Älkää rakastako maailmaa

Joh.

1Joh.
Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.
Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

7

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Totta on

   Se on niin ja amen.

  • Mualimalta

   'Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. '
   _________
   Älkää mukautuko. Mutta kun se on niin helppoa. Tänään seiskalla kerrottiin, että kanavaa katsoo 200 000 katsojaa. Kuitenkin vain 5 % avustaa kanavaa, jolla ei ole muita tuloja kuin vapaaehtoinen muistaminen. Kerran Ojares kertoi, että olisi tyytyväinen jos jokainen katsoja lähettäisi edes 1 euron /kk.
   Samoin lukenut lehdestä, että sunnuntain merkitys löytynyt ja selvinnyt. Merkitys on shoppaileminen. Että ollaanko Suomen kansa mukauduttu maailman mukaan.

   • ei tukea

    Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.


   • Kyllä tukea
    ei tukea kirjoitti:

    Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.

    Eilen Ojarekset puhuivat seiskalla, että kanava on mediakanava. Ei minkään seurakunnan jatke. Hyvin erilaiset ihmiset opettavat Raamattua ja se on hyvä niin, ettei mennä vain yhden opinsuunnan mukaan. Katsojissakin on monenlaisia ihmisiä. Mikä sinulle hyvä, on toiselle soopaa ja päiv vastoin. Martti tähdensi vielä, että kun Jumala hänet valitsi kanavan johtoon, niin evästyksenä oli, että kysy minulta, älä kysy ihmisiltä neuvoa. Niinpä he uskovien kanssa rukoilevatkin johdatusta kanavan asiassa. Jumalasta on, sillä muuten ei olisi kestänyt pystyssä hanke. Yli 10v. mennyt jo ja laajentunut eri maihin.


  • Maailmasta ovat

   lihan mielen halu ja silmäin pyyntö ja elämän korskeus. Pakanat keskustelevat säistä ja ruuasta ja vaatteista ja nykyään myös tekniikka ja autot ja asunnot ja sen sisustamisest ovat esillä, samoin puutarhanhoito.

   Jeesuksessa saamme kerätä aarteemme taivaan kotiin ja Jeesuksen nimessä olla valona ja suolana tässä maailmassa ja siksihän tällakin palstalla kirjoitamme ja hyvä näin vaikka vähäiseltä tuntuukin aina välillä.

   Mitä tulevaisuus tuo eteemme emme edeltä tiedä mutta hyvin keskeisiä asioita on edessä maailmalla ja meillä elävillä ihmisillä ja siksi Raamatun Ilmestyskirjan profetia ja muutkin profetiat ja opetukset on hyvä tuntea ja myös tehdä Mestari Jeesuksen opetuksen mukaan, sillä on rakkautta tämä ja palavaa kun keskeisimpänä tekojemme ja ajatuksiemme vaikuttimina on Jeesuksen sanat.

  • Ei ole

   Usko ei ole jokamiehen.

  • Omin silmin

   1.Johanneksen kirje:
   1:1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
   1:2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
   1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
   1:4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
   1:5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
   1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
   1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea! Tauski Peltonen ja ex-vaimo Henna ovat menneet uudelleen naimisiin!

   Tauno ”Tauski” Peltosen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Ilman sua, Sinä vain ja Haavemaa. Artisti muistetaan myös kohuotsi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   2551
  2. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   213
   2237
  3. Oikeasti nainen, ei millään pahalla

   Mutta voi hemme tti mikä fiasko tämä keissi on. Ja tiesin silloin kauan sitten että tämä menee näin. Ja tiesin että en v
   Ikävä
   60
   2054
  4. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   1248
  5. Sai pakit! Maajussi-Kalle ei lannistu - Mielii venäjänkielisen Veran perään: "Jos hänet saisi..."

   Yrittänyttä ei laiteta… vai miten se meni… Maajussi-Kalle etsii puolisoa rinnalleen ja on iskenyt silmänsä "merenneito"
   Maajussille morsian
   12
   1194
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   56
   1034
  7. Kauhajoki taas otsikoissa

   Melkoisesti siellä K:joella sattuu ja tapahtuu. Nyt siellä ollaan puukko hippaista !!
   Kauhajoki
   26
   1011
  8. Minkälaisia ovat "vaikeat asiat" parisuhteessa joista pitäisi voida tai osata puhua?

   Tämä vaatimus yleensä osoitetaan miehelle, ymmärtääkseni.
   Parisuhde
   44
   899
  9. Provinssi joutuu sakkomaksuun

   Poliisi epäilee Provinssi-rock tapahtumaa syrjinnästä Juha Mäenpäätä kohtaan tehdystä pakkopoistosta. Voi tuottaa sakot
   Ilmajoki
   78
   887
  10. Tämä rakkaus sinuun on uskomatonta

   Kun se ei lopu. Olen sinun loppuelämäni ajan, jos sinäkin minut haluat ja jos päästään joskus "käyntiin". Miehelle
   Ikävä
   29
   840
  Aihe