Farmin Jenni

katsoja 4

Aivan käsittämätön tapaus, miten voi olla noin sokee, ei nää omia mokiaan, nalkuttaa ja sättii koko ajan Tuulikkia, ei ymmärrä että Tuulikki on lähes 70V. hänen mielestään Tuulikin pitäis jaksaa samon kuin 20v. ja selvästi vähättelee hänen vaivojaan, itse valittaa jatkuvasti ja on muka joka asiassa hyvä...

Jennin lypsytaitokin on ihan naurettavaa, yhdellä kädellä vetää ja molemmilta puolin, vielä kehuu että on opettanut Joninkin lypsämään, kun tuollaiseen ohjelmaan menee pitäisi tuo taito olla jotenkin hyppysissä ja tuo sahaus, huhu huh,
ja hän se tietää kuka ansaitsee voittaa...minusta noista voisi ihan kuka vaan mutta EI JENNI, ON TYPERYYTENSÄ NÄYTTÄNYT!

61

1165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin se vaan on

      Tajuarko, että kyseessä on kilpailu. Mikäli ei jaksa tehdä töitä, niin ei parane osallistua
      moiseen.

      • seurannut

        kyllä siellä työteko on lähinnä lomailua, joka on noita maatila töitä tehnyt nauraa p..kasen naurun noille..millähän systeemillä sinne valitaan yleensä ihmisiä? Kaupunkilais tytönhupakot otetaan mukaan, jotka ei tunnista lehmää sonnista :)
        Tuulikille nostan hattua, kun on päässyt näin pitkälle, viisaudellaan, hän on viisain ja elämänkokemusta ja tietoakin enempi vanhasta ajasta ja työteosta maalla.
        Olisi luullut, että nuoret kuuntelisivat vanhempaa ihmistä ja näin oppisivat uutta, mutta nyky elämässä ei arvosteta vanhempaa ihmistä, se on nähty tässäkin ohjelmassa, etenkin tuo Jenni on aivan uskomaton tapaus, puhuu takanapäin jos edessäkin aivan törkeyksiä, luulisi tuttujen ja läheisten häpeävän hänen puolestaan...raivostuttavaa katsoa tuon omahyväisyyttään ja Tuulikin sättimistä.


    • Farmikiusaaja

      Farmikiusaaja Jenni on todellakin tyhmyytensä näyttänyt. Ärsyttää katsoa Jennin naamaakin. Eikö tuolla naisella ole mitään muuta sanottavaa, kuin haukkua Tuulikkia.

      • minäkin mummo

        MInusta se tuulikki on todella kuvottava, miettikää sen lapsenlapsia kun mummo kertoo panemisistaan ja orkuistaan telkkarissa, mitenköhän muut kakarat suhtautuu tälläiseen, ettei nyt vaan mummo aiheuttanut kiusaamista omille lapsenlapsilleen, ainakin helvetillistä häpeää.


      • luonnollinen tunne
        minäkin mummo kirjoitti:

        MInusta se tuulikki on todella kuvottava, miettikää sen lapsenlapsia kun mummo kertoo panemisistaan ja orkuistaan telkkarissa, mitenköhän muut kakarat suhtautuu tälläiseen, ettei nyt vaan mummo aiheuttanut kiusaamista omille lapsenlapsilleen, ainakin helvetillistä häpeää.

        Mitä hävettävää orkuissa on? Eiväthän pienet lapset edes tiedä, mitä se tarkoittaa, eikä varmaankaan katsele Farmi-ohjelmaakaan.

        Eikä hän ole panemisistaan puhut

        Minua ainakin hävettäisi huomattavasti enemmän olla Jennin äiti kuin Tuulikin lapsi tai lapsenlapsi.


      • äityli vm 73
        luonnollinen tunne kirjoitti:

        Mitä hävettävää orkuissa on? Eiväthän pienet lapset edes tiedä, mitä se tarkoittaa, eikä varmaankaan katsele Farmi-ohjelmaakaan.

        Eikä hän ole panemisistaan puhut

        Minua ainakin hävettäisi huomattavasti enemmän olla Jennin äiti kuin Tuulikin lapsi tai lapsenlapsi.

        kyllä 10-15 vuotiaatkin ovat lapsia, onhan se luonnollinen tunne tietenkin, mutta pitääkö siitä tv:ssä toitottaa, ja kyllä tuulikki on kertonut juuri panemisistaan, ja tätä nimitystä käytti ihan itse, olen tuon mummon kanssa kyllä samaa mieltä , että aiheuttaa omaisilleen haittaa puheillaan, ja minulla on 12 ja 14 vuotiaat tytöt jotka katsoo farmia, ja tuntevat kuulemma syvää myötähäpeää tuulikin jutuista.


      • toinen mummi
        minäkin mummo kirjoitti:

        MInusta se tuulikki on todella kuvottava, miettikää sen lapsenlapsia kun mummo kertoo panemisistaan ja orkuistaan telkkarissa, mitenköhän muut kakarat suhtautuu tälläiseen, ettei nyt vaan mummo aiheuttanut kiusaamista omille lapsenlapsilleen, ainakin helvetillistä häpeää.

        Tuulikki on paras! osaa viisaudellaan olla puuttumatta Jennin läkätykseen ja miksi hän ei saisi puhua seksuaalisuudesta siinä kuin nuoremmatkin, mitä kuvottavaa siinä on ja mitä eroa?
        älä anna kakaroittes katsoa ohjelmaa jos on mielestäsi sopimatonta!


    • nii ikkää

      No voi kauhia sentään kylläpä siellä mummo tuhmia kirjottelee.

    • Tuleva mummeliini

      Ällistyneenä olen seurannut farmiohjelmaa, enkä vähiten siksi, että nykynuorten ja tässä tapauksessa Jennin sivistymättömyys aivan läjähtää silmille. Tyhmähän hän on kuin saapas, mutta kyllä tyhmäkin olisi tuohon ikään pitänyt kasvattaa käytöstavoille. Ei mennä ottamaan toisen hyppysistä kirjaa, varsinkaan sellaiselta, joka on juuri kokannut arvon tyhmeliinille ruokaa. Kyllä hävetti eilen katsoa, kun hän läksytti vanhaa ihmistä. Lisäksi hän on kaksimielinen, Tuulikin edessä hän on usein asiallinen, mutta kun toinen kääntää selkänsä, heti alkaa irvistely ja ilmeily. Tuollainen henkilö työtoverina myrkyttäisi koko ilmapiirin. Onneksi valta osa nuorisosta on aivan asiallista ja hyväkäytöksistä joukkoa.

      • syvä huokaus

        Ja kun kyseessä olisikin nuori, mutta Jenni on 28-vuotias, kohta siis kolmekymppinen aikuinen nainen. Henkinen kehitys on vaan jostain syystä pysähtynyt sinne 13-14 ikävuoden kieppeille. Kiukkuaa kuin pahainen teini, välillä tulee kyllä mieleen ihan 5 -vuotias uhmaikäinen polkemassa jalkaa ja kiukkuamassa, kun ei saa kaikkea, mitä haluaa ja muut eivät tottele. Vaikea tapaus ja väkisinkin tunnen myötätuntoa Tuulikkia kohtaan, vaikkei lieni helpoin ihminen hänkään. Jenni on kyllä aivan mahdoton tapaus, en tuollaista katselis omalla työpaikallani kovin pitkään, saati ystävä/tuttavapiirissä. Onneksi noin myrkyllisiä ihmisiä on harvassa, suurin osa osaa kuitenkin edes ne alkeelliset käytöstavat. Paradoksaalista, että Jenni haukkuu Tuulikkia kaikista niistä piirteistä, jotka selvimmin ovat hänessä itsessään. Kuten huonot käytöstavat, laiskottelu, epäreiluus....


      • 30:sten häpeä

        Näin on, tuo tyttö ei ole kyllä kovin suosittu tämän jälkeen live-elämässä. Ehkä yksi mittari onkin se miten kohtelee isoäitinsä ikäistä ihmistä, miten suo tälle helpotuksia ja kunnioittaa itseään paljon vanhempaa henkilöä, ja jos ei kunnioita niin ainakin jättää pahimmat sanomatta. Sitä Jenni ei osaa.
        Häpeäisin tuollaista vaimoa, ystävää, tytärtä, siskoa ja varoisin visusti työllistämästä mokomaa. Toivosin, että tuo Jenni jättäisi farmin että edes lopusta tulisi hauskempaa. Nuoret ovat liittoutuneet Jennin kanssa silkasta pelosta että tämä hyökkää ja näin Tuulikki pysyy kiusaajan uhrina. Ihan sama kenelle voitto menee, kunhan ei tuolle suutaan vääntelevälle rumasieluille ihmisille.


    • vanha nainen

      Jennin käytös Tuulikkia kohtaan on raivostuttavaa katsottavaa.
      Ihailin Tuulikin itsehillintää ja asennoitumista siinäkin tilanteessa, jossa Jenni repi kirjan Tuulikin kädestä.
      Jos Tuulikki olisi tyhmä, hän olisi pistänyt Jennin ojennukseen, mutta hän antoi Jennin rauhassa melskata ja saattaa itsensä katsojien halveksimaksi typerykseksi.

      Mitä tulee Tuulikin puheisiin seksuaalisuudestaan, ei siinä ole mielestäni mitään epänormaalia. Kyllä vanhenevallakin naisella on seksuaalielämää.

      • muuta kiinaan

        jenni on paskiainen. pelkkä itsekäs nolla.


    • huhhhuuh

      Tuulikkiin sen enmpää kantaa ottamatta, mietin millainen tämä Jenni mahtaa olla kotona "suljettujen seinien" sisällä, kun julkisesti jo kameraryhmän edessäkin käyttäytyminen on noin kauheaa.. yleensähän ihminen näyttää julkisesti sen paremman puolensa ja ikävät puolet tulee esiin tuttujen parissa..

      • aijjai

        samaa olen miettinyt, varmaan aika pirttihirmu :)


    • farmi??+

      Mitä pahaa siinä sitten on, jos Tuulikki luki kirjaa, jos ei muutakaan tekemistä ole ollut.
      Tuskinpa Jenni on ymmärtänyt, että on ollut ilkeä.
      Ja ei mikä ihme, ainahan sitä sanomista tulee, kun on joka hetki samat naamat vastassa.

      Tuulikin olisi pitänyt osata vaan sanoa tiukasti vastaan.
      Että hänen silmilleen ei hypitä, oli sitten isäntä tai emäntä.
      Joskus näin olikin, mutta vielä napakammin olisi pitänyt Tuulikin ojentaa näitä nuorempia.

    • BroadhouseRecords

      Veikkaanpa että Jenni on loppukahinoissa, ei siksi että olisi hyvä peluri, eikä siksi että olisi hyvä vuoden farmari vaan siksi että se on hyvää tv-viihdettä. Huomatkaa että tämä sarja on K Ä S I K I R J O I T E T T U....

      Jos Jenni tippuisi, aika moni katsoja ei saisi sitä ärsykenappinsa kiihotusta jonka tuo vähä-älyinen kurttunaama saa nyt aikaan. Mikään ei ole yhtä nautittavmpaa kuin seurata itseään heikompilahjaisen rimpuilua.

      Itse tosin soisin Sannin voittavan, mutta se ei ole kovin todennäköistä. Toivottavasti olen väärässä.

    • mytinät kehiin

      Siksipä juuri Tuulikki on viisas, ei viitsi ruveta riitelemään moisen pirttihirmun kanssa, se on viisautta kun osaa olla sanomatta tuossa tilanteessa, moni oisi tehnyt niin että kunnon rähinät olisi saatu aikaan...
      Siksihän Jenni on mukana ja otettu mukaan, että saadaan kunnon mytinöitä ja ärsytystä katsojoille...
      Sanni voittaa, näistä ansaitsee sen voiton...toivon niin!

    • Peukkuja muille!

      Suorastaan liikutuin, kun tulin tänne. Olen juuri samaa mieltä, kuin useimmat teistä, että Jennin käytös on uskomattoman tyhmää ja röyhkeää. Pitäisi tuossa iässä ymmärtää, ettei Tuulikin ikäinen jaksa samalla tavalla, kuin parikymppiset. Hänen tietonsa, taitonsa ja elämänkokemuksensa kyllä kelpaavat, kun arvon neidillä menee sormi suuhun.
      Vanhempia ihmisiä ei kerta kaikkiaan sovi kohdella ja puhutella tuolla tavalla, kuin Jenni on tehnyt.
      Saa nähdä miten siellä käy.

      • Voe ihme

        Jenni kehuu Turun sanomien ekstran haastattelussa, että pärjäsi Farmilla ennen kaikkea hyvien sosiaalisten taitojensa ansiosta ja tuli kaikkien kanssa toimeen.

        http://www.ts.fi/teemat/extra/592757/Kaupunkilaiselta onnistuu entisajan maalaiselama

        Antakaapa tytölle palautetta Turun Sanomien sivuilla ko. juttuun, sinne on mahdollista kommentoida.

        Itse on pakko sanoa, että harvoin tapaa noin huonosti käyttäytyvää ja noin kehnoilla sosiaalisilla taidoilla olevaa ihmistä, joka kylvää myrkkyä ympärilleen. Eikä voi kyllä kehua järjen jättiläiseksikään tätä Jenniä, joka rinnastaa hyvät käytöstavatkin teeskentelyksi, hänen mielestään pitää vaan lauko sontaa toisten silmille, jos siltä tuntuu ja niin hän tekeekin.


      • Jennin älyn "lahjat"
        Voe ihme kirjoitti:

        Jenni kehuu Turun sanomien ekstran haastattelussa, että pärjäsi Farmilla ennen kaikkea hyvien sosiaalisten taitojensa ansiosta ja tuli kaikkien kanssa toimeen.

        http://www.ts.fi/teemat/extra/592757/Kaupunkilaiselta onnistuu entisajan maalaiselama

        Antakaapa tytölle palautetta Turun Sanomien sivuilla ko. juttuun, sinne on mahdollista kommentoida.

        Itse on pakko sanoa, että harvoin tapaa noin huonosti käyttäytyvää ja noin kehnoilla sosiaalisilla taidoilla olevaa ihmistä, joka kylvää myrkkyä ympärilleen. Eikä voi kyllä kehua järjen jättiläiseksikään tätä Jenniä, joka rinnastaa hyvät käytöstavatkin teeskentelyksi, hänen mielestään pitää vaan lauko sontaa toisten silmille, jos siltä tuntuu ja niin hän tekeekin.

        Miettikääpä mitä ihmisestä paljastaa se, kun hän on lapsellinen, huonokäytöksinen ja sivistymätön, mutta pitää itseään fiksuna.


      • ei julkaistu
        Voe ihme kirjoitti:

        Jenni kehuu Turun sanomien ekstran haastattelussa, että pärjäsi Farmilla ennen kaikkea hyvien sosiaalisten taitojensa ansiosta ja tuli kaikkien kanssa toimeen.

        http://www.ts.fi/teemat/extra/592757/Kaupunkilaiselta onnistuu entisajan maalaiselama

        Antakaapa tytölle palautetta Turun Sanomien sivuilla ko. juttuun, sinne on mahdollista kommentoida.

        Itse on pakko sanoa, että harvoin tapaa noin huonosti käyttäytyvää ja noin kehnoilla sosiaalisilla taidoilla olevaa ihmistä, joka kylvää myrkkyä ympärilleen. Eikä voi kyllä kehua järjen jättiläiseksikään tätä Jenniä, joka rinnastaa hyvät käytöstavatkin teeskentelyksi, hänen mielestään pitää vaan lauko sontaa toisten silmille, jos siltä tuntuu ja niin hän tekeekin.

        Turun sanomat kaunistelee kirjoituksia, eikä julkaise todellisia mielipiteitä, niin vähän on julkaistu niitä, tietenkin on sellaisia niinkuin täälläkin, mutta kuitenkin pitäisi jokaisen saada sanoa sanottavansa, kun siihen on annettu muka mahdollisuus...


    • (....)

      "eli viisikymmentä päivää yhdentoista muun farmilaisen kanssa...."-kirjoitettu 8.2.2014
      Miksi paljastaa,että oli Farmilla koko ajan (50 päivää).
      Ei meille ole näytetty,että Farmilla oli kaikki muut yksitoista kilpailijaa 50 päivää,ja eihän he olleetkaan.

      Jennissä on tuo hassu piirre,että Tuulikkia poljetaan,mutta kun maisemiin tulee sopiva iäkäskin mies...kyllä "ääni muuttu kellossa"...alkaa ääni helkkyä ja sillai...

      • SANNI VOITTOON !

        Jennistä en viitsi edes kirjoittaa, on jotain niin...... Toivottavsti lukee näitä sivuja, ehkä sitten hetkeksi pysähtyisi ja miettisi omia tekojaan/ajatuksiaan/itseään.. Jos vaikka sitten ymmärtäisi ettei kaikki nyt olekkaan ihan niin kuin kuvittelee. Toisaalta uskon kyllä ettei näitä lukiessaankaan ymmärtäisi miksi täällä palautteet ovat muuta kuin miten hän itsesä näkee ja kokee.
        Mutta SANNI VOITTOON !!! On ainpoa asukas joka selviää kaikesta, voisi jäädä farmille esim. yksin ja kykkenisi pyörittämään farmia helposti ja eritoten "päänuppi" kestää/kestäisi vaikka eteen tulisi ihan mitä tahansa.
        SANNILLE VOITTO :)


      • Naaman vääntely
        SANNI VOITTOON ! kirjoitti:

        Jennistä en viitsi edes kirjoittaa, on jotain niin...... Toivottavsti lukee näitä sivuja, ehkä sitten hetkeksi pysähtyisi ja miettisi omia tekojaan/ajatuksiaan/itseään.. Jos vaikka sitten ymmärtäisi ettei kaikki nyt olekkaan ihan niin kuin kuvittelee. Toisaalta uskon kyllä ettei näitä lukiessaankaan ymmärtäisi miksi täällä palautteet ovat muuta kuin miten hän itsesä näkee ja kokee.
        Mutta SANNI VOITTOON !!! On ainpoa asukas joka selviää kaikesta, voisi jäädä farmille esim. yksin ja kykkenisi pyörittämään farmia helposti ja eritoten "päänuppi" kestää/kestäisi vaikka eteen tulisi ihan mitä tahansa.
        SANNILLE VOITTO :)

        Jotkut hehkuttavat, että pitää olla positiivinen, vaikka ovat erittäin negatiivisia itse. Usein se johtaa mitä kummallisempaan naaman vääntelyyn, jossa suuta väännetään "hymyn" tapaiseen irvistykseen kaikissa tunnetiloissa, kiukkuisena, itkuisena, allapäin jne. Muut ihmiset tunnistavat tämän alitajuntaisesti, koska muu osa kasvoista ja kehon kieli eivät ole synkronissa tämän "hymyn" kanssa.

        Noille ihmisille tulee aika nopeasit erilaisia pakkoliikkeitä kasvoihin, varsinkin jos he joutuvat työssään esiintymään. On sekin tietenkin pakkoliike, että suuta väännetään "hymyyn", vaikkei sisin ja muu olemus ole lainkaan iloinen tai positiivinen, aluksi tuo pakkoliike on vain tietoisest tuotettu. Myöhemmin siitä tulee automaattinen ja siihen yhdistyy erilaisia kasvojen nykimisiä ja vääntelyitä tiedostamatta, vaikkei siihen olisikaan syynä mikään hermostollinen sairaus.


    • Sanni suosikkini

      Jennin hampaissa on nyt Joni Tuulikin lähdettyä! Jatkuvasti natkutti Jonista Sannille. Sanni ei ottanut kantaa, viisas nainen ja fiksu!

    • Jenni on suuri nolla

      Se Jennihän on koko ajan ollut koko porukan valittaja!

      Jatkuvaa valitusta ja selän takana puhumista.. Jenni on häpeäksi koko naissukupuolelle.

      Ei olisi sen naisen tarvinnut syntyä ollenkaan ja siltä pitäis kieltää lisääntymisoikeus kokonaan, ettei tollasia synny enään yhtään lisää.

    • öhömmm

      Nythän nähtiin ettei vika ollut yksin siinä ettei Jennin ja Tuulikin kemiat kohdanneet ja kolisi, Tuulikki lähti ja alkoi välitön seläntakana kampajointi ja mussutus Jonista Sannille, edelleen tiedän että nämä on leikattuja, ja ei koko totuus, mutta voi veljet että ahdistikin katsoo sitä purnauksen ja seläntakana puukotuksen määrää!! Sitten kirkkain silmin miettii kuinka on saanut luottamusta muilta kisailijoilta tulevaakin ajatellen, noh ei kyllä ainakaan mielestäni ole ansainnut sitä, ainakaan sen perusteella miten tuolla käyttäytyy ja aina on joku hampaissa!

      Niin, vuoden farmarihan mitataan sillä taidolla, tiedolla ja voimalla..ja peliähän tämä on, mutta täysin ylpee ei voi kukaan olla tuosta suorituksesta ja millä on näinkin pitkälle pötkinyt!! Ikävää katsottavaa ja kuunelltavaa.

    • lammasfarmari

      Karitsakin huomaa mikä ero on Jennillä ja Sannilla .Sanni on sen suosikki .Jenniltä ei hellyyttä sille löytynyt .

    • missä oikeus

      narsistinen Jenni. Ei ole ansainnut loppuottelupaikkaa.
      Sinin kanssa ollessaan häätömittelössä TUOTTAJAT SALLI VÄÄRYYDELLÄ JENNIN VOITTAA.
      SINI OLISI VOITTANUT JOS OLISI NOUDATETTU SÄÄNTÖJÄ.
      Meni koko ohjelmaan maku kerralla.
      Jos on säännöt laadittu jonka mukaan toimitaan niin miksi sitten Pääskysaari hyväksyi häätömittelössä räikeän virheen jonka jokainen katsojakin huomasi??????????!!!!!!!!!!!
      halusko Nelonen nuoleskella Turkulaisia????
      Jennin luonne on törkeän itsekäs. Hui kauhea minkälainen nainen voi olla.

      • missä oikeus

        Tulipa virhe...tarkoitin juontaja Ellen Jokikunnas. Jostakin tuli Pääskysaari.


    • pois pois

      Kyllä se väärin meni ja tosi rankasti.Ja sit jos tää "Niskavuoren Heta" voittaa koko kilpailun niin Siniä petkutettiin koko rahan edestä.

    • reklamaatio1111

      Tehkää kaikki valitus tuosta häätömittelöstä kirjallisesti neloselle, pakko niiden on ottaa tosissaan se vääryys, mikä tehtiin Siniä kohtaan Jennin hyväksi.

      Siitä vaan kaikki nyt rustaamaan sähköpostia neloselle farmin mittelöstä.

    • narsisti-jenni

      jenni on sadistinen ihmishirviö! minä minä minä minä-jenni.

      • hauku joku

        Jos Jenni tuon mittelön voittaa,,niin nelonen sen verran häviää..

        Mutta oma on TYHMYYTENSÄ kanavan johtajalla,, liika on liikaa.

        Jos haluttiin käsikirjoittaa näin huono ohjelma,, niin hävijänä on Jenni ja myös nelos kanava,.,.,.,

        Vaikka typsy luulee voittavansa,, niin häviää paljon enemmän.. muistan ainakin hänet sellaisena ihmisenä jota en haluaisi edes tavata.Siis YHDENTEKEVÄ.


    • ............

      Olen minäkin todella pettynyt ohjelmaan. olin odottanut että ohjelmassa etsitään todella parhaiten töistä selviytyjää, joka oikeassa elämässäkin pystyisi pyörittämään tilaa. Nyt he, jotka oikeasti olisivat siihen pystyneet ovatkin jo pudonneet naurettavilla kilpailuilla joilla ei ole mitään tekemistä reaalisen osaamisen kannalta.

    • ngrkä

      On sellainen "kutina",että Joni äänestetään suoraan finaaliin,koska Jennin vastustajat
      keskittävät äänet yhdelle ja se on Joni.
      Farmissa kukaan ennakkosuosikki ei ole sitten kuitenkaan menestynyt ennakkoarvioiden mukaisesti,siis Jenni ei saakaan äänestyksessä voittoa.

      "...ja maailma tuntuu hajoavan..."
      Jennin minä hyvä...minä paras-maailma" hajoaa,kun joutuu ulkopuolisten silmin arvioitavaksi.
      Vertauskuvana on kokon romahtaminen.

    • satku

      Jenni on ärsyttävä, pilalle hemmoteltu akka! Lapsellinen, neuroottinen, narsisti. Ja miten kiero!

    • Emäntä minäkin

      Olen pettynyt Farmin tapahtumiin koska sääntöjä ei noudatettu Sinin ja Jennin häätömittelykilpailussa sekä siihen että tälle Jenni-tähtöselle annetaan puhe ja esiintymisaikaa enemmän kuin muille kilpailijoille.Ei ole tasapuolista toisia kohtaan.Saa selittää omat näkemyksensä mielensä mukaan ja mikä ihmeellisintä:Onko löytänyt kestään mitään myönteistä?Ei!

    • kenoveeva

      Keskiviikona näkyi pikku pätkä kun Jenni itkeä tuhersi jollekkin että Sannilla ja Tuulikilla on joku liitto.....voi kun olisikin.Toivottavasti Pekankin silmät ovat auenneet Jenniä kohtaan,sehän näytti tykkäävän hänestä.Toivottavasti Tuulikki on ehtinyt avata sanaisen arkkunsa kertonut Jennin törkeästä käytöksestä muille kisailijoille.

      • Farmin katsoja

        Toivottavasti Jenni ottaa ohjelmasta opikseen ja muuttaa käytöstään. Pois kaksinaamainen ihmisten irvistely selän takana, pois leukojen vääntely ja pois lainausmerkit ilmassa, pois omien tekemisten yliarvioiminen ja toisten tekemisten vähättely. Omissa tekemisissäänkään kun ei aina ollut järjen hiventäkään. Hänhän se oli, joka kerätytti väellänsä lehmän läjiä laitumelta ja joka lappoi punamultaa ämpäreihin padasta ja taas pataan. Empatiakyky häneltä puuttuu, sitä ei kai voi oppia, jos sitä ei ihmisessä ole. Sääliksi kävi tyttöparka pari iltaa sitten, kun hän oletti olevansa kilpailijoista se kiva ja oikeudenmukainen ihminen.


    • Pennitön Jennitön!

      Varokaa miehet Jennin kaltaisia naisia!!! Kyllä varmasti osaa kyykyttää ja passuuttaa itseään aamusta iltaan! Ei pirulainen olisi antanut Jonille edes tarpeeksi syötävää!! Kauhea irvistelijä, toivottavasti häviää ja jää katkeraksi vanhaksi piiaksi loppu elämäkseen!! HÄPEÄ, KIEROILIJA!!

      • hyi1

        Ajattele tuota tyyppiä työkaverina. Hui, ihan pahaa tekee. Miks se on niin katkera. Onko se uskolla pilattu narsisti?


    • JENNI KATSO PEILIIN

      Sinä Jenni haukuit niin älyttömästi Tuulikkia. Otapa peili kauniiseen käteesi ja katso sinne peiliin. Sieltä se kertomasi kaltainen ärsyttävä nainen näkyy.
      Sitä vartenhan ne kanssakilpailijat sinne tulivat, että saivat äänestää teistä kolmesta viimeisimmästä kilpailijasta yhden suoraan jatkoon. Ihan suotta raivosit.

    • turuuust

      Voi Jenni parka, kun et vielä ymmärrä, että hienoista taidoistasi ja uusien taitojen oppimisesta huolimatta et itsekään vielä kaikkea osaa. Se että joku on kanssasi eri mieltä ei aina ole pelaamista sinua vastaan. Sinä pikku kultamussukka, joka varmaan olet osannut aina kietoa vanhempasi pikkusormesi ympärille ja saanut tahtosi läpi, niin sinä et vain aina ole oikeassa, kyllä sinä sen vielä vanhempana ja kokeneempana opit sekä opit myös häviämään ja myönnät sen myös itsellesikin, usko siihen.

    • länkyttäjäjenni

      Joni finaaliin Sannin kanssa...toi länkyttäjä Jenni on aivan uskomaton tapaus!!! Mitä se siellä valittaa että selän takana spekuloidaan,että jo pudonneet kilpailijat kyselee mm Tuulikilta farmin tapahtumista...no koska taitaa neitiä hieman pelottaa mitä Tuulikki kertoo...ei tollasta primadonnaa voi yksinkertaisesti äänestää finaaliin. Toivottavasti muu porukka näkee mikä kauhee ihminen se on, täysin kaksnaamainen penikka! Kun Tuulikki putos,heti alko haukkuminen Jonista.Jonin lypäsmisestä,Jonin syömisestä..Joni sitä Joni tätä...aina kun Jenni on äänessä se ei puhu muuta puhu kun haukkuu miuta..huh huh mikä muija!! Ja tottakai pudonneet haluaa tietäå varsinkin Tuulikilta farmina tapahtumia koska Tuulikki oli pudonneista siellä pisimpään. Toivottavasti ton Jennin naamaa ei tarvii tän jälkeen missää ohjelmassa katsella...ei vaan jaksa !

    • Seuraajatyyppi

      Jenni oli viimeisen yön häätömökissä ja ilmeisesti oli vähän ajatellut toimintaansa farmilla. Silmät olivat siinä määrin turvoksissa, että tuskin oli nukuttu vaan itketty. Ja usemman kerran mainitsi käytöksestään Tuulikkia kohtaan, ehkä hän tarvitsi tämän hiljaisen hetken itsensä kanssa, jotta pääsi vähän tutkiskelemaan käytöstään. Hänhän ei "pelannut" mutta silti useampaan kertaan toisti, että halusi kaksi pois oman käden kautta! Että semmonen Jenni.

      • Sanni voitti Hienoa!

        Ei se mitään käytöstään itkenyt, narsistit eivät osaa aidosti katua käytöstään.

        Sitä potutti kun Sanni pääsi selkeällä äänimäärällä finaaliin ja tiesi ettei pysty Sannia finaalissa voittamaan.

        Siellä se Jenni vieläkin häätömökissä laski kuka mitäkin ansaitsee ja kenet oli pystynyt poistamaan farmilta.

        Kun taas Sanni mietti omaa aikaansa farmilla ja ihmisenä kasvuaan.

        Sanni ansaitsi voiton! Pärjäsi niin ihmisten kuin eläintenkin kanssa ja suoriutui kaikista farmin töistä valittamatta.


    • katsoja4

      Olisin halunnut nähdä vielä sahauskisan, miten Jenni olisi nolosti hävinnyt senkin, kyllä säkkikisa oli hyvä kun Jenniä vietiin Sannin voimalla.
      Jenni myönsi olleensa oma itsensä farmilla, siis tuommoinen on oikeassa elämässäkin, no nyt on tämä ohjelma nähty, jos seuraavia farmeja tulee, voisi olla pikkasen paremmin suunniteltu noi kilpailut ja säännöt, voisi olla erikseen tuomarit, tästä jäi vähän huono maku ja epäreiluuskin.
      ONNEA SANNILLE VOITOSTA! SINÄ ANSAITSIT VOITON!

      • niin totta

        " no nyt on tämä ohjelma nähty, jos seuraavia farmeja tulee, voisi olla pikkasen paremmin suunniteltu noi kilpailut ja säännöt, voisi olla erikseen tuomarit, tästä jäi vähän huono maku ja epäreiluuskin."


        Aivan samaa mieltä, huomasin että myös Jonin kanssa kilpaillessa finaalipaikasta Ellen oli puolueellinen Jennille. Jenni lämäisi näppinsä kiekolle mutta Ellen vaan posotti kysymyksensä loppuun eikä keskeyttänyt kysymystä niinkuin Sannin kohdalla teki.

        Kilpailun pitäisi olla niin selkeä ettei juontajan omat mieltymykset ja suosikit pääsisi vaikuttamaan lopputulokseen.


      • Niin ja
        niin totta kirjoitti:

        " no nyt on tämä ohjelma nähty, jos seuraavia farmeja tulee, voisi olla pikkasen paremmin suunniteltu noi kilpailut ja säännöt, voisi olla erikseen tuomarit, tästä jäi vähän huono maku ja epäreiluuskin."


        Aivan samaa mieltä, huomasin että myös Jonin kanssa kilpaillessa finaalipaikasta Ellen oli puolueellinen Jennille. Jenni lämäisi näppinsä kiekolle mutta Ellen vaan posotti kysymyksensä loppuun eikä keskeyttänyt kysymystä niinkuin Sannin kohdalla teki.

        Kilpailun pitäisi olla niin selkeä ettei juontajan omat mieltymykset ja suosikit pääsisi vaikuttamaan lopputulokseen.

        katsojat saisi äänestää putojat. Jenni olisi pudonnut heti alussa. Olisi peli ollut rehdimpää ja miellyttävämpää katsella.


    • mnkly

      Rakkaat ihmiset kun saisi tämän palstan kaiken negatiivisuuden käännettyä positiivisuudeksi. Elämä olisi ihanaa.

      • ansaittu voitto

        Juu, minäkin mielelläni lähettäisin sen positiivisuuden Jennille, jos se auttaisi häntä elämässä eteenpäin ja näkemään oman luonteensa! Kyllä oli erilaiset puheet näillä nuorilla naisilla häätömökeissään! Toinen mietti omaa aikaansa farmilla ja toinen moitti kanssakilpailijoitaan ja sitä, kuinka monta hän oli "oman kätensä kautta" pudottanut! Arvatkaa kumpi oli kumpi!

        Onnea Sannille! Hän on voittonsa ansainnut reilulla käytöksellä ja ahkeruudella! Upea nainen! Toivotan sinulle menestystä elämässäsi!


    • VOITTO OIKEALLE

      Oikein paljon onnea sinulle Sanni. Uskon ja toivon, että tämän kisan myötä sinulle aukeaa uusia portteja elämässäsi.

      Jennillä lienee itsetutkiskelun paikka. "Minkä taakseen jättää sen edestään löytää". Kyllä niissä vanhan kansan sanonnoissa on paljonkin perää, vaikka ivallisesti suhtauduitkin Tuulikin sanontoihin.

    • 6+1

      Farmi-Jenni on kuulema Turussa lehmänäyttelyn vetonaulana. Sinne kaikki emännättömät isännät kosimaan, josko suostuisi maatalon emännäksi? kun kerta niiiiin hyvin hallitsee nyt kaikki maataloustyötkin ( omien kehujensa perusteella).

      • fcfr

        P.a.s.k.a.a. tuo menee sinne luomaan.
        Luulen,että moni jättää menemättä tuohon näyttelyyn.


    • Noin se pitää!!!

      HYVÄ SANNI!! Olit rehellinen, ahkera, sydämellinen ja vielä söpö!!
      Jenni irvistelijä oli todellakin oma itsensä loppuun asti, ilkeä, katkera, omahyväinen, kateellinen, kiero, pahn suopa, itserakas jne.
      Onnittelut Sannille ja terveiset Tuulikille!!

    • Kesä

      Aurinkoa ja lämmintä luvassa, kesä lähestyy. Ajatelkaa positiivisia ajatuksia. Farmi kisa on ratkennut ja päättynyt hienoon finaaliin. Onneksi olkoon Sanni ja Jenni.

    • nainen L:rannasta

      Eiköhän laiteta piste tälle keskustelulle ja arvioida itse kukin omaa suhtautumista lähimmäisiimme.
      Uskon, että monella meistä on omassa käytöksessämmekin parantamisen varaa.

      Hyvää alkavaa kesää kaikille Farmin osanottajille, samoin kuin keskustelijoillekin.

    • kesäheinä

      No jos siltä tuntuu niin ihan vapaasti voi arvioida ja parantaa.Mutta ei pidä vaatia kaikkia tekemään samoin ,tämä on kuitenkin yleinen keskustelu palsta.

    • hölmö ohjelma

      Minustakin tää Jenni oli aika outo.

      Mutta olikohan se sitten todellinen kuva vai käsikirjuutus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe