Suuseksin antamisesta.

kysyvä.

Eli olisi tiedossa pano erittäin kokeneen naisen kanssa, mutta taidan jättää väliin, kun olen lukenut joskus, että naisen pillun bakteerikanta tarttuu miehen suuhun suuseksissä. Tämä sitten saattaa aiheuttaa mm.suusyöpää. Tietääkö joku tästä enemmän?

10

398

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tieto_lisää_tuskaa

      En tiedä oletko tosissasi, vai provoiletko. Ilmeisesti tarkoitat HPV-virusta, jota vastaan nykyään nuoria tyttöjä rokotetaan. Se aiheuttaa naisilla kohdunkaulan syöpää ja molemmilla sukupuolilla kurkkusyöpää.

      Ilmeisesti nykyaikana seksivalistus on lakkautettu kouluista. Nuorilla hepuilla on se käsitys, että kondomilla ehkäistään vain raskautta. Kondomin käytöllä ehkäistään ennenkaikkea tauteja, ja paljaalla ei harrasteta suuseksiä kumminkaan päin. Eli älä nuoleta naisella paljasta jormaasi, se on ihan samanlainen riskin naiselle saada tauti elimestäsi. Jos suuseksiä haluatte harrastaa, niin sinulle kondompi päälle ja naiselle jokin muu suuseksisuoja, etsi tietoa netistä, en ole asiaan perehtynyt.

      Erittäin tarttuva on myös herpes, eikä parane koskaan. Olen saanut siihen henkilökohtaisen kokemuksen viime aikoina. Riippuu tartunnan saaneen henkilökohtaisista ominaisuuksista, kuinka usein ja voimakkaasti hän oireilee (huonoimmalla tuurilla voi saada esim. hengenvaarallisen aivokalvontulehduksen).

      Eli nk. huuliherpes (herpes tyyppi 1) voi tarttua alapäähän. Nk. genitaaliherpes (herpes tyyppi 2) voi tarttua myös yläpäähän. Eli olipa herpes kummassa päässä tahansa, sen voi tartuttaa siitä kumpaan päähän tahansa tai johonkin siihen välille, jos on ihorikkoja. Kaiken lisäksi noin 10 - 20 %:issä herpes erittää virusta silloinkin, kun näkyvää oireilua ei ole. Kondomi suojaa vain osittain herpekseltä, koska tartunta voi olla kondomin peittämän alueen ulkopuolella. Ja usein seksitoimintoihin liittyy suutelua, täysin suojaamatonta toimintaa.

      Suosittelen selibaattia. Se on ainoa täysin tautiturvallinen vaihtoehto (tosin itse mieluummin nautin yhä edelleenkin elämästä, mutta selvin päin ja harkiten).

      • ap.

        Tiedän kyllä kaiken tuon mitä kerroit, en seksivalistusta tullut kysymään.
        En puhu mistään viruksesta, vaan kun nainen harrastaa suojaamatonta seksiä lukuisien miesten kanssa, niin hänen pillunsa bakteerikanta muuttuu, eli siellä on kokonainen armeija erilaisia bakteereja eri ihmisiltä, joten sitten kun annat suuseksiä ne pesii sinun nieluusi sitten aiheuttaen suusuöpää.
        EIkös kaikki naiset nykyään vaadi suuseksiä. Eihän ne muuten saa orgasmia.
        Jos et anna, niin olet huono pano heidän mielestään.
        Siinähän voi jo toinen loukkaantuakkin, kun kohtelee kuin ruttotautista. Mihinkään ei voi koskea ja mitään ei voi tehdä. Joku suukumi on jo ajatuksenkin tasolla lähinnä naurettava. Lupasin hänelle jo suuseksiä, joten ei sitä enää kehtaa peruakkaan. Vittu kun löytäisi jostain vaikka neitsyen naitavaksi. Täst tuu mitään.


    • khdsfhshdfkls

      Se HPV eli human papilloma virus on juuri se suusyöpää aiheuttava asia, ei mikään bakteerikanta. Papilloomavirus eli kondylooma aiheuttaa virustyypistä riippuen erilaisia vaivoja, toiset saa syyliä ja jotkut syöpävaarallisia solumuutoksia alapäähän tai suuhunsa.

      Suojaamatonta seksiä ei kannata harjoittaa kuin sellaisen vakikumppanin kanssa, jonka kanssa haluaa jakaa mahdolliset oireettomat tauditkin.

      • ap.

        Kylläpäs mm. Mr Lothar puhui asiasta jossain ohjelmassa. Eli jos nainen panee miestä, niin tähän mieheen siirtyy ne kaikki bakteerikannat hänen aiemmista kumppaneistaan, sekä heidän aiemmista kumppaneistaan, jne.. Eli jumalaton määrä asioita. Eli ei ole kyse pelkästään sukupuolitaudeista.
        Tähän hän totesi, että kyllähän se laittaa vähän miettimään.


      • Hyi h*lvetti
        ap. kirjoitti:

        Kylläpäs mm. Mr Lothar puhui asiasta jossain ohjelmassa. Eli jos nainen panee miestä, niin tähän mieheen siirtyy ne kaikki bakteerikannat hänen aiemmista kumppaneistaan, sekä heidän aiemmista kumppaneistaan, jne.. Eli jumalaton määrä asioita. Eli ei ole kyse pelkästään sukupuolitaudeista.
        Tähän hän totesi, että kyllähän se laittaa vähän miettimään.

        Niinpä.... mitä enemmän naiset lorttoilee ja jakaa tavaraansa, sitä enemmän niillä on "annettavaa"..... sitten vielä melkosen iso osa miehistä EI osaa pestä vehkeitään, siellä sitten muhii viikkojen sissijuustot & lukematon määrä muuta möhnää...


      • yeyery
        ap. kirjoitti:

        Kylläpäs mm. Mr Lothar puhui asiasta jossain ohjelmassa. Eli jos nainen panee miestä, niin tähän mieheen siirtyy ne kaikki bakteerikannat hänen aiemmista kumppaneistaan, sekä heidän aiemmista kumppaneistaan, jne.. Eli jumalaton määrä asioita. Eli ei ole kyse pelkästään sukupuolitaudeista.
        Tähän hän totesi, että kyllähän se laittaa vähän miettimään.

        Luotettava lähde, televisio.


    • yeyer

      jeesus kristus.

    • raksmiäs

      Edelleen, bakteerit aiheuttavat kyllä monenlaista häijyä, mutta hpv virusten vaaralliset muodot toimivat esiasteina syövän kehittymiselle.

      Naisen pillu kyllä huoltaa bakteeritasapainonsa kuntoon, jos nainen muuten perusterve. Tasapainon järkkyessä oireet saa kyllä naiset yleensä hakeutumaan lääkärille. Tasapainoa järkyttää myös liika peseminen, joka luo ihanteelliset olosuhteet sieni infektioille, kuten liian sokeripitoinen ruokavaliokin.

      Viruksista ole huolissasi, älä bakteereista. Bakteerit saa tapettua yleensä, mutta virukset jää piilemään ja terveyden muusta syystä heikentyessä ne aktivoituu tai niiden aiheuttamat muutokset iholla/limakalvoilla tekee vakavampaa kiusaa.

      Kondomi suojaa useimmilta näiltä kauhuilta kohtuullisen hyvin. Vakiokumppanin kanssa voi sitten jo riskin ottaakin testien kautta paljaalle siirtyen. Entisten hoitojen tartuttamia viruksia voi kuitenkin väijyä passiivisena, mutta tarttumiskykyisinä.

    • ajatuskin hirvittää

      AP, Oletkos ikinä ajatellut että käteesi on tarttunut elämäsi aikana monien tuhansien ihmisten bakteerit, mm. isovanhempien, opettajien, leikkikaverien, koulukavereiden, työkavereiden jne toimesta - ja sillä kädellä sinä nytkin söit päivällä hampparia ja illalla runkkaat???

      Mietippä sitä...
      .

    • Japsakka

      Bakteerit eivät varsinaisesti aiheuta syöpää.

      Bakteereja on niin hyviä, pahoja ja loisia, hyvät bakteerit tappavat vieraita aineita kuten myrkkyjä joita löytyy esimerkiksi ravinnosta, osa hyvistä bakteereista syövät luustoa estäen luiden kasvamista liian suuriksi (tämän tyyppisen bakteeri kannan puuttuminen taas aiheuttaa arkikielessä jätti tautia kun taas liiallinen määrä aiheuttaa osteoporoosia eli lasiluu tautia) ja osa hyvistä bakteereista vahvistaa vastustuskykyä jne.

      Pahat ja osa lois bakteereista aiheuttavat tauteja, jotka taas heikentävät vastustuskykyä joka taas kasvattaa riskiä syövän mutaatioitumiseen, leviämiseen ja kasvamiseen.

      Meissä jokaisessa on syöpä soluja (esim. luomet), hyvä syöpä solu on symbioosi eli loinen josta on hyötyä mutta voi mutaatioitua joka on taas huono syöpä, koska mutaatioitunut syöpäsolu leviää kehossa ja kasvaa joka on hengenvaarallista.

      Bakteerit kasvattavat syöpä riskiä aiheuttaen vastustuskyvyn heikentymisen kun taas virukset vastustuskyvyn heikentämisen lisäksi levittävät soluihin solumyrkkyjä joiden komplikaatioina yksi mahdollisuus on solun mutaatioituminen.

      Syövältä et voi välttyä, mutta voit ehkäistä syövän mutaatioitumisen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe