S-etukortin käyttö.

kallis kauppa..

Olen hommannut S-etukortin jossa on siru. En kumminkaan halua maksaa tällä kortilla vaan ainoastaan ottaa ne s-edut siis bonukset mitä saa maksaessa.

Onnistuuko se niin jotta laitan kortin lukijaan ja sitten kun tulee että jäsenyys tunnistettu,, jonka jälkeen vaihdan korttiin jolla maksan??

Tiedän jotta aika alkukantainen kysymys mutta s-kortti ei minulla kauan ole ollut , myöskään netistä en löytänyt vastausta.

-Kiitos.

13

17209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsfgdsf

      Sirullisen vihreän kortin kanssa olen toiminut niin, että laitan kortin lukijaan, lukijassa lukee debit ja bonus, joista valkkaan tälläisessä tilanteessa näppäimellä bonus ja sitten saakin jo vaihtaa korttia.

      • Riimi

        Kiitos! Sainpa tässä vastauksen omaan kysymykseenikin! Nyt kun joku vielä kertoisi tälle tollolle (minä), voiko sirukortin syöttää ja poistaa, vaikka ostosten kirjaaminen on vielä kesken kassalla.


      • S-etukortti
        Riimi kirjoitti:

        Kiitos! Sainpa tässä vastauksen omaan kysymykseenikin! Nyt kun joku vielä kertoisi tälle tollolle (minä), voiko sirukortin syöttää ja poistaa, vaikka ostosten kirjaaminen on vielä kesken kassalla.

        Miksi et vain voi hommata ihan erillistä S-etukorttia ILMAN sirua, jolla kuittaat vain bonukset?? Minulla ja perheenjäsenillä on kaikilla sellaiset, ne saa tilaamalla rinnakaiskortteina. Silloin ei mitään ongelmaa, voi maksaa käteisellä tai toisen pankin pankkikortilla tai lahjakorteilla ym. ym.


      • BonuksetLähilukuna
        Riimi kirjoitti:

        Kiitos! Sainpa tässä vastauksen omaan kysymykseenikin! Nyt kun joku vielä kertoisi tälle tollolle (minä), voiko sirukortin syöttää ja poistaa, vaikka ostosten kirjaaminen on vielä kesken kassalla.

        Nykyäänhän korteissa on lähimaksu ja niissä toimii myös bonuksen ottaminen lähilukuna.

        Näytät vaan sen S-Visan yhden kerran lähikukulaitteelle (yleensä kortinlukijan sivussa), niin se lukee bonukset. Sen jälkeen voit maksaa ostokset toisella kortilla tai vaikka käteisellä. Pelkkä bonusten lähikuku toimii, vaikka ostosten summaksi tulisi yli 25 euroa.

        Ja tuo bonusten lähiluku ainakin toimii kesken ostosten kirjaamisen.


      • jklkg
        Riimi kirjoitti:

        Kiitos! Sainpa tässä vastauksen omaan kysymykseenikin! Nyt kun joku vielä kertoisi tälle tollolle (minä), voiko sirukortin syöttää ja poistaa, vaikka ostosten kirjaaminen on vielä kesken kassalla.

        Riimille tiedoksi, että bonuskortin voi lukea jo siinä vaiheessa, kun kassa käsittelee ostoksia.

        Ja kaikille S-visalla maksajillekin tiedoksi, että S-kaupoissa myös maksukortin voi laittaa koneeseen ja valita maksutavan valmiiksi sillä aikaa, kun kassa käsittelee ostoksia. Sitten kun kassa on valmis, ei tarvitse kuin syöttää ja kuitata pin, ja homma on selvä.


    • Riitta P

      Kannattaa harkita S-Visaa. Se on ilmainen ja sitä käyttämällä saat maksutapaetua ostoksistasi. Maksat sitten koko kuun ostot kerralla jälkeenpäin joko S-Pankissa olevalta tililtä tai toisessa pankissa olevalta tililtä.

      • valkopippuri

        Elikkä Riitta, jos tarkkoja ollaan niin tämä sirullinen kortti on jo S-etukortti Visa, Visalla kun tarkoitetaan nykyään kansaivälisyyttä, ei luottoa. Mutta asiaa sinä kuitenkin puhut. Minulle ainakin kelpaa toi maksutapaetu, enkä tosiaan kortista maksa mitään =)


    • Maksuetu_kortilla_maksae

      valkopippuri
      26.5.2014 18:00
      "Minulle ainakin kelpaa toi maksutapaetu, enkä tosiaan kortista maksa mitään =)"

      Voi voi, maksutapaedun saa vain jos maksaa kortilla, siis kätevästi ja helpolla, siitä saa maksutapaedun 0,5 %

      Kun laitat kortin ja tunnistat jäsenyyden, saat kyllä silloin jo bonukset ja mahdolliset tarjoukset eli sekin auttaa, mutta maksutapaetua et saa.

    • Prokuristi_B

      En ymmärrä miksi ei voi saman tien myös maksaa sillä S-kortilla/Visalla, kun siitä saa automaattisesti 0,5% alennusta saman tien.

    • Anonyymi

      Miten päin lukulaitteeseen

    • Anonyymi

      Voithan vain vilauttaa korttia maksupäätteelle kun siinä kerran on siru. Tarvittaess sitten sanot kassalle, että maksat vain bonukset sillä kortilla. Sitten vaihdat korttia ja maksat sillä toisella kortilla. Noinitse teen aina. Tai tein kunnes aloin maksaa kännykällä ja S-bonuksethan saa sillä kun käyttää Mobiilibonus -sovellusta, joka löytyy androidille. Eli voit käyttää Pivoa tai Google Payta maksamiseen ja sitten Mobiilibonus -sovellus kerää S-bonukset. Ainut harmi on se, että Mobiilibonus -sovellus pitää avata ennen maksamista. Pivo ja Google Pay toimivat taustalla eli niitä ei tarvitse avata, mutta jos haluat bonukset pitää avata Mobiilibonus -sovellus ennen puhelimen viemistä maksupäätteelle.

    • Anonyymi

      Meillä on taloudessa kaksi eri asiakasomistajatiliä ja koska bonuksia ei kumpikaan saa kerrytettyä yksinää niin ollaan vuoroteltu kuukausittain ostosten suhteen kumman bonuksia kerätää. Yksinkertaisesti ensin vilautus ja bonukset on luettu ja sitten maksu kortilla vilauttamalla. Nyt tulikin ongelma s-kortilla maksamisessa kun summa menee yli 50€. Vilautin toisen bonuskorttia ja maksoin toisen bonustilin kortilla ja jälkimmäiselle se nyt väärin meni ja tämän kuun hurjat 6€ bonukset menevät huitsin nevadaan. Kun kortti pitää laittaa lukijaan niin valittavana on vain debit ja bonus. No tietenkin otin sen debitin kun bonuksen olin jo ottanut toiselle kortille. Ei siis "kolmatta vaihtoehtoa". Näin debitin valitsemalla valitsin pakolla uuden bonustilin ja maksun hyväksymisen. Et silein. Seuraavaksi käteistä mukaan yli 50€ ostoksiin. Vilauttamalla onnistuu eri tilille kerryttäminen ja maksaminen.

      • Anonyymi

        Miksi ette vaan yhdistä tilejä yhdeksi tiliksi. Me ainakin tehtiin niin. Kumpi vaan vilauttaa ottaa omalla kortilla bonukset niin samaan pottiin menee ja kertyy enemmän bonus rahaa 😊


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe