homovanhempi vahingoittaa lastaan

uskova mies,,

Kannattaa ateistit lopettaa se homoliittojen kannattaminen. Lapseen on sisäänrakennettu halu samastua toiseen vanhempaan ja halu nähdä toinen vanhempi vastinkappaleena. Jos vanhempi sanoo lapselle ettei tarvitse vastinkappaletta, hän menettää arvostuksen lapsen silmissä. Jos vanhempi puolestaan sanoo että kaksi samanlaista voivat toimia vastinkappaleina toisilleen, lapsi ahdistuu ja alkaa inhota vanhempaansa, sillä vanhempi tulee tässä väittäneeksi että elämässä on tärkeämpää seksi kuin yhteiselämä todellisen vastinkappaleen kanssa.

22

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko muuten lukenut tai tietoinen seuraavasta.

      Lähes kaikk,i pahatkin kriminaalit ovat syntyneet heterosuhteessa.

      • uskova mies,,

        Joissa toinen tai molemmat vanhemmat ovat yleensä piilohomoja.


      • uskova mies,, kirjoitti:

        Joissa toinen tai molemmat vanhemmat ovat yleensä piilohomoja.

        Olet sairas ja vajavainen inttäjä.


    • Jos mielestäsi esim. maailman lukuisat orpolapset eivät noiden kierojen olkiukkojesi perusteella ansaitse keitä tahansa välittäviä huoltajia, olet törkeä psykopaatti.

    • Sigh-ismund

      Hohhoijaa.

    • lapset ensin

      Lapsia tulee suojella. Aina.

    • pohnis1

      Voisitko alustaa väitettäsi jotenkin? Siis jollain oikeasti todetulla eikä vaan mielipide tai tunne pohjalta.

    • " Lapseen on sisäänrakennettu halu samastua toiseen vanhempaan ja halu nähdä toinen vanhempi vastinkappaleena."

      Millähän perusteella kuule samaistumisen kohteeksi tai sitten tuoksi vastinkappaleeksi kelpaa vain nimenomaan vanhemmat? Miksei lapsi voisi saada sitä puuttuvaa elementtiä jostain muusta lapselle tutusta aikuisesta?

      Ja luonnollisestihan sama puute on monessa yksinhuoltajataloudessa.

      "Jos vanhempi sanoo lapselle ettei tarvitse vastinkappaletta, hän menettää arvostuksen lapsen silmissä."

      Enpä ole kuullut että jokin lapsi olisi kysellyt vanhemmaltaan että missä hänen vastinkappaleensa on. enkä vanhemmasta joka olisi sanonut lapselleen vastaukseksi ettei tämä sellaista tarvitse.

      "Jos vanhempi puolestaan sanoo että kaksi samanlaista voivat toimia vastinkappaleina toisilleen, lapsi ahdistuu ja alkaa inhota vanhempaansa, sillä vanhempi tulee tässä väittäneeksi että elämässä on tärkeämpää seksi kuin yhteiselämä todellisen vastinkappaleen kanssa."

      Edelleenkin, en ole kuullut koskaan lapsen ja vanhemman keskustelleen vastinkappaleista. Myöskään se että kaksi samaa sukupuolta voivat toimia toistensa vastinkappaleina ei mitenkään väitä että elämässä on tärkeämpää seksi kuin yhteiselämä todellisen vastinkappaleen kanssa.

      Jos ihan lähtökohtaisesti edes kristinusko ei vaadi yhteiselämää sen vastinkappaleen kanssa ja koska homoilta nimenomaan puuttuu halu yhteiseloon vastinkappaleen kanssa, ei täten myöskään näiden yhteiselämä ihmisen kanssa joka ei ole vastinkappale mitenkään tapahdu vastinkappaleen kanssa elämisen kustannuksella.

      Kahden samaa sukupuolta olevan yhteiselo ei ole myöskään mitenkään seksin valitsemista jonkin muun asian yli vaan aivan kuten heterosuhteissakin, myös homosuhteissa on monia paljon merkittävämpiä syitä suhteelle kuin seksi.

    • Vastaus aloitukseesi on tietysti:
      https://www.youtube.com/watch?v=hKdAdgR4LyI

      Lapset tarvitsevat rakastavia lapsia (miehiä, naisia tai jotain siltä väliltä) elämäänsä ohjaamaan heidät läpi vaikean kasvukauden. Sukupuolella tai verisiteillä ei merkitystä vaan sillä, että lapsi tuntee olevansa hyväksytty juuri sellaisena kuin hän on ja häntä kannustetaan eteenpäin.

    • JumaIa

      Kuulehan uskova-bebis, eikö sinun kannattaisi jo lopettaa julkinen riidanhaastaminen? Eikö sinulle ole tehty kyllin selväksi, että pilkkaat mm. homoja ja masentuneita? Eikö sinulle ole tehty kyllin selväksi, että olet yliammuttuine moraaleinesi tällä palstalla yksin? Missä on kristillinen nöyryytesi? Mihin olet unohtanut sen yhteisösi kiellon, ettet saisi olla tekemisissä ateistien kanssa? Oletko todella varma, että haluat jatkaa nykyisellä, mahdollisesti kadotukseen johtavalla tiellä? Katso sisäiseen peiliisi ja mieti - onko sinun todella tarpeen vetää päällesi tämän palstan keskustelijoiden viha? Nautitko siitä vai oletko vain hengellisesti tulossa umpisokeaksi?

    • Miksi sitten kaikkien yksinhuoltajien ja homovanhempien lapset ei vihaa vanhempiaan? Ei lapsella ole mitään sisäänrakennettua käsitystä 'oikeasta' perhemuodosta, sosiaaliset normit ne käsitykset luo myöhemmällä iällä. Voisitko mainita lähteet tuollaiselle tiedolle? Siis mikä psykiatrinen tai psykologinen tutkimus on tuon havainnut? Se että vedät jotain hatusta, ja kirjoitat tänne, ei tee siitä totta.

      • uskova mies,,

        Viha on tunne joka vaimenee melko nopeasti uudelleenohjautuessaan ja tullessaan osaksi ihmisen tavoitteellista toimintaa. Niinpä vihan tunne vaipuu pois tietoisuudesta mutta sen lapset kuten ylpeys, kateus, alemmuus, masennus, itseinho, kostonhimo ja kyynisyys jäävät elämään. Homoparien lapsille käy juuri näin.


      • uskova mies,, kirjoitti:

        Viha on tunne joka vaimenee melko nopeasti uudelleenohjautuessaan ja tullessaan osaksi ihmisen tavoitteellista toimintaa. Niinpä vihan tunne vaipuu pois tietoisuudesta mutta sen lapset kuten ylpeys, kateus, alemmuus, masennus, itseinho, kostonhimo ja kyynisyys jäävät elämään. Homoparien lapsille käy juuri näin.

        Nyt sitten pilkkaat homojen lisäksi heidän lapsiaan. Kiitän kovasti heidän puolestaan ja kumautan päin pläsiä kun tavataan.


      • uskova mies,,
        marsunkiillottaja kirjoitti:

        Nyt sitten pilkkaat homojen lisäksi heidän lapsiaan. Kiitän kovasti heidän puolestaan ja kumautan päin pläsiä kun tavataan.

        Ei Raamattu turhaan ilmoita, että isien pahat teot maksetaan aina kolmanteen ja neljäteen polveen. Sellainen on ihmisen veri.


    • Tuli tässä vain mieleeni, että miten mahtavat leijonanpennut pärjätä kun laumassa on sekaisin äitejä ja mummeja ja tätejä ja isosiskoja. No eiväthän ne pärjääkään, kun 70 % kuolee ennen kuin ehtii vuoden ikäisiksi. Kannattaisikohan sinun mennä julistamaan kristillistä kasvatusta tuonne Afrikan savanneille, kun Isä Jumala ei ole muistanut antaa eläinten kuninkaalle kristillisiä arvoja?

    • kiinnnnostunut

      Uskova mies,, kovasti tulee taas aloituksessa väitettä, mutta mihin perustat tietosi, omiin kokemuksiisiko?

    • ateisti

      Missä asut. Jos asut mun lähellä, tuun hakkaa sut ihan vitun pahasti

    • No juu ei

      Uskova mies, sinun kannattaisi vaihtaa nimimerkiksesi Paskova mies. Koska paska kuvastaa täydellisesti kaikkea mitä sinä kirjoitat, ajattelet ja edustat.

      Äärimmäisen vastenmielistä paskaa on sinulla korvien välissä, oikein ikiaikaista pimeyttä ja polttorovioiden löyhkää. Kuvottavaa saastaa, törkeää vihanlietsontaa ja kaikkien mahdollisten ihmisarvoisten moraalinormien ylimielistä ja vihamielistä halveksuntaa.

      Kammottava uskonto kammottavilla ihmishirviöillä.

    • Palstalla

      Ateistit näyttävät taas väkivaltaisuutensa.

      • Tai sitten meillä on peikko-ongelma.


      • vaarallisia
        khaosmonaut kirjoitti:

        Tai sitten meillä on peikko-ongelma.

        Tai palstan ateistit näyttävät vain todellisen luontonsa.


    • uskoaonse

      22: ja ne, jotka kestävät lujina tavoitellessaan Herransa läheisyyttä, hartaasti rukoilevat ja antavat almuja Meidän heille suomistamme varoista sekä salassa että julkisesti ja torjuvat pahan hyvällä. Nämä ovat niitä, joita varten on lopullinen koti

      Tärkeä kohta ¨torjuvat pahan hyvällä¨

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1545
    2. 43
      924
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      901
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      65
      858
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      829
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      53
      761
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      755
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      732
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe