Veikkaus Oy ei palauta

24242

Kun katsoo pelitilin tiliotteita - niin kaikki muut peliyhtiöt palauttaa edes jotakin - Veikkaus Oy puhdas nolla. Pelkkiä ottoja. Paf, Ray ja jopa Unibet jokainen muistaa myös pelaajaa takaisinkinpäin aika ajoin. Ei ihme, jos väki on luisumassa netin ihmeelliseen maailman Veikan ahneelta kädeltä.

Sitä saa, mitä tilaa. Eli ei just mitään.

20

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kankkulan kaivo

      Eipä niin. "Vastuullisessa" Veikkauksessa arpoja voi pelata vain sadalla eurolla päivässä ja lähes tuon satasen siinä kyllä päivässä menettääkin. Kokeilin riittävän monta kertaa ja riittävän monta satasta, jotta totean ettei kannata.

      Nyt olen tehnyt Veikkauksen kanssa sellaisen sopimuksen, että koska Veikkaus ei anna minulle, en minäkään anna Veikkaukselle. Vuosikymmeniäpä tuota tuli pelailtuakin vähän kaikkia lottoja, arpoja ja kenoa ja runsaasti keskivertopelaajaa enemmän.

      Mitä paremmat asiakkaan profilointi- ja analysointisysteemit Veikkaus on kehittänyt, sitä huonommat voitot. Kymmenellä kenorivilläkään ei kuukausiin kahta euroa suurempia voittoja nykyisin ja useina päivinä ei mitään.

      Kertokaapa muutkin näitä häviötarinoita, kun lehdet hehkuttavat pelkästään suurvoittoja. Minun suurin voittoni kaikkina näinä vuosina on ollut sata euroa. Eli Veikkaus - pettymysten pelit.

      • Anonyymi

        Netin Idiana Jones arpa isolla panoksella antaa jonkun voiton kunhan muistaa jättäää pelaamisen ajoissa.


    • 3243

      Veikkaus tosiaan antaa jonkun parinkympin ''voiton'', jos on ollut viikkokausia koskematta pelitiliin. Läpinäkyvää. Ja nämä suurbingovoitkin.. menevät tod.näköisimmin omille sankareille. Tarpeeksi monta yritystä takana ja kovasti ohi pukkaa.

    • haluu kans

      "...Paf, Ray ja jopa Unibet jokainen muistaa myös pelaajaa takaisinkinpäin aika ajoin."

      Ai että palauttavat aika-ajoin rahaa ilman osallistumista ????

    • ddaswe

      viimeisin lotto voitto 4 oikein vuodelta 1998,joka viikko samat 5 riviä pelissä.mielenkiinto hiipuu,porukkapeleihin ei ole myöskään koskaan osunut
      mitään.ikikeno sentään antaa 1-3 e kuussa,mutta ottaa 300e.
      loton suosio romahtanut ja heti alko jättipotti nousemaan et saadaan kansa lottoomaan.jotenki ne sen pystyvät näköjään järjestämään.
      joku saa veikkauksen kehujen mukaan aina joskus jättipotin,muut ei saa koskaan
      mitään mieltä lämmittävää.sairaalloisen ahdeuden kehittämä pelimuoto.

    • jo on???

      Tietokone tietää ja etsimällä etsitään rivi, jota ei pelattu ja niin saadaan kasvatettua jättipottia. Ei ne nyt yks kaks muuten sillä tavalla vähene ne päävoitot. Tuonhan jokaisen järkevän ihmisen pitäis tajuta kun rivejäkin on vielä enemmän pelattu kuin ennen. Täys ihmisten harhaanjohtamista, että pelatut rivit eivät vaikuta ja että ne pallot ihan oikeasti sattumalta ilman mitään ennakkovalmisteluja sieltä antavat sen rivin.

      "lottokansan vapaaehtoiset lahjoitukset" valtion hyväksi. Niinhän niistä on Seurassa kirjoitettu. Tukia jaetaan yhdistyksille ym. veikkausvaroista. Kuin ihmeessä ihmiset eivät nosta jo alymölyä oikein kunnolla? tai lopeta pelaamista. Lottovoittajahan tulee vastaamaan facebookissa kysymyksiin, jotta saadaan tietää minkälainen on oikea lottovoittaja ja mukamas lisää uskottavuutta??
      Mites sitten suu pantais?

      • Anonyymi

        Vanha ketju, mutta joo. Selkeä muutos tapahtunut varsinkin tämän vuoden aikana. Ei anna esim. kenosta enään mitään takaisin, ja nyt loppuu pelaaminen. Nyt näkee selkeästi omassa pelaamisessa, että poistettavien pelikoneiden tuotot otetaan muualta. Veikkaus boikottiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanha ketju, mutta joo. Selkeä muutos tapahtunut varsinkin tämän vuoden aikana. Ei anna esim. kenosta enään mitään takaisin, ja nyt loppuu pelaaminen. Nyt näkee selkeästi omassa pelaamisessa, että poistettavien pelikoneiden tuotot otetaan muualta. Veikkaus boikottiin.

        Ihan haista paska puulaaki koko veikkaus.
        Pelkkää huijausta ja 100% kusetusta sekä pelkkää valetta koko touhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan haista paska puulaaki koko veikkaus.
        Pelkkää huijausta ja 100% kusetusta sekä pelkkää valetta koko touhu.

        Lisäveroa vaan, ei aitoja arvontoja tai hyvin hyvin kohdennettuja voitonsaajat..

        Sellainen on vaikutelma.


    • Anonyymi

      Yhteistyö S ja K ketjujen kanssa pelaa. Kaikki suurvoitot pelattu näihin kuuluvilla pelipaikoilla.
      Lisäksi, kun on koko vuoden tullut jatkuvasti vain Max 1 oikein, kuinka ollakaan heti kun jättää osallistumatta edellisviikon rivillään olisi saanut ison voiton kun ei osallistunut. Tämä on sitä nettiajan ihanuutta. Arvontojen tuloksia on helppo "järjestellä".

    • Anonyymi

      Vaikea uskoa sattumaan. Kun koko vuoden on tullut aina 0-1 oikein, pelitilin tullessa nollaan pidin taukoa osallistumisessa. Heti ekalla viikolla kun en netissä osallistunut, tuli rivi jolla edellisen viikon rivilläni olisin saanut ison voiton ja seuraavalla viikolla Suomeen Ejpotin päävoitto.
      Asun myös kaupungissa, johon ei ole yli 20 vuoteen osunut isoa päävoittoa lotto tai ejpot peleissä. Harvat isot alavoitot osuvat AINA ilman veikkauskorttia kupongilla pelanneelle samaan kaupungin osaan kaukana ruutukaava alueesta ja keskustasta.
      Ei ole siis ole mitään järkeä osallistua kun voittajia ei arvota vaan valikoidaan postinumeron, pelihistorian, verotietojen ym perusteella silloin kun voittaa tunnistautuneena pelaten. Tällainen vaikutelma on tullut.

      • Anonyymi

        SInulla ei ole järkeä.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SInulla ei ole järkeä.....

        Veikkauksen asialla?


    • Anonyymi

      Kylä nää bingotkin on pers33stå. Mikseivät ne laita sinne bingoa, jossa voi ostaa
      vain yhden kupongin. Nyt ilmeisesti vain isolla rahalla pelaamalla voi voittaa.

    • Anonyymi

      Ei tunnu palauttavan. Kenoillut pienillä rahoilla muutamia rivejä päivässä maksaen jo satasen vuoden vaihteen tietämiltä asti sillä ei mitään nostettavia voittoja saanut tämän laitetun panoksen verran suurempana mutta silti ennen tätä kijoittamaan tuloa nosti sukasta neljä perättäistä numeroa oikein illan arvontaan verraten mikä kertonee jotain veikkauksen pelien laadusta mukaan lukien suokuokka jussi aikaiset sloganit suomalainen voittaa aina mutta kuka suomalainen sitähän legendaarinen sananparsi ei kerro, enempi onkin korville vain inttisauna huumoria millä ei lauteilta lähdettyä ole mitään merkitystä.

    • Anonyymi

      LUKEKAA TÄÄ !

      Riittävän isolla tietokoneella laskien voivat suorittaa arvontoja jakaen voitot postinumeroihin pohjautuvasti mikä tasoittaa kaupoissa lapulla pelaavia. Erikoisin selkeä havainto on pitempi tauko veikkauksen peleissä ja ensimmäinen pelattu arvonta ossuu paremmin sitten alkaa kusetus kierrokset, vihjailee että on jotain "tabuja" veikolla olemassa.

    • Anonyymi

      100 sella kusttavat joka kiinostuu enemmin pelaamaan, Nyt myöh arvonta kaikki ohi mut jo aikaisemmin päivällä pelatuissa isoja voittoja kautta koko linjan päiviä katsoen. Veikkaus ei ollut tällä kertaa selvillä tietäen miten tarkaan millä laajuudella tulinkin seuranneeksi tilannetta omalta tietokoneelta käsin vaan kusivat kyllä tässä kohtaa omille reisille.

      • Anonyymi

        Ei supertietokone yltänyt taivuttamaan riviä et likaiset jäljet olisi kadonneet :)


    • Anonyymi

      Kai vähintään joku koskemattomuus sääntö on harvoin pelaavalle tai poliisihallitus sana on hämmentävä mielummin costar nostrat valvoo.

    • Anonyymi

      Taidetaan pedata jättipottia keski Eurooppaan, Saksan tai Norjan suuntaan Ejpotissa näin vuoden alussa. Tämän lisäksi Viking Lotto 35 milliä mennee Norjaan.
      Lottoa nostatetaan samaan aikaan lohdutus palkinnoksi suomalaisille.
      Useita viikkoja vielä maksimisummiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe