herätystä

yhddessvoi

Onko ihmiskunta koskaan kääntynyt yhdessä huutamaan apua taivaasta? Olisi upeaa jos näin kävisi ja päätettaisiin unohtaa tuhoa aiheuttavat talouskasvu ja maekkinatalousajattelu tehden täysin uudet tarkoitus perät alkaen hallitusti tuhoamaan babyloniaa ja näin alkaen odottaa messiasta taivaalta valmistaen hänelle tietä!

10

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkityskuntoon

      Varmaan sun kannattais tarkistaa se lääkitys ja unohtaa ne mielikuvitusjumalat.

    • -Brina-

      Entäs jos alkaisimmekin välittämään toinen toisistamme ja rakastamaan tätä pientä maapalloamme kuin Jumalaa joka on Kaikkea Mitä On!? Jospa siten antaisimme mahdollisuuden aivan uudenlaiselle, paremmalle elämälle täällä niin itsellemme kuin kaikille muillekin?

      • ent. saksalainen1941

        Aloituksessa ja -Brina-:n kommentissa tuli esille just se, miten täällä opitaan. Meillä on ollut monenlaisia toitottajia ja huutavan ääniä korvessa. Joskus nämä ovat onnistuneet jossain määrin muuttamaan vallitsevaa yhteisöä, kuten esim. L.L.Laestdius, vaikkei mikään valaistunut ollutkaan. Hän muutti silloisen juopottelevan lappalaisen pienoiyhteiskunnan rappioituneista juopottelijoista raittiiksi.

        Suuremman vaikutuksen saa aikaan kantapään kautta oppiminen, joka tulee kuin itsestään. Synnymme uudestaan ja uudestaan, aina vaan. Tämä hioo meitä niinkuin kivestä särmiä hiotaan. Meistä tulee monipuolisia ja taitavia monessa asiassa, varsinkin ihmissuhdeasioissa.

        Muistan kuinka minulla on ollut niin paljon ystäviä matkan varrella, joita ei enää näe tässä elämässä. Niin paljon on nyt toisissa maissa, hyviäkin ystäviä, jopa Venäjällä.
        Serbiassakin taitaa olla joku.
        On myös tuttuja toisella puolella, ja riemu on suuri kun saamme jälleen nähdä kuoleman rajan toisella puolen. Joku voi tulla esittäytymään...ja muistimme hissukseen herää. Ei ihan heti välttämättä.

        Kun synnyin, näin että joudun eroon lähes kaikista tutuista. Tämä Suomi on kyllä opettanut paljon, täällä on saanut tavata ihan uusia ihmisiä. Mutta sitä joskus kaipaa vanhaa. Onneksi me saamme noita vanhoja tavata vielä joskus, voi olla ettemme vaan ihan heti heitä tunnista.

        Testimme onkin, että näemmekö ihmisten silmissä vanhat ystävämme? Onko ystävyys henkistä, onko se todellista? Osissa tapauksista on, sillä olen voinut tunnistaa jonkun vanhan.

        Pitkä syntymisen taipaleemme tekee meistä todellakin kuin sisaruksia toisillemme. Viimeistään silloin, kun lopullinen muisti avautuu...silloin huomaamme että olemme olleet sisaruksia ja naapureita hyvin monet keskenämme!
        Jos voimme nähdä kanssakulkijan kasvoissa ystävän ilman muistia, se on vieläkin arvokkaampaa. Silloin sodat loppuvat. Kuka taistelisi sodassa rakkaita vanhempiaan ja velijiään, siskojaan vastaan?


      • v3vv4v

        Koska elämme kehityksessä eritasoissa niin siksi koskaan ihmiskunta ei kasva sellaiseen yhteyteen ja yhteisymmärrykseen joka toisi kaikille onnen. Ihmisen itsekkyys ja ahneus hallitsee kehittymttömiä,eli koska vain harvat ovat ne jotka pääsevät kierrosta tämän maailman tarkoitus ei olekaan olla onnela.


      • ent. saku
        v3vv4v kirjoitti:

        Koska elämme kehityksessä eritasoissa niin siksi koskaan ihmiskunta ei kasva sellaiseen yhteyteen ja yhteisymmärrykseen joka toisi kaikille onnen. Ihmisen itsekkyys ja ahneus hallitsee kehittymttömiä,eli koska vain harvat ovat ne jotka pääsevät kierrosta tämän maailman tarkoitus ei olekaan olla onnela.

        Näen tämän asian etten pääse kierrosta ennenkuin nämä kaikki toverini ovat päässeet. Elämien aikainen toverillisuus kestää tosi pitkään, kenties ikuisesti. Jotain meissä on sellaista, joka ei katoakaan kokonaan kuolemassa.

        Juuri tämä matkan aikana (monet elämät) tehty huomaamaton turvaverkko on se, joka on turvananne pitkällä tähtäimellä. Yksikään ei voi vapautua käsittääkseni, ellei ole varmistanut muidenkin kohtaamiensa vapautusta. Tällainen äärimmäinen tukemisen tunne tulee sisältä, tahtoo panna kaikki kortensa kokoon. Tällainen on sitä täydesti elämistä ja juuri tämän vuoksi luultavasti monet kiertävät yhä uudelleen ja uudelleen. Vasta nyt aloin tätä oivaltaa, että perheemme ei olekaan missään taivaassa, vaan maan päällä kiertämässä ja oppimassa!

        Niiden tehtävä on, jotaka muistavat, muistuttaa tästä, vaikkei se tuottaisikaan tulosta. Että olemme yhtä perhettä koko ihmiskunta.


    • valistunut

      Ei taivaaseen tarvitse huutaa,sillä siellä ei ole muuta kuin aikaa ja avaruutta, mutta jos kääntäisimme tuo huutomme sisällemme,niin sieltä saattaisi apu löyttyä ongelmiimme.
      Olemmehan me perustaltamme osa tuota kaiken lähdettä, ja jos puhdistaisimme mielemme sisällön menneisyyden taakasta, niin tuo kaiken lähde voisi tulla luoksemme ja polttaa poroksi tuon taakan ja voisimme elää sen yhteydessä vailla kärsimystä ja tuskaa.

      Joten on turha huutaa apua taivaasta, apu tulee vain sisältämme, sillä ulkopuolella on vain aikaa ja ainetta, mutta sisipämme on perustaltaan ajatonta elämää joka ei ole koskaan syntynyt, eikä se myös koskaan kuole.
      Me vain ilmennämme täällä ajassa tuota ajatonta elämää
      Fyysinen elämä on rajallista joten se voi ilmetä vain fyysisten elämien ketjuna, alkaen esiasteelta, kehittyen täydellisyyttä kohti.

      Me olemme yksi lenkki tuossa ketjussa, ja olemme vastuussa siitä miten kehitymme, ja ettei kehityksemme joudu sivuraiteille, ja sen seurauksena, paluuseen takaisin kivikauteen

    • odotan Jeesusta

      meillä menee taloudessa ja rauhassa, ........... loppuun asyi käytävässä sodassa - mitä tulevaisuushetki ja verrattuna mitä raamattua luemme ja opettajamme ja eihän Jeesuskaan niinkuin useimmissa tapauksissa ,,,,,,,,,,,,,,,,

      • niin odotan täällä

        Oletko Valmis ihminen suhteen mitä Suomalaisessa ja muun maalaisessa ja salaseuroissa valmiutta sydämelläsi ..... - Jeesus Tulee ......... Tule Herra Jeesus Kristus ............ Parantajamme ja AUTTAJAMME ......... ammattiauttajien ja ei ammatti auttajien ........... Jeesus pysyisitkö ongelmakohtaisessa vierellämme ...


    • 777

      Nyt pitäisi todella rukoilla, että uskovaiset lopettaisi riitelyn ja olisivat yhtä - niin kuin Jeesuskin rukoili. Ja että meillä olisi keskinäinen rakkaus.

      Lisäksi uskovaiset eläisivät enemmän Jumalalle pyhitettyä elämää ja saisivat enemmän rakkautta ei-uskovia kohtaan.

      Tämä varmasti edistäisi herätystä.

    • valistunut

      Herätkää tuntemaan itsenne, älkääkä turvautuko toisten käsityksiin totuudesta.
      Totuus tulee luoksenne kun valheellisuus on ymmärretty.
      sE ON JOKAISEN TEHTÄVÄ turvaurtumatta auktoriteetteihin.

      On ymmärrettävä mikisi ja minkä vuoksi jouduimme ulos paratiisitilasta jossa ihminen eli.

      Kaikki muut elävät olennot eläväöt tuossa tilassa tälläkin hetkelllä, mutta ihminen ei
      Kun ymmärrämme sen syyn, minkä vuoksi, jouduimme sieltä ulos,
      niin se on paluu kaiken lähteen yhteyteen.

      On ymmärrettävä mikä on psykologinen perimämme, eli perisynti,
      että miksi js minkä vuoksi se on syntynyt, ja periytyy sukupolvelta toiselle
      Tuo perimä on ihmisen kärsimyksen ainut syy ja aiheuttaja
      Kun se ymmärretään totaalisesti, niin kaikki kärsimykset tuskat päättyvät, ja voimme elää autuaallista elämää jo täällä ollessamme

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe