Ostin mokoman, koska useammastakin lähteestä luin, että sillä saa kaikkein aromikkainta kahvia aikaan.
Olen keittänyt kotikahvini vuosikausia mutteripannulla, ja ajattelin että jos saan edes lähes yhtä hyvää vaivattomammalla menetelmällä, niin kyllä se mulle kelpaa.
Surren ilmoitan nyt, että ei onnistunut. Kokeilin ensin espressolatuja (jauhan itse pavuista), niistä piiloutuivat aromit niin tyystin että vasta jälkeenpäin tuli jonkinlainen mieto häivähdys, jälkimaku.
Sitten ostin Presidenttipapuja. Tulos: suurinpiirtein niinkuin huonoa pannukahvia.
Ylipäätään en ole saanut samantapaista aromia kuin mutteripannulla aikaan muilla kuin suodattamalla Philipsin Cafe Roma:lla sekä MocccaMasterilla. Halpiskeittimillä turha yrittääkään.
Enkä mielelläni pitäisi semmoista rumilusta pöydällä tilaa viemässä
Mutta mitä höpötystä se sitten on, että suodattaessa osa aromiaineista jää paperiin ja pressopannussa juuri tätä paperia ei ole.
Kertokaa nyt mulle, miten sitä maailman parasta kahvia pitäisi valmistaa pressopannulla, sillä tuhannen kirnulla, vai heitänkö sen samantien lasinkierrätyslaatikkoon :(
Totuus pressopannusta?
Aromitesiin
1
127
Vastaukset
- Sekajäte
Älä ainakaan lasinkeräykseen laita! Ei ole lasia, vaan keramiikkaa, vaikka läpi näkyykin...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nyt tajusin mitä haet takaa
En epäile etteikö meillä olisi kivaa missä vaan. Se on iso hyppy henkisellä tasolla sinne syvempään päätyyn, kuten tiedä402997- 702467
- 1742324
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?332008- 181416
Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411366Naiselle mieheltä
Huomasin tuossa, että jääkaapissani on eräs sinun ostamasi tuote edelleen avaamattomana. Arvaatko mikä?221363- 131249
- 101244
- 221221