Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kannattaa kuunnella

huolestunut5

koko äänite tulee imi huokauksia ja väärää tomintaa raamatun valossa.
https://www.youtube.com/watch?v=3oJZezpXEvU&feature=youtu.be

4

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedän jo lahkot?
    • Varo

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=37910

      Meritähti

      Neil Cole


      Apostolin väärennös on "isoinen apostoli", kuten Paavali sanoo. Hän haluaa olla suuri. Hän haluaa hallita pyramidin huipulla. Hän omii kaiken vallan itselleen. Hän haluaa olla karismaattisin.

      Profeetan väärennös on väärä profeetta, joka puhuu väärää sanomaa. Lisäksi hän vihjaa olevansa avain Jumalan salaisuuksiin. "Minulla on vastaukset. Jos haluatte Jumalan luo, tulkaa luokseni." Aito profeetta haluaa, että ihmiset itse kuulevat Jumalalta.

      Evankelistan väärennös kiertää Jeesuksen mukaan mantereet ja tekee yhden käännynnäisen, helvetin lapsen.

      Väärä paimen on palkkapaimen, joka tekee sitä vain työkseen.

      Väärä opettaja opettaa harhaoppeja. Hän vihjaa, ettei kukaan voi ymmärtää Jumalan Sanaa ilman häntä. "Osaan kreikkaa ja hebreaa. Tunnen teologian. Kerron, mitä se todella tarkoittaa." Hän ei opeta opettamaan. Hänestä tulee ainoa totuuden lähde.

    • Radio Dei 31.5.
    • Taivas Wincapita

      Seuraava kirjoitus on kopioitu eräästä ketjusta jossa oli aiheena D.Herzog. Tekstin kirjoitti nimimerkki:Tutustu Herzogiin.
      Kiitos kirjoituksesta kyseiselle nimimerkille.

      Tässä siis hänen kirjoituksensa:

      "DAVID HERZOG mainostaa Internetissä kirjaansa Natural Health to Super Natural Health. Mainoksessa hän kehuu olevansa laajalti tunnettu elämäntapavalmentaja, mutta ei puhu sanaakaan saarnaajaurastaan. Hän kertoo toimineensa kaikkialla maailmassa nimen omaan elämäntapa- ja ravitsemusvalmentajana, vaikka hän saarnoissaan kertoo olleensa vannoutunut ja fanaattinen saarnamies ensin USA:ssa ja sitten lähetyssaarnaaja Euroopassa. Ihmetellä täytyy, miten kiireinen saarnamies, joka aloitti saarnauransa alle 20 vuotiaana, on ehtinyt sivutyönään toimia elämäntapavalentajana kaikkialla maailmassa?!
      Terveys-kirjassaan Herzog ei mainitse mitään Jeesuksesta eikä Pyhästä Hengestä, sen sijaan hän opettaa, kuinka jokainen ihminen voi löytää sisältään "Suurimman Voiman Läheen" ja saada kehonsa energiavärähtelyt ylimaalliselle tasolle.

      Ihmeet, joita hän terveysvalistajana lupaa, ovat samoja, joita hän lupaa saarnamiehenäkin. Elämäntapaohjeillaan Herzog lupaa nuorentumista (jopa 20 vuotta), täydellistä terveyttä ja elämän helppoutta. Yllättävintä ehkä on väittämä, jonka mukaan nainen voi päästä vaihdevuosivaivoista (pysäyttää ikääntymisensä) puhumalla munasarjoilleen. Ikääntyminen lakkaa, kun sukuelimissä piilevä "kuoleman koodi" puretaan äänellä, ajatuksilla ja sanoilla, ja niin vaihdevuosioireet kääntyvät nuorentumiseksi!

      Lukiessani Herzogin taustoja ja opetuksia ihmettelen sitä ahneutta, jolla suomalaiset ahmivat karismaattisuuden nälkäänsä mitä tahansa humpuukia! Jos kuka tahansa kotimainen pappi tai evankelista opettaisi Herzogin oppeja, hänet tuomittaisiin suoralta kädeltä kerettiläisenä. Mutta kun opettajana on amerikkalainen ja vielä puolijuutalaiseksi itseään tituleeraava show-mies, jolla on vielä eksoottinen emäntä rinnallaan, niin kaikki kihahtaa päähän kuin häkä!

      Uskon, että Herzogin vierailu jättää jälkeensä henkisen krapulan, josta lopulta vaietaan häpeillen. Vaietaan siihen saakka, kunnes tulee seuraava "messias-tyyppi" lupauksineen tyydyttämään sensationnälkäämme.
      Varoitettakoon kuitenkin sen verran, että tuo "krapula" voi käydä kalliiksi niille, jotka uskovat Herzogin puheet raha-ihmeistä: Hän nimittäin lupaa opetuksissaan, että hänelle kolehtinsa kantaneet saavat usein rahat takaisin satakertaisina. Joillekin enkelit ovat kantaneet rahaa kotiportaille sileinä seteleinä, a toisille raha on ilmestynyt suoraan lompakkoon tai keittiön pöydälle!
      Herzog opettaa, että mitä suurempi on antamisen into, sitä suurempi on kirkkaus!
      Tää "karismaattinen WinCapita" jakaa voittonsa tietenkin verottomana! "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe