Aihe

asenne kuntoon!

teamfinland

Mikä idea on haukkua Suomen naisjääkiekkoa..? Suomessa on paljon hyviä tyttö ja naiskiekkoilijoita! Suurin syy "huonoihin" sijoituksiin on suomalaisten negatiivinen asenne. "vittu ei ämmät pelaa lätkää" "eihän ne osaa pelata" "lätkä on miesten laji" Hei herätkää! Onhan se totta että suomalainen naiskiekko on heikkotasoisempaa kuin rapakon takana, mutta ei ainakaan auta jos ihmiset vaan haukkuu Suomen naisleijonia... Vähän kannustusta hei! :)

3

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naiskiekko fani

   Ei tarvitse haukkua ketään, mutta onko Suomalainen naiskiekko siinä asemassa jossa se vaikkapa pelaajamäärillä mitattuna kuuluisi olla? Suomessa on todella hyviä nais ja tyttöpelaajia, mutta miksi nykyään ei enää tule edes sitä "varmaa" pronssia naisten kisoista joka aikaisemmin tuli lähes poikkeuksetta? Suomessa on kolmanneksi eniten rekisteröityjä nais / tyttöpelaajia maailmassa. Kanada ja Usa ovat tietenkin pelaajamäärissä ihan omalla tasollaan ja sen takia ovat tietenkin paljon edellä muita. Negatiivinen asenne ei vie mitään eteenpäin, mutta tuskin se ainut syy on siihen että sijoitukset ei viime vuosina ole olleet ihan sitä mitä on odotettu.

   • Naiskiekkofani

    Ihmettelen, että ettekö ymmärrä sitä, koska naiset joutuvat itse maksamaan pelaamisesta. Ovat amatöörejä.He pelaavat ammattilaisten kanssa. Jos valittaisi ketjut järkevästi olisi tulokset parempia meilläkin ollut esim. Olympialaisissa.


   • amatööri
    Naiskiekkofani kirjoitti:

    Ihmettelen, että ettekö ymmärrä sitä, koska naiset joutuvat itse maksamaan pelaamisesta. Ovat amatöörejä.He pelaavat ammattilaisten kanssa. Jos valittaisi ketjut järkevästi olisi tulokset parempia meilläkin ollut esim. Olympialaisissa.

    Tuota missä naiset pelaavat ammatikseen? Venäjällä on muutamia ammattipelaajia, mutta Kanadassa ja Usassa ovat amatöörejä, mutta pirun hyviä sellaisia.
    Pienestäpä on Suomen menestyminen ollut kiinni jos vain ketjuvalinnoista on menestyminen jäänyt kiinni. No toivotaan että uusi valmentaja osaa tehdä ketjut paremmin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565