Älkää rakastako maailmaa

Joh.

1Joh.
Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.
Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

7

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta on

      Se on niin ja amen.

    • Mualimalta

      'Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. '
      _________
      Älkää mukautuko. Mutta kun se on niin helppoa. Tänään seiskalla kerrottiin, että kanavaa katsoo 200 000 katsojaa. Kuitenkin vain 5 % avustaa kanavaa, jolla ei ole muita tuloja kuin vapaaehtoinen muistaminen. Kerran Ojares kertoi, että olisi tyytyväinen jos jokainen katsoja lähettäisi edes 1 euron /kk.
      Samoin lukenut lehdestä, että sunnuntain merkitys löytynyt ja selvinnyt. Merkitys on shoppaileminen. Että ollaanko Suomen kansa mukauduttu maailman mukaan.

      • ei tukea

        Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.


      • Kyllä tukea
        ei tukea kirjoitti:

        Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.

        Eilen Ojarekset puhuivat seiskalla, että kanava on mediakanava. Ei minkään seurakunnan jatke. Hyvin erilaiset ihmiset opettavat Raamattua ja se on hyvä niin, ettei mennä vain yhden opinsuunnan mukaan. Katsojissakin on monenlaisia ihmisiä. Mikä sinulle hyvä, on toiselle soopaa ja päiv vastoin. Martti tähdensi vielä, että kun Jumala hänet valitsi kanavan johtoon, niin evästyksenä oli, että kysy minulta, älä kysy ihmisiltä neuvoa. Niinpä he uskovien kanssa rukoilevatkin johdatusta kanavan asiassa. Jumalasta on, sillä muuten ei olisi kestänyt pystyssä hanke. Yli 10v. mennyt jo ja laajentunut eri maihin.


    • Maailmasta ovat

      lihan mielen halu ja silmäin pyyntö ja elämän korskeus. Pakanat keskustelevat säistä ja ruuasta ja vaatteista ja nykyään myös tekniikka ja autot ja asunnot ja sen sisustamisest ovat esillä, samoin puutarhanhoito.

      Jeesuksessa saamme kerätä aarteemme taivaan kotiin ja Jeesuksen nimessä olla valona ja suolana tässä maailmassa ja siksihän tällakin palstalla kirjoitamme ja hyvä näin vaikka vähäiseltä tuntuukin aina välillä.

      Mitä tulevaisuus tuo eteemme emme edeltä tiedä mutta hyvin keskeisiä asioita on edessä maailmalla ja meillä elävillä ihmisillä ja siksi Raamatun Ilmestyskirjan profetia ja muutkin profetiat ja opetukset on hyvä tuntea ja myös tehdä Mestari Jeesuksen opetuksen mukaan, sillä on rakkautta tämä ja palavaa kun keskeisimpänä tekojemme ja ajatuksiemme vaikuttimina on Jeesuksen sanat.

    • Ei ole

      Usko ei ole jokamiehen.

    • Omin silmin

      1.Johanneksen kirje:
      1:1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
      1:2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
      1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
      1:4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
      1:5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
      1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
      1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3325
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      161
      1345
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1055
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      114
      733
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe