Sipilä munasi taas totaalisesti

KEPUn kympiltä Juha "tyhmä" Sipilältä kysyttiin tänään eduskunnassa vaihtoehtoja jatkuvan räykytyksen ja valehtelun sijaan. Niinhän siinä kävi, että Sipilä häkeltyi totaalisesti ja sortui taas kerran takelteluun ja änkytykseen.

Faktahan on, että KEPUlla ja erityisesti Sipilällä ei ole käsitystä valtion talouden tilasta saatikka sitten vaihtoehdoista sen hoitamiseen.

Miten ihmeessä KEPU hakee kympikseen tällaisia mitättömyyksiä, jotka ovat jo omissa bisneksissään munineet täysin?

16

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen oikea Osmium 76, joku keputolvana, esiityy nimimerkilläni ja kirjoittaa törkeyksiä sitä käyttäen omanaan. Eihän kukaan siihen usko, että mimä oikea Osmium 76 syyllistyisin moiseen, kuten Kapin haukkumiseen ja homotteluun ja olet sinäkin sellaista kohtelua häneltä saanut minun nimimerkilläni.

      Olet täysin oikeassa, Juha Sipilä puhui itsensä niin totaalisesti pussiin etten ole moista ikinä ammattilaiselta nähnyt. Kepuänkyröiden rakkikoiraosasto Mauri Pekkarinen ja Kimmo Tiilikainenkaan eivät pystyneet normaaliin vihan, kaunan ja kateuden kylvöön ja sen lietsontaan ja heille normaali valehteleminenkaan ei mennyt kuten vettä vaan.

      Mauri Pekkarinen meni niin sekaisin, kun normaali rakkikoiramainen hyökkäily ei onnistunut, että veti hatustaan, tai peruukistaan uuden "Keltaisen kirjan" ja Hokkus Pokkus sieltä löytyy heti ensivuoden aluksi, tai jo sitä ennen 700 000 000 euroa. Se löytyisi tosi helposti maatalouden eläkkeiden, lomakustannusten, luopumiskustannusten ja kohtuullisella leikkaamisella. Tätäköhän Mauri Pekkarinen tarkoitti? Ei, sinne tyhmyyden tynnyrin pohjalle milloinkaan järjen valo koskaan paista.

      Maatalous"yrittäjät" eivät maksa kuin pienen osan eläkkeistään, lomat ja luopumiskustannukset ja sairauskustannukset maksavat rehelliset palkansaajat ja yrittäjät. Maatalousyrittäjien 56/50 vuoden "eläkkeiden kaltaiset etuudet" ovat muiden maksettava viimeistä senttiä myöden.

      • öw5oju

        Mahtaako Suomessa olla muuta ammattikuntaa, jossa eläkeläisten osuus on kaksinkertainen työtätekeviin nähden, kuin viljelijät.


      • Osmium 76
        öw5oju kirjoitti:

        Mahtaako Suomessa olla muuta ammattikuntaa, jossa eläkeläisten osuus on kaksinkertainen työtätekeviin nähden, kuin viljelijät.

        Työntekijöiden siis palkansaajien eläkkeet syntyvät siten, että siitä tuloksesta mikä syntyy työn, luonnonvarojen ja pääoman yhtyessä yrittäjän toimesta työnantaja ja työntekijä yhdessä maksavat osuutensa työeläkelaitosten kassoihin. Tästä rahasta työeläkevakuutusyhtiöt maksavat eläkkeet edunsaajoille.

        Samoin toimivat myös julkishallinnolliset työpaikat, siis työeläkemaksun työnantaja pidättää palkasta ja maksaa sen ja oman osuutensa useimmin surullisen kuuluisaan Kevaan.
        Muistamme hyvin kuinka Kevan entinen johtaja, Markku Kauppinen, keskustan entinen kansanedustaja ja Mauri Pekkarisen serkku heitti 30 miljoonaa euroa kovan luokan talousrikollisten tarpeisiin Kehittyvien maakuntien Suomen saadessa tästä korsimonprosentit. Tämä oli osa Vanhasen ja Korhosen kehittämää rahantekokonetta, siihen kuului hyvin monenlaista rikollisuutta, tietysti, olihan asialla kepun johto ja kepuänkyröiden parhaimmisto mm. Rovaniemen kaupungin sekä virkamies-, että poliittinen johto kaikki kepulaisia ja kovan luokan talousrikolliset.

        Markku Kauppinen esiintyi paskiaisänkyrän uhmakkudella aamupäivänä ja iltapäivällä tuli potkut ja 200 000 kultaisena kädenpuristuksena, se on hyvin rikollisuuden suosimisesta.

        Sitten Matti Vanhanen ajoi Kevan johtoon täysin eläkevakuutustoiminnan ja muunkin elinkeinoelämän ulkopuolelta Merja Auluksen. Hän otti kepun jäsenkirjan ja alkoi kepumaisen rosvoamisen heti kohta töihin päästyään. Sillioin Matin astumajalka toimi, järki taaskaan ei.

        Maatalous"yrittäjien" eläkkeet maksavat muut kuin edunsaajat 78%:ti ja lomat, luopumiskustannukset ja "eläkkeiden kaltaiset etuudet muut maksavat näille vapaamatkustajille viimeistä senttiä myöden. Tämän lisäksi muut eläkevakuutusyhtiöt joutuvat maksamaan näille syöttiläille Myelin kautta kymmeniä miljoonia.

        Ettekö te paskiaisänkyrät voi koskaaan puhua tai kirjoittaa totta? Onko Älypeli vienyt järjen lisäksi vielä viimeisetkin moraalin rippeet?


      • Heh heh
        öw5oju kirjoitti:

        Mahtaako Suomessa olla muuta ammattikuntaa, jossa eläkeläisten osuus on kaksinkertainen työtätekeviin nähden, kuin viljelijät.

        On jopa kolminkertainen. Nimittäin presidentti.


      • )o(
        Heh heh kirjoitti:

        On jopa kolminkertainen. Nimittäin presidentti.

        Siinä sitä riittää pankopojalle avauksien aihetta pitkäksi aikaa, ovathan ne kaikki kolme eläkkeellä olevaa demareita.


    • L.Meller

      Sipilällä on vetelät housussa lestojenkin jo kirottua sitä.

    • pol.t.

      Sipilän puheet olivat eilen tavallistakin pehmoisempia. Mitään konkreettista ei Sipilällä taaskaan ollut esittää.

      Taas lähti Kepun kannatuksesta pari prosenttiyksikköä.

    • dorkat kotiin EK:sta

      Sipilä on dorka ja maakuntasarjalainen, sönkkää paperista ties kenen kirjoittamia teesejä, kehon kieli kertoo kaiken. Pihalla on Sipilä, täysin kuutamolla. Voi kunpa pysyisi kotonaan eikä pilaisi tekijänaisten ja -miesten istuntoa.

    • J Utta

      Hih hih minun ihrat hyllyivät huutamisenin tahdissa hih hih

    • Faktaa pukkaa

      Sipilä oli eilenkin eduskunnassa sen näköinen, että hän ei välttämättä edes ymmärtänyt missä paikassa oli. Joku oli taas käsikirjoittanut Sipilän suuhun asioita, joita Sipilä ei ollut kyennyt omaksumaan.

      Niinpä Sipilä oli hätää kärsimässä kun osaavat ja taitavat hallituksen ministerit vaativat Sipilältä konkretiaa ja perusteluja.

      • rakkiministerit

        Eivät nämä ministerit ole osaavia, kun oppositiolta vaativat ohjeita, miten maata tulisi hallita. Kyllä hallituksen tulee tietää ja osata, mutta tämä hallitus ei osaa.

        Sipilä teki virheen, kun auttoi sote-ratkaisussa. Nyt nämä rakkikoiraministerit vaativat apua lisää.

        Kylläpä hallitus otti kunnnian sote-ratkaisusta.

        Tämä hallitus on pohjalukema Suomen historiassa. Tunsin myötähäpeää kataista ja urpilaista kohtaan, niin törkyä tavaraa kumpainenkin.


    • kepu kuppaa aina

      sipilä on sympaattinen kaveri mutta ei sovi kepuli-vankkureiden kyytiin
      varmasti kyllä oppii tavoille eli lypsämään, kun on tukena vahva kuppariryhmä

      • Pro Keskusta

        Sipilä on kepusatraappien marionetti, jolla ei ole mitään omia ajatuksia. Paha juttu vain on että Sipilä ei kykene sisäistämään hänen suuhunsa kirjoitettuja vuorosanoja.


      • JOHTAJA J:LLÄ
        Pro Keskusta kirjoitti:

        Sipilä on kepusatraappien marionetti, jolla ei ole mitään omia ajatuksia. Paha juttu vain on että Sipilä ei kykene sisäistämään hänen suuhunsa kirjoitettuja vuorosanoja.

        Sipilän näyttää jo ulkonäkönsä puolesta vähän yksinkertaiselta. Kun Sipilä avaa suunsa, ennakkokäsitys paljastuu täysin oikeaksi.


    • voiha nenä sano...

      Paavo Väyrynen on Suomen paras poliitiikko. Kepu sahasi itse koipensa poikki kun jätti Väykyn rannalle viimeisessä PJ-kisassa. Nykyisillä kyvyillä kepu on vajoamassa sdp:n Jutta-sarjaan. Sen kammottavampaa en tiedä. Sipilä vaikuttaa suoraan sanoen hölmöltä tyypiltä, joka on itsekin aivan kauhuissaan nykyisestä asemastaan... lestiset eivät sovi politiikkaan. Niiden papit raiskanneet liian monta lasta maassamme, kuseet ja paskoneet niiden päälle...... en arvosta semmmosta porukkaa missään asiassa....

      • Kili-Kalle.

        Sipilä on paitsi tyhmä hän on myös lestadiolainen. Tyhmä lestadiolainen on pahin mahdollinen yhdistelmä etenkin jos kyseessä on vielä tyhmä ja ahkera lestadiolainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe