Tappara kahvaa ja saa kahvata

maila kainalossa

Ihmettelin jo aiemmassa pelissä tuota Tapparalle tuttuta kahvaamista, että saavat jatkaa sitä ja tänäänhän jo kommentaattorikin totesi, että aika paljon antavat kahvata.

Mutta uskon, että peliä enemmän vievä Kärpät tulee vielä. Liian halvalla Tappara sai taas voiton ei voi muuta sanoa.

Kärpillä tosin puolustuspelissä parannettavaa, Tapparan pakit siniviivalla liian vapaasti saavat mellestää ja sitten heittävät niitä toivotaan toivotaan kiekkoja sieltä maskien kautta.

Kärpät voittaa Tampereella 4:nnessä finaalissa.

9

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HeGe41

      ÄLÄ ITKE, se kato johtuu vain siitä että Tappara ja Rautakorpi alistaa koko suomen ja mukapohjoisen lesoporot.

    • Jönssön

      kommentaattori tarkoitti kärppiä, kärpät kahvaavat aina, estävät kiekottomia pelaajia kun yksi luistelee rinkiä hyökkäysalueella.
      Kiekottomien pelaajien estäminen on kärppien tavaramerkki. Jos tuomarit olisivat ajan tasalla, kärppä olisi jatkuvasti jäähyllä.

    • ei o reilua

      Kyllä vaikuttaa siltä, että Kärpät pelaa rumempaa peliä; ajetaan maalivahdin päälle ym.

      Mutta se niiden valmentaja osaa mediapelin ja tuomareiden mielistelyn, kun on sanonut ettei hän arvostele tuomareita.
      NOH. Sehän on jo puoli voittoa, kun saa tuomarit puolelleen Rautakorpea vastaan. Voittaakseen Tapparan täytyy olla pelillisesti 10% parempi kuin Kärpät. Kärpille riittää se, että ovat pelillisesti yhtä hyviä.

    • hävetkää

      Jokohan uskoo suomalaiset sen minkä kirjoitin lukko tappara sarjassa,Kummola käskyttää tuomareira tappara aitiosta. Koska kyseessä ei ole muuta kuin TAMPEREEN uusi jäähalli ja tämä on totuus.

      • onkohan jotain ?

        Tuntuu siltä, että Kummolan porukan pitää antaa voittaa. Tänään taas Kärppien maali hylätiin ja vastaavanalainen Tapparan ratkaisumaali hyväksyttin.

        Kärppien maalia ei edes tutkittu viedotauluilta vai kuinka oli ?. Aika epätasaista tuomarointia siis ratkaisukohdissa ja tänään kaikki selostajat jopa sanoivat, että Tapparan ratkaisumaalia ei olisi pitänyt hyväksyä.


    • dumari

      Pahinta tässä on että entinen "kakkostuomari" Mäkelän jälkeen, eli otteluvalvoja Pertti Juhola kehtasi väittää ettei Plihal osunut Rynnäkseen vaikka kaikki tv-ruudusta sen näkivät ja Plihal itsekin sen myönsi. Juholan sanomisien takana ei ole kuin se sama A.Järvelän luoma tuomareiden suoja, eli tekee tuomarit mitä tahansa, otteluvalvojat mitätöi heidän tekemät virheet. Muiden maiden sarjoissa tällaisen mokan tehneet tuomarit joutuisivat pitkäksi aikaa hyllylle ja saisivat tod.näk. vielä sakotkin, se on sitä ammattilaisuutta.

      Tämä maali olisi ilman muuta hylätty jos toinen tuomareista olisi ollut paremmin sijoittuneena. Videotuomareilta ei voi mennä kysymään osuiko Plihal Rynnäkseen. Erittäin valitettavaa että näin ratkaisuottelut ratkeaa. Minulla onkin ehdotus joka voitaisiin ottaa vaikka runkosarjassa ensi kaudella koekäyttöön...Joukkueilla olisi mahdollisuus 1 protesti/peli, tilanne menisi niin että joukkueen päävalmentaja ilmoittaa tuomarille mistä asiasta protestin tekee, sen jälkeen molemmat tuomarit joutuvat menemään katsomaan tilanteen videolta. Vaihtoehdot: Tuomarit muuttavat tuomion tai pitävät tuomion ennallaan. Ongelma on että mistä tilanteista tämän protestin voisi tehdä, ainakin paitsio ja maalitilanteet niihin kuuluvat ja väärä vaihto tilanteet päivänselvät jäähyt joita tuomarit vain ei satu näkemään kuten törkeät taklaukset ja korkea maila. Protestilla voisi kehittää myös sellaisen että tuomiota muuttamattomat mutta väärän tuomion voimaan jättävät tuomarit joutuisivat hyllylle ja aiheettomasta protestista joutuisi protestin tehnyt seura maksamaan esim. 1000€ liigalle, jonka kertyneet summat jaettaisiin kauden päätteeksi parhaiten onnistuneille tuomareille.

    • Hervannan tuprukorva

      Tapparan peli ei ole läheskään yhtä hyvän näköist' kuin mitä ILVEKSELLÄ oli, kyllä jos Ilves olisi Kärppiä vastaan niin finaait olisi ollutn neljästä pelistä poikki!

    • Mitkä ..tin säännöt?

      Joo, näissä finaaleissa on sitten heitetty jääkiekon sääntökirja lopullisesti roskiin. Tappara hyötyy siitä selvästi enemmän kuin Kärpät. Oireita siitä oli jo välierissä.

      Tuo eilisen pelin ratkaissut uusi sääntötulkinta ihmetyttää. Jos oma pakki työntää veskarin nurin ja vastustaja tekee maalin, se hylätään. Jos taas vastustaja työntää maalivahdin maaliin kiekon kanssa, se tuomitaan maaliksi. Saapa nädä onko tuo uusi tulkinta enää voimassa seuraavassa pelissä jos osat vaihtuvat.

      • domare

        höpötystä, Pyörälä ajoi maalivahdin alueelle ennen kiekkoa ja esti maalivahtia torjumasta, päivänselvä tapaus. Työntää saa jääkiekossa,,etkö ole huomannut, saa tönäistä jopa paitsioon kun sopivasti osaa, eikä kukaan väitä ettei ole paitsio kun vastustaja työnsi tai esti. Sama koskee maalivahdin aluetta.
        Sen nyt olisi kaikkein hulluinta että maalivahdin päälle saisi loikata makaamaan mikäli puolustavan joukkueen pelaaja tönäisee, siitä se vasta soppa syntyisi.

        Kärpät ei ole menettänyt mitään, päinvastoin, yksi paitsiomaali hyväksyttiin.

        Plihal ei työntänyt Rynnästä maaliin, sen näkee hidastuksista, pieni kontakti oli, mutta ei vihellyksen arvoinen, joten maali hyväksyttävä. Pieniä kontakteja on lähes aina kun kiekko on pelattavissa maalivahdin alueella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe