Ryssä paskoo koko maailmalle aina vaan

P e n t t i

15

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dove

      poistaka seviesti kuusipäät.

    • Putin

      Tämä Ukraina ja Venäjän välinen ongelma ratkeaa vain sillä että EU ja YK menee yhdessä osapuolten väliin ja sulkee rajan. Tämän jälkeen separatisti riisutaan aseista ja lähetettään takaisin niihin maihin josta ovat tulleet. Osa tuomitaan sotarikoksista vankilaan, ne jotka saadaan kiinni. Ukrainan sodan johto ja tekemiset myös tutkitan. Venäjä ei tästä tietysti pidä, mutta Putin on jo nyt saavuttanut tavoitteen, hän on yhdistänyt Venäjän kansan taakseen ja saanut sen aseman minkä on Venäjällä halunnut. Putin on tajunnut muutama vuosi sitten että hän ei voi vaihtaa kansaa eikä voi luopua vallasta, joku vihamies/ystävä tapaa hänet, hän on tehnyt liian monta lehmän kauppaa. Venäjän kansa luottaa Putiniin että hän takaa turvallisuuden, että Venäjä ei luisu samaan tilaan kun se oli -90 luvun alussa. Ihmisiä ammuttiin ja ryöstettiin surutta keskellä päivää Pietarissa, tätä ei länsimaat muista eikä ymmärrä. Venäläiset näkee Putinissa vahvan johtajan joka on palauttanut Venäjän kunnian. Olen itse käynyt Venäjällä, esim. Pihkovassa josta panssarivaunut ajoi Tallinnaan kun Viro pyrki itsenäistymään. Yksi Venäläinen sotilas kertoi että he joutuivat keräämään bensaa panssari vaunuihin joka puolelta että pääsivät ”hyökkäämään”. Ihmiset näkivät nälkää, ja joivat viinaa ja tappelivat. Venäläiset eivät halua tätä enää. Tätä Putin käyttää taitavasti hyväkseen. Eurooppalaisten olisi hyvä käydä Venäjällä keskustelemassa ihan tavallisten Venäläisten kanssa, kuunnella mitä he ajattelevat. Miksi he kannattavat Putinia? Heillä on ollut heikkoja johtajia Gorbatshov, Jeltsin… ja kansanvaltaan he eivät luota, näkevät että se on sama kuin kommunismi. Eikä heillä ole samanlaista demokratia ja päätöksen teon kulttuuria kuin Suomessa tai Euroopassa.
      Yksi tapa miten Venäjällä saataisiin järjestys, olisi että jokaiselle Venäläiselle annettaisiin vaikka hehtaari maata. Venäjällä uskoakseni suurin maan omistaja on Venäjän valtio, kun köyhät saisivat oman maapalan, he voisivat miettiä viljelevätkö vai myyvät pois. Samaan tapaan USA on aikoinaan 1800 luvun lopussa rakentunut. Maata Venäjällä riittää. Osa ihmisistä saisi metsää osa viljelymaata osa järven tai joenrantaa… Näitä palstoja myymällä vaikka Suomalaisille niin he saisivat rahaa. Näin kävi esim. Virossa 1990 luvulla.
      Kun ihmiset saa maata niin ne alkavat rauhoittumaan ja Venäjä saa historiaansa vakaan ajan jakson.
      Uskon että ennen tätä Venäjällä syttyy sisällissota ja se käydään rikkaiden ja köyhien välillä. Syy miksi tähän ajaudutaan, on Venäjän talouden täydellinen romahtamien, valuutta pako, ja kuivuus. Putin ja muut johtajat pakenevat maasta ja Venäjän sotavoimat pyrkii ottamaan vallan, mutta kansa ei tähän suostu vaan vaatii uudet vaalit, ja rikkaiden omaisuuden uudelleen jakoa sekä palauttamista Venäjän kansalle. Tähän kehitykseen menee arviolta alle 10 vuotta. Tämän romahduksen jälkeen Venäjällä saadaan toimiva demokratia, ei Kommunismi.
      Suomen linja on väärä, meidän olisi hyvä nopeuttaa Venäjän romahdusta, ja mennä muiden EU maiden mukaan lisäämään pakotteita ja uhkaamaan voimatoimilla. Suomen tulisi ajaa voimakkaammin YK ja EU joukkojen roolia Ukrainassa. Suomi on mukana EU nopean toiminnan joukoissa, nyt niille joukoille olisi käyttöä. Venäjä mellastaa tällä tavalla vuosia, tämä on vaan jatkumo Georgiasta, seuraava on varmaan Latvia, Liettua ehkä jopa Viro. Tällä tavalla Putin pysyy vallassa. Lyhyellä tähtäimellä menetämme kauppaa ja sopimuksia ehkä jopa yrityksiä Venäjällä mutta ison ja pysyvän muutoksen eteen tarvitaan Venäjällä iso muutos, nyt valta ja rahat on vain liian suppean joukon käsissä, Venäjän luonnonvarat pitää saada paremmin koko maapallon käyttöön. Ei yksi maa/yksi mies/ryhmä voi kyykyttää koko muuta Eurooppaa ja maailmaa. No se että emme tee mitään on ehkä hyvä koska muut EU maat uskaltaa toimia koska kuuluvat NATOON se on aina voima jota Venäjä kunnioittaa. Kysymys kuuluu onko Putin valmis käyttämään ydin aseita valtansa pitämiseksi? No ehkä Venäjällä on edes yksi järkevä ihminen joka pystyy estämään Putinin ja hänen lähipiirinsä toimet kun he ovat ajaneet umpikujaan. Voi olla että 2018 jalkapallon MM kisoja ei pelata Venäjällä, tai jos pelataan, sen jälkeen Putinin valtakausi on loppu.

    • Niin paksua tekstiä ei edes jaksa lukea! Tajutkaa jo, todelliset monimutkaisuudet ovat geeneissä! Se mitä maapallon päällä tapahtuu on paljon yksinkertaisempaa! Kuka yksi ihminen pystyisi johtamaan tälläistä näin tarkasti? Jos niitä olis kymmenen, niin se on rikkänäinen radio... ei varmastikkaan näin valtiota hoideta! Ja mitä tulee ryssää, niin tämän paikan omistaa yandex!

    • Venäjän ruplaa kutsutaan PUUKSI! Koska se kasvaa uudestaan! Kun taas DOLLARI on maailman syntipukki. Sehän se yhdysvalta vasta mesta on, jonne Kolumbuksen mukaan lähti VANKEJA! Kuka muu lähtis noissa olosuhteissa?

      • gerbe

        Kolumbus teki elämänsä aikana neljä matkaa Atlantin yli. Hän ei käynyt kertaakaan Pohjois-Amerikassa, vaan pyöri lähinnä Karibianmeren saarilla ja piipahti Väli- ja Etelä-Amerikassa. Puhu mitä puhut, mutta ota ensin asioista selvää..


    • Tuskin edes koulukirja sulle totuuden kertoo suorin sanoin.

    • 60- kymppinen

      Venäjä ei tiettävästi ole Ukrainan kriisin osapuoli. Sen sijaan USAn palkkamurhaajia on siellä sekä myös USAn eri tiedustelupalvelujen suurikokoinen joukko. USA on myös koko Ukrainan selkkauksen alkuunpanija. Se todistuu sillä että se hyväksyi Maidanin fasistivallankaappaajat heti Ukrainan virallisiksi laillisiksi edustajiksi. Näin teki myös myöhemmin myös EU. Ennen vallankaappausta se rahoitti erillaisia puolisotilaallisia joukkioita siellä jo vuosikymmeniä, sekaantumalla maan sisäisiin asioihin.

      • Beth taas

        Turha yrittää maksullinen kremlin trolli.

        Venäjä käy sota lähes avoimesti Ukraina vastaan. Venäjä on agressori ja onneksi sen tietävät kaikki maailmassa, siksi sanktioita kiiristetaan. Koko länsi on vaarassa.

        http://en.censor.net.ua


    • terrori tervetuloa?

      tässä Kiovan joukot:

      Natsit Oikeisto Sektorista muodostivat maaliskuussa Ukrainan kansalliskaartin. Tälle porukalle koulutusta, aseet ja varusteet Kaliforniasta. Kuulostaako terveeltä ajatukselta Euroopan turvallisuuden kannalta?

      • Beth taas

        Turpa kii putinoidi.

        Tässä on venäläiset terroristit etsivät kohde johon ampua ja ampuvat mukanas ukrainan armejan päin , yksi huuta siellä "siellä on mehiläistila vain" Toinen venäläinen terroristi vastaa suurin piirtein "ihan samaa"
        http://youtu.be/CNdyUfrP_Cw
        Tätä menoa siellä on. Sitten ryssät miksavat se jonnekin, jotta se olisi näyttänyt toisenlaiselta.

        Venäläiset tuhoa Ukrainaa ja Ukrainan kansa ja rashistit levittävät lalheita jopa Suomessa, siellä ryssänmaassa ne ovat jo täys aivopestyä zombeja.


    • historia2

      postakaa tämä viesti kusipäät!

    • Onkohan vieläkin niin että junalla matkustaessa pitää olla verhot junan ikkunoiden edessä ettei luonnonkatastrofit näy?

    • duracell2

      poistakaa tämä viesti!!!!!!!!!!!

    • Aavikkoa tekevät

      vesivarkaat yleistyvät maailmassa - valitettavasti.

    • pommiks

      poistakaaa tämä viesti koska mää en tykkää eettä täällä paljon kiroilaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe