Aihe

mistä se johtuu

typerää

Mistä johtuu, että naisten jääkiekko ei ole arvostettua? Miksi siinä ei saa edes taklata? Laji saisi paljon enemmän mielenkiintoa, mikäli siinä käytettäisiin edes hieman enemmän voimaa. Jos naisten jääkiekkoa pelattaisiin samoilla säännöillä kuin miestenkin, tulisi siitä luultavasti suositumpi laji.

Pistää itseä ainakin naisena ärsyttämään, kun haluaisi jääkiekkoilijaksi mutta kiinnostus lopahtaa heti kuullessani yhdessä sanat NAISTEN jääkiekko.

5

225

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luikastelija

   Naisten jääkiekkoa ei arvosteta, koska edes naiset itse eivät arvosta sitä. Naisilta menee taklatessa luita ja naisten pelaaminen on tarpeeksi hidastempoista junnaamista ilman taklauksiakin.

  • Intohimona jääkiekko

   Totta. Itse rakastan jääkiekkoa ja haluaisin päästä hyvällä palkalla pelaamaan mutta en voi ku en oo mies. Tiedättekö naisten sarjoista mitään? Kun miehillä on NHL, Liiga ja noita muita niin mitä naisilla on ja mikä on se kovatasoisin? Ja ei ole ihmekään että Kanada vie kaikki mestaruudet (niinku vei Sotshissakin), kun Suomessa ei NAISTEN jääkiekkoon panosteta ollenkaan? Yhdenlaista sortoa tämä on. Tulee ihan pakosta mieleen nämä tasa-arvoasiat... Mutta kiitos jos joku haluaa vastata! :)

  • Kaartelija

   Kaukaloa pitäisi pienentää naisille niin peli nopeutuisi. Taklausten salliminen ei mielestäni nosta naisjääkiekon tasoa yhtään mihinkään.Luisteluvoimaa ja nopeutta peliin lisää!

  • Intohimona jääkiekko

   Naisten jääkiekossa ei saa taklata koska naisilta menee luita poikki? Okei. Eikö miehillä sitten koskaan ole taklauksissa luut risahdellu? Totta kai on. Monestikkin. Ja sitäpaitsi vaikka naiset on hennompia ni niillä on myös vähemmän voimaa, että ei taklauksetkaan niin kovia ois. Ja inhottaa kaikki miehet keiden mielestä naiset kuuluu hellojen ääreen. Nykyään vallitsee tasa-arvo ja saisivat miehet opetella kokkaamaan itse ruokansa ja pesemään itse hikiset kalsarinsa. Anteeksi vain jos nimimerkki Kaartelija olit mies. :) Mutta olit mielestäni täysin oikeassa. Kiva ku jotkut miehetkin arvostaa naisia. Kiitos siitä! :)

  • Luikastelija

   No jos luitten särkyminen on hienoa, niin kannattaa valita sellainen harrastus, missä pääsee särkemään omia luitaan ja jättää toisten luut rauhaan. Tiedän sattuneen pahoja lantionseudun murtumia, mikä on esimerkiksi estänyt normaalin synnytyksen. Jos ette tytöt itse ymmärrä omaa etuanne, niin on ihan hyvä, että muut päättävät puolestanne.
   Taklausten salliminen ei tulisi lisäämään harrastajamäärää, vaan päinvastoin, fiksummat eivät hakeutuisi enää lajin pariin. Tyhjäpäitä rekkalesboja on jo pelaajina ihan riittävästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   330
   3668
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2553