Rukous muslimityön puolesta

Rukous arabi ja kaikkien muslimimaiden Kristittyjen puolesta


Jeesus auta heitä jotka vievät Evankeliumiasi maihin mitkä ovat sulljettu siltä. Jeesus auta heitä jotka vievät Evankeliumiasi näihin maihin vaarantaen oman hengensä. Anna heille erityis siunaus, että he väistävät vaarat ja vainot ja vainot loppuisivat Jeesus anna Pyhä Henkesi johdattaa heitä jotta he väistäisivät vaarat ja vainot ja vainot loppusivat. Jeesus siunaa kaikki radio ja viestintä laitteet jotka välittävät Evankeliumiasi näihin maihin. Jeesus siunaa että sinun Evankeliumisi kuuluisi näissä maissa, että päättäjät ja hallitsijatkin kuukisivat sinun Evankeliumisi ja ottaisivat sen vastaan ja avaisivat rajansa sinun Evankeliumillisi. Jeesus siunaa että näissä maissa elävillä olisi sama etuoikeus kuin on meillä suomalaisillakin ottaa sinun Evankeliumisi vastaan ja pelastautua.

Jeesus auta heitä jotka ovat vankittu sinun nimesi tähden. Nämä sinun omasi jotka ovat vankittuina vain sen vuoksi, että ovat julistaneet sinun Evankeliumiasi ottaneet sinun Evankeliumisi vastaan eivät ole kieltäneet sinun mimeäsi Jeesus. Vapauta heidät tänäpäivänä Jeesus avaa heidän kahleensa avaa vankilan ovat avaa vankilan portit ja auta Jeesus että sinun omasi pääsevät vaputeen ja jatkavat edelleen sinun työtäsi Jeesus, koska vankittuina heistä ei ole mitään hyötyä vaan vapaana he pääsevät julistamaan sinun Evankeliumiasi Jeesus ja sinun voivasi Jeesus näkyy kun sinä vapautat omasi vankeudesta. Jeesus vapauta omasi jotka eivät ole kieltännet sinun nimeäsi Jeesus. Osoita Jeesus että sinä olet elävä Jumala joka vaputtaa omansa vankeudesta. Avaa vankilan ovet, avaa vankilan portit ja auta Jeesus että sinun omasi pääsevät vaputeen ja jatkavat edelleen sinun työtäsi Jeesus.

Auta Jeesus erityisesti tuota iranilaista pastoria abedinia joka on vankittuna pahamainessa vankilassa jossa kidutetaan ihmisiä abediniakin on kidutettu ja hänen tuomiotansa on lisätty kahdeksaan vuoteen. Vapauta Jeesus hänet koska hän ei ole kieltänyt sinun nimeäsi Jeesus osoita Jeesus, että sinä olet elävä tosi Jumala joka vaputtaa omansa pois vankeudesta.

Auta Jeesus erityisesti noissa muslimaissa iranissa js muissa sinun nomaksesi Jeesus kääntyviä, koska he maksavat siitä kalliin hinnan he maksavat hengensä ja vapautensa työpaikkansa omaisensa ja mitä kaikkea he joutuvatkaan kärsiä siitä kun tulevat sinun omaksesi sinä en minä voi käsittää, mutta paljon kuitenkin. Meillä Suomessa on liian helppoa tulla sinun omaksesi Jeesus, mutta heillä on tosi vaikeata. Anna Jeesus heille voimaa ja rohkeutta tulla sinun omaksesi ja auta Jeesus että heillä olisi yhtä helppoa tulla sinun omaksesi kuin on meillä suomessakin.

Kiitos Jeesus Suomesta. Kiitos että Suomi on Kristitty maa täällä voimme vapaasti ola uskossa sinuun. Kiitos Suomesta Jeesus ja auta, että Suomi pysyisi Kristittynä maana, ettei tänne tulisi mitää samaa sukupuollta olevien avioliitto lakia vaan avioliitto pysyisi täällä sinun Jeesus asettamassi miehen ja naisen välisenä. Jeesus auta myös että Suomi palaisi takaisin Israelia tukemaan eikä tukisi noita terroristeja. Auta Jeesus myös että Suomessa ei lisääntyisi Kristinuskon nimissä esinntyvät uskonliikkeet mitkä ovat sinun vihollisisiasi erityysesti jehovan todistajat ja katoliset myös sananvapauden puolesta, jotta täällä voisi levittää oikeaa Evankeliumia sinun nimessäsi Jeesus.

AMEN

8

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • edistystä hieman
   • lääkityskohillaanjo?

    taisi jo FB- ja kotisivuiltaankin poistaa
    muslimia koskevat herjauksensa?


   • Ei ole muuttunut vaan on kyllä edelleen ja siksi rukoillaan että he kääntyisivät allah/jehovantodistajat uskosta Jeesuksen meidän Jumalamme uskoon ja Jeesuksen sovitukseen golgatan ristillä ja ruumiilliseen ylösnousemukseen mihin ei tällä hetkellä usko muslimit eikä jehovan todistajat


   • muslimit/Jaava
    totuusvoittaaaina kirjoitti:

    Ei ole muuttunut vaan on kyllä edelleen ja siksi rukoillaan että he kääntyisivät allah/jehovantodistajat uskosta Jeesuksen meidän Jumalamme uskoon ja Jeesuksen sovitukseen golgatan ristillä ja ruumiilliseen ylösnousemukseen mihin ei tällä hetkellä usko muslimit eikä jehovan todistajat

    http://www.ts.fi/teemat/extra/1074032526/Lastenkoti Jaavalla kaipaa suomalaiskummeja

    orpokodissa naiset hoitavat lapsia.....

    //////Minä ainakin kutsun huoraksi ja sanon
    kuten edesmennyt Juice että vaimoni on frankenstein.

    Poliisi - RIKOSILMOITUS sri.odt
    http://goo.gl/DV6vpl


   • uffaffaa...
    lääkityskohillaanjo? kirjoitti:

    taisi jo FB- ja kotisivuiltaankin poistaa
    muslimia koskevat herjauksensa?

    näkyy poistaneen,
    lienee nettipoliisi kertomut sanktioista....


  • narsku avaus

   Joka itsensä ylentää se alennetaan.
   Sanoo Jeesus Raamatussa.

   Lueppas avauksen tekijä nyt tarkemmin ne jakeet....

  • OMG hahahh

   heheh

  • Totuutta kansalle

   Rukoukset eivät toimi.

   Olkaa nyt hyvät ihmiset rehellisiä. Uskonnot ovat pelkkää BULLSHITTIÄ (roskaa).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2178
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1121
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1071
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   78
   880
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   870
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   811
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   215
   730
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   719
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   680
  Aihe