Mikä on Uusi Maailmanjärjestys ??

Ei mitään tietoa...

Aloin tässä yön pimeinä tunteina miettimään ja pohtimaan suuria ja vaikeasti ymmärrettävää asiaa...

Olen kuullut jo vuosien ajan puhuttavan Uudesta Maailmanjärjestyksestä vähän siellä sun täällä ja usean eri ihmisen suusta. Olen myös itse hakenut tietoa netistä mutta en tiedä sitten mistä se johtuu mutta en ymmärrä hölkäsen pöläystä tästä Uudesta Maailmanjärjestyksestä ! Kiinnostukseni asiaa kohtaan on noussut jälleen esiin Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin vuoksi jota ainakin minusta voidaan puhua jo ainakin jonkinlaisena Kylmänä sotana eli Venäjän ja Amerikan,Idän ja Lännen välisten suhteiden hyvin kireistä väleistä. Olen kiinnittänyt huomiota että valtioiden johtajat ovat viime aikoina puhuneet Uudesta Maailmanjärjestyksestä mutta he puhuvat niin hienoa ja vaikea kieltä että ei sitä tälläinen tavallinen kansan tollukka ymmärrä yhtään mitään !!

Olen aina pitänyt Uudesta Maailmanjärjestyksestä puhuneita ihmisiä sellaisina hiukan päästään vialla olevina foliohattusten hippien ja muiden hörhöjen salaliittohöpötyksenä. Tarkoitan siis sellaisia outoja hippejä jotka väittävät esim että

Ihminen ei ole koskaan käynyt kuussa

Kennedyn ja Dianan kuolemat olivat suunnitellut murhat

9/11 iskujen takana ovat USA ja Israel yhdessä

jne..jne..

Olen kuitenkin miettinyt että jos jopa eri valtioiden johtajat ovat julkisuudessa puhuneet Uudesta Maailmanjärjestyksestä niin kai se sitten paikkansa pitää ja on totta mutta kun pitäisi vain ensin tietää että mitä se oikein tarkoittaa ???

Minulla itselläni on se epäily ja arvaus että Uusi Maailmanjärjestys tarkoittaa sitä että esim Euroopan maiden rajoja siirrellään ja muokataan uuteen uskoon jopa sotilaallisesti kuten on nyt nähty Ukrainan ja Venäjän tilanteen ollessa akuutti. Samoin epäilen sitä että esim osa euroopan maista islamisoituu maahanmuuton seuraksena. Nämä on mun ihan omia epäilyjäni mutta en tiedä onko niissä mitään järkeä....

Haluaisin siis tietää että mitä ihmettä se Uusi Maailmanjärjestys tarkoittaa ihan käytännön tasolla ??

49

2220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä kaikki on ???

      No vastatkaa nyt edes joku !!!! Eikö ketään kiinnosta ????

      • Tubesta löytyy

        Vapaamuurareiden visio. David Rockefeller kertoo tubessa.


      • Robert McKeancy

        Suomen Kansallistietäjä Raakkuna on kyllä esittänyt täydellisesti lukuisien Auringosta Jeesukselta Kristukselta annettujen selvityksien kautta että vanha maailmanjärjestys on vihdoinkin päättymässä. Ja seuraavien kolmen vuoden siirtymä ajan kautta tulemme miellyttävissä ja rauhallisessa merkeissä siirtymään Auringosta Jeesuksen Kristuksen Messiaaniseen maailman järjestykseen.


      • Robert McKeancy
        Robert McKeancy kirjoitti:

        Suomen Kansallistietäjä Raakkuna on kyllä esittänyt täydellisesti lukuisien Auringosta Jeesukselta Kristukselta annettujen selvityksien kautta että vanha maailmanjärjestys on vihdoinkin päättymässä. Ja seuraavien kolmen vuoden siirtymä ajan kautta tulemme miellyttävissä ja rauhallisessa merkeissä siirtymään Auringosta Jeesuksen Kristuksen Messiaaniseen maailman järjestykseen.

        Korjaus: Auringosta Jeesuksen Kristuksen johtamaan Messiaaniseen maailman järjestykseen.


      • dontshootthemessenge

      • no tämä

        No uusi maailmanjärjestys on se, että negroidit ja muslimit ensin ja sivulta vielä venäläiset vitttuilee.


      • vapaamuurarien EU
        dontshootthemessenge kirjoitti:

        Tässä suomalainen versio

        http://www.youtube.com/watch?v=pIJl2DH-lhk

        hehe :D

        UMJ- UUSI MAAILMA NJÄRJESTYS eli New Wolrd Order:

        https://fi-fi.facebook.com/pages/Uusi-maailmanjärjestys/207135342758

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10962
        EU LIITTOVALTIO TULEE:
        http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168586-esko-seppanen-puhui-suunsa-puhtaaksi-eun-liittovaltio-on-tosiasia
        NETTIVAKOILU- KAPITALISTI-CIA USA JNE.
        http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2014/03/11/nsa-ja-gchq-puhkoivat-porsaanreikia-eu-maiden-lainsaadantoon/20143482/66
        http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2014/03/15/saksalaishakkerit-merkelin-hallitus-auttoi-urkkijoita/20143711/139


        ROTUPUHTAUS- FASISMI- RASISMI, JNE DNA-MUOTOILU ELI DESIGN DNA-
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013_11_01_archive.html

        www.totuusbloki.wordpress.com/2013/08/11/lannen-loppu/
        11.8.2013 - Vatikaanin tuho ja muuntautuminen UMJ kirkok

        Tämä ei kuulkaa hyvät ihmiset ole leikkiä. - Anne Margareta ...
        http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163298-tama-ei-kuulkaa-hyvat-ihmiset-ole-leikkia
        - Ukraina, Krimi, suursota, länsiliittoutuma, USA, EU, Venäjä, NWO ... pikkuhiljaa globaalin maailmanjärjestykseen (Uusi Maailman Järjestys”,UMJ, NWO, New World Order). ... Kun ei, niin ei, ... vaan taas pitää sinut tässäkin keskustelussa ... netissä painaa toisen ihmisen maan rakoon pilkallasi ja ivailullasi?


      • eu-ussr-ddr-usa-cia

      • Jeesus auta

      • TässäPähkinänkuoressa

        Valta siirtyy kansallisvaltioilta ja niiden kansalaisilta EU-liittovaltion tapaisten liittymien kautta poliittiselle ja taloudelliselle eliitille, suuryrityksille ja niiden lobbaajille eli rahamafian varjohallinnolle (deep state / syvä valtio). Tämä eliitti tekee päätöksiä joilla kansallisvaltioiden kansallisvarallisuus yksityistetään, valtiot ja kansalaiset velkaannutetaan ja hyvinvointia sekä työehtoja/palkkoja ajetaan alas jotta globaalin eliitin omistajaluokka saa puoli-ilmaista ihmiskauppatyövoimaa riistotalouteensa. Tämä näyttää olevan globaalin uusliberalistieliitin suunnitelma Uudeksi maailmanjärjestykseksi, jonka yksinapaisuuden esteenä näyttävät olevan enää vain Putinin Venäjä sekä Kiina. Ei ihme että vastakkainasettelun lisääminen ja hybridibaikuttaminen sekä muu propaganda on kovaa.


      • Anonyymi
        Tubesta löytyy kirjoitti:

        Vapaamuurareiden visio. David Rockefeller kertoo tubessa.

        Suomessa- leipäjonot, aktiivimallipersut, kiky- ja sotepuijaus-porvarit, jne

        taas uusia kiky-pummeja ilmennyt- eiks tv:llä oo muuta tekemistä kuin mainostaa EU-porvareiden riistopoliti9ikkaa-
        SOTE-ulkoistaminen ja kiky on huijaus!

        EU-POLIITIKOT= köyhät ja työväenlukka köyhiksi-

        porvarit rikkaiksi

        PS.

        MISSÄ DEMUHALLITUKSEN ASUNNOTTOMUUDEN POISTO HELSINGISSÄ - on yhä asunnottomien poistoa?

        asuntoja ja majoituksia olisi helppo järjestää- tehdään vain huviloita, autioitetaan keskustaalue ja kulttuuripalatseja? RKP-eliitti repii 90 prossaa suomen varorahoista?


        http://nwohavaintoja.blogspot.com/2016/05/laakejatti-bayer-ostaa-monsanton.html

        http://nwohavaintoja.blogspot.com/search/label/eliitti
        nwohavaintoja.blogspot.com/search/label/eliitti

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15417519/kuinka-nwo-toimii


    • PrRRRRRkl...

      Uusi maailmanjärjestys on nuorten hörhöjen ja vasemmisto-niittinaamojen keksimä houre, johon he haluavat uskoa, ja johon he repivät todisteita vaikka tyhjästä.

      • Kyllä vaan

        Anti-USA hörhöt jaksavat höpöttää asiasta netissä.

        merkityksetöntä...


      • kysy Niinistöltä

        Presidentti Niinistö lupasi pressanvaalien alla sanoa Uudenvuoden puheessaan uuden maailmanjärjestyksen tulemisesta, mutta jättipä sanomatta. Miksi jätti? Hän tietää kyllä jotakin. Kysy Niinistöltä suoraan.


      • et ole Prkl!!!!

        Älä turhaan mainitse Herra sinun Jumalasi nimeä!

        Uusi maailmanjärjestys termi on lähtenyt konservatiivisten kristittyjen piiristä, joten tuossakaan et osunut oikeaan. Et taida tunnistaa mustaa valkoisesta, jos et tajua ketkä noita teorioita levittävät?


      • Anonyymi
        et ole Prkl!!!! kirjoitti:

        Älä turhaan mainitse Herra sinun Jumalasi nimeä!

        Uusi maailmanjärjestys termi on lähtenyt konservatiivisten kristittyjen piiristä, joten tuossakaan et osunut oikeaan. Et taida tunnistaa mustaa valkoisesta, jos et tajua ketkä noita teorioita levittävät?

        keskustelu.suomi24.fi/t/16205784/kolmas-maailmansota-jo-kayty---voittaja-globaali-kapitalisti-imperiumi#comment-100553437

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205784/kolmas-maailmansota-jo-kayty---voittaja-globaali-kapitalisti-imperiumi#comment-100553437


    • hisssun kissun,,,

      Minä uskon että on tullut aika paljastaa sinulle joitakin tyrmistyttäviä asioita, joista sinä olet kohdannut ”kaikuja” viimeaikoina.

      Maailman talous on eräiden äärettömän rikkaitten sukujen eliittiin kuuluvien tahojen käsissä ja he omistavat myös Yhdysvaltojen keskuspankin (Federal Reserve) lisäksi Euroopan keskuspankin (EKP) sekä maailmanpankin (IMF). He siis ovat saamassa par´aikaa kartellilla koko maailman valtiot oman pikkusormensa ympärille, ja he pitävät tätä vieläpä erittäin onnistuneena petoksena. Heillä on miltei täysin hallinnassa maapallo ja sen rahoitusjärjestelmä ja median propagandakoneisto. He hallitsevat kohta miltei koko maailmaa, eikä maailma saa edes selville, kuka sitä hallitsee. Mikään tai kukaan ei voi vetää heitä oikeuteen, koska kukaan ei näe heitä ja myös siksi, että oikeuslaitos on heidän palvelijansa. Heidän kartellinsa lonkerot soluttautuvat kaikkeen, ja tämän kaiken takana on ajatus luoda Uusi Maailman Järjestys eli UMJ (englanniksi NWO, New World Order).


      http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/23-mika-on-uusi-maailman-jarjestys-umj.html

      Tässä nyt jotain tietoa, telkussa tuli asiasta doku,ja nämä suunnitelmat on tehty toisen maailmansodan jälkeen,
      toteutetaan "pienin askelin"

      • YmmärtäkääTämä

        EU luo nytkin sensurointilakeja nettiin esim. artikla 11 ja artikla 13 joiden linkkiverolla ja lainausten kieltämiselle sekä ennakkosensuurilla yllä olevan viestinkään kirjoittaminen ei enää ole mahdollista nettiin. Kaikki NWO:n vastainen tai korruptiota paljastava "vihapuhe" keskustelu ja uutisointi siis kielletään ettette saa tietää mitä oikeasti tapahtuu. Ostettu valtamedia taas voi ristiin ja rastiin lainata toisiltaan ja niiden "kivapuhe" sanoma vahvistuu ja muuttuu todeksi lukijoiden mielissä(aivopesu). Samat tahot näet omistavat valtamedian ja tämä rahavalta propagandoi niiden takana omaa eliittien totuutta tavallisten kansalaisten tappioksi.


    • Bil Den Berg

      Mikroskooppisessa mittakaavassa periaate on sama, kuin että puhelinmyyjä myy sukkia parilla kympillä ja sanoo niitä tuleva jatkosa kuukausittain laskujen kera, mutta asiakas voi aina halutesasaan katkaista tilauksen.

      Tämän jälkeen tavaraa ja laskuja tulee, eikä touhua saa poikki kun ei löydy mistään tahoa jonka kautta sopimus puretaan. Laskuissa on vain puhelinumero joka ei vastaa. Ja jos et maksa, tulee perintälasku pian tuplana.

      Nyt maailman valtiot on saatu koukutettua noiden "puhelinmyyjien" sopimuksiin tavalla, että nämä saavat myydä mitä tahansa ja millä hinnalla itse haluavat. Valtiot on kahlittu siihen, että kansat pakotetaan maksamaan kaikki juuri sen mukaan mitä "puhelinmyyjä" sanelee.

      Kyse on yhden tai korkeintaan muutaman Bildenberg-tahon kaltaisen koalition tavoitteista haalia koko maailman omaisuudet pienen joukon omistukseen. Pian koko Suomen kansa omaisuuksineen on Kokoomuksen rahapolitiikan ansiosta muuttunut joidenkin omaisuudeksi. ...Tuskin tämä kansa enään omistaa pohjavetensä, kuten se ei omista muitakaan maaperän aarteita. Läheskään kaikkea sille ei kerrota mistä jo on sovittu.

    • no go
    • jakinboas11

      Paavo Lipponen sanoi kysyttäessä mitä uusi maailmanjärjestys tarkoittaa " jo nyt kansainväliset suuryritykset hallitsee maailmantaloutta ja myöhemmin siihen tulee kuulumaan muutakin".
      Saa nähdä mitä kaikkea kaapista vielä ulostautuu.

      • lyhyesti;-

        Varmaankin juuri on menossa uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen vaihe nimeltä: "hajoita ja hallitse". "Tuhoa ja säikytä, aiheuta ahdistusta ja pedon valtaan saata", siinä se heikäläisten idea lyhykäisyydessään. Siihen kuuluu myös homouden lisääminen, ihmisten tappaminen ja järkyttäminen. Venäjän tuhoaminen siitä syystä, että siellä on vielä perinteiset arvot eikä liberaalit. Suurin työ lieneekin tuossa Venäjän tuhoamisessa heikäläisillä tällä hetkellä. Ukrainalaiset ja varmaan suuri osa eurooppalaisista lähtee noita järjestäjiä auttamaan. Pedon merkin ajaminen ihmiseen on se uudenmaailman järjestyksen idea. Hirmuvaltaa.-


    • maailma herää

      Kuuntele vaikka U-tubesta seuraavia ihmisiä, tai lue heidän kirjojaan: Chris Hedges (entinen sotakirjeenvaihtaja), John Perkins (entinen 'economic hit man'), Noam Chomsky (maailman eniten lainattu nykyinen älykkö, yhä aktiivinen puhuja 85-vuotiaana) ja Howard Zinn (historioitsija. Kuuntele myös Davic Ickeä - hänen ideansa kuulostavat aivan utopistisilta, ehkä, mutta avartavat ajattelua ainakin. Muitakin on, tietysti, mutta jo nämä paljon tietävät, artikuloidut, vilpittömät ihmiset mullistavat maailmankuvasi. Suomi24 yleensä blokaa minut vähäksi aikaa mainittuani jonkun noista nimistä, mikä sekin on aika mielenkiintoista.

    • N W O

      Kansakuntien sekoittaminen, moraalin rapauttaminen, köyhyyden kasvattaminen, rikollisuuden lisääminen, isänmaallisuuden hävittäminen, ihmisten pakkaaminen kaupunkeihin, sotien lisääminen... Siinä joitakin uuden maailmanjärjestyksen tavoitteita, touhun pääidea on siis "hajoita ja hallitse".

      • lisäksi nämä

        Uskonnollisten arvojen rapauttaminen,
        lasten aivopeseminen, sotien aiheuttaminen, valtioiden velkaanuttaminen,
        IMF,n "apuun tuleminen" isojen lainojen antamisen muodossa, valtavalla korolla,
        valtioiden itsemääräämisen lopettaminen, valtioiden rajojen poistaminen,
        valvonnan lisääminen, ihmisten numeroiminen jne.

        Tarkoituksena saada kaikki ihmiset tarkan valvonnan alle.
        Yksi hallitsija, yksi iso globaali yhteiskunta.
        Vertaa näitä argumentteja edellisen kanssa yhteen sen kanssa mitä
        maailmassa tapahtuu,se sopii kuin naula päähän.


    • NWO salaliitto

      Se tarkoittaa sitä että tärkeimmät poliitikot maailmassa ovat reptiliaaneja! Varsinkin Katainen ja Obama ovat selvästi reptiliaaneja!

      Liskoihmiset eli reptiliaanit (myös liskot, drakonialaiset) ovat UFO-ilmiöön liittyvien nykyajan uskomusten mukaan liskonkaltaisia, ihmisenmuotoisia avaruusolentoja. Liskojen kerrotaan voivan tekeytyä ihmisten näköisiksi ja kuuloisiksi. Joissain salaliittoteorioissa liskoihmiset ovat soluttautuneet päättäviin asemiin, ja ohjailevat ihmiskunnan asioita.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Reptiliaani

    • 1+14

      Tuli jäätävä dokumentti Lehman brothers pankin kaatumisesta. Kysymyksessä ei dokumentin mukaan pankki meni nurin siitä syystä, että se oli Goldman & Sach pankin kovin kilpailija.
      G&S taas on ihan vapaamuurarivetoinen pankki, joka tekee miljarditulosta kaikilla maailman kriiseillä. En muista summaa, mutta järkyttävä, mitä se tienasi esimerkiksi Kreikan pankkikriisillä. Koko johto-orkesteri istuu Bildenbergissä ja tai teateraalisessa komissiossa, tai omaavat suoran sukulaiskytköksen. Sama jengi täyttää Yhdysvaltain senaatin ja maan ylimmän johdon muutenkin.
      Wikipediassa on nimiä kokouskävijöistä ja siitä vaan linkki kerrallaan, niin kivasti nitoutuu maailman eliitti yhteen kerhoon.

      • jlljl

        Joo. Niittinaamat haluavat uskoa, että hyvin dramaattisia salaseuroja on kulissien takana ;D Kyllä ne päätökset maailmassa tehdään edelleen vähällä järjellä ja vähillä salaseuroilla.


    • kerrottu on

      Suomen kansan vähennystarpeen eräs kuolemanlintu täällä on jo raakkunut, joka lienee pari miljoonaa.
      Mutta kun ette vaan ymmärrä tietäjiä, vaan pidätte hulluina, niin en minä jaksa nyt millään valistaa enempää. Ja Perkele!

    • etr wtr wty qwety qe

      http://www.youtube.com/watch?v=kpiVv8tQdmY 9/11 The Toronto Hearings - 2011 (Full Length)

      http://www.youtube.com/watch?v=jA-e6ttP1jo&feature=autofb World Trade Center 1: räjäyttäminen syyskuun 11:ntenä 2001

      Juutalaiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa, sekä murhasivat (P h i l i p Zack, A n t h r a x) asiasta uutisoineita toimittajia ja poliitikkoja pernaruttobakteerilla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=qZyujXfrvGA&feature=related 911 - Truck Full Of Explosives And Two Suspects In Custody (Rare WCBS).

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi israelilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Washingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin.

      Pidätetyt ovat Sivan and Paul Kurzberg, Oded Ellner, Omer Marmari, ja Yaron Shmuel.

      Tanssivat israelin juutalaiset, joiden "tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat"

      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      Heidän pakettiautostaan löytyi räjähteitä, porukka pidätettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen

      Luovutuksen syy oli Usan ja Israelin kahdenkeskeinen sopimus agenttien ja vakoojien vaihdosta.

      http://www.reddpill.com/news.php?page=article&id=167&title=The Five Israeli's Detained On 911 Had Mossad Connections

    • SaatananJärjestys

      Juutalaiamerikkalainen pääoma on käsitteen takana jonka mukaan amerikkalaisisraelilainen ryhmittymä amerikan asevoimien avulla tarvittaessa ottaa maailman talouden haltuunsa. Suomen globalistit kokoomuskansanedustajat ministerit ja presidentti ajavat tätä juutalaisamerikkalaista maailman järjestystä suomeenkin mikä on näkynyt kaikessa nykyhallinnon toiminnassa valtion ja kuntien yritysten yksityistämisessä, urkintalakien säätämisessä, venäjän mollaamisessa, naton kanssa heilastelussa, sotelakien säätämisessä, euiin liittymisessä, työteon ehtojen heikennyksissä, sosialiturvan ja eläkkeitten heikennyksissä, yksityistettyjen yritysten tuotteiden hintojen korotuksina, palkkojen alennuksina. Nykyhallinnossa on myös siniset ministerit soini etunenässä ja kekustan ministerit sipilä etunenässä ovat ajaneet uuden maailman järjestyksen tavotteita. Listasta nähdään että uuden maailman järjestys tuo vain negatiivisia asioita tavallisille kansalaisille suomessa.

      • KieroSauli

        Sauli puhuu transatlanttisesta yhteydestä ja sillä tarkoittaa uutta maailmanjärjestystä


    • Zagamikertoo

      Tiivistelmä Leo Zagamin haastattelusta.

      "Leo Zagami oli siis 33 asteen vapaamuurari ja hänen sukunsa on sukua Englannin kuningasperheelle. Zagami vaihtoi puolta kun hommat alkoivat mennä liian pitkälle.

      Zagami kertoo mikä illuminati on. Illuminati on yhtä vanha kuin on Vatikaanikin. Illuminatin ylin henkilö on Paavi. Zagami täsmentää, että wikipediassakin oleva määritelmä 1700-luvun illuminatista oli vain pieni ryhmä, eikä sillä koskaan ollut mitään todellista merkitystä.

      Illuminatissa kaikki siis koostuu vapaamuurareista ja Vatikaanista. Muurareista ja Vatikaanista totuuden tietää vain korkein eliitti. Vapaamuurari alkaa saamaan tietoa totuudesta kun hänen asteluku on 30-33. Asteet eivät kuitenkaan lopu tähän. Zagami sanoo, että hän oli korkealla kahdella muullakin asteikolla koska on siniverisestä suvusta.

      Zagamin mukaan vapaamurarius toimii koska se tarjoaa kaikille "onnea". Muurarius muuntuu maanosasta toiseen mentäessä. Esimerkkinä hän sanoo Skandinavian, jossa matalat muurariasteikot noudattavat kristillisiä arvoja kun taas arabimaailman muurarit noudattavat islamilaisia tapoja.

      Korkeimmalla eliitissä saat tietää, että Koraanilla ja Raamatulla ei ole mitään merkitystä, koska ne eivät ole totta. Illuminaatin eliitin usko yhdistyy ja he palvovat Saatanaa. Saatana on ainoa henkiolento joka yhdistää kaikkia uskontoja ja sitä he porukalla palvovat.

      Yllättävää oli, että illuminatin tavoite todellakin on Amerikan tuhoaminen ja se toteutetaan talouden romahduttamisella. Zagami sanoo, että alasajo on jo alkanut ja illuminati pumppaa USA:sta kaiken irti minkä vielä ehtivät. Kyse on muutamista vuosista enää.

      Tavallaan yllätys oli myös Paavin ja Vatikaanin sionismi. Heidän agendansa todellakin on sionismi ja Saatanan palvonta.

      Skull & Bones on kiistatta USAn pahin salaseura ja he yhdessä Rockefeller ja Kissinger jne sukujen kanssa ovat vastuussa Amerikan alas ajosta ja dollarin romahduksesta.

      911 iskuja hän kommentoi sivulauseessa ihan kuin se olisi jo koko maailman tiedossa, että kyseessä oli osa New World Orderia, that's it. Muurarit taitavat tietää totuuden niin laajasti, että se on ollut heille osa arkea jo kohta 6 vuotta. Ei siitä näköjään edes numeroa enää tehdä.

      Numeron Zagami sen sijaan tekee siitä, että illuminatin ehdoton tavoite on saada jokaiselle maailman ihmiselle mikrosiru ja kun tämä tapahtuu niin olemme hänen mukaan eliitin orjia iänkaikkisesti. Hän lisää: "wake up world!"

      Tässä tuoreempi Zagamin haastattelu, Oliver Stonen poika haastattelee Leo Zagamia:

      https://www.youtube.com/watch?v=vf7IP8lffl8

      • StoneZagami

        Oliver Stonen poika Sean Stone haastattelee miestä, joka sai Italiassa julkaisemallaan kirjallaan Paavi Benedictus XVI todennäköisesti eroamaan. Ei siis ihan kuka tahansa Virtanen tuossa studiossa haastateltavana.


      • ThePetGoat

        Ehkä nyt ymmärrätte, miksi Bush Jr:n käteen oli laitettu floridalaisessa päiväkodissa satukirja vuohesta, kun 9/11-iskut tapahtuivat.

        https://abcnews.go.com/US/September_11/florida-students-witnessed-moment-bush-learned-911-terror/story?id=14474518

        Linkissä kuvia vuohesta "uskonnollisessa" kontekstissa.

        https://www.google.com/search?q=goat satanism&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwimlZbCu6LfAhUMBSwKHaW2ClMQ_AUIDigB&biw=1920&bih=895

        Ehkä nyt ymmärrätte, miksi Normandiassa 2. maailmansodan muistomerkki on sellainen kun se on.

        6. kuukausi, 6. päivä, 6. tunti:

        https://www.youtube.com/watch?v=NRbf04g6ZSs


      • pihu22
        StoneZagami kirjoitti:

        Oliver Stonen poika Sean Stone haastattelee miestä, joka sai Italiassa julkaisemallaan kirjallaan Paavi Benedictus XVI todennäköisesti eroamaan. Ei siis ihan kuka tahansa Virtanen tuossa studiossa haastateltavana.

        Tästä tehty aloitus heitettiin suoraan roskakoriin, ei edes siirretty muualle. Aivan kuten Zagami kertoo tuossa haastattelussa, että ihmiset eivät halua kuulla mitään sellaista, missä eivät ole enää mukavuusalueellaan. MOT.

        (Periaatteessa ihan normaali psykologinen reaktio päivystävältä moderaattorilta. Eikä ollut tällä kertaa edes tekoälyn poistama viesti, sillä aloitus poistui alta viiden minuutin, tekoäly on ohjelmoitu niin, että viestin poistaminen tapahtuu isommalla viiveellä.)


    • JättimäinenRosvoKonserni

      Uusi maailmanjärjestys on kuin valtava konserni joka hankkii ja fuusioi koko ajan suurempia yrityksiä osaksi itseään, lopullisena tavoitteena yksi ainut maailmaa hallitseva yhtiö. Se on jo saavuttanut aseman, missä se voi rahanvaltansa avulla ottaa kansojen omaisuuden itselleen, ja alistaa kansat alamaisikseen kaikkialla.

      Suomessa Kokoomus ja sen värväämät Siniset, sekä Sipilä ja moni kepu ovat Uusi maailmanjärjestys-konsernin edunvalvojia. He käyttävät kaiken valtansa auttaakseen konsernia saamaan kansan orjikseen ja täydelliseen kontrolliin. Muissa maissa porvaripuolueet toimivat samoin, koska kaikkialla juuri tuon moraalittomuuden omaavat päättäjät ovat ahneita ja aina lahjottavissa.

      Maailmanjärjestys on jo edennyt siihen, että Saksan johtaja on yksi sen hyväpalkkaisimpia kenraaleja, joka määrää kaikki Suomen asiat konsernin eduksi alamaistensa käskyläisten Orpon, Sipilän, Soinin jne. avulla.

      Maailmanjärjestystä ja orjuuden aikaa aikaa ei voi kukaan enää estää, mutta jos rohkeutta olisi, voisi estää pahimpia sen hyväksi työskenteleviä rosvoja nauttimasta palkkioistaan ja luksuselämästään.

      • esimerkiksi

        Autojen satelliittipaikannukset ja automaattisella kasvojentunnistusohjelmistolla varustetut valvontakamerat ovat vasta alkua, valitettavasti. Laittavat pystyyn samanlaisen järjestelmän kuin esim. Itä-Saksassa aikoinaan, mutta tällä kertaa tekevät sen globaalisti, globaaleja uhkakuvia hyödyntäen.

        "Merenpinta nousee ja tuhoaa kaiken allensa, ellette toimi kuten YK sanoo." Vähän tuohon tyyliin tässä edetään.


      • regga

        Hehe, maikkarin uutissa oli just äsken tuo merenpinnan nousulla pelottelu pääaiheena. Kyllä askelkuviot on nyt selvät, illut määrää tahdin entistä tiiviimmin.


    • ewrg
    • Anonyymi

      uutta

      Tiesitkö että 440 Hz vireinen musiikkiteollisuus on väestönhallinta-ase

      440 Hz vireinen musiikkiteollisuus on väestönhallinta-ase

      1930-luvulla Rothschildien pankkiirit kehittivät Saksassa tutkimuksen jolla musiikki voitaisiin manipuloida ihmisten tietoisuutta vastaan.

      Mikroskooppinen tutkimus sai lopulta selville, että jos luonnollista musiikin sekä instrumenttien 432 Hz taajuutta manipuloidaan 440 Hz Niin sillä keinoin voidaan manipuloida koko ihmiskunnan tietoisuutta ja ehkäistä mm. ihmiskunnan rauhaa, harmoniaa. Koska nämä 432 Hz luonnolliset taajuudet resonoivat suoraan universumin kanssa.

      Tutkimuksissa tätä musiikin virettä 432 Hz verrattiin 440 Hz välillä resonoimalla tämän kahden värähtelyn tuottama ääni veteen. Joista mikroskooppikuvat kertovat kaiken olennaisen miten paljon tämä 440 Hz vire epäharmonisoituu tuosta alkuperäisestä ja luonnollisesta 432 Hz vireestä.

      Mutta huhutaan että miltei jokainen artisti joka kapinoi tätä 440 Hz soitin virettä vastaan 432 Hz:llä ovat joko kuolleet tai murhattu.

      Reggae artustu Bob Marley esiintyi miltei aina tällä 432 Hz vireellä, koska hänen bändinsä soittimet oli myös viritetty sillä.

      Marley kuoli vuonna 1981 vain 36-vuotiaana acral-melanoomasta aiheutuneeseen syöpään.

      Beatles ikoni John Lennon taas teki 1970-luvulla rohkean vedon kun hän levytti miltei kuuluisimman kappaleensa Imaginen 525 Hz taajuudella, jossa vaikuttavat solfeggio skaalat. Tämän kyseisen kappaleen huhutaan olleen se syy miksi Lennon murhattiin. Koska tämä kappale "Imagine" edisti maailmalla mm. rauhaa.

      Miksi 440 Hz on ja pysyy ?

      Syy tähän miksi tämä 440 Hz vire soittimissa sekä levyteollisuudessa on ja pysyy johtuu siitä, että koska tämä 440 hertsin vireisyys tuottaa negatiivisen värähtelyn.

      Kun taas tämä luonnollinen 432 Hz tuottaisi luonnollisen värähtelyn ja silloin se ns. parantaisi liikaa maailmaa.

      Mutta koska nämä maailman salaisen valtaeliitin tavoite on pitää ihmiskunta tuossa näkymättömässä epätietoisuuden kuristusotteessa, niin siinä myös heitä auttaa negatiiviseen viritykseen (440 Hz) määrätty musiikkiteollisuus.

      Silti minkä tahansa instrumentin kuten kitaran, viulun tai vaikka pianon/flyygelin voi virittää tuohon luonnolliseen 432 Hz vireeseen.

      Netistä löytyy yksi mm. mp3-tiedostojen toistamiseen kehitetty ohjelma (Winamp), johon eräs suomalainen koodari kehitti aikanaan tällaisen plugarin kuin Pacemaker.

      Tuon plugarin kun avaa Winamp ohjelmassa ja kääntää seuraavat asetukset (Tempo 2.0) sekä (Nopeutta - 2.0) niin tuosta syntyy 432 Hz taajuus jokaiseen 440 Hz musiikkikappaleeseen ja ero näiden välillä on huima.

      Tämän langenneen Illuminatin eliitin suurin uhka joka liittyy musiikkiteollisuuteen on se, että jos vielä joskus tämä 432 Hz palautettaisiin takaisin kaikkien instrumenttienkin viralliseksi viritystaajuudeksi.

      Koska nämä pankkiirit eivät ole mitään muuta koskaan halunneet kuin sotaa ja sitä varten musiikkiteollisuudessa ovat mm. nämä raskaan musiikin esittäjät, jotka tehostavat materian pimeiden voimien otetta tällä pallolla.

      Miksi mm. USA:n armeijan sotilaat luukuttavat mm. Metallicaa Guantamon kidutusvankiloissa kidutusmusiikkina Guantanamon vangeille. Yhtyeen keulahahmo James Hetfield jopa totesi olevansa ylpeä siitä, että yhtyeen musiikkia käytettiin siellä kidutusmusiikkina.

      Musiikkimaku kun yleensä paljastaa kuuntelijan sielun laadun. Koska jos joku pitää raskaasta musiikista ja tuntee saavansa siitä voimaa, niin silloin hän saa tätä voimaa mm. langenneelta henkiolento Luciferilta ja muilta Satanian langenneilta henkiolennoilta.

      Kun tämä planeetta maa on vielä näiden pimeiden voimien otteessa, koska Lucifer langetti tänne aikanaan tuon kirouksensa yli 13 000 vuotta sitten.

      432 Hz virityksen olemassaolo sensuroitu Wikipediasta

      Mutta koska tämä 432 Hz ja 440 Hz välinen asia on totta, niin tästä johtuen Wikipedia on sensuroinut kokonaan tämän 432 Hz virityksen olemassaolon eikä mainitse siitä mitään tuolla 440 Hz viritystä (stuttgartin vire).

      Tuolloin 30-luvulla tämä 440 Hz vire standardisoitiin kansainvälisen järjestön (International Organization for Standardization) toimesta tunnuksella ISO 16.

      Teemu

      Lähteet: https://globalfreedommovement.org/432-dna-tuning-and-the-nazi-ization-of-music/

      http://www.528revolution.com/528-frequency-that-killed-john-lennon-528-frequency/

      http://www.blabbermouth.net/news/james-hetfield-is-honored-metallica-music-was-used-by-us-military-to-help-us-stay-safe/

      https://en.wikipedia.org/wiki/A440_(pitch_standard)

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/01/tiesitko-etta-440-hz-vireinen.html

      valosäteily, äänitaajuudet?

      • Anonyymi

        https://youtu.be/LVoVr9UwOQM

        Tuossa on hyvä vertailu noitten 432 ja 440 hz taajuuksien välisestä erosta. Ei se ihme että kapitalismimaailma tekee kaikista lopulta maanisia. Taas yksi ja uskomaton salaliittoteoria mutta niin totta. Meitä todella aivopestään niin kuin tehdäänkin ja todella hienovaraisesti.

        Mutta lopulta kaikki manipulointi paljastuu maailmalle ja ihmiset alkaa protestoimaan sitä vastaan ja tapahtuu taas uusi vallankumous,kapitamismin päivätkin on pian luetut,mitään NWO:ta ei sallita maailmanlaajuiseksi hallinta systeemiksi,siitä Idän valtiot pitää huolen.
        Ei olisi uskonut mutta todisteet puhuu puolestaan. Kulutushysteriat on aivan keinotekoisesti luotu.

        Ja vain tosihullu uskoo niihin enää.
        Löytyi maailman saasteillekin syy,miksi ihmiset saastuttaa tahallaan vaikka tietää että se tappaa meidät kaikki ennen pitkää lopullisesti.


    • Anonyymi

      Onkohan se planeetta X/Nibiru tulossa vaiko ei? Venäjän jollakin tv-kanavallakin aihetta on kuulemma jossakin ajankohtaisohjelmassa käsitelty lyhyesti.

      • Anonyymi

        Maiden hallitukset eivät päätä yhtään mitään maailman kulusta. He ovat vain kulissi.
        Päätökset ja ohjaus tulee pimeydestä, eli kulissien takaa.


    • Anonyymi

      raha.
      se kulettaa maalimassa ihmisiä toisilla on velkaa seuraus oot hirtettynä
      tuntemattomaan tolppaa ei kuitenaan hunaja tolppaan vaan kaikkea muuhuun.

      toisilla on sitä rahaa ne antaa lainaksi ja kohta ne omistaa sinut ja kaikken joilla on velkaa.

      ja kun kaikki on ajettu kuiluun sitten astuu esiin velkoja.

      rahat on loppu toisilla
      sitten ihmiset sirutetaan et voi ostaa et myydä jos ei ole sirua.

      MUTTA.
      joka sen ottaa

    • Anonyymi

      WEF MAFIA jälleen kokousti Davosissa. Sieltä ei tavalliselle rahvaalle ole luvassa mitään hyvää. Mutta iskulauseemme onkin tulevaisuudessa "Do not comply"

      Andreas Bull-Hansen on oppi isäni :

      https://www.youtube.com/watch?v=8HcnphklagY

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe