Opetushallituksen roisto

FUCKIFUU

Opetushallituksen vaarallinen ja vastuuton johtaja Pekka Iivonen (äärikristitty) haluaa pakottaa koululaiset uskonnosta riippumatta laulamaan virsiä ja palvomaan Jehovaa.

http://www.hs.fi/kotimaa/Opetushallitus kehottaa opettajia laulattamaan virsiä luokassa/a1401002607398

Lisäksi hän virkamiehenä halveksuu laillisuusvalvojia. Iivonen tulee erottaa välittömästi tehtävistään ja katsoa myös onko hän syyllistynyt virkavirheeseen tai jopa rikokseen. Joka tapauksessa Iivonen tulisi erottaa välittömästi tehtävistään.

22

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nasse..

      Härskiä toimintaa kristityitä

      Yksi ääriuskis perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja pyyhkii EIT sekä paikallisen oikeuskanslerin kannaotoilla takamaustaan ja toinen kirkonmies pakkoloitsuttaa toista kautta viattomia koululaisia kun se tulee kielletyksi yhtä kautta.

      Sellainen on uskiksen "moraali"

      • sfghsfg

        Oliskohan uskovaiset rohkaistuneet perselakivaliokunnan kirkon ja uskovaisten pepunnuolennasta, ja tuleet siihen tulokseen että nyt ei meitä mikään estä kun valiokunnan kirkonkätyrity hoiti meille luvan häärätä kouluissa ihan ilman rajoja.

        Kantelu oikeuskanslerille/eduskunnan oikeusasiamiehelle, ja Euroopan ihmisoikeus tuomioistuimeen!


    • FUCKIFUU

      Hallinto tulisi puhdistaa kokonaan kristityistä koska he eivät osaa muuta kuin rikkoa lakeja.

    • FUCKIFUU

      Oikeusoppineet tyrmäävät sekavanoloisen Iivosen järkijättöiset ohjeistukset

      http://www.hs.fi/kotimaa/Oikeusoppineet moittivat koulujen Virsivisaa/a1401079522333

      Virsivisa sopii varsin hyvin uskonnon tunnille, mutta musiikin, liikunnan tms. tunneille se ei sovi kuten Iivonen esittää vastoin Suomen Lakia ja kansainvälisiä ihmisoikeussopímuksia. Toistan vaatimukseni Iiivosen erottamisesta ja hänen toimiensa laillisuuden tarkastelemisesta. Vähintä mitä voitaisiin tehdä on erottaminen tehtävistään välitömästi mielellään sitä seuraten rikosoikeudellinen prosessi.

    • Jappervokki

      Tässä on Vapaa-ajattelijain Liiton tiedote asiasta:

      Vapaa-ajattelijain Liitto ry

      Tiedote 27.5.2014


      Opetushallitus ja Virsivisa-kohu

      Vapaa-ajattelijat kysyy, ottaako Opetushallitus ihmisoikeudet ja julkisen vallan puolueettomuuden vakavissaan, kun se tarjoaa Virsivisaa peruskouluihin? Virsivisaa järjestää Seurakuntien Lapsityön keskus ry. Opetushallituksen opetusneuvos Pekka Iivonen on keskuksen hallituksen jäsen. Miten hän voi samaan aikaan Opetushallituksen virkamiehenä antaa kouluille ohjeita Virsivisan järjestämiseen, jääväämättä itseään? Aikooko Opetushallitus ryhtyä toimenpiteisiin virkamiehensä jääviyden suhteen?

      http://www.evl-slk.fi/jarjestomme/johtokunta

      Valtion virkamiehen tulee toimia puolueettomasti, riippumattomasti ja tasapuolisesti. Eivätkö Iivosen kytkökset Virsivisaan ja Raamattuvisaan vaaranna hänen mahdollisuutensa toimia virkamiehenä?

      Virsi on ev.lut kirkon mukaan laulettua rukousta ja julistusta, eli määritelmänsä mukaan nimenomaan uskonnon harjoittamista. Virsien tuominen muille kuin uskonnon oppitunneille johtaa väistämättä ristiriitaan uskonnonvapauden ja opetuksen tunnustuksettomuuden kanssa. Virsivisan tavoitteena on saada osallistujat laulamaan virsiä sekä tutustuttaa heidät virsikirjaan. Jos tämä ei ole tunnustuksellista uskonnon harjoittamista, niin mikä sitten on, ihmettelee Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja Petri Karisma.

      Voimassa olevan Opetussuunnitelman mukaan ei vain liikunnan ja äidinkielen, vaan myös itse uskonto-aineen opetuksen tulee olla tunnustuksetonta. Myös ne oppilaat, jotka osallistuvat uskonnonopetukseen, voivat olla pois koulun uskonnollisista tilaisuuksista ja osallistua vaihtoehtoiseen tunnustuksettomaan ohjelmaan. Vapaaehtoisuuden toteutuminen vaikeutuu, jos uskonnon harjoittaminen virsivisan tuoreen ohjeistuksen mukaisesti laajenee uskonnontuntien ulkopuolelle ja sitä on ohjelmassa usein.

      Oppilas, joka ei halua olla mukana, voi leimautua toisten oppilaiden ja opettajien silmissä. Joissakin kouluissa oppilaisiin ja perheisiin voi kohdistua paine osallistua vastentahtoisesti virsivisaan, jotta “kaikki” voivat osallistua harjoitteluun oppituntien aikana ja näin säästää aikaa. Paine voi olla jopa vielä suurempi kuin järjestettyyn uskonnonharjoitukseen liittyen. Ilmeisesti juuri tästä paineesta apulaisoikeuskansleri Puumalainen päätöksessään kirjoitti: “Vaikka uskonnolliseen toimitukseen osallistuminen olisikin vapaaehtoista, voivat olosuhteet kokonaisuudessaan tehdä valinnasta näennäisen.”

      Kouluille lähetetty Virsivisamainos
      http://vapaa-ajattelijat.fi/wp-content/uploads/2014/05/Virsivisa-2014_2015.pdf

      Opetushallituksen saatekirje
      http://vapaa-ajattelijat.fi/wp-content/uploads/2014/05/OPH-sähköposti-Virret-kuuluvat-suomalaiseen-kulttuuriperintöön-Virsivisa-2014-2015.pdf


      Helsingin Sanominen uutisen aiheesta
      http://www.hs.fi/kotimaa/Virsivisa hämmentää kouluja/a1401002607398
      http://www.hs.fi/kotimaa/Oikeusoppineet moittivat koulujen Virsivisaa/a1401079522333


      Yhdenvertainen Suomi-kansalaisaloite

      Kaikkia ihmisiä tulee kohdella yhdenvertaisesti uskonnollisesta tai uskonnottomasta katsomuksestaan riippumatta. Valtion tulee olla puolueeton suhteessa uskontoihin. Uskonto tai vakaumus on saatava pitää yksityisasiana, koska osa ihmisistä pitää katsomustaan arkaluontoisena tietona samoin kuin poliittista kantaansakin. Julkisen vallan ei tule pakottaa ihmisiä paljastamaan koko kouluyhteisön edessä suhtautumistaan tunnustuksellisiin uskonnollisiin tilaisuuksiin.

      Nyky-Suomessa varsinkin evankelis-luterilaisella kirkolla on lukuisia valtiokirkollisia etuoikeuksia suhteessa muihin uskontoihin ja uskonnottomiin katsomuksiin. Kirkko on julkisoikeudellinen yhteisö, eli sen katsotaan olevan osa julkista valtaa. Kirkon etuoikeudet loukkaavat uskonnottomien ja toisuskoisten ihmisoikeuksia. Kirkolta on poistettava valtionkirkollinen ja julkisoikeudellinen erityisasema, jotta kaikkia kohdeltaisiin yhdenvertaisesti vakaumuksesta riippumatta. Tämän toteuttaminen edellyttää monien lakien muuttamista, myös perustuslain.

      Yhdenvertainen Suomi -kansalaisaloitteen voi allekirjoittaa osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/707 . Kotisivu on http://yhdenvertainensuomi.fi/ .
      Lisätietoja

      Petri Karisma
      puheenjohtaja
      Vapaa-ajattelijain Liitto ry
      040 748 9532
      http://petrikarisma.net/

      Esa Ylikoski
      pääsihteeri
      [email protected]
      Vapaa-ajattelijain liitto ry
      050 468 5332

    • FUCKIFUU

      Hyvä nyt vapaa-ajattelijat olivat hereillä, mutta olisivat voineet linkittää myös uutisiin kansalaisaloitteen.

      Kristinuskon harjoittamisen tulisi olla este valtiollisiin ja kunnallisiin virkoihin. Ei muitakaan pedofiilejä päästetä lasten kanssa tekemisiin.

    • a.matsoni

      Katsokaapas mitä Iivonen on aiemmin sanomut. Puheet ja teot "lievässä" ristiriidassa keskenään.

      http://yle.fi/uutiset/ala_opeta_uskoa_uskonnontunnilla/6411316

      Uskonnon harjoituttaminen kouluissa käy mainiosti päinsä kun vain kikkaillaan määritelmillä ja sanotaa että ei töämä ja tämä ole uskonnon harjottamista, se on koko kansan yhteistä kultturia ja pereiinnettä, ja pedagogiikkaa, opettamista.

      Jos uskonto, sen opetus ja muut kristilliset riennot eivät ole tunnustuksellista uskonnon harjoituttamista kouluissa, niin miksi se on niin tärkeää kirkolle ja uskovaisille ja miksi sitä on niin paljon. uskonnon tuntimäärät on ihan järjettämällä tasolla edelleen mnoniin muihin aineisiin verrattuna, vaikka yksi tunti vähennettiinkin.

      Jos ussa koulussa on vain tutustuttamista yhteen , perinteiseen vakaumukseen, kristilliseen suomalaisessa yhteiskunnassa, niin tuo uskonno opetuksen määrä kouluissa muiden kristinuskon tupuitustilaisuuksien määrä ovat ihan tolkuttoman suuria.

      Johtopäätös - kyse on tunnustuksellisesta tuputtamisesta, koululaisille opetetaan nimen omaan ja varsinkin uskoa, opetetaan uskomaan kristinuskon mukaisesti.

      • fgk

        Tossa linkin otsikossa on virhe. Sen kuuluukin ilmeisesti olla: "ala opettaa uskoa uskonnontunnilla!"


    • sdf

      Kun opetushallituksen entinen pomo Timo lankinen lähti korkeaan virkaan Suomen hallituksen alaiseksi, niin eipä hätiä mitiä kirkolla/uskovaisilla - tilalle löytyy aina uusi kirkonkätyri. Uskovaiset ovat vallanneet opetushallituksen(kin).

      Kyllä uskovaiset tietää millä,palleilla voi vaikuttaa ja kätyröidä oman uskonvakaumuksen ja oman uskonyhteisön hyväksi.

      Opetustoimi, kasvatustoimi, sosiaalitoimi, hoivayoimi ja toimittajan ammatti mm. Ei ne ole noista kiinnostuneita itseisarvoina, esim. opetuksesta tiedno, sisi alleviivaan TIEDON, jakamisena, vaan kätevänä tapana edistää oikeudettomasti omaa uskonnollista maailmankuvaansa ja vakaumustaan, tolkutonta jumaluskoaan.

      • FUCKIFUU

        Joku humanistiateisti tuossa aiemmin väitti vastaan (kunnes murskasin hänet vakuuttavasti) siitä että kirkko ei olisi levittänyt saastaisia lonkeroitaan Suomen valtion ja kuntien hallintoon ja samalla estänyt mm. ateistien palkkaamista opettajiksi, sosiaalityöntekijöiksi, virastomestareiksi yms. Näitä tietoja tulee jatkuvasti lisää esiin mediassa koska kristityt eivät osaa pitää mölyjä mahassaan. Epäpäteviä ja kädettömiä kristittyjä on palkattu tehtäviin ohi pätevien ja osaavien ateistien.

        Tämän hetken suurimmat roistot ovat kuitenkin

        Iivonen (opetushallitus)
        Voutilainen (Helsingin sosiaalitoimi)


    • Anonyymi

      Miten tässä lopulta kävi?


      • Anonyymi
        jori.mantysalo kirjoitti:

        No vähän silleen niin ja näin... Virsivisan saa järjestää, mutta pitää varmistaa ettei kukaan luule sitä pakolliseksi: https://uskonnonvapaus.fi/2015/virsivisa.html

        Iivonen oli tapetilla myös 2018 kun hän haukkui lasten vanhemmat "uskontoallergisiksi". Hän joutui puhutteluun, mutta ei saanut mitään sanktioita kokoomuksen epäpätevältä Olli-Pekka Heinoselta.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d84bd159-b9a2-421c-9e77-e999f8d3a80f

        Kiinnostavaa olisi tietää onko tämä hihhuli vieläkin OPH palkkalistoilla ja miksi jos näin on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Iivonen oli tapetilla myös 2018 kun hän haukkui lasten vanhemmat "uskontoallergisiksi". Hän joutui puhutteluun, mutta ei saanut mitään sanktioita kokoomuksen epäpätevältä Olli-Pekka Heinoselta.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d84bd159-b9a2-421c-9e77-e999f8d3a80f

        Kiinnostavaa olisi tietää onko tämä hihhuli vieläkin OPH palkkalistoilla ja miksi jos näin on.

        Iivonen on eläkkeellä, joskus ennen koronaa jo jäi. Minusta joku jutu jäi vähän kesken, olisiko ollut toinen kantelu tms. jota ei käsitelty loppuun kun ehti eläkkeelle.


    • Anonyymi

      Tuo "FUCKIFUU" on näköjään ollut kova poika/tyttö "murskaamaan vakuuttavasti".

      • Anonyymi

        Kristityt nyt vain on helppo "murskata vakuuttavasti". Ei siitä kannata sulkaa hattuun laittaa.


    • Anonyymi

      Ai jos kehottaa niin pakottaa,..?

    • Anonyymi

      Onko se sun mielestä rikos että kehotti laulamaan
      virsiä ja palvomaan Jumalaa. Niinkö vaarallista ja rikollista on virsien laulaminen ja Jumalan palvominen??

      • Anonyymi

        Ongelma oli siinä, että "kehottaminen" oli käytännössä pakottamista.


      • Anonyymi

        Olisiko omasta mielestäsi ok, jos lapsiasi kehotettaisi palvomaan Allahia ja kumartamaan kohti Mekkaa monta kertaa päivässä?


      • Anonyymi

        Ei rikos vaan virkavirhe. OPH virkamies ei voi asettaa mitään uskontoa muiden edelle tai uskonottomuuden edelle. Virkamies kehoitti kouluja järjestämään virren laulantaa ja silloin on ylittänyt valtuutensa. OPH on vieläkin paljon näitä ammattitaidottomia virkamiehiä. OPH tulisi puhdistaa Hyvä Veli kortilla valituista virkamiehistä.


    • Anonyymi

      Epäilen VAHVASTI että opetushallituksen taholta on millään muotoa puhuttu JEHOVASTA.

      Pitäisiköhän sellaisten vanhempien, jotka menettävät kykynsä ajatella ja toimia maltillisen järkevästi, kun kuulevat jälkikasvunsa puhuvan Jeesuksesta ja Jumalasta, hakeutua jonkinlaiseen mielenterveyden terapiaan ja hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe