Uskonvapaus Suomessa? Tekopyhä vitsi.

Eikä naurata yhtään

Suomessa saa toteuttaa kirjaimellisesti raamatun pyhää sanaa, jossa nainen on perisynnistä vastuussa oleva saastainen iljetys. Jehovat, Lestadiolaiset yms. saavat kieltää naisiltaan ehkäisyn vaikka raskaus tulisikin johtamaan naisen kuolemaan. Naisilta kielletään myös synnytyskipujen lievitys, sillä Jumalahan kirosi naisen syntiinlankeemuksen takia - antoi Eevalle ja tämän tyttärelle kuukautiset ja synnytyskivut perisynnin merkiksi. Itse Martti Lutherkin on sanonut: "Jos nainen kuolee lapsivuoteeseen niin kuolkoot."
Raskaana oleva ja etenkin synnyttänyt nainen on niin saastainen, ettei häntä saa päästää ihmisten ilmoille noin kahteen kuukauteen, ennen kun hänet on "kikotettu", ja vastasyntynyt vauvakin on niin hirveä syntisäkki, että se palaa helvetissä, jos sattuu kuolemaan ennen kastetta.
- Tällaista uskontoa meillä harjoitetaan ja opetetaan kouluissa -

Suomessa saa laillisesti harjoittaa Islamin uskoa, ja siinä naisen asema on vielä kammottavampi. Me katsomme sormiemme läpi tyttölasten silpomista ja kastrointia, me katsomme sormiemme läpi Sharia lakia jossa raiskatut naiset ja pikkutytöt tulee heittää parvekkeelta tai tappaa muilla keinoin, suvun kunnian säilyttämiseksi.
- Tällaista uskontoa meillä harjoitetaan ja opetetaan kouluissa -

Suomessa ei tunnusteta seuraavia uskontoja uskonnoiksi: Asatru, Suomenusko, Wicca. Miksi? Siksi, että kaikissa kolmessa mies ja nainen kuvataan tasavertaisiksi. Ei voi olla yhtä ilman toista, joten mies ja nainen ovat yhtä arvokkaita. Virallisesti vedotaan siihen, ettei näillä uskonnoilla ole pyhiä kirjoituksia. Ilmeisesti Suomenuskoisten Kalevalaa ja Asatrujen Eddaa ei lasketa pyhäksi sanaksi - nehän ovat ihmisten kirjoittamia. (Raamattu, Talmundja Koraani taisivat tulla faxilla suoraan taivaasta.)Wiccassa taas on niin monta suuntausta, että pyhiä kirjoituksia voi valita mielensä mukaan aina Druidismista Egyptiläisiin traditioihin.
Ja nyt kun päästiin kirjoihin; Nuortenkirjasarjan- Sweep- julkaisu kiellettiin Suomessa uskonnollisista syistä. Kirjasarjassa mies ja nainen kuvataan tasavertaisina - hui kauhistus - ja Jumalan lisäksi palvottiin myös Jumalatarta - Hyi olkoon! Eihän se nyt sovi, että tällaisella roskalla myrkytetään viattomien nuortemme mielet.
Kun Sweepin julkaisu kiellettiin, Suomessa avattiin ovi kristilliselle sensuurille. Fundamentalisti kristityt saavat siis sanella mitä me muut saamme lukea. Kohta kaikki fantasiasarjat Tolkienin Sormustenherroista alkaen kiikutetaan roviolle, kirjastot tuikataan tuleen ja ainoa kirja jota saamme enää lukea on raamattu.
Uskonnonvapaus Suomessa on vain vitsi ja hemmetin huono sellainen.

3

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhgytfr

      Suomessa on Perustuslailla turvattu uskonvapaus ainakin jos on luterilainen tai/ja sen sisäpiiri lestadiolainen jossakin sen 18 lahkossa.
      Siis saat Lain suojan olla rikollisessa järjestössä:
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      Suomen Perustuslaki on voimassa.
      Yhdenkään 1§ - 10§ rikkominen EI ANNA OIKEUTTA 11§ TOIMINTAAN LAILLISESTI:
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing

      Lakien hierarkia:
      Jumalan ja Jeesuksen Laki = korkein Laki
      Suomen Perustuslaki = ei saa olla ristiriidassa yllä olevan Lain suhteen.
      suomen kirkkolaki = ei saa olla ristiriidassa YLLÄ OLEVIEN LAKIEN SUHTEEN

      Usko ei oikeuta rikkomaan Lakeja!

      Laillisen Uskonvapauden saa 1§ - 10§ noudattajat = 11§

      Miettikää miksi Laki ja Lainvalvojat sallivat... jopa rikollisia suojellen....:

      http://freepathways.wordpress.com/maijan-tarina/

    • Huhhahheijaaa

      Äänestä eurovaaleissa uskonnotonta ehdokasta. Jostain voi aloittaa.

    • Minä vain

      Puhut aivan asiaa. Nainen ja mies ovat yhtä tasavertaisia. En nyt kuitenkaan romaania ala kirjoittamaan, mutta puhut todellakin asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe