luu ja mahoton mamma. Täytyy nostaa hänelle hattua, että jaksaa tuota itku-iikka-Jenniä noinkin tyynesti. Muut antaa asian olla, mutta Jenni ei kykene...

      Nelikosta toivon Sannin voittavan. Jos ei Sannin, niin sitten Tuulikin.

    • Sivistys

      Kyllä minunkin teki tosi pahaa jatkaa ohjelman katsomista, kun näyttivät leikkeitä, joissa puhuttiin pahaa Tuulikista. Kyllä se lääkärikin panetteli Tuulikkia melkoisen epäkypsästi.

      Vanhempia ihmisiä ja heidän elämänkokemustaan tulee kunnioittaa ja arvostaa. Lähtökohtaisesti. Kyllä naisilla tulee ruhoa lisää, kun ikä karttuu. Järkyttävää oli kuulla, miten nuori nainen arvostelee vanhemman ihmisen ikääntynyttä ulkomuotoa.

      Moni nuori on niin tyhmä, ettei tajua että elämä ja ikä muuttaa ihmistä. Kukaan ei säästy muutokselta ja se on luonnollinen asia.

      Sen sijaan, porukan jokaisen olisi luullut kunnioittavan tuollaista naista kuin Tuulikki, joka on niin ennakkoluuloton ja rohkea, että osallistui Farmiin. Nuorten käytöstavat ja sivistyksen nähtyään, tuskin enää kukaan iäkkäämpi henkilö viitsii mennä typerysten nöyryytettäväksi ja KIUSATTAVAKSI.

      • 62-v mummo

        Hyvin sanottu. Kolmikymppiset puhuvat kuin olisivat enemmistönä Suomessa ja muut olisivat jotain luonnonoikkuja. Jonakin päivänä he ovat 70-vuotiaana, painoa tullut huomaamatta ja lastenlasten ikäiset haukkuvat läskiperseeksi. Kaikki tämä puhe koulukiusaamisesta yms. on mennyt harakoille.


      • 62-v mummo

        Hyvin sanottu. Kolmikymppiset puhuvat kuin olisivat enemmistönä Suomessa ja muut olisivat jotain luonnonoikkuja. Jonakin päivänä he ovat 70-vuotiaana, painoa tullut huomaamatta ja lastenlasten ikäiset haukkuvat läskiperseeksi. Kaikki tämä puhe koulukiusaamisesta yms. on mennyt harakoille.


    • pettymys

      Lyösin juuri netistä tuon ohjelman. Hankala katsoa pätkii ja pysähtelee minulla on taloyhteys nopeus 2 mekabittiä tosinaan näkyy hyvin koko elokuva mutta nämä TV sarjat pätkii pysähtelee ja seisoo...

      En ole oikein saanut selvää muusta kuin ON KILPAILU RAHASTA.
      Eli mielestäni lirittää kintuilee ihan kokoajan.

      Tuolloin 1800 -luvulla rahaa ei oltu pahemmin edes nähty nyt se on motiivi päämäärä ja puheen aihe verrataan verrataan.

      Olsi ollut kiva saada tarkka tieto mikä on ohjelman juoni ja kyetä sitten arvioimaan suorituksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe