Älkää rakastako maailmaa

Joh.

1Joh.
Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.
Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

7

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Totta on

   Se on niin ja amen.

  • Mualimalta

   'Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. '
   _________
   Älkää mukautuko. Mutta kun se on niin helppoa. Tänään seiskalla kerrottiin, että kanavaa katsoo 200 000 katsojaa. Kuitenkin vain 5 % avustaa kanavaa, jolla ei ole muita tuloja kuin vapaaehtoinen muistaminen. Kerran Ojares kertoi, että olisi tyytyväinen jos jokainen katsoja lähettäisi edes 1 euron /kk.
   Samoin lukenut lehdestä, että sunnuntain merkitys löytynyt ja selvinnyt. Merkitys on shoppaileminen. Että ollaanko Suomen kansa mukauduttu maailman mukaan.

   • ei tukea

    Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.


   • Kyllä tukea
    ei tukea kirjoitti:

    Muut tulot tukevat amerikkalaisilta höpöminitriesiltä. Ei kait ne ilmaiseksi saa soopaansa suoltaa seiskalla. Suurin osahan ohjelmistostaan on juuri tuota jenkkihapatusta.

    Eilen Ojarekset puhuivat seiskalla, että kanava on mediakanava. Ei minkään seurakunnan jatke. Hyvin erilaiset ihmiset opettavat Raamattua ja se on hyvä niin, ettei mennä vain yhden opinsuunnan mukaan. Katsojissakin on monenlaisia ihmisiä. Mikä sinulle hyvä, on toiselle soopaa ja päiv vastoin. Martti tähdensi vielä, että kun Jumala hänet valitsi kanavan johtoon, niin evästyksenä oli, että kysy minulta, älä kysy ihmisiltä neuvoa. Niinpä he uskovien kanssa rukoilevatkin johdatusta kanavan asiassa. Jumalasta on, sillä muuten ei olisi kestänyt pystyssä hanke. Yli 10v. mennyt jo ja laajentunut eri maihin.


  • Maailmasta ovat

   lihan mielen halu ja silmäin pyyntö ja elämän korskeus. Pakanat keskustelevat säistä ja ruuasta ja vaatteista ja nykyään myös tekniikka ja autot ja asunnot ja sen sisustamisest ovat esillä, samoin puutarhanhoito.

   Jeesuksessa saamme kerätä aarteemme taivaan kotiin ja Jeesuksen nimessä olla valona ja suolana tässä maailmassa ja siksihän tällakin palstalla kirjoitamme ja hyvä näin vaikka vähäiseltä tuntuukin aina välillä.

   Mitä tulevaisuus tuo eteemme emme edeltä tiedä mutta hyvin keskeisiä asioita on edessä maailmalla ja meillä elävillä ihmisillä ja siksi Raamatun Ilmestyskirjan profetia ja muutkin profetiat ja opetukset on hyvä tuntea ja myös tehdä Mestari Jeesuksen opetuksen mukaan, sillä on rakkautta tämä ja palavaa kun keskeisimpänä tekojemme ja ajatuksiemme vaikuttimina on Jeesuksen sanat.

  • Ei ole

   Usko ei ole jokamiehen.

  • Omin silmin

   1.Johanneksen kirje:
   1:1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
   1:2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
   1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
   1:4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
   1:5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
   1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
   1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   218
   13011
  2. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   7152
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4605
  4. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   61
   4548
  5. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   79
   1904
  6. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   74
   1284
  7. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   52
   1174
  8. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1101
  9. Leikki-ikäinen lapsi kuollut Joensuussa

   kirjoitti Iltalehti verkkosivuilla, että syyllinen on toinen vanhempi ja huoltaja. Karmeaa. Pitäisi sosiaalityöntekijöid
   Joensuu
   13
   1091
  10. Porkka jaksaa jatkaa pridekeskustelujaan somessa

   Kyllä vetää tiukille pridepuheen pitämisen jälkeenkin. Kuinka ihminen voikaan olla noin huomion hakuinen? Somekanavilla
   Lieksa
   129
   1008
  Aihe