Jussi Halla-aho kysyy Lieksan maahanmuuttoasioista

Asiantuntija_PS

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho nostaa esiin kirjallisessa kysymyksessään 23.4. Lieksassa vellovat epäilyt maahanmuuttajien suosimisesta harkinnanvaraisia sosiaalitukia myönnettäessä.

-  Prosessien on oltava läpinäkyviä ja uskottavasti valvottuja, jotta kansan luottamus niihin säilyy. Kuntataloutta ei tule pönkittää valtiolta kunnan liike-elämään kanavoitavilla tulonsiirroilla. Väärinkäytösepäilyt Lieksassa kumpuavat vuoden 2012 tilintarkastuksesta, jonka mukaan harkinnanvaraisia sosiaalitukia on myönnetty maahanmuuttajille kantaväestöä väljemmin kriteerein. Sosiaalitoimen vastuuhenkilöille myönnettiin vastuuvapaus tavalla, joka helposti herättää epäilyn tilintarkastajien epäasianmukaisesta ohjailusta, Halla-aho epäilee.

-  Lieksan kaupunginjohtaja ja sosiaalitoimi ovat puolustaneet maahanmuuttoa kuntataloutta piristävänä tekijänä. Valtion korvatessa vuosien ajan kunnan suorat pakolaiskulut ja elinkeinoelämän nauttiessa välillisesti myönnetyistä tuista, maahanmuutosta on tullut kunnalle kannattava bisnes. Kun vielä Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtajan elinkeinona on maahanmuuttajien kotouttaminen yksityisessä perhekodissa, herää kysymys vähintään moraalisesta jääviydestä. Voiko sama ihminen päättää pääosin valtion tulonsiirroilla elätettävien maahanmuuttajien sijoittamisesta kuntaan ja olla taloudellisesti riippuvainen näistä, Halla-aho kysyy.

Halla-aho nostaa tikun nokkaan Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ari Marjetan (sd.), joka sanoo tuntevansa asian.

-  Tämä on samaa jatkoa pari kuukautta sitten hommaforumin sivuilla esitettyihin väitteisiin, jotka perustuvat nettisivuiltamme poimittuihin tietoihin. Olen sikäli hankalassa tilanteessa, etten voi julkisesti kommentoida asiakaskuntaamme mitenkään, Marjeta kommentoi.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/48035-jussi-halla-aho-kysyy-lieksan-maahanmuuttoasioista

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ????????

      Onko Hillan vaimo homonainen?

    • Coolio

      Kyllähän tuo Lieksan tapaus haiskahtaa, ja samanlaisia löytyy taatusti lisääkin !! Tämä meidän "hyvinvaointiyhteiskunta" on aika erikoinen demokratia, vaikka luulisi, että demokratian perusta olisi avointa tiedonsaantie ja varsinkin erilisten kytkesten suhteen, ihmisille jotka istuvat molemmin puolin pöytää - saamassa yhteiskunnanvaroja, ja myöntämässä niitä itselleen ?

      Eihän tällaista demokratiaa voi hyväksyä ja sulattaa - sillä on kansanomaisempikin nimi ; varastaminen !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe