Kaikki Naiset ovat kauniita.

Näin näkisin...

Täällä on vellonut ikävä keskustelu ylipainoisista naisista. Itse en määrittele ketään ylipainoiseksi, en tyhmäksi tai ärsyttäväksi, vaan jokainen on oma persoonansa niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Kenenkään ei tarvitse olla toisen kaltainen vaan kaikilla on oikeus olla omanlaisensa. Erilaisuus takaa sen että jokaiselle löytyy mieleistä ja mielenkiintoista seuraa niin töissä kuin vapaa-ajallakin, nyt kuin tulevaisuudessakin.

Oma lukunsa ovat ihmiset jotka yrittävät osoitella sormella heistä poikkeavia henkilöitä. He ovat jääneet elämässään paitsi jostain tärkeästä, hyväksytyksi tulemisesta. Toisten mollaaminen saa heidät edes hetkeksi tuntemaan itsensä toisten veroisiksi. Lopettaisivat itsensä vertaamisen muihin ja muiden saavutuksiin, niin saattaisivat hyväksyä itsensä ja sitä kautta ajastaan myös toisia ihmisiä.

Me olemme hyviä kaikki...Me suomalaiset!

8

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PirkkoH

      Just noinhan se on. Hyvin tiivistettynä tämä erilaisuutemme. Hyvä.

      Jos joku tuntee täällä itsensä ylivertaisen kauniiksi, sen suon hänelle. Se toisten haukkuminen taas kertoo hänestä jotain muuta.

      En minäkään hauku täällä sellaisia ihmisiä jotka ovat huonompia minun osaamisalueillani, esim. tieteen parissa, vaan pidän kaikkia yhtä hyvinä. Yhdessä olemme enemmän kuin lukumäärämme summa.

      • Marlboromies.

        Joo maailma on väärällään ihmisiä, jotka ovat merkittäviä muutoin kuin kulloisenkin ajankohdan ulkonäkövaatimusten kautta.

        Minullakin on kaunis vaimo. Oikein iso ja pehmeä. Sen lisäksi hän on lukematon määrä muita hyviä piirteitä. Niin upea ihminen ja äiti, että vaikka hän olisi laiha, niin ei haittaisi. Hyväksyisin täysin.


    • tod.tyytyväinen

      minun vaimo painaa 112kg. on siinä naista.

    • Vaimosi.

      On siinä todellakin naista. Pelkästään painon perusteella osa pitää, osa ei. Onneksi kaikki hyväksymme ja hänkin on löytänyt sinut.

      Paino kertoo niin vähän ihmisestä. Joillekin se on toisia tärkeämpi asia. Olkoon. Hyvä niin. Minullekin paino on jonkun verran merkittävä asia ollut puolisoni valinnassa. Hän on iso ja turvallinen mies. Varmakäytöksinen ja ystävällinen, hyvä isä. Paljon enemmänkin ja ainakin kaikkea sitä mitä haluan mieheltäni.

      Hänen kanssaan on hyvä olla ja rakastan omaa isoa nallekarhuani.

    • tod. tyytyväinen

      niin, miksi ottaa nälkiintynyt ja äkäinen laiha, kun voi saada leppoisan lihavankin!

    • Aina pitää valehdell

      On herttaista, kun lihava saa olla lihava. Jos voi olla lihavan kumppani onnellisena, sekin on herttaista. Niin.. Jos puolisoja valittaisiin lihavuuden perusteella ihmiset olisivat onnellisempia. Suomessa on erittäin paljon jopa erittäin lihavia ihmisiä. Lihavuudella ei ole kovin paljon myönteisiä vaikutuksia terveyteen ja yleiseen vointiin. Ehkä joku säälii lihavaa kumppaniaan. Toinen eroaa. Kolmas on välinpitämätön jne. Terveys ja terve ulkonäkö kuuluvat vähän yhteen. Vaikka olisi terve lihavana, vielä, voi olla masentunut. Masennus vie itsetuntoa alas. Aktiivinen asenne vähenne, samaan aikaan liikuntakyvyn kanssa. Liikeradat kehossa vääristyvät tai suppenevat jne. En sitten tiedä, kuinka moni valehtelee painoasioissa. Ulos päin se näkyy, vaikkei tahdo. Vointiin vaikuttaa, vaikkei kukaan näkisikään miltä ulkonäkö näyttää.

    • Pertsa..

      Eiköhän ne avioerot, henkilökohtaiset pettämiset yms. johdu ihan muusta kuin painokäyristä?

      • lihakset kauniita

        Painokäyrä on sana. Todellisuus on valitettavasti, Pertta, se että lihavuus on joillakin ihmisillä aiheuttanut jopa masennusta. Tai masennus lihavuutta. Kaikki ihmiset ei pysty noudattamaan tervettä ruokavaliota. Eivät terveellisiä elintapoja. Jotkut eivät tahdo. Se, että avioeroja on tai ei, ei minua juuri liikauta mihinkään. Sen tiedän, vaikka kuka alkaisi väittää, että sen painon minkä on hankkinut ylensyönnillä, välinpitämättömyydellä, liikunnan puutteella tms. saa rauhassa kanneksia sinkkuna tai minä muuna tahansa. Minua hiukan säälittää esim. nainen joka ei osaa elää itsensä sovussa lihavampana. Sen sijaan koittaa pilkata tai vahingoittaa toisia, jotka ovat osanneet käyttää maalaisjärkeään tai jaksaneet nähdä terveytensä hoitamisen tärkeänä vastuuna, joka kuuluu itselle. Pukeutumistyylikin on tällaisessa maassa ihan hirveä, lihavienkin (jos laihojenkin) osalta. Koittakaa nyt tajuta, että itse vastataan omasta terveydestä. Minua ei kiinnosta puolisoasiat. Siinähän ovat laihoja yhdessä tai lihavia. Kiinnostaa vaan tämä kateellisten maa. Täällä edes kohtuutta noudattava, järkevä ei saa olla suojassa kateellisten reppanoiden kiusaamiselta. Suomen kansa on lihavaa kansaa. Jos se on totuus, ei siihen mikään avioliitto kuulu millään lailla. Puupäitäkö olette, kun asiayhteyteen ei kirjoittamanne kuulu? Haloo, onko painokäyrä mikään tärkeä tekijä elämässä. Terveys ja myös mielenterveys kylläkin on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      190
      3922
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      189
      2797
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      55
      1684
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      119
      1674
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1408
    6. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1337
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1263
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      92
      1233
    9. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      74
      1194
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      27
      1181
    Aihe