muutto Yhdysvaltoihin

unelmistatotta

Nimimerkit: Dragongirl ja Magicgirl.

Hei!
Tarvitsisimme apua! Olemme lukeneet monilta keskustelupalstoilta tästä asiasta, mutta siellä missään ei kysytä suoraan sitä kysymystä, mihin me haluaisimme vastausta, joten emme myöskään saa haluttua vastausta.
Olemme 13-vuotiaita tyttöjä, joilla olisi unelma muuttaa Yhdysvaltoihin. Syy ei ole se, että haluaisimme tähdiksi tai miksikään Yhdysvaltain presidentiksi. Me haluaisimme vain asumaan ja elämään sinne. Täällä ei myöskään koskaan tapahdu mitään ja kaikki 'suuri ja jännittävä' on sellaisia asioita, mistä me pidämme!
Olisiko kenelläkään tietoa, miten Green Cardin saa helpoiten? Onko Suomessa joku, joka voisi avittaa sen saamista? Pienet vinkit auttavat paljon!
Dragongirl: Äidiltä en voi kysyä, koska hän ei TODELLAKAAN auttaisi minua. Hän vain sanoisi, että Amerikka on paha maa ja siellä tapetaan ihmisiä. Samaa sanovat minun isovanhempani ja kummitätini. En saa tukea tai tietoa keneltäkään muulta kuin 'siskoltani' (parhaalta ystävältäni), mutta hän ei tiedä tästä asiasta sen enempää kuin minäkään.

Googlesta ei oikein löydy mitään, tai oikeastaan löytyy... liikaakin, ja moni asia on turhaa tai se ei hyödytä tai sitten teksti on epäselvää ja sen ymmärtäminen on hirveän vaikeaa. Toki suunnitelmana on muuttaa sinne vasta täysi-ikäisenä, mutta suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Kysyimme asiaa hieman englannin opettajaltamme, ja hän sanoi että olisi helpointa käydä täällä lukio ja opiskella ammatti ennen sinne lähtöä. Onko se siis kannattavaa? Siis opiskella opinnot loppuun ennen sinne lähtöä. Tarvitsisimme myös vinkkejä henkilöön, johon voisimme luottaa, joka ei murskaisi heti unelmiamme, haluaisi auttaa ja joka ehkä osaisi auttaa. Joku ehkä koulusta tai jotain siihen suuntaan...?
Magicgirl: isäni tietää paljon, todella paljon, mutta ongelmana on se, ettei hänkään halua lapsensa menevän Amerikkaan. Help!

ps. Englannin taito on hyvä ja emme puhu mitään murretta. Emme edes osaa mitään murretta. Aiomme syventää englannin, joten olemme tosissamme. Kiitos jo etukäteen...

4

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä joskus asunut

      En nyt sanoisi, että Amerikka olisi oikeasti mitenkään jännittävämpi valtio kuin Suomi, kun siellä elää tavalliseen tapaan kuin täälläkin.

      Opinnot kannattaa tosiaankin lukea täällä kokonaan loppuun, että siellä voisi oikeasti joskus asua ja elää, jos kerta sitä juuri haluatte. Siellä ei saisi mitään rahan lähdettä ellei olisi opiskellut jo ihan johonkin töihin. Siellä ei saa myöskään mitään tukia, että pystyisi elämään ja opiskelemaan samalla rauhassa, että sen takia opinnot on oikeasti parasta suorittaa täällä.

      • Kiitos neuvosta.
        No se on ainakin suurempi ja siellä on enemmän asioita. Joku voisi ehdottaa sinne vain matkustamista, mutta se ei riitä! Onko sinulla mitään tietoa Green Cardista?
        Missä siellä sinä asuit?


      • Kiitos neuvosta.
        No se on ainakin suurempi ja siellä on enemmän asioita. Joku voisi ehdottaa sinne vain matkustamista, mutta se ei riitä! Onko sinulla mitään tietoa Green Cardista?
        Missä siellä sinä asuit?


      • Kiitos neuvosta.
        No se on ainakin suurempi ja siellä on enemmän asioita. Joku voisi ehdottaa sinne vain matkustamista, mutta se ei riitä! Onko sinulla mitään tietoa Green Cardista?
        Missä siellä sinä asuit?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe