Järviseudulla suhisee

mmmmarkku

Suomenruotsalaisella kieli-apartheidillä keuliva, veroveroja kaksin käsin ahmiva äärimukasuvaitsevainen verosyöttiläsnomenklatuuramme rilluttelee leveämmin kuin ikinä! Velaksi tosin, mutta kuitenkin.

http://www.youtube.com/watch?v=TiikG-Y_BqQ
.
Mikä on rillutellessa sillä nämä veroja kilpaa ahmivat byrokraatin röhnäkkeet onnistuivat rakentamaan politiikkojen kanssa suomeen keinotekoisen mustan aukon. Pelkästä byrokratiasta! Vuosien varrella se on pikkuhiljaa kasvanut ja kasvanut ja sittemmin se on riistäytynyt kokonaan hallinnasta, nyttemmin se riehuu Euroopassa ja Yhdysvalloissa..
.
Brysselissä se on riistäytynyt täysin kaoottiseen ja hallitsemattomaan tilaan. Byrokratiasta on muodostunut todellinen globaali pääomien keskus. Kaikki pääomat kiertää sitä kuin materia mustaa aukkoa avaruudessa. Byrokratian veto- ja vaikutusvoima lisääntyy kiihtyvään tahtiin koko ajan, ja se nielee kaiken sinne syöksyvän pääoman ja murskaa sen olemattomiin.
.
Pakkoruotsilla ratsastaessaan nämä vastenmieliset byrokraatit ovat tarjonneet poliittisille vastustajilleen semmoisen kravatin/takinhelman josta on hyvä ottaa kiinni ja kieputtaa. Eihän se ihan samaa mustaa aukkoa vastaa mutta kyllä siinäkin pelin juoni helposti paljastuu.
.
Byrokratiassa ei ole minkään näköistä vastuuta, absoluuttisesti yhtään mistään. Yksikään ministeri ei vastaa teoistansa mitenkään. Palkkiovirka on aina lohduttamassa jos ei valita uudelleen. Kansanedustajatkin voivat olla vaikka kännissä töissä, eikä siitä seuraa mitään.
.
Suomenruotsalaisella kieli-apartheidillä keuliva, suomalaisten veroveroja kaksin käsin ahmiva äärimukasuvaitsevainen verosyöttiläsnomenklatuuramme on veivaavin käsin ja hyppivin tasajaloin todistellut että näin on hyvä. Muutoksia ei kaivata, ei ainakaan omalle kohdalle. Ptyi hitto! Muut kilpailkoon.
.
Tälle positiivisella syrjinnällä keulivalle sosiaaliselle markkinataloudelle byrokratia itsessään on kuin suunnaton pääomien järvi, -järvi joka muodostuu lukemattomista joista ja puroista. Kaikki kostonhimoista sadismia muistuttavat verotuskohteet ovat kuin uusia kanavia, ojituksia tms. joilla saadaan lisää uutta vettä tähän byrokratiaamme jatkuvasti pulskistavaan yltäkylläisyyden järveen.
.
Ensin verotetaan, se liikkuu vielä joten verotetaan lisää, ja jos liikkuu edelleen niin lisätään sakkoja ja sääntelyä ja kun se lopulta ei enää liiku, ryhdytään tukemaan sitä verovaroista. Ikiliikkuja on keksitty.
.
Pakkoruotsilla komeasti keulivat byrokraatit valvovat mustasukkaisesti ja vaivojaan säästelemättä verojen/veden jatkuvasti yltyvää virtaamista. Jokainen nettoveronmaksalle sysätty vero/sakkolappu lisää virtausta ja jokainen yrittäjäksi/konkurssiin huiputettu ex-yrittäjä aiheuttaa aitoa kollektiivista tyydytystä ja vahingonilosta kumpuavia riemunkiljahduksia kaikkialla järviseudulla. Seuraahan siitä tällekin nettoveronmaksajalle usein jopa sukupolvia kestävä velkaloukko, kaukaisia perintöjäkin ajallaan rokottava vuolaan tasainen pääomien virta.
.
Näissä oloissa yrittäjäksi ryhtyminen on vakavan itsetuhoisuuden merkki. Syvästä epätoivosta ja henkisestä kriisistä ilmoittava oire jonka soisikin hälyttävän apuun koko mielenterveyskoneiston.
.
Näissä oloissa on ymmärrettävää että kaikki haluaisivat julkiselle sektorille, ihan kaikki, tämä siitäkin huolimatta että kaikki se on todellisuudessa räätälöity vain tietylle 5% väestönosallemme. Silti on ymmärrettävää että kaikki muutkin haluaisivat pystyttää mökkinsä ja perustaa koko elämänsä ja elantonsa tämän yltäkylläisyyttä pursuavaan pääomien järven turvallisille rannoille, -elää siellä ihan niin kuin siellä ollaan elelty aina ennenkin, kuormasta syöden, veroja korotellen ja muutenkin vailla huolen häivää. Siellä iloinen riemuruotsi raikaa ja asiat soljuu kuin Strömsöössä kuunaan..
.
Halu ja tahto päästä osalliseksi tämän järven antimista, lähentelee orgastista pakkomielteisyyttä, eikä suinkaan mikään ihme kun ymmärtää minkälaisessa sadistisen mielipuolisessa lävitse pääsemättömässä pykäläruteikossa kaikki järviseudun elämästä osattomaksi syrjityt nettoveronmaksajat joutuvat rämpimään.
.
Pykäliä, momentteja ja kaiken kattavia määräyksiä on viritelty päät märkinä niin kansallisella tasolla että EU-tasolla, vieläpä miltei samoista asioista ja samaan aikaan mutta usein keskenään täysin ristiin rastiin ja lopputuloksena on ihan mielipuolinen ristiin rastiin poukkoileva juridinen hässäkkä josta ei ota selvää hullukaan. Näitä juridisia sotkuja setvimään tarvittaville juristeille on laissa taattu kerrassaan mielipuolinen minimipalkka.

jatkuu..

3

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmmmarkku

      Juttu on mielestäni niin että jos meidän kerran väen vängällä piti / pitää luopua vanhoista kansallisvaltiokuvioista ja roikkua Euroopan yhteisissä pöydissä ja leikkiä toisella perskannikalla oikeaa markkinataloutta niin eihän se tulo onnistumaan. Muut täytyy saada mukaan tähän leikkiin. Muuten ei hommat pelitä vaan karmea Sote siitä vaan tulee.
      .
      Jos tällä tiellä jatketaan niin suomessa pitää kääntää yksityisen ja julkishallinnon työpaikkojen suhdeluvut keskenään. Tuota kehitystäkö me todella haluamme? Tämä realiteetti olisi hyvä pitää mielessä kun tulee äänestyksen aika. Valittavana on De jure, useita erin nimillä esiintyviä puolueita mutta De facto vain Perussuomalaiset jotka voivat tämän federalismin pysäyttää.
      .
      Mitä vaaleihin tulee. Näkisin että ei ole kuin kaksi De facto vaihto-ehtoa! Vanha tuttu kansallisvaltiomeno tai sitten uusi systeemi joka tietää lähes kaikille byrokraateille kenkää sitten vaan ja yrittämään ja sitä kautta kilpailemaan.. Se saattaisikin olla ainoa toimiva keino tervehdyttää yrittämisen kammottavia olosuhteita.
      .
      Ja kuten varmaan kaikki normiväki on jo huomannutkin. Markkinatalouden sijaan tämä meidän ”rikkaiden suomenruotsalaisten etuun”- keskittyvä talousoppikähmintä on suunniteltu toimimaan niin että joustot voivat toimia vain yhteen ennalta arvattavaan suuntaan, ja se suunta on lainsäädännöllä, ja lukuisilla pikkutarkoilla lakipykälillä ja asetuksilla ja muilla velvoittavilla normeilla taattu.
      .
      Mitään! Absoluuttisesti ei mitään ole näissä kuvioissa jätetty huomioimatta tai sattuman varaan.
      .
      Tämä vapaata markkinataloutta pilkkanaan pitävä rikollinen talousoppiluomus ei kaipaa muuta kuin uusia uhreja joista jauhetaan systeemille tuoretta akselirasvaa jolla taataan kähminnän ja iloisen byrokratiarilluttelun jatkuvuus.
      .
      Uudet yrittäjät ovat systeemille lähinnä kävelevää akselirasvaa. Systemaattisen kusetuksen seuraavia uhreja. Eli tervetuloa byrokraatti nettoveronmaksajaksi!
      .
      Onneksi taas on vaalit! Sitä saat mitä tilaat vai miten se meni..
      .
      Luojan kiitos meillä on Perussuomalainen puolue!
      .
      Jatkuu....

      • mmmmarkku

        Samaan aikaan kun suomenruotsalaisella kieli-apartheidillä keuliva, veroveroja kaksin käsin ahmiva äärimukasuvaitsevainen verosyöttiläsnomenklatuuramme karjuu VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiaisen kanssa kovempaa kilpailua! Siis nettoveronmaksajille ja muille! Tulee mieleen seuraava vitsi.
        .
        Suomalainen ja japanilainen yritys päättivät järjestää vuosittain soutukilpailun 8-miehisin joukkuein. Molemmat joukkueet harjoittelivat pitkään ja kovaa. Kun kilpailupäivä tuli, molemmat joukkueet olivat mielestään huippukunnossa, mutta japanilaiset voittivat ylivoimaisesti kilometrillä.
        .
        Tappion jälkeen suomalaisten joukossa vallitsi tappiomieliala. Yrityksen korkein virkamiesjohto päätti kuitenkin että imagosyistä heidän olisi pakko voittaa seuraavan vuoden kisa keinolla millä hyvänsä. He asettivat 25 henkisen projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Lukuisien ulkomaanmatkojen, seminaarien ja pitkien analyysien jälkeen eräässä kokouksessaan ryhmä lopulta havaitsi, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja vain yksi mies peräsimessä kun taas suomalaisilla oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä.
        .
        Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. Päätettiin palkata ruotsalainen konsulttitiimi tutkimaan oman joukkueen koostumusta. Muutaman kuukauden työn, ulkomaanseminaarien ja satojen pääosin Euroopan alueella pidettyjen kokousten jälkeen asiantuntijat tulivat siihen johtopäätökseen, että joukkueessa oli liian monta ohjaajaa ja liian vähän soutajia.
        .
        Asiantuntijoiden raportin perusteella yrityksen johto teki välittömästi muutoksia joukkueeseen. Jatkossa suomen joukkueessa oli neljä ylemmän korkeakoulututkinnon vaativaa perämiehen virkaa, kaksi yliperämiehen virkaa, joukkueenjohtajan virka sekä yksi viratta jäänyt soutaja. Lisäksi soutajan motivoimiseksi kehitettiin bonuspistejärjestelmä. ”Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta.”
        .
        Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahdella kilometrillä. Suomalainen joukkue erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin bonuksen johdolle sen osoittamista ponnisteluista. Samalla päätettiin palkata entistäkin kalliimmat konsultit tutkimaan ja kehittämään oman joukkueen koostumusta.
        .
        Ensi vuotta varten VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiainen ja muu torkkupeittojengi on kehittämässä uutta venettä.


      • mmmmarkku
        mmmmarkku kirjoitti:

        Samaan aikaan kun suomenruotsalaisella kieli-apartheidillä keuliva, veroveroja kaksin käsin ahmiva äärimukasuvaitsevainen verosyöttiläsnomenklatuuramme karjuu VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiaisen kanssa kovempaa kilpailua! Siis nettoveronmaksajille ja muille! Tulee mieleen seuraava vitsi.
        .
        Suomalainen ja japanilainen yritys päättivät järjestää vuosittain soutukilpailun 8-miehisin joukkuein. Molemmat joukkueet harjoittelivat pitkään ja kovaa. Kun kilpailupäivä tuli, molemmat joukkueet olivat mielestään huippukunnossa, mutta japanilaiset voittivat ylivoimaisesti kilometrillä.
        .
        Tappion jälkeen suomalaisten joukossa vallitsi tappiomieliala. Yrityksen korkein virkamiesjohto päätti kuitenkin että imagosyistä heidän olisi pakko voittaa seuraavan vuoden kisa keinolla millä hyvänsä. He asettivat 25 henkisen projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Lukuisien ulkomaanmatkojen, seminaarien ja pitkien analyysien jälkeen eräässä kokouksessaan ryhmä lopulta havaitsi, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja vain yksi mies peräsimessä kun taas suomalaisilla oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä.
        .
        Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. Päätettiin palkata ruotsalainen konsulttitiimi tutkimaan oman joukkueen koostumusta. Muutaman kuukauden työn, ulkomaanseminaarien ja satojen pääosin Euroopan alueella pidettyjen kokousten jälkeen asiantuntijat tulivat siihen johtopäätökseen, että joukkueessa oli liian monta ohjaajaa ja liian vähän soutajia.
        .
        Asiantuntijoiden raportin perusteella yrityksen johto teki välittömästi muutoksia joukkueeseen. Jatkossa suomen joukkueessa oli neljä ylemmän korkeakoulututkinnon vaativaa perämiehen virkaa, kaksi yliperämiehen virkaa, joukkueenjohtajan virka sekä yksi viratta jäänyt soutaja. Lisäksi soutajan motivoimiseksi kehitettiin bonuspistejärjestelmä. ”Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta.”
        .
        Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahdella kilometrillä. Suomalainen joukkue erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin bonuksen johdolle sen osoittamista ponnisteluista. Samalla päätettiin palkata entistäkin kalliimmat konsultit tutkimaan ja kehittämään oman joukkueen koostumusta.
        .
        Ensi vuotta varten VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiainen ja muu torkkupeittojengi on kehittämässä uutta venettä.

        Meanwhile: Verosyöttiläsnomenklatuuramme uurastaa omissa kiireissään laajalla rintamalla ympäri maanosaa ja näyttää itse loistavaa esimerkkiä miten ankara kilpailu ja tehokkuus toimii käytännössä:
        .
        "EU hanskasi ison it-projektin: Kuusi vuotta myöhässä, budjetti ylittyi 8-kertaisesti"
        .
        http://www.tietoviikko.fi/uutisia/nain eu hanskasi ison itprojektin kuusi vuotta myohassa budjetti ylittyi 8kertaisesti/a988753
        .
        Hitler kuulee pakkoruotsista: http://www.youtube.com/watch?v=EItsKOxPOcI&feature=youtu.be
        .
        Vaikka köyhiä on paljon: http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE
        .
        Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtaja Juhana Vartiainen on torkkupeitto sykkyrässä sitä mieltä että tänne vaan kaikki maailman köyhät ja kipeät. Hänen jengi voi pyöräyttää koska vaan virkoja vaikka koko maailman köyhille.
        .
        Ja kyllähän Juhanan jengin mamuille järkkäämiä virkoja riittääkin:
        .
        http://www.kysy.fi/kysymys/onko-nama-kaikki-virat-olemassa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe