Kenen asialla

Isänmaallinen

Kenen asialla KTP on?
Äänimäärien perusteella asiaan uskovia ja asiaa kannattavia on häviävän vähän. Siis KTP ei ole oikeastaan kenenkään asialla. Semminkin kun puolue on poistettu jo kolme kertaa puoluerekisteristä.

Eduskuntavaalit
vuosi edustajia äänimäärä ääniosuus
2007 0 2 007 0,07 %
2011 0 1 575 0,05 %
Kunnallisvaalit
2008 0 1 063 0,04 %
2012 0 704 0,03 %

Se asiassa on hyvä, että tällä menettelyllä änkyrävasemmisto hajoittaa muutenkin vähiä rivejään, jolloin sen valtiopetoksellinen toiminta ei mitenkään pääse esiin.

53

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lunska

      Valionpetoksen valmistelua on kaikki toimet Suomen liittämiseksi Natoon. Myös sellaiset sopimukset, jossa Nato saisi käyttää aluettamme sotatoimiin, tuoda tänne joukkoja ja aseistusta. Suursodan puhjetessa maamme olisi sotilaallisten toimien kohteena.
      Kommunistit näkevät Naton vaarallisena sotaliittona.

      Valtionpetokseen verrattava oli Suomen vieminen euroon ilman kansanäänestystä.
      Työkansalle on ollut tuhoisaa Unionin valtiosopimukset, jotka liittyvät talouskuriin. Suomi on liitetty kriisimaiden mm. Kreikan kohdalla vaatimaan palkkatyöläisten rajuun elinehtojen kaventamiseen. EU-politiikan takia Suomessa leikataan työkansan etuisuuksia ja hyökätään ammattiliittojen oikeuksia vastaan. Kommunistit eivät tue tällaista toimintaa eivätkä ole syyllisiä kansaa vastaan.
      Kommunistit eivät tue transatlanttista USA:n ja EU:n neuvottelussa olevaa sopimusta, joka takaisi suuryrityksille itsenäisen toiminnan jäsenvaltioiden alueella niiden lainsäädännödstä riippumatta. Kommnunistit eivät tässäkään ole kansaa vastaan.
      Kommunistit vaativat normaalien suhteiden ylläpitämistä Venäjän suhteen, olipa siellä kapitalismi tai sosialismi. Toimimme tässä kansan etujen puolesta.

      Se on totta, että kommunistien keskuudessa syntyi hajaannus, jonka siemenet syntyivät jo 60 luvulla. Hajaannus on päättymässä yhdistymiseen. Miten se konkreettisesti tyapahtuu, on vielä auki.
      Työväen yhdistymistä ja politiikan terästymistä kaivataan laajemminkin ja sitä edistää kommunistien yhdistyminen. Varmaa on se, että se tapahtuu.
      Persut hajoittivat osaltaan tai hidastivat luonnollista kehitystä. Työväen silmät ovat huomanneet persujen roikkuvan suurkapitalistien kannassa ja palaavat oman luokkansa luo.

      Valtiopetosta valmistellaan äärioikeiston piirissä a la Maidan.
      Kuka menee Suurmielenosoitukseen, ottakoon kamerat mukaan. Äärioikeisto tulee sinne taatusti mellakoimaan. Mellakointi on heidän epäisänmaallinen tyylinsä.

    • Isänmaallinen

      ### Valtiopetosta valmistellaan äärioikeiston piirissä a la Maidan. ###

      Höpö höpö. Ihan tyypillinen vasemmistolainen kuvitelmasta syntynyt valhe. Äärioikeistoa ei ole Suomessa edes olemassa.
      Onko todellakin aivan mahdotonta käsittää, että kaikki komulien tohuista eri mieltä olevat emme todellakaan ole mitään äärisitä tai äärität?
      Vai yritätkö Sinäkin peitellä oman porukan kykenemättömyyttä valehtelemalla jostain "Äärioikeisto tulee sinne taatusti mellakoimaan." -jutusta?

      No...tuleekos sinne mielenosoitukseen molemmat jäsenet vai peräti muitakin?

    • taaperi

      "Onko todellakin aivan mahdotonta käsittää, että kaikki komulien tohuista eri mieltä olevat emme todellakaan ole mitään äärisitä tai äärität?"

      Ei ole. Meidän näkemyksistä poikkeavista vain vähäinen määrä on äärioikeistolaisia a la suojeluskuntahenkisiä, a la patologisia itänaapurin vihaajia, a la natsien ihannoijia.
      Heitä on kaikissa puolueissa yksilötä, erillisissä järjestöissä kuten Suomen Sisu, joka julistaa tyylipuhdasta rotuoppia isänmaallisuutena ja persuissa monet heikäläisistä ovat saaneet legaalisen statuksen.

      Kommunstit tulevat yhdistymään. Mikään mahti ei voi sitä estää. Kommunistit tulevat myös etenemään. Sillekään ei kukaan mahda mitään. Miksi?
      Työväenluokkaa ei voi hävittää. Jos hävitetään kuka tekisi työt.
      Työväenluokka on siis tarpellinen. Sen keskuudesta voi yrittää poistaa marxilaista osaa mutta sekään ei onnistu. Proletaarit nousevat aina kuopasta. Sotaisänmaallisuus, suojeluskuntahenkisyys on ohimenevä ilmiö. Ne aatteet eivät lämmitä kenenkään käsiä mutta voivat tuottaa suurta turmiota.

      • Isänmaallinen

        >>Kommunstit tulevat yhdistymään> Sotaisänmaallisuus >suojeluskuntahenkisyys


    • murtu

      Persuissa suojapaikan saaneet rasistiset ryhmät ovat uusoikeistolaisia. Osa jopa uusnatseihin verrattavia. He ovat epäisänmaallisia. Olli Immonen (ps) paahtaa viikottain blogia rotuopin suuntaan ja hämää syrjäytyneitä nuoria näennäisisänmaallisuudella. Jussi Halla-aho (ps) ei osaa muuta kuin yhtä ja samaa, jossa Suomelle tulee hirvittävä vahinko hyväksyä tänne maahanmuuttajia tai pakolaisia.
      Näiden kahden opit ovat aloituksen valtiopetoksellisia oppeja tai siihen verrattavia terveen moraalin vastaisina.
      Kommunistien oppi työläisten kansainvälisistä yhteisistä eduista on jokaisen kansan elinehtojen perusedellytys. Kun siihen liitetään armeijoiden lakkauttaminen ja sotatarviketehtaiden siirtäminen siviilituotantoon, kommunistien isänmaallisuuden taso kohoaa.

      Luulen titämyksen tasosta päätellen, että aloitus on nuori työtön eikä näe että kapitalismi pitää hänet työn ulkopuolella satojen tuhansien muiden tavoin.

    • vorena

      Kommunistit ovat isänmaan asialla puolustaessaan rauhan maailmaa ja kotimaansa kansan enemmistön elinetuja.
      Tämän tai tuon kansan elinedut ovat yhteneviä. Siksi työväenluokan toiminta ylittää kansalliset rajat, koska maailman työläisten elinedut ovat samassa veneessä.
      Kommunistit puolustavat oman maansa ja toisen maan työläisten elinetuja.
      Työväenluokan maailmankatsomus on siis kansainvälinen kansallisuuteen tai uskontoihin riippumatta.

      Kapitalistiluokka ja heitä tukevat porvarilliset puolueet ovat myös luonteeltaan kansainvälisiä. Ne toimivat yhdessä maailman pysyttämiseksi kapitalismissa keinoja kaihtamatta. Niille on toissijaista työväenluokan edut.
      Kun käsitellään isänmaallisuutta, sitä joudutaan katsomaan minkä yhteiskuntaluokan eduksi. Kapitalismin vallitessa kapitalisteilla on etulyöntiasema. Heillä on rahat ja valta. Pääomalle isänmaa on tyhjä korulausesana. Pääoma hakeutuu sinne, missä se saa suurinta tuottoa isänmaasta riippumatta.

      Monille porvareille isänmaa on sitä vain sodan kautta. Se ei ole isänmaallisuutta. Se on tuotannon tuhoamista. Sotaisänmaallisuus on hyvin vaarallinen porvarillinen oppi ja josta pitää pyrkiä pois. Sodista pitää pyrkiä pois. Sota ei edistä koskaan mitään.

      • Timo Espoosta

        Kommunistien puelueohjelmassa on aina ollut tavoite vallankumous. Siis laillisen yhteiskuntajärjestyksen kumoaminen. Kommunistit pyrkivät aina Suomen itsenäisyyden lopettamiseen ja liittämiseen Neuvostoliittoon. He sodan aikana vakoilivat vihollisen hyväksi. Ja sodan jälkeen - ns. vaaran vuosina, toimivat yhteiskuntaa vastaan. Sodan jälkeen pyrkivät kaikin tavoin rettelöihin ja mellakoihin eli horjuttamaan normaalia yhteiskuntaa.

        Ja nyt...Kun koko kommunismi on romahtanut ja raunioina, niin yht´äkkiä ovatkin niin isänmaallisia että oikein häikäisee. Ja samalla perinteisesti syyttävät muita sotaisuudesta yms. ja täysin perusteetta.

        Onko todellakin niin vaikeaa uskoa ja myöntää kommunismin romahdus ja rappio, että on keksittävä perusteettomia syytöksiä muista? Tai...no...ainahan kommunistit ovat syyttäneet ja tuominneet perusteettomasti ihmisiä jopa murhattavaksi; vankileirien saaristo, Stalinin puhdistukset, Berliininmuurin murhat jne.
        Sinänsähän näillä jutuilla ei ole mitään väliä, koska kommunismi tuhosi mihan itse itsensä ja kompastui omiin valheisiinsa ja petioksiinsa. Eikä koskaan enää nouse.


      • Noinhan se on "vorena" kunnon kommunisti on enemmistössä vaikka koko puolueen kannatus on vain kahdes- tai viidessadasosa kansasta. Kommunismihan on heidän mielestään se johtava aatesuunta jolla yksikin kommunisti kansassa on enemmistö. Demokratialla he pyyhkivät peränsä varsinkin hernerokkapäivinä.

        Minoriteetti kuten komut ei voi alkaa puhumaan työväenluokasta koska työväenluokkaan kuuluu koko kansa, ovathan kaikki joko tulevia, nykyisiä tai jo eläkkeelle päässeitä työläisiä. Muiden osuus on demokratiamielessä häviävän pieni.

        Missähän komut ovat rauhaa todellisuudessa ajaneet? NL joka oli jopa suomikomujen mukaan aikoinaan lähes paratiisi hyökkäsi pienen Suomen kimppuun, oliko se rauhan puolustamista? NL komut olivat toisten sosialistien eli natsien kanssa jakamassa Eurooppaa omiin piireihinsä, oliko se rauhan politiikkaa?

        Joka paikassa jossa komut ovat pyrkineet valtaan he ovat sotineet ja katkoneet kansalta päitä, onko sekin rauhan politiikkaa?

        Pääomalla ei ole isänmaata eikä tulle olemaankaan, isänmaakäsite kun koskee vain kansaa ei pankkitilejä. Pääoman omistajilla sen sijaan on isänmaa, siitä ei päästä yli eikä ympäri. Pääoman tehtävä on tuottaa uutta pääomaa, sillä ei ole muuta merkitytä ja siinä ohessa me saamme työtä ja toimeentuloa sen pääoman ansiosta.


    • foila

      Kaksi viimeistä viestiä suoraan persuoikeiston perunalaarista. Ei mitään asiaa. Toisella vieläpä kova sotahinku. Ukrainassa teille on tilaisuus, menettepä kummalle puolelle tahansa. Syyrian osapuolet myös ottaisivat teidät molemmat mielihyvin, varsinkin islamilainen terrorismipuoli. Teitin aatelinjahan natoa myöten tukee Syyrian terroristista oppositiota.
      Kapitalismi tappaa maailmalla kovalla kädellä. Vauhti näyttää olevan kiihtyvä. Suomikin pitää saada lännen sotaliittoon kun se isänmaallisesti voisi olla sivussa.

      Työläisille isänmaa on aina ollut kultaakin kalliimpi. Se on sydämessä. Isänmaa ei ole fasistinen tai sen kelkkaan lähtevä. Se on vapaiden kansalaisten isänmaa, jossa jokainen saa pitää työnsä tulokset itsellään ja toisen riistoa ei ole.

      Emme todellakaan tue Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hyvinvoinnin alasajoa isänmaassamme.
      Porvarit ovat tahrineet isänmaa-käsitteen sotaan. Voisi olla parempi lausua synnyinmaa.

    • kares

      "Kommunistien puelueohjelmassa on aina ollut tavoite vallankumous. Siis laillisen yhteiskuntajärjestyksen kumoaminen."

      Kommunistien ohjelmassa on aina ollut sosialismin päämäärä ja muutos siihen on vallankumouksellinen. Vanha omanvoitonpyyntiin perustava valtio lakkaa ja tilalle tulee sosiaalisen oikeudenmukaisuuden valtio.
      Millainen vallankumous, nopea vai hidas muutos, sitä ei voi povata etukäteen.
      Tavoite ei ole salainen, joten paljastaminen salaisuutena on typeryyttä.
      Porvarissääty kumosi laillisen feodaalisen yhteiskuntajärjestyksen ja pystytti kapitalistisen valtion. Työväenluokka tulee kumoamaan laillisen kapitalistisen yhteiskuntajärjestyksen ja pystyttää sosialistisen valtion ja siitä tulee laillinen.
      Vähävaurioisin mahdollinen muutos on todeta välttämätön ja lähteä parlamentissa laatimaan sitä vastaavia lakeja.

      Kommunistit ovat toimineet laillisesti vuoden 1944 syksystä lähtien.
      Sitä ennen porvaillinen järjestys pakotti toimimaan "maan alla". Näin oli suuressa osaa Eurooppaa 1930 luvulla.
      Kommunisteja ei ole tuomittu valtiopetoksista. Sotaan syyllisiä porvareita ja demareita on tuomittu.

      Kenenkö asialla? Työväenluokan etujen asialla. Kansan valtaenemmistön etujen asialla.
      Talouskuripolitiikka on suurta kansan rosvousta ja palkkatyön osuuden siirtämistä harvalukuiselle eliitille.
      Kansapetoksen tekijät ovat muualla kuin kommunistien riveissä.

    • Timo Espoosta

      >> Kansan valtaenemmistön etujen asialla.

    • ruiskuvalu

      "Miksi suomalaiset eivät kiljuen äänestä vaikkapa 78 kommunistiedustajaa Eduskuntaan?"

      Älä hätäile. Kohta äänestävät. Voi olla että kun jonain aamuna heräät, huomaat ääriporvarismin kadonneen.
      Sitähän siteeraajakin pelkää. Miksi muuten hän olisi pelottelemassa lukijoita kommunistien kanssa kaveeraamisesta.

      • Timo Espoosta

        >> Älä hätäile


    • palma

      Työväenluokka on Suomen ja maailman maiden isänmaallisin luokka. Sillä ei ole tarvetta nostaa asetta toisen maan työläistä vastaan. Sota on aina isänmaalle ja sen työväenluokalle tappio. Siksi sodalle ei.
      Sotikoot muutamat sotahullut. Menkööt Siperiaan tai pohjoisnavalle ja tappakoot toisiaan. Älkää sotkeko työväenluokkaa sotiin.
      Työväenluokka ei voi sallia isänmaallisuuden mittariksi käymistä aseilla toisen maan työläisen kimppuun.
      Maailman kapitalismi hieroo ylijäämäpääomien poistamista sodan avulla. Natoa laajennetaan, aseistetaan, joukkoja siirrellään sota-asemiin, poliittista tilannetta kärjistetään. Porvaristo hiertää sodan verinappulaa. Työmiesten ja -naisten ei tule mennä mukaan. Sota on isänmaan pettämistä. Sota fasismin tai vastaavien aatteiden puolesta on kaksinkertainen petos.

      Isänmaallisin luokka on työväenluokka. Sen tahto on rakentaa rauhan maailmaa ja kehittää siviilituotantoa aseiden sijaan.
      Se joka vie työläisiä sotatantereille on isänmaan vihollinen.

      • Timo Espoosta

        >> Työväenluokka on Suomen ja maailman maiden isänmaallisin luokka.


    • luska

      Aloituksen väite on tullut kumottua. SKP on isänmaan asialla ja isänmaan petturit ovat toisaalla.
      Isänmaan petturit ovat sitä porukkaa, jotka muinoin veivät nuoret poikamme sotimaan juutalaisuskoisen kansanmurhan tekijöiden puolesta. Tänään tietyt veijarit, eivät kansanmurhaan osallistuneet, yrittävät tehdä juutalaisten joukkomurhasta suomalaista hyvettä. Tämä porukkaa pettää parhaillaan isänmaata turmelemalla nuorisoa fasismin ideologian hyväksyttämisessä.

      Isänmaata ovat tietyt piirit saattamassa Suomea uudelleen sodalle alttiiksi myöntämällä vieraan vallan armeijalle maaperäämme sotilaskäyttöön. Haiskahtaa siltä, että jossain suunnitellaan suursotaa. Kovasti on lisääntynyt itärajan takaiset aluevalloituspuheet.
      Sotapetosta valmistellaan. Kaikkien demokraattien pitäisi olla valveilla.

      • Ymmärrätkö itse

        mitä huuhaata taas tulit kirjoitelleeksi? Ehkä tuo jatkuva "valveilla olo" on sekoittanut humeetin.


      • Jaaha - vai niin...

        Kirjoitat SKP:stä ja demokraateista samaan aikaan.
        Kumpia tarkoitat? Kun kommunismiin ei koskaan eikä missään ole kuulunut demokratia.


    • umee

      Persujen johtama lokakampanja suomenruotsikielistä väestöä vastaan kielikysymyksen suojassa on ehkä tämänpäivän suurin isänmaan petos.
      Persut tai niiden suojissa lymyävät uusnatsit käyvät räikeää solvauskampanjaa Suomessa kauan asunutta kieliryhmää vastaan.
      Lokaporukka yrittää saastuttaa maamme väestöä tiettyä kieliryhmää vastaan. Petos isänmaata vastaan on suuri.

      Kommunistit tuomitsevat ilmiön jyrkin sanoin. Ruotsinkieliset ovat täsmälleen yhtä hyviä ummikkosuomenkielisten kanssa ja paljon parempia kuin oikeistolaiset parjaajat.

    • pailu

      Palstalla vierailevat uusnatsit yrittävät syöttää isänmaallisuudeksi 1939 -1944 käytyjä sotia fasismin maailmanvalloituksen hyväksi, juutalaisuskoisten joukkotuhonnan hyväksi, vammaisten, romaanien, homojen kaasuttamiseksi.
      Näillä uusnatsisilla ryhmillä on puoluepoliittinen koti Perussuomalaisten suojissa. Sieltä käsin levitetään uudelleen rotuoppeja ja rasismia ulkomaalaisia kohtaan. Ongelma tulee ottaa tosissaan. Uusnatsit pyrkivät kirjoittamaan historian uudelleen ja pyyhkimään fasismin rikokset maton alle.

      Demokraattinen maailma ei voi sallia missään maassa, ei Ukrainassakaan, pystyttää natsihenkistä hallitusta.
      Työväenluokka tarvitsee rauhan maailmaa. Maailmaa, jossa ei ole sijaa natsien rotuopeille. Suomi tarvitsee ystävälliset suhteet kapitalistiseen Venäjään. Käytäköön tavaranvaihtoa ja kulttuurisuhteita. 30 luvun natsimyönteinen henki synnytti maahamme ruumisröykkiöt kun muu demokraattinen maailma nujersi raakalaismaista fasismia.

      Suomi tarvitsee virallisen voitonpäivän statuksen vuosittain 9.5. Poikamme osallistuivat maineikkaasti 1944 syyskuusta 1945 kevääseen sotaan fasismia ja Pohjois-Suomen tuhoajia vastaan. Lapin sota on meille kunnia eikä sen merkistystä saa unhoittaa.

      • Timo Espoosta

        Ja kun kommunistien oma toiminta on romahtanut ja kannatustakaan ei juuri ole, niin joka asiaan ja ihan kaikkeen onkin sitten sekoitettava "palstan uusnatseja" ja "äärioikeistoa" sekä "Persuja".
        Onko oman aatteen ja puolueen romahdus edelleenkin niin syvä haava, että muista on kirjoitettava valheita? Ja oma luulo näkee "kansanvihollisia" joka paikassa - niin kuin ennen vanhaan?

        Onko Perussuomalaisten saaman ääni- ja edustajamäärä todellakin noin järkyttävä asia komuleille vieläkin, että siitä pitää joka käänteessä toitottaa?
        Ettekö pysty mitenkään kehittämään ja parantamaan omaa toimintaanne niin, että kannatuksenne nousee?
        Vai oliko koko SKP:n olemassaolo mahdollista vain ja ainoastaan kommunistisen NL:n keskuhallinnon tuella ja valtavalla propagandalla?

        No, eipä noille kommunistien kirjoituksilla mitään merkitystä ole. Ei niihin enää kukaan muu usko. Eikä kommunismi enää nouse missään eikä koskaan. Ja ilmeisesti se aiheuttaa syvää mielipahaa asianomaisissa - kun ei sitä kolhoosipäällikön paikkaa tullutkaan...


    • äpylä

      Äärioikeistolaiset ja uusnatsit ovat isänmaan vihollisia. Työväenluokan on tehtävä töitä natsiaatteiden poispyyhkimiseksi. Tässä asiassa uusnatsien on annettu turhaan mellastaa vuosikausia.

      • Todistusta tarvitaan

        No kerropas ihan omin sanoin miten nuo "uusnatsit" ovat mellastaneet - ja missä!

        Vai kirjoitteletko ihan muuten vain ja luulet, että Sinua jopa uskotaan?


    • isänmaan puolesta

      "Onko Perussuomalaisten saaman ääni- ja edustajamäärä todellakin noin järkyttävä asia komuleille vieläkin, että siitä pitää joka käänteessä toitottaa?"

      Persujen kannatuksella ei ole mitään tekemistä sen ideologisen ja poliittisen sisällön kanssa. Molemmat ovat myös hataria käsitteitä, kun persuja lähemmin tarkastelee.
      Äänestäkunnassa on rehtejä työäläisiä ja kansanlaisia, jotka toivoivat muutosta persupuolueen kautta leikkaus ja palkkojen alennuspoltiikkaan.
      Puolueen linja (johdon linja) ei ole tuottanut mitään näitä toiveita myötäilevää.

      Soini on itse ilmoittanut ideologian perustaksi "työväenpuolue ilman marxilaisuutta ja sosialismia". Se tekee siitä normaalin porvarillisen puolueen.
      Puolueen sisälle majoittui ja sai suuren arvovallan johdon ilmeessä natsien kanssa yhteisten sotien muisteloja vaalivat voimat. Ne ilmenevät muukalaisvihamieliyydessä ja halussa saattaa Suomi suomalaisille. USA:ssa vastaavat liikkeet vaativat Yhdysvaltoja etnisille valkoihoisille ja muiden poistaminen maasta. Muun muassa Halla-aho, Immonen, Eerola toitottavat vahvasti näitä rujoja arvoja. Siihen liittyy homoviha, ateismin mainostaminen synniksi ja muuta sellaista.
      Halla-aho uskaltaa televisiossa väittää, että Välimeren etäläpuolisilla ihmisillä ei ole aivoja.

      Näiden persujen kaltaisia epähumaanisia yksilöitä on useimmissa puolueissa. Kun niiden politiikkaan lisää herrojen lausunnot "palkkatyöläiset ovat syyllisiä kestävyysvajeeseen", työttömyyteen ym., Hitlerin opin sisältö tulee tutuksi.

      Aloituksen väite, että kommunistit olisivat valtiopetoksen tekijöitä......jne, sitä ei ole todistettu lainkaan viesteissä.
      Sen sijaan joukko porvarien tekoja on osoitettu isänmaan pettämiseksi.

      Milloin "T...E" saa sanottua jotain muutakin kuin "SKP on pieni puolue"! Sen toteaminen ei suurta älykkyyttä vaadi.

      • Timo Espoosta

        Kirjoitat ihan muista asioista, kuin KTP:stä. Etkä tietenkään vastannut aloituksen kysymykseen:
        Kenen asialla KTP on? Kun kannatus on sellainen, että teihin ei usko kukaan ettekä sen perusteella ole kenenkään asialla.
        Montako jäsentä teillä on?

        Jäsenmäärällänne ja toiminnallanne ei nyt kuitenkaan ole väliä, kun KTP:n yhteiskunnallinen merkitys on olematon. Tai oikeastaan sitä ei ole ollenkaan. Eikä siihen ole syypää sen enempää Hitler kuin Soinikaan. Olemattomaan kannatukseen on syynä koko kommunismin romahtaminen ja totuuden paljastuminen sen alta. Mutta onhan se tietenkin hyvä, että syyllistä yritätte löytää edes muista, kun itsestänne ette siine kykene. Mites se meni se vanha sananlasku siitä "...malkaa omassa silmässä..."?

        No touhutkaa nyt vaan, asialla ei ole väliä.


    • ainais

      "No touhutkaa nyt vaan, asialla ei ole väliä. "

      Kuulehan persuoikeistolainen TE. KTP ei ole kysynyt lupaa toimintaansa natsimielisiltä eikä tule kysymään.
      Se että toitotat työväenliikkeen vastaista propagandaa, tekee herrasta pelkästään narrin. "Olette pieni.....me persut olemme suuri....miedän patukkajengimme saa tukea hallitukselta....". Tiedämme aatteesi toitottamastakin. Emme myös pelkää uhkailujasi.

      KTP ei vie Suomea natsiliittoon niinkuin porvarit 30 luvulla. KTP ei ole mukana viemässä Suomea natosotaliittoon niinkuin porvartit nykysuomessa.
      KTP ei ole syyllistynyt eikä tule syyllistymään maanpetokseen.
      Kolmella kommunistipuolueella ei ole sijaa pienessä Suomessa. Yhdistyminen tapahtuu ennenpitkää.
      Demokratian ja rauhan maailma toteutuu väistämättä. Ihmiskunta astelee reippain askelin kohti sosialismia. Äärioikeiston ilmaantuminen uudelleen moniin maailman maihin heijastaa muutoksen tuulia. Taantumus yrittää estää..työväenluokka ja yhteiskuntakehitys ei jää nuoleskelemaan sotasyyllisten saappaita. Ihmiset tarvitsevat ruokaa, kännyköitä, kuumatkoja, turvaa....mutta ei ei sotahulluja.

      • Timo Espoosta

        >> Yhdistyminen tapahtuu ennenpitkää.> Demokratian ja rauhan maailma toteutuu väistämättä.


    • juupel

      "Odotatko sitä aikaa, että kaikki muulla tavoin ajattelevat saadaan teloittaa "kansanvihollisina" tms., josta on paljon kokemusta mm. Stalinin vainoissa?
      Vai kaipaatko vankileirien saaritoa, jonne tuomittiin kaikki vähänkin erimieltä olevat entisessä kansan ja työväen paratiisissa eli Neuvostoliitossa? "

      Tuttua tyyliä halla-aholaisten jengien suunnalta riippumatta siitä onko TE jäsen vai ei. He tuovat joka palstalla kaipuutaan työväenliikkeen tukahduttamiseksi siteerauksen sanoilla.
      Eräs porvari toisella palstalla uskalsi vedota 1918 punaisten siviilien murhaamisen olleen oikeutettua ja kaipasi vastaavaa valtaa nykyajalle. Useimmat h-jengiläiset kaipaavat kovaa kapitalismia Stalinin avulla. Aika metkaa. Eikö totta.
      Yksikään kommunisti ei halua Stalinin kauden terroria Suomeen. Monet porvarit kuolaavat Stalinin perään.

      En väitä että TE olisi paha. Voihan sattua vahingossa suuhun avomielisten oikeistolaisten ajatus.

      KTP ei ole syyllistynyt isänmaan pettämiseen. 1930 luvun porvarit pettivät pahoin kansan liittoutumalla fasismin kanssa.
      Nyt ollaan tekemässä natoliittoa ja petos lähentelee 30 luvun petosta.

      • Timo Espoosta

        >>...kaipuutaan työväenliikkeen tukahduttamiseksi...


    • nokipalju

      Kiitoksia vaan tunnustuksesta. Asiassa iroonisuudesta huolimatta voii olla jotain perää.

      Mikäli olet rauhallinen porvari, lapsille hyvä perheenisä ja hyväksyt toisenväriset ihmiset ja kulttuurit ja annat venäläisten olla rauhassa taholtamme niin miksi juttusi uhkuu ääretöntä työväenliikkeen vihaa. Puolustat natsien tehtyjä sotaliittoja 1939 -44, pidät isänmaallisena armeijan aseiden varastamista, et sanallakaan tue norjalaisten isänmaallista natsien vastaista vastarintaliikettä, väität kommunisteja isänmaan pettureiksi kun petturit ovat natsiyhteistyön kannattajia.

      Mikä olet tai ketä yrität pettää. Vai yritätkö väittää että sotaliitto natsien kanssa ja sen linja olisi isänmaallisuutta ja kommunistit sitä vastustaessa olisi tel......?
      Miksi juuri kommunistien palstalla syydät kaikkea lokaa heidään niskaan ihan kuin maksettuna kirjurina. Miksi et persupalstalla tai muualla vaali natsiyhteistyötä. Omiesi joukossa vahvista heidän marxilaisuuden vastaisuuttaan.

      • Timio Espoosta

        >>...armeijan aseiden varastamista...


    • shirt

      KTP on työväenluokan asialla, kansan enemmistön asialla.
      KTP ei lieto rasismia eikä rotuoppeja. Ei varsinkaan valkosuomalaisten ylemmyyttä mustaihoisiin kansalaisiin nähden.
      KTP ei lietso myöskään venäläisvihaa eikä ole hakemassa sotaa itärajan taakse.
      KTP ei halua Suomea natoliittoon ja sitä kautta tukea maailmalla natomaiden kauppasotia.
      KTP haluaa Suomen eroonnykyisenkaltaista Unionista, jonka ainoa tavoite näyttää olevan sotun leikkaaminen ja verohelpotusten myöntäminen jo ennestään hyvin toimeentuleville.
      KTP toimii yhdenvertaisten ihmisten yhteisön puolesta, sosialismin puolesta.

      Maanpetturit löytyvät 30 luvun porvarillisista politiikoista ja niiden nykyisistä tukijoista.

    • Timo Espoosta

      >> KTP on työväenluokan asialla, kansan enemmistön asialla.

    • piutpau

      Taas tämä TE jatkaa likajournalismia. On joko lapsi. joka ei ymmärrä tai ymmärtää mutta valehtelee.

      "shirt" luetteli muutamia KTP:n tunnuksia. Tunnukset ovat työkansan ja isänmaan etujen puolesta.
      TE:n aloituksen valtionpetoksen tekijät ovat toisaalla. KTP:n toiminnasta sitä ei löydy.
      Valtion vihollisia ovat mm. rikkaat veronkiertäjät, jotka sillä tavalla varastavat vuositasolla valtiolta miljardeja.

      • Timo Espoosta

        Onko se likajournalismia kun toteaa KTP:n olevan pieni, mitään tekemätön puolue, joka sai vaaleissa ~1500 ääntä?
        Et Sinä pysty millään selittelyillä, haukkumisella tai edes valheilla muuttamaan tuota mitätöntä vaalitulosta toiseksi. Se tulos vain osoittaa, että KTP on tarpeeton, kun ei kannattajiakaan ole.

        Mutta höyryä vaan, eihän se ketään muuta potuta - päin vastoin; Kivaahan tätä on seurata ja kirjoitella...


    • kom Nuori..

      Kaikki ne jotka välittää maastaan ja ovat ylpeitä vapaasta ja Demokraatisesta Suomesta tukee puolustusliitto Naton jäsenyyttä joka vahvistaa turvallisuutta ja kansainvälistä asemaa. Idän nuoleskelijat koittavat riehua ja itkeä idän aisankannattajina mutta siihen ei todellakaan kannata mennä. Pohjoismainen yhteistyö on hyvä lisä turvallisuuteen mitä ehdottomasti tulee tiivistää. Lisäksi kaikenlainen energia rippuvuus idän suuntaan tulee vähentää minimiin millä varmistetaan ettei meitä voisa ko asiala uhkailla tai kiristää.

    • Kaarlo Vantaalta

      Porvarit ovat huolestuneita kommunistien pienestä kannatuksesta. Pieni kannatus on tosiasia eikä huolestuta lainkaan.
      Kommunistit esittävät joka tapauksessa mielipiteensä maailman menosta.
      Perusolemus on rauhan ja siviilituotannon maailma. Se ihmisten olemisen perusta.
      Yhteiskunnan rakentamistyö on hidasta ja vaivalloista. Tuhoaminen käy hetkessä

      Joittenkin porvareiden natokiimassa on tietty näkemys. Kapitalistinen maailma muuttuu aste asteelta raaemmaksi, aseelliseen turvallisuuteen perustuvaksi. Talouskriisi ja jopa talosukasvun heikentyminen (lännessä) synnyttää pelkoa työväen esiintymistren noususta. Se myös synnyttää väistämättä natomaidenkin keskinäisiä ristiriitoja. Ranska ei vapaaehtoisesti luovuta yritystensä markkina-osuuksia Englannille jne..
      Lännessä huudetaan vapaakauppaa ja sääntyvapaata valtioita. Käykin päinvastoin. Kauppavapaus synnyttää satoja uusia sääntöjä ja joita yritykset ratkovat oikeuselimissä.
      Ei ole mitään syytä alistua sodan väistämättömyyteen. Annetaan sotahaukoille kenkää ja sillä siisti.

      • evp. tups.

        >> Annetaan sotahaukoille kenkää ja sillä siisti.


    • rauha.sota

      Komulit hyväksyvät kaikenlaiset ja ihonväriset rauhanrintamaan ja sotaliittojen ja sota-aseistuksen purkamiseen.
      Perisynnin saata.naa ei ole. Perusvihollista tai se, joka aina uhkaa hyökätä maahamme, sellaista ei ole. Perivihollinen voisi on keskiaikainen Ruotsi, jonka sotilasraaka-aine maa finnien maa oli vuosisatoja. Ruotsi ei todellisuudessa ole perivihollinen enempää kuin Venäjä. Jos kummankin maan rahvaalta kysyy, heistä vain harva ääliö voisi kuvitella voittavansa mitään sodalla.


      "Nykyisin aseteknologia on sellaisella tasolla, että yksikään maa ei pysty huolehtimaan puolustuksesta yksin."

      Kysymys on väärin asetettu tai on siinä jotain järkeä. Miksi hemmetissä aseistautumaan kun sillä ei saavuteta mitään. Natossa on yli 20 valtiota ja takapuolta nuoleskelemassa saman verran. Jokaisessa maassa kapitalismi valtiona katsoo omien yritysten etua ja ristiriidat voivat puhjeta sodaksi milloin vain.
      Työläisten ja demokraatien vastaus on silloin yleislakko sotimaan haluavissa kapitalisteissa. Vrenevuodatuksella ja tuhoamisella kummankaan sotivan maan työläiset eivät saavuta mitään.

      Isänmaan vihollisia ovat ne, jotka huutavat "lisää aseita". Isänmaan ystäviä ovat rauhan rakentajat.
      Kataisen hallitus on tekemässä lähihistorian suurinta virhettä avaamalla maaperäämme natoarmeijoiden tukikohdiksi.

      • evp. tups

        >> Miksi hemmetissä aseistautumaan kun sillä ei saavuteta mitään. > Vrenevuodatuksella ja tuhoamisella kummankaan sotivan maan työläiset eivät saavuta mitään.


    • googr

      Nato on uhka ja suuri saa.tana. Sille ei voi mitään. Natomaiden sodissa tappamien ja haavoittuneiden lukumäärä sattaa olla sadoissa miljoonissa.Entä vammautuneet ja joukkotuhoaseista saadut geneettiset muutokset, jotka esiintyvät kolmannessa ja neljännessä sukupolvessa.
      Nato on EU-USA-Länsi akselin sotaliitto pitääkseen aseilla kehittyneen kapitalismin ylivaltaa muuhun maailmaan nähden.

      Suomen itsenäisyydelle suurin uhka on ollut omat porvaristo. Se yritti saattaa meidät suurvallaksi fasismin avulla ja aluevalloitukset olisi tehty itärajan taakse.

    • ehotsa

      "Kenen asialla"

      Kommunistit ovat rauhan ja työn asialla. Ehdottomasti fasismia vastaan.
      Puolustamme myös porvarillista demokratiaa, mikäli äärioikeisto yrittää sitä horjuttaa.

      • Uskomatonta!!!

        >> Puolustamme myös porvarillista demokratiaa...


    • eepwee

      Minnekäs se suuri paholainen NATO on koskaan hyökännyt? Kyseessähän on puolustusliitto...

    • takno

      "Kenen asialla "

      Työväenluokan asialla. Kansan enemmistön asialla. Palkkatyöläisen ja pienyrittäjän asialla.
      Rauhan asialla sotaa vastaan. Enää ei saa antaa pettää isänmaata viemällä sitä sotaan fasismin tueksi. Sotaa ei lainkaan.
      Fasismin uhkaa vasten kommunistit toimivat reippaasti porvarillisen demokratian puolesta. Fasismi on kapitalismin viheliäisin ja taantumuksellisin muoto. Sen uusiutumninen tulee estää hinnalla millä hyvänsä.

      Isänmaan petturit Suomessa ovat löytyneet oikeistoporvarien (valitettavasti jotkut demarit) joukosta. Suomen porvari omaa maailmanennätyksen kansansa joukkotuhonnassa eikä sitäkään saa enää sallia.

      Kommunistien isänmaallisuus esiintyy rauhan, demokratian ja sosialismin asiassa ja se tulee toteutumaan.

      • uskomatonta!!!

        "" Työväenluokan asialla. Kansan enemmistön asialla. Palkkatyöläisen ja pienyrittäjän asialla. ""
        Kun katsoo äänimääriä ja kannatusta, niin kovin vähän tuota työväkeä, palkkatyöläisiä ja pienyrittäjiä Suomessa on. En oikein jaksa uskoa, että tuo kansalaisryhmä on todellakin alle 1000 henkilöä... Kun kuitenkin pienyrittäjiä on muutama satatuhatta ja palkkatyöläisiäkin liki 3´000´000 - taitaa olla ylikin.
        Oliskos kuitenkin niin, että KTP ei olekaan ihan oikeasti kenenkään asialla, vaan ihan omalla asialla? Eli puolue ihan vain toiminnan vuoksi. Ja puolueohjelma on pelkästään selviytymisstategia, eli kunhan nyt pysyisi hengissä... Eikä sekään onnistu.

        Sitten epätoivoinen yritys on höpöttää fasismista, sodasta yms. asiasta, johon ei kukaan kuitenkaan usko. Mitään todellista vaihtoehtoa ja varsinaista asioita muuttavaa ei ole.

        Sikäli asia on hyvä, että se entisestään hajoittaa olematonta komulien kannatusta, joten painioarvo on entistäkin olemattomampi. Hyvä niin.


    • Pian..

      Suomen ja Ruotsin tulee liittyä mahdollisimman nopeasti Puolustusliitto Natoon. Venäjä mieliset koittavat keksiä tekosyitä ja suorastaan valehdella Länsimaiden toiminnasta vaikka pitäisi olla huolissaan idän toimista ja vasemmisto/kommunistien linjasta ylipäätänsä.

    • Kuka uskoo mihinkin?

      # # Venäjä mieliset koittavat keksiä tekosyitä... # #
      Asiassa on sellainen hyvä puoli, että kaiken maailman mielenvikaiset dosentit eivät edusta mitään painoarvoa yhdenkään valtion hallinnossa. On ihan typerää väittää, että esim. Putinin hallinto ei tietäisi totuutta ko. henkilöistä ja heidän asioistaan. Virkamiehet eivät aina voi - lakiinkin perustuen - kertomaan asioihin liittyviä tosiseikkoja mm. henkilöasioista jne.
      Julksuudessa vain tyhjät tynnytrit kolisevat eniten ja valitettavasti osa suomalaisistakin lähtee tuohon mukaan. Kun pitäisi ihan oikeasti suhtautua kriittisesti sekä ko. henkilöihin, että heidän sössötyksiä kirjoittaviin lehtiin.

      Vai uskooko joku ihan todella vaikkapa Johan Bäckströmin juttuihin?

    • askeetti sijoittaja

      takno
      Työväenluokan asialla. Kansan enemmistön asialla. Palkkatyöläisen ja pienyrittäjän asialla.
      Rauhan asialla sotaa vastaan. Enää ei saa antaa pettää isänmaata viemällä sitä sotaan fasismin tueksi. Sotaa ei lainkaan.


      Kysymys: pidättekö piensijoittajan puolta? (Piensijoittaja on henkilö joka
      elää kommunismin kaltaista kurinalaista elämää ja pyrkii vapauteen
      kapitalismin kahleista (esim. eläkkeelle) aivan kuten kommunistikin

      Piensijoittaja on kansan asialla ja pyrkii omistamaan firmoja (kuten Nokiaa)
      jotta kaikki osingot ja myyntivoitot eivät menisi riistäjille USA:han (jossa suuret
      säätiöt ja pankit edelleen omistavat suuren osan Nokiaa). Samalla firmat pidetään Suomessa piensijoittajien kontrollissa, on pyrkimys, kansan asialla.
      Sijoittaminen on tuotantoala ja silloin elinkeino kuin metsä- tai metalliteollisuus.

      Oletteko piensijoittajan puolella, askeetin, kapitalismin kahleista vapautta
      hakevan pienen ihmisen, joka tekee aamusta iltaan työtä sijoittamisalalla kansan omistuksen
      lisäämiseksi jotta riisto ei tapahtuisi?

    • pidämme

      "Vai uskooko joku ihan todella vaikkapa Johan Bäckströmin juttuihin? "

      Saattaapi olla takana asiaakin. Lastensuojelun alueella on noussut kova kohu menetelmistä ja hoidon sisällöstä ja se on par'aikaa tutkittava.
      Bäckström nosti esiin venäläisperäisten lasten yhtäläiset oikeudet. Ei ole mitenkään poissuljettu, että tietyt poliittisesti värittyneet eivät kohtele lapsia lapsina vaan osaa venäläislapsina ja joita saisi kohdella miten hyvänsä. Bäckström nosti esille lasten oikeudet venäläislasten kautta. Viime vuonna virallisesti kiistettiin väärinkäytökset.
      Nyt niitä tutkitaan toden teolla ja hyvä niin.


      "Kysymys: pidättekö piensijoittajan puolta?"

      Pidämme. Piensijoittaja ei ole kapitalisti. Useilla proletaareilla on säästössä rahoja osakkeissa. Mahdollinen kansallistaminen ei koske piensijoittajia ts. piensäästäjiä.
      Sijoittamispuuhissa kannaattaa olla tarkka. Saattaa vähätkin mennä ja niitä ei kukaan korvaa. Konkurssin tai pörssikeinottelun takia osakkeiden arvo saattaa heilahtaa alas ja jos sijoitus tarvitaan, menetykset voivat olla suuria. Konkursseissa yleensä piensijoittajat menettävät kaiken.

      Osakesäästäminen on omalla vastuulla. Riski pitää tiedostaa eikä marista jälkikäteen.

    • Kuka uskoo mihinkin

      " Saattaapi olla takana asiaakin. "
      Suomessa otetaan rajalla venäläislapset huostaan!
      Suomessa on lapsille keskitysleirejä!
      Ja muuta tällaista asiaa...

      Kyseisen dosentin omat lapset... no olkoon kertomatta, kun olen vähän sisäpiiriläinen. Mutta ei nekään asiat ihan tolallaan ole... Eikä syy todellakaan ole sos.toimen, vaan ihan dosentin itsensä aiheuttamia...

      " ...pörssikeinottelun ..."

      Kerropas mitä tuo poörssikeinottelu on? Kun minä en sitä ymmärrä. Pörssissä ostetaan ja myydään noteerattuja osakkeita ihan laillisesti ja luvan kanssa. Keneltäkään ei varasteta mitään, kukaan ei ole velvollinen myymään omiaan ( pl. ns. lunastuslauseke ) , kaikki tapahtuu valvotusti ja avoimesti.
      Vai onko mielestäsi itä, että kun Sinulla ei ole mahdollisuuksia pörssiasiaan, niin se onkin sitten rikollista?

    • rimula

      "Kerropas mitä tuo poörssikeinottelu on?"

      Katsopas väkivaltaelokuvien sijaan yhdysvaltalaisia pankki- ja pörssimaailmasta tehtyjä elokuvia. Niitä tulee televisiostakin tämän tästä. Valitettavasti en muista yhdenkään nimeä, horisko kun olen.
      Ne ovat suora kertomus Marxin Pääomasta siitä, kuinka kapitalistien ainoa kaveri on taala ts. raha. Raha määrittelee seurustelusuhteet. Moraali ei ole esteenä, jos kikkailulla toinen voidaan kupata.
      Monet elokuvat kertovat Wall Streetin pörssimeklareista. Tarinat ovat nykypäivän tarinoita vaikka niiden oleellisen juonen Marx kirjoitti jo 150 vuotta sitten.
      Rahanahneiden voitonsaalistuksella ja moraalilla ei ole mitään yhteistä.

      Olkoot Bäckströmin lapset millaisia hyvänsä, se ei kuulu siihen, että lastensuojeluasioita tutkitaan tiheällä kammalla.
      Olkoon että venäläisäitejä ja heidän lapsiaan ei ole kohdeltu väärin.
      Totta on se, että lastensuojelun alueella on räikeitä väärinkäytöksiä ja järjestelmävikoja (hallituksen leikkauspolitiikka).

      Lastensuojelu on vakava asia. On turha ironisoida keskitysleireillä vaikka suomen porvari toimittikin juutalaisia natsien keskitysleireille.
      Nykyisiä väärinkäytöksiä tutkitaan. Toivottavasti pohjamutia myöten. Toivottavasti myös asenteellinen rasismi, mikäli sitä on, karsitaan pois.

      • Kuka uskoo mihinkin

        Eipä yksikään elokuva ole pörssikeinottelua, vaan elokuvaa. Samaa luokkaa kuin loogiseen ajatteluun pystyvä Tappajahai ja sen jatko-osa Tappajahain paluu. Ja pettymys Sinulle: Ei kaikki, mitä elokuvissa esitetään, ole totta.
        Eikä siihen aikaan, kun Marx kirjoitti tarinansa, ollut elokuvia.

        Et siis pysty vastaamaan kysymykseen.
        Joten uudestaan: Mitä on tuo mainittu pörssikeinottelu?

        " " Olkoon että venäläisäitejä... " "
        Niin on. Mutta miksi sitten tuo kohudosentti valehteli ja vääristeli asiaa? Ja puolustatko Sinä kyseistä miestä hänen tekemisistään?

        " " On turha ironisoida keskitysleireillä... " "
        No kukapas niillä on rehvastellut tai ironisoinut? Eikä Suomen porvari mitään toimittanut, vaan Suomen valtiojohto silloisessa poliittisessa tilanteessa. Samaan aikaan maanpetokselliset kommunistit yrittivät kaikin tavoin auttaa vihollista tämän yrittäessä tunkeutua maahamme.
        Ja keskitysleirejä oli Saksassa ihan yhtä lailla kuin oli Neukkulassakin. Eikä niitä kukaan ole puolustellut.
        Ja kommunistien vaatimuksesta Suomesta on luovutettu sodan jälkeen sekä Suomen kansalaisia, että tänne vapautta hakemaan tulleita ns. loikkareita takaisin Neukkulaan, jossa osa joutui teloitusryhmän eteen ja osa sai "vain 15v pakkotyötä".
        Ja montako juutalaista Suomesta Saksaan luovutettiin?

        Palatakseni ihan alkuperäiseen kysymykseen, niin kenen asialla KTP on? Vaalitulos osoitti jälleen ihan todellisen tilanteen, eli ei kenenkään asialla. Mutta älä ole huolissasi, sillä STP ja SKP on samassa tilanteessa. Kun yhdessä saitte vähän yli 5000 ääntä. Eikä sitä tosiseikkaa muuta miksikään merkilliset selittelyt ja yritykset kääntää keskustelu tästä asiasta pois.
        KTP:n tilanne on lähinnä säälittävän surkea. Kannatusta ei käytännössä ole yhtään. Muutama änkyrä yrittää selitellä olemattomia asian vierestä. Ihan vielä ei ole Perussuomalaisia - jotka saivat kaksi edustajaa Brysseliin - haukuttu KTP:n taholta asiattomuuksilla.
        Vielä sekin tulee eteen, vai tuleeko?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe